andreas545 Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 Τώρα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Πάσχα για να δούμε μια λογική προσφορά ίντερνετ 🤧 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 21 minutes ago, _NikitaS_ said: Σταθερό και κινητά στο όνομα μου. Δε το βλέπω πουθενά! Η εξυπηρέτηση πελατών μου πρότεινε να βγάλω και να ξαναβάλω την εφαρμογή. Πάλι τζίφος. Τα έχεις περάσει και τα καρτοκινητά και το σταθερό στο ίδιο ID της εφαρμογής; δηλαδή τα βλέπεις όλα στο ίδιο account; Και κάτι άλλο. έχεις ενεργοποιήσει το Cosmote One; Γιατί στην ουσία αυτό με το ίντερνετ είναι προσφορά λόγω του Cosmote One.. Εγώ πάντως τα ενεργοποίησα τα unlimited data μιάς εβδομάδας μέσω της εφαρμογής what's up. 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 21 minutes ago, Nikos_96 said: Τα έχεις περάσει και τα καρτοκινητά και το σταθερό στο ίδιο ID της εφαρμογής; δηλαδή τα βλέπεις όλα στο ίδιο account; Και κάτι άλλο. έχεις ενεργοποιήσει το Cosmote One; Γιατί στην ουσία αυτό με το ίντερνετ είναι προσφορά λόγω του Cosmote One.. Εγώ πάντως τα ενεργοποίησα τα unlimited data μιάς εβδομάδας μέσω της εφαρμογής what's up. Τα έχω τα έχω. Κάθε μήνα μου δίνει και τα λεπτά κτλ. Τώρα δε ξέρω τι σκάλωσε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 11 minutes ago, _NikitaS_ said: Τα έχω τα έχω. Κάθε μήνα μου δίνει και τα λεπτά κτλ. Τώρα δε ξέρω τι σκάλωσε. Δεν είναι ένδειξη ότι σου δίνει τα λεπτά. Το ID πρέπει να είναι το ίδιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 Just now, GREGORYMO said: Δεν είναι ένδειξη ότι σου δίνει τα λεπτά. Το ID πρέπει να είναι το ίδιο. Είναι το ίδιο. Εδώ ακόμα και στην εξυπηρέτηση μου λένε ότι δεν έχουμε να προτείνουμε τίποτα άλλο απο το να κάνετε επαναφορά εφαρμογής. Κανονικά έπρεπε να σας το εμφανίζει. Στο ID του πατέρα μου υπάρχει κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 2 minutes ago, _NikitaS_ said: Είναι το ίδιο. Εδώ ακόμα και στην εξυπηρέτηση μου λένε ότι δεν έχουμε να προτείνουμε τίποτα άλλο απο το να κάνετε επαναφορά εφαρμογής. Κανονικά έπρεπε να σας το εμφανίζει. Στο ID του πατέρα μου υπάρχει κανονικά. Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι. Τι να κάνουμε 😀 5 minutes ago, GREGORYMO said: Το ID πρέπει να είναι το ίδιο. Το έχω με mail εγώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 7 minutes ago, sou_d said: Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι. Τι να κάνουμε 😀 Το έχω με mail εγώ Εγώ το έχω και με mail και με τηλέφωνο. Προσωπικά δε θα ασχοληθώ γιατί τυχαία αυτές τις 7 μέρες δε θα πήγαινα πουθενά. Άρα και πολύ ασχολήθηκα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2024 On 4/1/2024 at 5:02 ΜΜ, _NikitaS_ said: Εγώ το έχω και με mail και με τηλέφωνο. Προσωπικά δε θα ασχοληθώ γιατί τυχαία αυτές τις 7 μέρες δε θα πήγαινα πουθενά. Άρα και πολύ ασχολήθηκα... Και εμένα ΔΕΝ μου είχε έρθει σε watch up και είπα δεν βαριέσαι όμως σήμερα εμφανίστηκε ξαφνικά!! Για ρίξε μια ματιά! On 4/1/2024 at 3:28 ΜΜ, sou_d said: Έχω σταθερό και 4 καρτοκινητά. Στο app, δεν το εμφανίζει ούτε σε εμένα Και εμένα δεν μου εμφανίζε σε ένα watch up και είπα δεν βαριέσαι αλλά ΣΗΜΕΡΑ εμφανίστηκε! Για ρίξε μια ματιά 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. January 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2024 7 minutes ago, GREGORYMO said: Και εμένα δεν μου εμφανίζε σε ένα watch up και είπα δεν βαριέσαι αλλά ΣΗΜΕΡΑ εμφανίστηκε! Στην εφαρμογή του what's up το εμφανίζει, αλλά στο cosmote app, τίποτα. Άρα, οι της frog δεν θα πάρουν μάλλον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 3 ώρες πριν, sou_d said: Στην εφαρμογή του what's up το εμφανίζει, αλλά στο cosmote app, τίποτα. Άρα, οι της frog δεν θα πάρουν μάλλον Αν είναι watch up, εμφανίστηκε μόνο στο watch up app . Όχι και στο cosmote app 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 14 ώρες πριν, GREGORYMO said: Και εμένα ΔΕΝ μου είχε έρθει σε watch up και είπα δεν βαριέσαι όμως σήμερα εμφανίστηκε ξαφνικά!! Για ρίξε μια ματιά! Και εμένα δεν μου εμφανίζε σε ένα watch up και είπα δεν βαριέσαι αλλά ΣΗΜΕΡΑ εμφανίστηκε! Για ρίξε μια ματιά Τίποτα. Δε θα κάτσω να σκάσω. Δε πειράζει 😎 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 (edited) Καλησπέρα, καλή χρόνια με υγεία εύχομαι σε όλους. Έχω μια ερώτηση, αγόρασα ένα αριθμό what's up για το ρολόϊ τις κόρης μου Τον αριθμό το βλέπω μέσω cosmote app γιατί δεν τις έχω κινητό ώστε να κατεβάσω την εφαρμογή. 1ον μπορώ να ανανεώσω μέσω cosmote app για 8 ευρώ; και πως το κάνω; μέσω cosmote app ; το λέω διότι δεν χρειάζομαι κάποιο πακέτο ώστε να βάλω 13 ευρώ, λόγο cosmote one. 2ον αν βάζω τώρα υποχρεωτικά 13 ευρώ, μπορώ με κάποιο τρόπο να χρησιμοποιώ τα χρήματα ή τις παροχές σε ένα από τα άλλα 2 what's up που έχω; (προσωπικό και τις συζύγου), και πως γίνεται αυτό; ευχαριστώ. Edited January 8, 2024 by tamp 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 19 minutes ago, tamp said: Καλησπέρα, καλή χρόνια με υγεία εύχομαι σε όλους. Έχω μια ερώτηση, αγόρασα ένα αριθμό what's up για το ρολόϊ τις κόρης μου Τον αριθμό το βλέπω μέσω cosmote app γιατί δεν τις έχω κινητό ώστε να κατεβάσω την εφαρμογή. 1ον μπορώ να ανανεώσω μέσω cosmote app για 8 ευρώ; και πως το κάνω; μέσω cosmote app ; το λέω διότι δεν χρειάζομαι κάποιο πακέτο ώστε να βάλω 13 ευρώ, λόγο cosmote one. 2ον αν βάζω τώρα υποχρεωτικά 13 ευρώ, μπορώ με κάποιο τρόπο να χρησιμοποιώ τα χρήματα ή τις παροχές σε ένα από τα άλλα 2 what's up που έχω; (προσωπικό και τις συζύγου), και πως γίνεται αυτό; ευχαριστώ. Αναγκαστικά 13€. Αν δεν είναι frog, τα στέλνεις με easy transfer η στο δικό σου η στης γυναίκα σου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 21 minutes ago, GREGORYMO said: Αναγκαστικά 13€. Αν δεν είναι frog, τα στέλνεις με easy transfer η στο δικό σου η στης γυναίκα σου Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Να σου κάνω άλλη μια ερώτηση; μπορώ να ανανεώνω ανά μήνα ή μπορώ και ανά δίμηνο; ευχαριστώ και πάλι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 3 minutes ago, tamp said: Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Να σου κάνω άλλη μια ερώτηση; μπορώ να ανανεώνω ανά μήνα ή μπορώ και ανά δίμηνο; ευχαριστώ και πάλι Ανά δίμηνο, πριν χαθεί το υπόλοιπο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 (edited) αν ένα νούμερο που έχει γίνει FROG θέλουμε να ξαναγίνει whatsup χωρίς χρέωση, μπορούμε να το κάνουμε Neo και να πάμε στο whatsup ατελώς ή θα υπάρξει χρέωση>? (το συγκεκριμένο ήταν Cosmoκάρτα από λήξη συμβόλαιου, το έκαναν στο κατάστημα δωρέαν Whatsup κι εμείς το κάναμε FROG). Edited January 9, 2024 by ParafronGR 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, ParafronGR said: αν ένα νούμερο που έχει γίνει FROG θέλουμε να ξαναγίνει whatsup χωρίς χρέωση, μπορούμε να το κάνουμε Neo και να πάμε στο whatsup ατελώς ή θα υπάρξει χρέωση>? (το συγκεκριμένο ήταν Cosmoκάρτα από λήξη συμβόλαιου, το έκαναν στο κατάστημα δωρέαν Whatsup κι εμείς το κάναμε FROG). Θεωρητικά θα μπορούσε. Πολύ καλή ιδέα, μπράβο 😀 Edited January 9, 2024 by sou_d 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 1 hour ago, sou_d said: Θεωρητικά θα μπορούσε. Πόλη καλή ιδέα, μπράβο 😀 Ισχύει ακόμα ο 1' μήνας ΔΩΡΕΑΝ στο cosmote NEO? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 3 minutes ago, GREGORYMO said: Ισχύει ακόμα ο 1' μήνας ΔΩΡΕΑΝ στο cosmote NEO? Μολις το ελεγξα απο το cosmote app και λέει ο πρώτος μήνας δωρεάν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 2 ώρες πριν, ParafronGR said: αν ένα νούμερο που έχει γίνει FROG θέλουμε να ξαναγίνει whatsup χωρίς χρέωση, μπορούμε να το κάνουμε Neo και να πάμε στο whatsup ατελώς ή θα υπάρξει χρέωση>? (το συγκεκριμένο ήταν Cosmoκάρτα από λήξη συμβόλαιου, το έκαναν στο κατάστημα δωρέαν Whatsup κι εμείς το κάναμε FROG). Όχι, μετράνε όλες οι αλλαγές από την στιγμή που ενεργοποιήθηκε ο αριθμός στο δίκτυο. Ο μετρητής μηδενίζει μόνο με αλλαγή σε συμβόλαιο και πίσω ή σε άλλο δίκτυο και πίσω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 Η αλλαγή από Neo σε Whatsup είναι σίγουρα δωρεάν; Γιατι εχω την εντύπωση ότι είναι 10€ χωρίς να είμαι σίγουρος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 (edited) Καλησπερα στην παρεα ,@panos.k22 δωρεαν ειναι ,μολις το εκανα και η χρεωση ηταν 0,1 λεπτο του ευρω , εκτος και αν δεν πηρα κατι χαμπαρι 🙂 Η απορια μου ειναι η εξης , επελεξα το προγραμμα με τα 7gb ,τωρα καθε μηνα θα αναναιωνετε αυτοματα με την καρτα που δηλωσα ή θα πρεπει να μπαινω να πληρωνω εγω; Επισης αν κανω λογαριασμο payzy θα εχω καθε μηνα εξτρα 7Gb internet η μονο μια φορα; @panos γραψε λαθος ,απο whats up που ειχα πηγα νεο Edited January 9, 2024 by dimtz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 28 minutes ago, arma said: Επισης αν κανω λογαριασμο payzy θα εχω καθε μηνα εξτρα 7Gb internet η μονο μια φορα; Θα παίρνεις το bonus για όσο ισχύει (μέχρι στιγμής μέχρι 29/2) σε κάθε ανανέωση του πλάνου σου (όχι ανανέωση χρόνου ομιλίας για να προσθέσεις €) αρκεί να γίνεται με την κάρτα σου payzy 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 παίδες, αλλαγή από καρτοκινητό νόβα σε καρτοκινητό κοσμοτέ γίνεται άμεσα? Δηλαδή πας σε κοσμοτέ σου δίνουν σιμ επιτόπου και παίζει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 42 minutes ago, Nikos_s3 said: παίδες, αλλαγή από καρτοκινητό νόβα σε καρτοκινητό κοσμοτέ γίνεται άμεσα? Δηλαδή πας σε κοσμοτέ σου δίνουν σιμ επιτόπου και παίζει? Θέλει τουλάχιστον 4-5 εργάσιμες για να γίνει η μεταφορά. καλύτερα να πας σε κατάστημα γιατί αν το κάνεις online, θα περάσει τουλάχιστον μια βδομάδα μέχρι να σε πάρουν τηλ για να επιβεβαιωσουν τα στοιχεία σου και να ξεκινησει η διαδικασια φορητοτητας 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts