manosn2 Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου On 26/6/2024 at 10:59 ΜΜ, filippos said: Ενεργοποίησα χθες το student diy πακέτο που δίνει και δωρεάν cosmote tv family pack. Δεν έχω λάβει ακόμα το sms με το κουπόνι ενεργοποίησης. Τι κάνω; Επι τοπου ερχεται, μολις ενεργοποιεις το πακετο. Σιγουρα το εκανες σωστα; 1 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου On 28/6/2024 at 9:51 ΜΜ, rs280ps said: Παιδιά η εφαρμογή what’s up σε iPhone δουλεύει σωστά; Βλέπω δεν ενημερώνει τα υπόλοιπα ενώ κάνω χρήση λεπτών και mb Μόνο εγώ έχω θέμα με τα υπόλοιπα; Δεν ενημερώνει την χρήση που κάνω 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 14 minutes ago, rs280ps said: Μόνο εγώ έχω θέμα με τα υπόλοιπα; Δεν ενημερώνει την χρήση που κάνω Στα δικαιώματα της εφαρμογής μήπως έχεις αφαιρέσει τίποτα; 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 33 minutes ago, Nikos_96 said: Στα δικαιώματα της εφαρμογής μήπως έχεις αφαιρέσει τίποτα; Όχι είναι σωστά όλα τικαρισμένα και η τοποθεσία στη θέση πάντα. Έχω κάνει επανεγκατάσταση την εφαρμογή και αποσύνδεση του λογαριασμού και πάλι τπτ.. αλλά βλέπω ότι και στην εφαρμογή της COSMOTE γίνεται το ίδιο.. μάλλον έχει φάει κόλλημα η γραμμή 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου Πρέπει να είναι γενικό το πρόβλημα σήμερα.. λένε ότι δεν μπορούν να πάρουν ούτε στην εξυπηρέτηση.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 5 minutes ago, Teiresias_ said: Πρέπει να είναι γενικό το πρόβλημα σήμερα.. λένε ότι δεν μπορούν να πάρουν ούτε στην εξυπηρέτηση.. Και όχι μόνο όπως είχα πει τις προηγούμενες ημέρες έκανα ανανέωση και δεν έγινε καν ενώ αφαιρεσε κιόλας. Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν θα με πάρουν αργότερα να το φτιάξουμε.. θα δείξει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου Σκέφτομαι για φορητότητα από κόκκινη σε what's up μέσω της εφαρμογής what's up. Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά; Τη SIM την στέλνουν με courier; Πόσο χρόνο θέλει περίπου μέχρι την ενεργοποίηση στο νέο πάροχο; Αν κάποιος έχει κάνει κατ' αυτόν του τρόπο φορητότητα ας μου απαντήσει για να έχω μια εικόνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 6 minutes ago, np60s said: Σκέφτομαι για φορητότητα από κόκκινη σε what's up μέσω της εφαρμογής what's up. Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά; Τη SIM την στέλνουν με courier; Πόσο χρόνο θέλει περίπου μέχρι την ενεργοποίηση στο νέο πάροχο; Αν κάποιος έχει κάνει κατ' αυτόν του τρόπο φορητότητα ας μου απαντήσει για να έχω μια εικόνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σίγουρα για αμεσότερη φορητότητα πας από κατάστημα.. Θα κάνεις τώρα αίτηση και θα σε πάρουν σε μερικές μέρες (έχει τύχει να φτάσει 4-5 εργάσιμες) για επιβεβαίωση. Μετά θα έρθει η σιμ μέσω κούριερ και η φορητότητα θα γίνει γρηγορα. Ουσιαστικά μιλάμε για συνολικά 6-7 εργάσιμες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 29 minutes ago, Teiresias_ said: Σίγουρα για αμεσότερη φορητότητα πας από κατάστημα.. Θα κάνεις τώρα αίτηση και θα σε πάρουν σε μερικές μέρες (έχει τύχει να φτάσει 4-5 εργάσιμες) για επιβεβαίωση. Μετά θα έρθει η σιμ μέσω κούριερ και η φορητότητα θα γίνει γρηγορα. Ουσιαστικά μιλάμε για συνολικά 6-7 εργάσιμες. Νομίζω πλέον δεν σε παίρνουν τηλ. Η διαδικασία έχει γίνει σαν του CU. Η ταυτοποίηση ηλεκτρονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου Τι χαζομάρα που έκαναν στον σχεδιασμό των πακέτων είναι αρκετά πιο δύσκολο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου Έχει αντιμετωπίσει κάποιος τέτοιο πρόβλημα; Προσπαθώ να προσθέσω το σταθερό στο my COSMOTE και δεν γίνεται λέει να καλέσω στο 11888. Επίσης έχω προσθέσει στο COSMOTE one όλα τα κινητά και δεν γίνεται να προστεθεί μόνο το δικό μου επειδή ήμουν σε προηγούμενο σχήμα αλλά δεν ξέρω πως βγαίνω. Επικοινώνησα με τεχνική υποστήριξη δεν ξερουν θα δοκιμάσουν πάλι αύριο. Μήπως επειδή έρχομαι από δοκιμαστικό μήνα COSMOTE Neo και δεν έχω κάνει ανανέωση ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου Ξεκίνησε "έρευνα" στο what's up, αν είσαι ευχαριστημένος με τις προσφορές κτλ....μαυρίστε τους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 16 minutes ago, andreas545 said: Ξεκίνησε "έρευνα" στο what's up, αν είσαι ευχαριστημένος με τις προσφορές κτλ....μαυρίστε τους. Στην απόδοση της εφαρμογής έβαλα 2 😁 Τόσο μεγάλοι και τρανοί το παίζουν για ένα τοκεν καλά για τις τιμές αν αξίζει έβαλα το χειρότερο δεν έχει combo της προκοπής και εννοείται η καλοκαιρινή προσφορά ήταν απαράδεκτη και δεν έβαλαν καν κάτι σε αυτή με την έρευνα 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 4 ώρες πριν, elkons said: Στην απόδοση της εφαρμογής έβαλα 2 😁 Τόσο μεγάλοι και τρανοί το παίζουν για ένα τοκεν καλά για τις τιμές αν αξίζει έβαλα το χειρότερο δεν έχει combo της προκοπής και εννοείται η καλοκαιρινή προσφορά ήταν απαράδεκτη και δεν έβαλαν καν κάτι σε αυτή με την έρευνα Δώρο ΜΒ δίνει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 1 minute ago, GREGORYMO said: Δώρο ΜΒ δίνει? Απολύτως τίποτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. 5 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου Να ρωτήσω κάτι, πρόσφατα έκανα μετατροπή σε φοιτητικό από απλό what's up της κόρης μου και έβαλα κάρτα στις 10/6. Λήξη υπολοίπου λέει 10/6/25. Δεν είναι κάθε δίμηνο στο φοιτητικό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου Οχι,σωστά στο γράφει. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου Reloaded\token τα data είναι διαθέσιμα για περιαγωγή ή μόνο τα αγορασμενα του πακέτου; Επίσης εντός ΕΕ εκτός από το Giga Week υπάρχει κάποιο άλλο που να αξίζει για καμία 10αρια μέρες; 1 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου On 5/7/2024 at 12:03 ΜΜ, kmpatra said: Οχι,σωστά στο γράφει. Άρα στο φοιτητικό είναι 1 χρόνο η ισχύς ή είναι κάποια προσφορά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου (edited) On 1/7/2024 at 10:18 ΜΜ, np60s said: Σκέφτομαι για φορητότητα από κόκκινη σε what's up μέσω της εφαρμογής what's up. Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά; Τη SIM την στέλνουν με courier; Πόσο χρόνο θέλει περίπου μέχρι την ενεργοποίηση στο νέο πάροχο; Αν κάποιος έχει κάνει κατ' αυτόν του τρόπο φορητότητα ας μου απαντήσει για να έχω μια εικόνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φορητότητα express Παραγγελία μέσω εφαρμογής 3/7 1.30, ενεργοποίηση γραμμής 5/7 16.30. Λίγη υπομονή για την ενεργοποίηση της sim μέσω της εφαρμογής (τα κατάφερα με την τρίτη προσπάθεια) αλλά ΟΚ και με ενεργοποίηση κάποιων συγκεκριμένων πακέτων παίρνεις για 6 μήνες 23.5gb (21.5 + 2 reload) κάθε μήνα Edited 6 Ιουλίου by np60s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου Εμφανίστηκε έρευνα που δείνει mb. Εγώ βαθμολόγησα αρνητικά. Και το app δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και η κινητή μας δουλεύει με τα πακέτα κοροϊδία και το σταθερό ίντερνετ μου κάνουν παιχνίδια με τις ταχύτητες ενώ το σπίτι υποστηρίζει στάνταρ μια ταχύτητα δοκιμασμένη όταν το φτιάχνουν για 5 μέρες την έχω και μετά στα πατώματα. μετά ξανά πάλι έρχονται, το φτιάχνουν, 5 μέρες καλά και ξανά τα ίδια πάλι. οπότε δεν έχω λόγο θετικής βαθμολογίας..προτείνω να κάνετε το ίδιο μπάς και συμμορφωθούν... 3 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου 18 ώρες πριν, nikotsal said: Άρα στο φοιτητικό είναι 1 χρόνο η ισχύς ή είναι κάποια προσφορά; Ισχύει μόνο για τον 1ο χρόνο. Απο τον 13ο μήνα κι έπειτα σε καθε ανανέωση ισχύει το δίμηνο. Το είχα ρωτήσει παλιότερα στο chat της εξυπηρέτησης. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου Μετα απο τοσα άτομα που συμφωνούν με την αξιολόγηση πρέπει όντως να γίνει κάτι ο σχεδιασμός των πακετων έγινε πάρα πολύ περίπλοκος και το θεωρώ βλακεια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Εμφανίστηκε στην εφαρμογή What's up 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 8 ώρες πριν, andreas545 said: Εμφανίστηκε στην εφαρμογή What's up Εντωμεταξύ υπάρχει εδώ και καιρό σαν λειτουργία 💀 Σε άλλον φίλο που έχει What's Up: Σε άλλους συμβόλαιο 20GB απεριόριστα ομιλία 18€ Σε εμένα απολύτως τίποτα πάλι στο πηγάδι και... Τι φταίει πάλι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts