Mobileras Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 21 minutes ago, gousias said: Έχω ένα φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο Cosmote το οποίο έληξε κι άλλαξε η τιμή κατά πολύ προς τα πάνω. Κάνοντας αίτημα για μετατροπή σε καρτοκινητό, έλαβα κλήση από Cosmote και αντιπρότειναν ένα πακέτο με απεριόριστες κλήσεις προς όλους, δεδομένα 4gb, sms 50, 1€ πίστωση με συνολικό ποσό 17€ (συμπεριλαμβάνονται φόροι, τέλη κλπ). Σε καρτοκινητό Cosmote υπάρχει κάτι καλύτερο ή περίπου ίδιο; Υπάρχει. Δες τα πακετα στο σάιτ του what's up 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Συμφέρει καλύτερα what’s up έναντι cosmoκάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 1 minute ago, gousias said: Συμφέρει καλύτερα what’s up έναντι cosmoκάρτας; Ανάλογα με τις ανάγκες σου. Δες τι πακετα έχει στο σάιτ της κοσμοτε και στο σάιτ του what's up και συγκρίνεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Δε βλέπω combo πακέτα αλλά και γενικότερα δεν δείχνει κάτι πλην στην αρχική σελίδα που αναφέρει για 3 πρώτους μήνες 10,90€ αλλά μετά πόσο θα κοστίζει δεν το βλέπω κάπου.Αν υποθέσουμε ότι αρχικά γίνεται what’s up, μπορεί μετέπειτα μα γίνει cosmoκάρτα και με τι κόστος και απαιτούμενο χρονικό διάστημα; Ή αντίστοιχα και το αντίστροφο, δηλαδή από cosmoκάρτα να γίνει μετέπειτα what’s up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν (από Cosmoκάρτα σε Whatsup) και οι επόμενες χρεώνονται 3€. Για αλλαγή στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Υποθέτω κι από what’s up σε cosmoκάρτα η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν; Μη παρεξηγείς αν γίνομαι υπέρ αναλυτικός αλλά πολλές φορές έχουν προκύψει διαφορές εκεί που δεν το περίμενες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Θυμάστε που είχαμε αναφερθεί στις ενοχλητικές τηλεφωνικές κλήσεις για προώθηση προγραμμάτων σύνδεσης κλπ;; Ελπίζω να συμμορφωθούν όλοι τους, μετά από κάτι τέτοιες υποθέσεις...https://kokkinoslawfirm.com/2022/05/%cf%87%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-50-000-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%cf%81/Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Δεν ανοίγει ο σύνδεσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 1 hour ago, Ipokratis said: Θυμάστε που είχαμε αναφερθεί στις ενοχλητικές τηλεφωνικές κλήσεις για προώθηση προγραμμάτων σύνδεσης κλπ;; Ελπίζω να συμμορφωθούν όλοι τους, μετά από κάτι τέτοιες υποθέσεις... https://kokkinoslawfirm.com/2022/05/%cf%87%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-50-000-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%cf%81/ Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω που θα βρω την εταιρεια απο τα νησια κειμαν για να κανω αγωγη; Αν ειναι εντος ελλαδος κτλ τοτε ευκολακι αλλα απο μακρια τρεχα γυρευε 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 2 ώρες πριν, Ipokratis said: Θυμάστε που είχαμε αναφερθεί στις ενοχλητικές τηλεφωνικές κλήσεις για προώθηση προγραμμάτων σύνδεσης κλπ;; Ελπίζω να συμμορφωθούν όλοι τους, μετά από κάτι τέτοιες υποθέσεις... https://kokkinoslawfirm.com/2022/05/%cf%87%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-50-000-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%cf%81/ Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστη αποφαση, κατα καιρους το παρακανουν 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 Καλησπερα στην παρεα. Αμα παρω νεο αριθμο απο το σαιτ του whats up . Τι δωρα θα εχω για τους 3 πρωτους μηνες; θα πρεπει καθε μηνα να ανανεωνω υπολοιπο; το θελω για σμσ και λιγο ιντερνετ για ενα gps tracker Just now, kostas123464 said: Καλησπερα στην παρεα. Αμα παρω νεο αριθμο απο το σαιτ του whats up . Τι δωρα θα εχω για τους 3 πρωτους μηνες; θα πρεπει καθε μηνα να ανανεωνω υπολοιπο; το θελω για σμσ και λιγο ιντερνετ για ενα gps tracker Μηπως να παω σε καταστημα γερμανος να παρω νεο νουμερο. Τι δωρα θα εχω; τι με συμφερη να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 Μπες στο σάιτ του what's up και ρίξε μια ματιά τι δώρα δίνουν στους νέους πελατες. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 Όποιοι μπουν ως και αύριο στο WU app και πάρουν το Mystery Token χωρίς λήξη ισχύος, όταν το εξαργυρώσουν μετέπειτα (οποτεδήποτε, όσο διαρκεί πχ δεν έχουν πάνω από 12 σε πλήθος Tokens) θα τους δώσει κουπόνι δώρου (όπως όταν βάζουμε κάρτα 12Ε στο WU app) που μπορούν να το εισαγάγουν στο BOX app μέσα σε 15 μέρες από την εξαργύρωση του συγκεκριμένου Mystery Token, για να προσθέσουν 3200 πόντους (2Ε): Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 Πόσα τοκεν από ανανέωση μπορείς να έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPPS Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 Καλησπέρα, έχω εξαργυρωσει ένα mystery token που δίνει κωδικό για 2 ευρώ έκπτωση στο Βox. Ενώ ήρθε μήνυμα ''Μολις πήρες δώρο έναν κωδικό που αντιστοιχεί σε Box ποντους'', αλλά ποτέ δεν έλαβα τον κωδικό. Τι μπορεί να έχει συμβεί; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 Κ σε εμένα ήρθε mystery κωδικός. Εάν το πατησω κ παρω κωδικό μπορώ να το δώσω σε άλλον; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 Ναι. Όταν εξαργυρώσεις το συγκεκριμένο Mystery Token, μπορείς να δώσεις τον κωδικό να περαστεί και σε BOX app με άλλο Cosmote Id. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Ξεκίνησε και επίσημα η καλοκαιρινή προσφορά unlimited data για 1 μήνα. Εγώ μόλις τα ενεργοποίησα. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 (edited) 2 minutes ago, paokara4594 said: Ξεκίνησε και επίσημα η καλοκαιρινή προσφορά unlimited data για 1 μήνα. Εγώ μόλις τα ενεργοποίησα. Σας το έλεγα; Σας το έλεγα! Μέχρι 31 Αυγούστου. Edited June 1, 2022 by Mobileras 2 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Δεν έβαλα και τις λεπτομέρειες οπότε ορίστε. Διαθέσιμα από ότι βλέπω και σε περιαγωγή με όριο τα 6,5GB 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 (edited) 13 ώρες πριν, MPPS said: Καλησπέρα, έχω εξαργυρωσει ένα mystery token που δίνει κωδικό για 2 ευρώ έκπτωση στο Βox. Ενώ ήρθε μήνυμα ''Μολις πήρες δώρο έναν κωδικό που αντιστοιχεί σε Box ποντους'', αλλά ποτέ δεν έλαβα τον κωδικό. Τι μπορεί να έχει συμβεί; Θα Πας στο Reload, Θα πατήσεις επάνω δεξιά που δείχνει ενα κυκλάκι με ένα τοξάκι.Θα σου ανοίξει το Ιστορικό Θα πατήσεις κουπονια και θα το βρεις Edited June 1, 2022 by Vasileios 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 8 minutes ago, paokara4594 said: Δεν έβαλα και τις λεπτομέρειες οπότε ορίστε. Διαθέσιμα από ότι βλέπω και σε περιαγωγή με όριο τα 6,5GB Το "μέχρι 2 φορές εντός 30 ημερών" με μπέρδεψε λίγο... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 2 minutes ago, Mobileras said: Το "μέχρι 2 φορές εντός 30 ημερών" με μπέρδεψε λίγο... 1/8 η μία ενεργοποίηση και 31/8 η άλλη για να το έχεις το Σεπτέμβρη..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 (edited) Ώχ! Θα αρχίσουν πάλι αυτοί με τα συμβόλαια με παράπονα για κόφτες, οτι τους ρουφάμε το ίντερνετ ενώ αυτοί πληρώνουν περισσότερα κ.τ.λ!😄 Edited June 1, 2022 by Nikos_96 7 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 12 minutes ago, smetcfu said: 1/8 η μία ενεργοποίηση και 31/8 η άλλη για να το έχεις το Σεπτέμβρη..... Λογικά θα πάει και μέσα Σεπτεμβρίου όποτε θα χούμε και τον Οκτώβρη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts