bbbb Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Προσωρινή μάλλον εμπλοκή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Προσωρινή μάλλον εμπλοκή Οκ, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Καλησπέρα. Στο What's Up DIY, τα 5GB για Video Streaming είναι αποκλειστικά για video streaming; Ή κάνει και για Music streaming; Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Καλησπέρα. Στο What's Up DIY, τα 5GB για Video Streaming είναι αποκλειστικά για video streaming; Ή κάνει και για Music streaming; Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τσέκαρε εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/giga_max_play_now.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Καλησπέρα. Στο What's Up DIY, τα 5GB για Video Streaming είναι αποκλειστικά για video streaming; Ή κάνει και για Music streaming; Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν κάνω αναβάθμιση (ή κατέβασμα) εφαρμογών από το Google Play Store τρώει δεδομένα από το Video Steaming. Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Αν η υπηρεσία μουσικής περιλαμβάνεται στο πακέτο θα τρώει από αυτό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Ένας γνωστός μου έχει από τις παλιές κάρτες σιμ, που δεν είναι 3πλη. Και πήρε χθες νέο τηλέφωνο και θέλει nano sim. Για την αντικατάσταση, γίνεται την ίδια ημέρα; Πρέπει να κάνει κάποια αίτηση; Έχει κόστος; εάν ναι, πόσο; Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Ένας γνωστός μου έχει από τις παλιές κάρτες σιμ, που δεν είναι 3πλη. Και πήρε χθες νέο τηλέφωνο και θέλει nano sim. Για την αντικατάσταση, γίνεται την ίδια ημέρα; Πρέπει να κάνει κάποια αίτηση; Έχει κόστος; εάν ναι, πόσο; Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την τελευταία φορά που χρειάστηκα, 8€ ή 10€ η μία SIM, 16€ η twin SIM (δύο ίδιες κάρτες για διαφορετικές συσκευές, αλλά να χρησιμοποιείται μόνο η μία κάθε φορά). Διαθεσιμότητα εξαρτάται από το κατάστημα, γίνεται επιτόπου. Χρειάζεται σίγουρα ταυτότητα. Εάν θέλει, μπορεί να κόψει την υπάρχουσα με λίγη προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Ένας γνωστός μου έχει από τις παλιές κάρτες σιμ, που δεν είναι 3πλη. Και πήρε χθες νέο τηλέφωνο και θέλει nano sim. Για την αντικατάσταση, γίνεται την ίδια ημέρα; Πρέπει να κάνει κάποια αίτηση; Έχει κόστος; εάν ναι, πόσο; Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν η παλιά SIM δεν είναι 4G δεν υπάρχει κόστος. Είχα γράψει παλιότερα... "Σήμερα έκανα αλλαγή SIM σε κατάστημα Cosmote (Κεντρικό Καστοριάς). Αφορούσε παλιά SIM που είχε ο πατέρας μου για αλλαγή σε νέα SIM 4G. Έγινε χωρίς χρέωση. Χρειάστηκε να είναι παρών με τη συσκευή του. Έγινε έλεγχος ταυτοπροσωπίας και υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση ότι δέχεται την αλλαγή κάρτας SIM και αίτηση αλλαγής SIM. Τα δύο αυτά έγγραφα σκαναρίστηκαν και περάστηκαν στο σύστημα. Με το που έγινε η αλλαγή στη νέα SIM, στην παλιά κάρτα SIM ήρθε SMS και ζητούσε να απαντηθεί μέσα σε δέκα λεπτά για επιβεβαίωση της αλλαγής αυτής. Ο υπάλληλος μου ανέφερε ότι αν σε 10 λεπτά δεν στείλουμε το SMS το αίτημα αντικατάστασης της κάρτας SIM ακυρώνεται. Όλα για το SIM swapping! Μπράβο για την όλη διαδικασία!" Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Και άργησε νομίζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Απάντηση στο 10€/απεριόριστο/30 μερες της βονταφον είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Έτσι. Καρτέλ πχ στις φιξ τιμές ελάχιστης κάρτας/διάρκειας αυτής αλλά από την άλλη φαίνεται πως υπάρχει και ανταγωνισμός που ωφελεί τους χρήστες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 όπα και δώρακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Δωρο 3ημερου Καθ.Δευτερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Δεν είναι άσχημο! Αν και θα φαγωθούν την πρώτη μέρα! Ανάθεμα σε YouTube Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Δεν είναι άσχημο! Αν και θα φαγωθούν την πρώτη μέρα! Ανάθεμα σε YouTube Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τρεχει προσφορά με 6,90 απεριόριστο ίντερνετ για 15 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Όταν κάνω αναβάθμιση (ή κατέβασμα) εφαρμογών από το Google Play Store τρώει δεδομένα από το Video Steaming.Επιβεβαιώνω ότι συμβαίνει αυτό. Μάλλον κάτι στο domain που χρησιμοποιείται για να δίνει free pass σε κάποια streaming υπηρεσία, είναι κοινό με αυτό του playstore και το καταλαβαίνει ως χρήση της υπηρεσίας και τρώει από εκεί Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 TΩPA ΔΩPO 3GB ΓIA 3 MEPEΣ! MΠEΣ ΣTO WHAT'S UP APP https://wup.page.link/nLkS ΓIA NA TO ENEPΓOΠOIHΣEIΣ EΩΣ KAI 16/3/21 TA MEΣANYXTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Τρεχει προσφορά με 6,90 απεριόριστο ίντερνετ για 15 μερες.Έκανα την πατάτα και πήρα της βοντα με 10€ απεριόριστα για 30 ημέρες.... Επειδή όμως δε βλέπω χα'ι'ρι, αναγκαστικά θα πάρω και αυτά της κόσμοτε. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 (edited) Μπήκα πριν λίγο στο site της COSMOTE για να δω κάτι για τα πακέτα στο καρτοκινητό που έχω και μου εμφάνισε για λίγο κάτι νέα πακέτα με πολλά GB ( δεν το πρόλαβα καλά άλλα έλεγε 20 GB δεν είμαι σίγουρος ) και με αυτόματη ανανέωση στα 9,9€ , μέχρι να προσπαθήσω να καταλάβω τι γίνεται με πέταξε και μου έβγαζε κενή σελίδα και τώρα πριν λίγο που κατάφερε να φορτώσει η σελίδα βγάζει πάλι τα παλιά πακέτα. όπα και δώρακι Για cosmoκάρτα δεν παίζει κάτι ανάλογο ; Μόνο WHAT'S UP ; Edited March 12, 2021 by advantix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Στο παρε-μοιρασε αντί για 3 φίλους από 500mb μπορώ να στείλω σε έναν 1,5;Δηλαδή 3 χ 500; Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Δεν γίνεται Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Δυστυχώς δε γίνεται. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Εμεργοποιησα την προσφορά του τριημέρου 3gb σε whats up και αντί να καταναλώνονται τα mb της προσφοράς που ληγουνε πιο σύντομα,καταναλώνονται τα mb που έχω για video streaming απο ενεργοποιημένο diy πακέτο όταν βλέπω βιντεάκι στο youtube.Ετσι πρέπει να γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Τα playnow/social now mb έχουν προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων όταν χρησιμοποιείς την υπηρεσία που προσφέρουν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts