Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Εκτός από αυτό που πολύ σωστά αναφέρεις το καλοκαιρινό πακέτο βαδίζει ολοταχώς προς τα 11.50 ευρώ. Την άνοιξη η Cosmote είχε βγάλει απεριόριστα ντάτα για ένα μήνα στα 10.90 ευρώ και το καλοκαίρι το αντίστοιχο πακέτο από 9.90 το πήγε στα 10.90 ευρώ. Κάτι τέτοιο αναμένω και σε αυτήν την περίπτωση

Πέρυσι με την ελάχιστη ανανέωση 12€, το είχε δώσει 10,90 γιατί κάπου τόσα μένανε μετά την αφαίρεση του τέλους κινητής τηλεφωνίας. Φέτος με κατώτατη ανανέωση τα 13€, το καθαρό ποσό που μπαίνει είναι 11,81 άρα κάπου εκεί το περιμένουμε. 

• Απαντήσεις 47,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

48 minutes ago, nick.76 said:

https://techmaniacs.gr/vodafone-xmas-unlimited-data/

"Συγκεκριμένα, από τις 8/12 έως και τις 3/1 όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς και οι συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone και καρτοπρογράμματος μπορούν να ενεργοποιήσουν και να κάνουν δωρεάν χρήση απεριόριστου Mobile Internet για 10 ημέρες, για να έρθουν πιο κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να απολαύσουν τις γιορτές με απεριόριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από το Vodafone App, Taza App ή από τη σελίδα της Vodafone στο https://bit.ly/XmasOffer_2023"

Στο Vodafone CU γιατί δεν έδωσαν;;;;

Just now, VIPdriver said:

Για να πλερώ τα 11,50€ της προσφοράς...

Δεν θέλω να το πω αλλά θα με αναγκάσουν να πάνε να αυτοθούν. Δεν θα δώσω 11.50 ευρώ και τώρα και το καλοκαίρι

Just now, aektzhs 1 said:

Δεν θέλω να το πω αλλά θα με αναγκάσουν να πάνε να αυτοθούν. Δεν θα δώσω 11.50 ευρώ και τώρα και το καλοκαίρι

Εγω εχω φαει τέτοιο ξενερωμα με τα συστήματα τους που ετοιμαζομαι να τα πάω σε Νοβα (καταστημα) και με 1€/2μηνο θα συντηρω ολα τα νουμερα και το cashback τους να το βάλουν......

Τι γίνεται με τα Χριστουγεννιάτικα δώρα φέτος; Θα δώσουν τπτ; Πέρσι έδιναν 3 δώρα κάθε εβδομάδα για 4 εβδομάδες αν θυμάμαι καλα

24 minutes ago, pn1fon1 said:

Τι γίνεται με τα Χριστουγεννιάτικα δώρα φέτος; Θα δώσουν τπτ; Πέρσι έδιναν 3 δώρα κάθε εβδομάδα για 4 εβδομάδες αν θυμάμαι καλα

Περιμένω τον 1 μήνα δωρεάν Cosmote TV πώς και πώς... 🙂

30 minutes ago, pn1fon1 said:

Οι περσινές Χριστουγεννιάτικες ξεκίνησαν 16/12 στο what's up....υπομονή 🤞

19 minutes ago, pn1fon1 said:

Δε βάζουν τα αθλητικά μέσα οι τσιπηδες emoji23.png

Πέρσι και πρόπερσι δεν τα είχαν δώσει (Cosmote TV). Πάντως, και φέτος και πέρσι το EON έχει μέσα και τα αθλητικά!

20 minutes ago, andreas545 said:

Οι περσινές Χριστουγεννιάτικες ξεκίνησαν 16/12 στο what's up....υπομονή 🤞

Τον περσινό δωρεάν μήνα της Cosmote TV βλέπω ότι τον είχα ενεργοποιήσει στις 12 Δεκεμβρίου.

Edited by greatst

Ερώτηση. Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα λήξης υπολοίπου που είχα σε ένα what's up και είχα 11.5 € ακριβώς. Παίρνω το calls to all και τα λεπτά ομιλίας που είχα μεταφέρονται μαζί με τα νέα για ένα μήνα μέχρι τις 12-1-24 στις 12 το μεσημέρι. Ωστόσο στις 11-1-24 τα μεσάνυχτα προς τις 12 προλαβαίνει η φραγή κίνησης. Εγώ αν κάνω ανανέωση ας πούμε στις 9 το πρωί της 12-1-24 και βάλω πάλι calls to all θα ανανεωθούν τα λεπτά ή θα χαθούν από την προηγούμενη φραγή;

Για τα καρτοκινητά χρειάζεται να έχεις κάνει ή να κάνεις ανανέωση μετά τις 15/11 για να πάρεις τα απεριόριστα δεδομένα για 15 μέρες.

Edited by stark

Καλημέρα δίνει και το cosmote tv δωρεάν στο xmas για ένα μήνα γνωρίζει κανείς μέχρι πότε μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε

On 19/10/2023 at 2:00 ΜΜ, stark said:

Κι εγώ θα ήθελα κάτι αυτοματοποιημένο.
Πρόσεξε όμως. Ενώ θα ενεργοποιήσουμε το αυτόματο πακέτο (Combo Basic) και θα ενεργοποιείται μόνο του κάθε μήνα (και όσο βρίσκει επαρκές υπόλοιπο), στην περίπτωση της αυτόματης ανανέωσης υπολοίπου, πλέον η "χαμηλότερη" επιλογή δεν θα είναι τα 8 €, αλλά τα 13 €. Οπότε δεν έχει νόημα να έχουμε βάλει στο αυτόματο και την ανανέωση του υπολοίπου, εφόσον η μόνο επιλογή εκεί θα είναι κάθε "τόσο" του μηνός (ανα μηνα, το τονίζω) να σου προσθέτει αυτόματα 13 € (minimum). Θα είχε νόημα το αυτόματο κι εκεί, μόνο αν συνέχιζε να υπάρχει η επιλογή για 8 € (ανά μήνα) ή αν μπορούσαμε να πούμε στην εφαρμογή να τραβάει "τόσα" ευρώ κάθε δίμηνο (που δεν μπορούμε).
Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, η λογική στο περίπου λέει ότι (αν π.χ. ξεκινάμε με σχεδόν μηδενικό υπόλοιπο) θα βάλουμε μια φορά ένα 20ρικο για το 1ο δίμηνο και τις υπόλοιπες φορές (για τα επόμενα δίμηνα) θα βάζουμε 13 ευρώ. Manually όμως μέσα από την εφαρμογή. Αλλιώς κατάστημα κάθε μήνα και 8 €.

EDIT:  τα παραπάνω τα γράφω επειδή δεν βλέπω πουθενά στην ανακοίνωση της Cosmote να γράφει ότι με ενεργοποιημένο το αυτόματο τρόπο ανανέωσης υπολοίπου (χρήματα δηλαδή, όχι πακέτο) διατηρείται το 8ευρω ανά μήνα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με, διότι με τόσες λεπτομέρειες και αστερίσκους έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας.

On 19/10/2023 at 2:03 ΜΜ, GREGORYMO said:

Βεβαίως.

Η ανανέωση υπόλοιπου πάει στα 13€

On 19/10/2023 at 2:06 ΜΜ, stark said:

Νομίζω ότι ο @pavlidisc εδώ εννοούσε / ρωτούσε αν θα κρατηθεί ΚΑΙ το αυτόματο των 8 € (χρήματα). Σε αυτό εγώ απάντησα πιο πάνω.

On 19/10/2023 at 2:06 ΜΜ, pavlidisc said:

@stark
Σαφώς!
Εννοείται!
Συμφωνώ 100% με όσα γράφεις.
Η αυτόματη ανανέωση χρημάτων κάθε μήνα (για εμάς που συζητάμε για το BASIC) έχει νόημα μόνο εάν μιλάμε για 8€.
Γιαυτό ρώτησα...λέτε να το κρατήσουν;

Εγώ θα το ενεργοποιήσω από τώρα που υπάρχει η επιλογή των 8 ευρώ, και θα δώ τί θα γίνει στις 16/11 που θα πάει να πληρωθεί η ανανέωση (18/11 πρέπει να γίνει η ανανέωση του πακέτου, 16/11 θα βάλω να γίνει η ανανέωση χρημάτων).
Να δούμε τί θα τραβήξει. 8 ή 13; ή κάτι άλλο;

Επανέρχομαι στα παραπάνω παλαιότερα posts για να αναφέρω πως υπάρχει case συνδρομητή Cosmoκάρτας, ο οποίος είχε ενεργοποιημένο το αυτόματο ΚΑΙ στην ανανέωση χρηματικού υπολοίπου στα 8€ από πριν τις 13/11, και συνέχισε να του τραβάει (με τελευταία φορά την 05/12) 8€ κι όχι 13€ που είναι το χαμηλότερο πλέον.
Αν ισχύει όντως αυτό - και δεν είναι κάποιο τυχαίο συστημικό λάθος - ερμηνεύσαμε λάθος την ανακοίνωση της Cosmote και χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε κι εμείς τα πάντα αυτόματα (δηλαδή ΚΑΙ την χρηματική ανανέωση, πέραν από την αυτόματη ανανέωση του Basic Combo).

Θα μπορούσε ίσως να μας το επιβεβαιώσει αυτό και ο @pavlidisc που ανέφερε ότι θα άφηνε την αυτόματη χρηματική ανανέωση στα 8€ και θα έβλεπε τι θα γινόταν στην πορεία. Εκτός κι αν μας έχει ενημερώσει γι' αυτό και το έχασα εγώ.

2 minutes ago, stark said:

Επανέρχομαι στα παραπάνω παλαιότερα posts για να αναφέρω πως υπάρχει case συνδρομητή Cosmoκάρτας, ο οποίος είχε ενεργοποιημένο το αυτόματο ΚΑΙ στην ανανέωση χρηματικού υπολοίπου στα 8€ από πριν τις 13/11, και συνέχισε να του τραβάει (με τελευταία φορά την 05/12) 8€ κι όχι 13€ που είναι το χαμηλότερο πλέον.
Αν ισχύει όντως αυτό - και δεν είναι κάποιο τυχαίο συστημικό λάθος - ερμηνεύσαμε λάθος την ανακοίνωση της Cosmote και χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε κι εμείς τα πάντα αυτόματα (δηλαδή ΚΑΙ την χρηματική ανανέωση, πέραν από την αυτόματη ανανέωση του Basic Combo).

Θα μπορούσε ίσως να μας το επιβεβαιώσει αυτό και ο @pavlidisc που ανέφερε ότι θα άφηνε την αυτόματη χρηματική ανανέωση στα 8€ και θα έβλεπε τι θα γινόταν στην πορεία. Εκτός κι αν μας έχει ενημερώσει γι' αυτό και το έχασα εγώ.

Εγώ ειχα ενεργοποιήσει το basic calls με 7.2€ πριν τις 13 Νοεμβρίου 

5 minutes ago, GREGORYMO said:

Εγώ ειχα ενεργοποιήσει το basic calls με 7.2€ πριν τις 13 Νοεμβρίου 

Δεν διάβασες προσεχτικά τι γράφω φίλε μου. Δεν μιλάω για το πακέτο. Αυτό κι εμείς το έχουμε ενεργοποιημένο πριν τις 13/11. Μιλάω για την αυτόματη ανανέωση του χρηματικού υπόλοιπου στα 8 € (πριν τις 13/11).

2 minutes ago, stark said:

Δεν διάβασες προσεχτικά τι γράφω φίλε μου. Δεν μιλάω για το πακέτο. Αυτό κι εμείς το έχουμε ενεργοποιημένο πριν τις 13/11. Μιλάω για την αυτόματη ανανέωση του χρηματικού υπόλοιπου στα 8 € (πριν τις 13/11).

Δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση υπόλοιπου στα 8€.

Μόνο σε κατάστημα βάζεις 8€

@stark
Η αυτόματη χρηματική ανανέωση (που ενεργοποίησα εγκαίρως πριν την 13/11) τράβηξε 8€.
Το πρόγραμμα (πακέτο basic) ενεργοποιήθηκε στην ώρα του χωρίς να χαθούν τα MB και τα SMS. Χάθηκε ο χρόνος ομιλίας χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί (ίσως επειδή πρέπει να τελειώσει ο χρόνος για να απενεργοποιηθεί το πακέτο;;;;... ανισόρροπο αυτό, εάν ισχύει).
Το ποσό που έβαλα στην κάρτα (για να τραβήξει τα 8€) ήταν 13€, καθώς διαδικτυακά δεν μπορείς να βάλεις κάτω από 13€ όπως πολλές φορές αναφέρθηκε.

Προς το παρόν, το παραπάνω έγινε μόνο μια φορά, σε δύο διαφορετικές συνδέσεις κινητής.
Να δούμε εάν θα συνεχίσει.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Edited by pavlidisc

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

12 minutes ago, pavlidisc said:

@stark
Η αυτόματη χρηματική ανανέωση (που ενεργοποίησα εγκαίρως πριν την 13/11) τράβηξε 8€.
Το πρόγραμμα (πακέτο basic) ενεργοποιήθηκε στην ώρα του χωρίς να χαθούν τα MB και τα SMS. Χάθηκε ο χρόνος ομιλίας χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί (ίσως επειδή πρέπει να τελειώσει ο χρόνος για να απενεργοποιηθεί το πακέτο;;;;... ανισόρροπο αυτό, εάν ισχύει).
Το ποσό που έβαλα στην κάρτα (για να τραβήξει τα 8€) ήταν 13€, καθώς διαδικτυακά δεν μπορείς να βάλεις κάτω από 13€ όπως πολλές φορές αναφέρθηκε.

Προς το παρόν, το παραπάνω έγινε μόνο μια φορά, σε δύο διαφορετικές συνδέσεις κινητής.
Να δούμε εάν θα συνεχίσει.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Σε ευχαριστώ για την εξήγηση. Οπότε, αν καταλαβαίνω σωστά, κι επειδή δεν θυμάμαι τις τότε τιμές, ούτε πριν τις 13/11 δεν υπήρχε επιλογή για αυτόματη κράτηση 8€ μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, έτσι; 

Screenshot_2023-12-12-15-38-03-88_f366175fd211a9b31eaf788c453d42dc.jpg

4 ώρες πριν, anekoulourida said:

Καλημέρα δίνει και το cosmote tv δωρεάν στο xmas για ένα μήνα γνωρίζει κανείς μέχρι πότε μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε

Προς το παρον δεν δινει κατι , κι αν δωσει δεν θα εχει τα αθλητικα δωρεαν οπως η nova.

iPhone 17 Pro Max

Airpods Pro 2

Redmi Watch 6