GREGORYMO Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Just now, Andreas Zepos said: Ναι είναι πολύ καλύτερη από της Vodafone. Εννοείται! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Το τζάμπα είναι το ωραίο 😁 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Λέτε να σέρνεται το σύμπαν; 😝 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas Zepos Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 3 minutes ago, MIKU said: Λέτε να σέρνεται το σύμπαν; 😝 Δεν σέρνεται με πίτα στον τουρίστα Αύγουστο με unlimited, και θα σέρνεται τώρα; 😉 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 2 minutes ago, MIKU said: Λέτε να σέρνεται το σύμπαν; 😝 Το "συρσιμο" σχεδον πάντα συμβαίνει λογω βλαβης ή κακής συντήρησης. Απο χωρητικότητα η κοσμοτέ εχει αποδειξει τα τελευταία χρόνια (Πασχα, καλοκαίρι, Χριστούγεννα που δινει απεριοριστα) οτι δεν έχει πρόβλημα. 4 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 6 minutes ago, Andreas Zepos said: Δεν σέρνεται με πίτα στον τουρίστα Αύγουστο με unlimited, και θα σέρνεται τώρα; 😉 Στο εξοχικό με καίει που με την Ν1 και μια κεραία για τεράστια έκταση... Θα δείξει... 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Βάλτε COSMOTE NEO 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 1 minute ago, ANAGNPANA said: Βάλτε COSMOTE NEO Η 2η προσφορά ισχύει σε Cosmote Neo, συμβόλαιο, Καρτοσυμβόλαιο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas Zepos Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 10 minutes ago, elkons said: Η 2η προσφορά ισχύει σε Cosmote Neo, συμβόλαιο, Καρτοσυμβόλαιο Και για τα καρτοκινητά ισχύει.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 1 minute ago, Andreas Zepos said: Και για τα καρτοκινητά ισχύει.. Παρατήρησε καλύτερα την 2η εικόνα, απεριόριστα Data λέει με 11.90. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas Zepos Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου (edited) 4 minutes ago, elkons said: Παρατήρησε καλύτερα την 2η εικόνα, απεριόριστα Data λέει με 11.90. Ναι έχεις δίκιο.. σόρρυ!! Εστίασα στο ποσό και όχι στο unlimited! Edited 25 Απριλίου by Andreas Zepos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Ενημέρωση. Σαν moderator του forum σας ενημερώνω ότι έχω διαπιστώσει κατάχρηση του συστήματος αξιολόγησεων. Να τονίσω ότι είναι δικαίωμα του κάθε μέλους να αξιολογεί θετικά ή αρνητικά ένα μήνυμα. Το δικαίωμα όμως αυτό δεν μπορεί να ασκείται με κατά χρηστικό τρόπο. Αν συνεχιστεί το φαινόμενο είμαι υποχρεωμένος να λάβω μέτρα (διαγραφές μηνυμάτων η και λογαριασμών). Παρακαλώ για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιων. Καλό Πάσχα. 9 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 27 minutes ago, Vasileios said: Ενημέρωση. Σαν moderator του forum σας ενημερώνω ότι έχω διαπιστώσει κατάχρηση του συστήματος αξιολόγησεων. Να τονίσω ότι είναι δικαίωμα του κάθε μέλους να αξιολογεί θετικά ή αρνητικά ένα μήνυμα. Το δικαίωμα όμως αυτό δεν μπορεί να ασκείται με κατά χρηστικό τρόπο. Αν συνεχιστεί το φαινόμενο είμαι υποχρεωμένος να λάβω μέτρα (διαγραφές μηνυμάτων η και λογαριασμών). Παρακαλώ για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιων. Καλό Πάσχα. Συγνώμη αλλά είμαι σχετικά καινούργιος εδω τι σκοπό έχει κάποιος να καταχραστεί κάτι τέτοιο κερδίζει κάτι ; συγνωμη που ρωτάω αλλά δεν το κατάλαβα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου (edited) Εκφραση π.χ. αντιπαθειας ή ασυμφωνίας απεναντι σε ατομα ή τις απόψεις τους. Edited 25 Απριλίου by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Άραγε αν το αγοράσουμε θα πάει με mb αγορασμενων πακέτων; 2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 6 ώρες πριν, elkons said: Το τζάμπα είναι το ωραίο 😁 Με ποιο λεκτικο sms ενεργοποιω το τσαμπα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 5 minutes ago, karib said: Με ποιο λεκτικο sms ενεργοποιω το τσαμπα; ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA για 7 ημέρες! Νon stop DATA για 7 ολόκληρες μέρες από WHAT’S UP για να μη σου λείψει τίποτα στις πασχαλινές σου διακοπές! Μπες στο WHAT'S UP App για να ενεργοποιήσεις την προσφορά! Μάθε πώς να το ενεργοποιήσεις WHAT'S UP App Δωρεάν πλοήγηση από το κινητό σου Κλήση Κάλεσε δωρεάν στο 1330 Μήνυμα Στείλε δωρεάν “FREEGB” στο 1330 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 11 ώρες πριν, VIPdriver said: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA για 7 ημέρες! Νon stop DATA για 7 ολόκληρες μέρες από WHAT’S UP για να μη σου λείψει τίποτα στις πασχαλινές σου διακοπές! Μπες στο WHAT'S UP App για να ενεργοποιήσεις την προσφορά! Μάθε πώς να το ενεργοποιήσεις WHAT'S UP App Δωρεάν πλοήγηση από το κινητό σου Κλήση Κάλεσε δωρεάν στο 1330 Μήνυμα Στείλε δωρεάν “FREEGB” στο 1330 Ειναι μονο για whatsup ή και για την κοσμοκαρτα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Just now, karib said: Ειναι μονο για whatsup ή και για την κοσμοκαρτα; Για όλους 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_ Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Παιδιά γνωρίζει κανείς αν κάνω τη φορητότητα σε κατάστημα, θα έχω την προσφορά με τα 70GB ή όχι; Στο site μιλάει για online αλλά δεν γράφει για το "αν δεν online".. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 3 ώρες πριν, user_ said: Παιδιά γνωρίζει κανείς αν κάνω τη φορητότητα σε κατάστημα, θα έχω την προσφορά με τα 70GB ή όχι; Στο site μιλάει για online αλλά δεν γράφει για το "αν δεν online".. Εγώ που πήρα νέο αριθμό από κατάστημα την πήρα την προσφορά. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 3 ώρες πριν, user_ said: Στο site μιλάει για online αλλά δεν γράφει για το "αν δεν online".. Είναι ξεκάθαρο φίλε μου. Όταν μιλάς για μία κατηγορία το διευκρινίζεις. Είναι περιττό να αποκλείεις μετά όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_ Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου (edited) 14 minutes ago, sou_d said: Είναι ξεκάθαρο φίλε μου. Όταν μιλάς για μία κατηγορία το διευκρινίζεις. Είναι περιττό να αποκλείεις μετά όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες. Πήρα τηλ στο κατάστημα. Έχουν την προσφορά κανονικά. Τους είπα ότι είπες ότι δεν ισχύει.. δεν απάντησαν κάτι. Edited 27 Απριλίου by user_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Έχω έναν κωδικό Deals For You έως 7/5. Έχει χρησιμοποιηθεί σε Box και Pizza fan. Αν τον θέλει κανείς/καμιά για άλλη χρήση ας μου στείλω πμ να τον δώσω. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts