Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Παρε δώσε πλέον είναι 2 φορές.

2 το εκαναν ενω ηταν 3 τοσα χρονια? Τραγικοι το λιγοτερο η καταντια του καρτελ δεν εχει τελειωμο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτός είναι και ο λόγος που το καταργούν. Παρά πολλοί είχαν στακαρει gb από αυτό και τώρα θέλουν να τους γειωσουν. Δεν εξυπηρετεί κανέναν αυτή η αλλαγή. Να ξέρετε, ότι αλλαγές κάνουν οι εταιρίες είναι μόνο προς συμφέρον τους και όχι προς το συμφέρον των καταναλωτών. Και εγώ στην ίδια κατηγορία είμαι και είχα βολευτεί απίστευτα με αυτό αν και δεν είχα μαζέψει πολλά (~3gb)

Ναι οταν ξανα δωσουν απεριοριστα ομως θα το τερματισω οπως την προηγουμενη φορα με τα 3TB μεσα σε 6-7 μερες και ταχυτητες ανω των 100MB. Απο κοντρα και μονο γιατι ειναι καραγκιοζηδες. Τι περιμενουν ο κοσμος να βαζει καθε μηνα 20-30 ευρω και να δουλευει για αυτους? Μονο στην Ελλαδα αυτα βεβαια που εχουμε το καρτελ και μας κανουν οτι θελουν.

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αυτός είναι και ο λόγος που το καταργούν. Παρά πολλοί είχαν στακαρει gb από αυτό και τώρα θέλουν να τους γειωσουν. Δεν εξυπηρετεί κανέναν αυτή η αλλαγή. Να ξέρετε, ότι αλλαγές κάνουν οι εταιρίες είναι μόνο προς συμφέρον τους και όχι προς το συμφέρον των καταναλωτών. Και εγώ στην ίδια κατηγορία είμαι και είχα βολευτεί απίστευτα με αυτό αν και δεν είχα μαζέψει πολλά (~3gb)

H φάση όμως είναι ότι παλιά ήταν για 2 ημέρες αλλά μετά προς όφελος μας το έκαναν για ένα μήνα. Και έτσι πρακτικά μας έδιναν ένα επιπλέον κίνητρο να βάζουμε κάρτα κάθε μήνα έστω και με 5€ κάποιες φορές με το easy transfer και να μοιραζόμαστε τα mb μεταξύ μας. Για την cosmote τα mb αυτά είναι "αέρας". Για τον καταναλωτή ήταν χρήσιμα

Και επίσης το θέμα είναι αν πλέον θα επιτρέπει να γίνεται απο το λεπτα/mb του promo.. Γιατι απο ότι διαβάζω στο θέμα του προνομοιακού wu πλέον το πακέτο του, δεν επιτρέπει πάρε-δώσε

Δεν το επιτρέπει, το δοκίμασα σήμερα.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Δεν το επιτρέπει, το δοκίμασα σήμερα.

Καλα παμε παει και το παρε δωσε. Μια φορα το τριμηνο καρτα και μεταφορα 5ευρου απλα για ανανεωση. Αυτοι θα χασουν.

μωρέ ας κόψουν το reloadit και θα δεις που θα πάει κι ο αριθμός και η σιμ τους.. έχουμε και το εταιρικο

Καλα παμε παει και το παρε δωσε. Μια φορα το τριμηνο καρτα και μεταφορα 5ευρου απλα για ανανεωση. Αυτοι θα χασουν.

Καλημέρα ήθελα να σε ρωτήσω πως βολεύει αυτό που λες μια φορά στο τρίμηνο κάρτα και μεταφορά 5€; ( Εγώ έχω 2 νούμερα, το δικό μου και γυναίκας και βάζω 10€ στο ένα που είναι προνομιακό μένουν 8,93 και παίρνω πακέτο 8,5€. Και στο άλλο βάζω 12€ και μένουν 10,31 αν θυμάμαι καλά και αγοράζω το combo με αυτόματη ανανέωση. Και ανά 2-3-4 μήνες βάζω στο combo 10€ και μεταφέρω 2€ από το προνομιακό όταν μαζευτούν. Επίσης να αναφέρω ότι είναι τα βασικά τηλέφωνα και δεν υπάρχουν δεύτερα. Οι παροχές που δίνουν μας καλύπτουν και στα δύο νούμερα, η αλήθεια είναι ότι είχα κάνει και εγώ μια προίκα με το πάρε μοίρασε. Μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο όσο αναφορά το να βάζω κάρτα; Ευχαριστώ.

Για να καταλάβω γιατί με μπερδέψατε: εγώ που βάζω ούτως ή άλλως το Combo (10 ευρώ) και μου δίνει 400ΜΒ δεν επηρεάζομαι στο στοκάρισμα των data μου, σωστά? Δεν άλλαξε κάτι πλην του πάρε-δώσε πωςτολένε που δεν χρησιμοποιώ ....
Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν επηρεάζεσαι.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

ολοι εσείς που επηρεάζεστε δεν βάζετε πακέτο ομιλίας-σμσ-δεδομένων κάθε μήνα?:worry:

Είναι αρκετοί που δεν τους φτάνουν 400ΜΒ το μήνα και βολεύονταν με το πάρε-μοίρασε κυρίως

Σε πολλούς στην φτάνουν τα 400ΜΒ και βολεύονταν με το πάρε-μοίρασε από το οποίο έπαιρνες έξτρα ΜΒ το μήνα για κατανάλωση.

Τουλάχιστον αν μας ενσωμάτωναν τα ΜΒ που είχαμε μαζέψει με κάποια άλλα, πχ του πακέτου, κάτι θα σωζόταν.

Είναι αρκετοί που δεν τους φτάνουν 400ΜΒ το μήνα και βολεύονταν με το πάρε-μοίρασε κυρίως

Σε πολλούς στην φτάνουν τα 400ΜΒ και βολεύονταν με το πάρε-μοίρασε από το οποίο έπαιρνες έξτρα ΜΒ το μήνα για κατανάλωση.

Τουλάχιστον αν μας ενσωμάτωναν τα ΜΒ που είχαμε μαζέψει με κάποια άλλα, πχ του πακέτου, κάτι θα σωζόταν.

προφανώς αναφέρεσαι στα 400ΜΒ που σου δίνει το 10αρι combo.

άλλο είπα αλλά τέσπα.

Ι need a six month vacation, twice a year.

προφανώς αναφέρεσαι στα 400ΜΒ που σου δίνει το 10αρι combo.

άλλο είπα αλλά τέσπα.

Ναι, σ' αυτό αναφέρομαι, μιας και στο πιο πάνω ποστ σου το ανέφερες κι εσύ και είναι και το πιο "δημοφιλές" πακέτο για λεπτά-sms-MB

Εσύ τι ακριβώς ήθελες να πεις;

(Επίσης, στην προηγούμενη ανάρτησή μου, εκεί που γράφω: Σε πολλούς στην φτάνουν, ήθελα να γράψω: Σε πολλούς ΔΕΝ φτάνουν. Τώρα το είδα, ίσως αυτό να σε μπέρδεψε).

Edited by mplamplakas

πιο πολυ προβλημα εχουν οσοι φορτωναν πολλαπλα 300αρια απο συγγενεις - φιλους που δεν χρησιμοποιουσαν το παρε μοιρασε και γενικα ιντερνετ,εκεινοι εχασαν πιο πολυ.

Τελειώνουν τα δωράκια παλικάρια, το 5G εχει κόστη..... (και οι εθελουσίες των κουρασμένων ΟΤΕτζηδων)

Τελειώνουν τα δωράκια παλικάρια, το 5G εχει κόστη..... (και οι εθελουσίες των κουρασμένων ΟΤΕτζηδων)
δεν το νομίζω, γενικά βλέπω το κόστος να πέφτει, ακόμα κ στα καρτοκινητά. μην μιλήσω για τα συμβόλαια...

Η τάση ειναι να σπρωχνουν τον κόσμο στα συμβόλαια...

Χτες ημουν σε ενα κατάστημα Cosmote και ειχε έρθει μια κυρία πανικόβλητη επειδή είχε λήξει το συμβόλαιό της και ήθελε ανανέωση. Πλήρωνε 24 Ευρώ το μήνα και της φαίνονταν πολλά ..

Μαντέψτε : Ο μπαγάσας ο πωλητής την έπεισε να πάρει ενα από τα νέα Gigamax με πάγιο 47 Ευρώ (αν ακουσα καλά γιατί ημουν στο δίπλα γκισέ) :lol:

ο κωδικος του box για την εκπτωση 2 ευρω μετα την ανανεωση,δινεται μονο με ανανεωση απο την εφαρμογη? δεν εχει ερθει κατι ακομα,με ανανεωση απο το site πριν 1,5 ωρα. Φοβαμαι μην εσβησα το μηνυμα ομως,και δεν νομιζω οτι μπορω να δω τον συγκεκριμενο κωδικο απο καπου...

Και όσοι δε έχουμε social και chat τί να τα κάνουμε τα MB??

Ναι είμαι ένα από τα σπάνια πουλιά που δεν έχει τίποτα από τα 2..!!

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

εγω παντως εστειλα το παρακατω μηνυμα:

καλησπερα, συγνωμη αλλα γιατι χαλασατε το #pare_moirase; τι σας εφταιξε; εντελως απαραδεκτη η αλλαγη σε "social & data" με διαρκεια μολις 2 ημερες οταν ειχαμε 300mb και με διαρκεια ενα μηνα, τα οποια και ανανεωναμε και πολλοι απο εμας ειχαμε συλλεξει αρκετα GB, γιατι να τα χασουμε; δεν καταλαβαινω, προωθηστε παρακαλω στο τμημα παραπονων με την παρακληση/αιτημα οπως γινει επαναφορα του #pare_moirase στην μορφη που ειχε, ευχαριστω

στα messenger what's up & cosmote

Να τα βάλουν εκεί που ξέρουν τα mb για social και chat. Και έδωσαν 4x το πάρε δώσε αλλά το μείωσαν σε 2 φορές από 3. Ξέρω τι θέλουν αλλά ας όψεται που και οι άλλοι 2 τα ίδια χάλια είναι. Ας κόψουν και το reload it να πετάξουμε και την sim.

μολις απαντησαν

-Σε ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις σου. Η υπηρεσία βελτιώθηκε και από 100ΜΒ παρέχει πλέον 500MB για social & chat, όγκος που μπορεί να καλύψει την επικοινωνία σε social και chat εφαρμογές για 2 ημέρες.

και απαντω:

-οχι παιδια, καθολου δεν βελτιωθηκε, μην λεμε οτι θελουμε, σας παρακαλω... η υπηρεσια εγινε παντελως αχρηστη... το πιο αστειο ειναι οτι πρεπει να εχουμε ηδη mb για να την χρησιμοποιησουμε, οτι ναναι πραγματικα.. καντε μια βολτα στο ιντερνετ και στα φορουμς για να διαβασετε αποψεις χρηστων, απο κανεναν δεν προκειται να διαβασετε καλα λογια, γι αυτο σας λεω, αφηστε την οπως ηταν, μια χαρα ηταν!

και αλλες δυο απαντησεις τους:

- Η διαμόρφωση των υπηρεσιών και προσφορών μας γίνεται βάση των προτιμήσεων της συνδρομητικής μας βάσης. Ωστόσο, το σχόλιο σου έχει ληφθεί υπόψη μας.

- Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες και τα πακέτα μας ώστε να καλύπτουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες των συνδρομητών μας σε ΜΒ. Σε κάθε περίπτωση όμως σε ευχαριστούμε για το σχόλιό σου και τις επισημάνσεις σου. Παραμένουμε στη διάθεσή σου!

και δικες μου:

-δεν νομιζω η συνδρομητικη σας βαση να προτιμησε 500mb για social & chat για 2 μολις ημερες...

-να το θεσω αλλιως; εμενα ποιος θα με αποζημιωσει για τα 17gb που εχω μαζεψει mb προς mb τοσα χρονια και δεν μου δινετε τροπο να τα ανανεωσω; σοβαρα μιλατε;;;

Edited by patrickdrd

μολις απαντησαν

-Σε ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις σου. Η υπηρεσία βελτιώθηκε και από 100ΜΒ παρέχει πλέον 500MB για social & chat, όγκος που μπορεί να καλύψει την επικοινωνία σε social και chat εφαρμογές για 2 ημέρες.

και απαντω:

-οχι παιδια, καθολου δεν βελτιωθηκε, μην λεμε οτι θελουμε, σας παρακαλω... η υπηρεσια εγινε παντελως αχρηστη... το πιο αστειο ειναι οτι πρεπει να εχουμε ηδη mb για να την χρησιμοποιησουμε, οτι ναναι πραγματικα.. καντε μια βολτα στο ιντερνετ και στα φορουμς για να διαβασετε αποψεις χρηστων, απο κανεναν δεν προκειται να διαβασετε καλα λογια, γι αυτο σας λεω, αφηστε την οπως ηταν, μια χαρα ηταν!

και αλλες δυο απαντησεις τους:

- Η διαμόρφωση των υπηρεσιών και προσφορών μας γίνεται βάση των προτιμήσεων της συνδρομητικής μας βάσης. Ωστόσο, το σχόλιο σου έχει ληφθεί υπόψη μας.

- Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες και τα πακέτα μας ώστε να καλύπτουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες των συνδρομητών μας σε ΜΒ. Σε κάθε περίπτωση όμως σε ευχαριστούμε για το σχόλιό σου και τις επισημάνσεις σου. Παραμένουμε στη διάθεσή σου!

και δικες μου:

-δεν νομιζω η συνδρομητικη σας βαση να προτιμησε 500mb για social & chat για 2 μολις ημερες...

-να το θεσω αλλιως; εμενα ποιος θα με αποζημιωσει για τα 17gb που εχω μαζεψει mb προς mb τοσα χρονια και δεν μου δινετε τροπο να τα ανανεωσω; σοβαρα μιλατε;;;

Τραγικοι απλα μπραβο που τους εστειλες παντως το ιδιο θα κανω και εγω.