mplamplakas Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 (edited) Μερικές ερωτησούλες: 1. Αν στείλω sms σε ελληνικό κινητό που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κούβα, τι θα μου στοιχίσει; 2. Αν μου στείλει αυτός, τι θα στοιχίσει σ' αυτόν; 3. Με το Web2sms θα κάνω τη δουλειά μου χωρίς κόστος; 4. Με το πάρε-δώσε θα κάνω τη δουλειά μου χωρίς κόστος; Edited November 14, 2019 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Εσύ χρεώνεσαι Ανάλογα με το τι είναι ο αριθμός και όχι που βρίσκεται. Άρα θα χρεωθεις μήνυμα προς ελληνικό δίκτυο. Ο φίλος σου για να σου απαντήσει θα χρεωθεί επιπλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Γιατί δε στέλνεις μήνυμα από viber, whats up κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 (edited) Έτσι θα γίνει, απλά ακόμα και το ίντερνετ (WiFi) χρεώνεται κάπου 2€/1 ώρα, με κάτι κάρτες που ξύνεις. Και WiFi υπάρχει μόνο σε συγκεκριμένα hotspots. Στο ξενοδοχείο είναι ακόμα πιο ακριβό... Edited November 14, 2019 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Εκτός ΕΕ χρεώνεται και όταν λαμβάνει sms , οπότε εσύ θα χρεωθείς όσο θα χρεωνόσουν αν ήταν Ελλάδα αλλά αυτός πρέπει να δει κάτι μνμ που του έστειλαν όταν συνδέθηκε στο κουβανέζικο δίκτυο για να δει τι χρέωση θα έχει στη λήψη και αποστολή sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Όχι βέβαια , δεν χρεώνεσαι για ληψη SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Βλέπω ότι πολύ κουβέντα γίνεται για το πάρε μοίρασε, αλλά μιας και δεν έχω κάνει χρήση ακόμα και δεν το ξέρω καλά, πως είναι δυνατόν να σας βοηθα αφού μπορείς να μεταφέρεις λίγα mb και αυτά με ισχύει για λίγες μέρες μόνο. Διορθώστε με αν κάνα λάθος γιατί θα με ενδιέφερε να κάνω χρήση αν αξιζει Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 To Πάρε μοίρασε : Δίνει 100 ΜΒ σε σένα και 100 Χ 3 σε 3 φίλους σου ή 300 σε έναν. Με αντίστοιχη χειρονομία από τον φίλο σου έχεις και εσύ 400 ΜΒ συνολικά Τα ΜΒ διαρκουν 30 ημέρες . Δεν πρόκειτε για μεταφορά γιατί δεν φεύγει τιποτα από τον λογαριασμό σου. 30 ημέρες σε καμμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως "λίγες μέρες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Τα παρε μοίρασε ειναι εντελώς δωρεαν και προωθουν τη δικτυωση. Δεν εχει καποιο κόστος, 100% win Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Δεν ήξερα ότι είναι 30 μέρες, θα το δοκιμάσω... Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Τα 300μβ που δινεις, δεν μπορεις να τα καταναλωσεις σε περίπτωση που δεν τα δώσεις. Επειδη το διάβασα κάπου πιο πίσω καποιον να λεει "αδικο να δινω εγω 300 και να παιρνω 100". Δεν "δινετε" εσεις, η κοσμοτε τα δινει, απλά εσείς επιλέγετε σε ποιον/ποιους θα πάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Τα 300μβ που δινεις, δεν μπορεις να τα καταναλωσεις σε περίπτωση που δεν τα δώσεις. Επειδη το διάβασα κάπου πιο πίσω καποιον να λεει "αδικο να δινω εγω 300 και να παιρνω 100". Δεν "δινετε" εσεις, η κοσμοτε τα δινει, απλά εσείς επιλέγετε σε ποιον/ποιους θα πάνε. Επίσης, αν δε δωσεις δε θα παρεις κιολας χαχαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeljen Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Καλησπέρα στη παρέα Αν αλλάξω από Κοσμοκαρτα σε what's up θα χαθεί 1) το cosmote one; 2) ο χρόνος ομιλίας προς όλους; 3) τα ΜΒ; σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Καλησπέρα στη παρέα Αν αλλάξω από Κοσμοκαρτα σε what's up θα χαθεί 1) το cosmote one; 2) ο χρόνος ομιλίας προς όλους; 3) τα ΜΒ; σας ευχαριστώ.Στα 2 και 3 σίγουρα δε θα χαθούν μέχρι την λήξη τους. Αυτό που δεν μπορώ να σου πω είναι αν θα συμψηφιστούν με κάποιο πακέτο του whatsup μετά αν δεν προλάβεις να τα καταναλώσεις πριν την λήξη. Για το 1 δεν ξέρω αλλά δεν βρίσκω κανένα λόγο να χαθεί μιας και είναι δεμένο στο νούμερο κι όχι στο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Καλησπέρα στη παρέα Αν αλλάξω από Κοσμοκαρτα σε what's up θα χαθεί 1) το cosmote one; 2) ο χρόνος ομιλίας προς όλους; 3) τα ΜΒ; σας ευχαριστώ. Δεν χανεται το cosmote one το εκανα εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Δεν χανεται το cosmote one το εκανα εγω.Παιδιά όλα τα νούμερα πρέπει να έχουν κοινό αφμ? Εμένα μου είπαν κοινή διευθυνση Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Παιδιά όλα τα νούμερα πρέπει να έχουν κοινό αφμ? Εμένα μου είπαν κοινή διευθυνση Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όσα είναι σε κοινό ΑΦΜ μπαίνουν άμεσα, μπορείς όμως να αιτηθείς και να βάλεις και νούμερα που ανήκουν σε άλλο όνομα αλλά έχουν κοινή διεύθυνση με εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Αν βάλω αυτόματη ανανέωση για το giga_month, μπορώ να παίρνω και το 1.2 GΒ δώρο κάθε μήνα από το Reload it? Επίσης, τα GB, γίνονται Roll Over, Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Αν βάλω αυτόματη ανανέωση για το giga_month, μπορώ να παίρνω και το 1.2 GΒ δώρο κάθε μήνα από το Reload it? Επίσης, τα GB, γίνονται Roll Over, Σωστά;Τα gb του reloadit δεν έχουν σχέση με το giga month. Όταν βάζεις κάρτα θα πρέπει να ενεργοποιείς χειροκίνητα τον κωδικό. Το giga month θα ενεργοποιηθεί αυτόματα εφόσον έχεις αρκετά χρήματα μέσα. Επίσης το ένα δεν κάνει rollover με το άλλο. Μόνο με ενεργοποιηση ίδιου προγράμματος πριν την λήξη γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Σκεφτομαι να μεταβω στο δικτυο της cosmote γιατι εκει που μενω η vodafone μας τα εχει κανει θαλασσα τον τελευταιο καιρο. Μετα απο μια βλαβη που παρουσιαστηκε με την κακοκαιρια δεν εχω καθολου σημα στο σπιτι, το ιδιο και η γυναικα μου και μια αλλη συσκευη που εχω για δευτερη. Η βλαβη ειναι γνωστη στην εταιρεια αλλα δεν ξερω ποτε θα κανουν καποια κινηση. Προς το παρον βολευομαι στο σπιτι με wifi calling αλλα επιδη το κινητο μου δεν το εχει built in χρησιμοποιω μια εφαρμογη wifi calling της vodafone που ειναι για τα σκουπιδια και μου εχει ασπασει τα νευρα. ΕΝδιαφερομαι για καρτοκινητο. Τωρα στη vodafone που ειμαι ανανεωνω καθε μηνα μεσα απο την εφαρμογη και βαζω 10 €. Παιρνω το πακετο Cu combo 600 με 8,5€ και μου μενουν 1,5 € καβα. Με καθε τετοια ανανεωση 300' προς cu, 300' προς ολους, 300 sms +100' προς ολους. Επιπλεον με καθε ανανεωση 10€ παιρνεις συνολικα 1 GB. Υπαρχει καποιο πακετο της cosmote αναλογο με το παραπανω σε χρηματα και παροχες ή και καλυτερο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Πόσα λεπτά ομιλίας και προς ποιό δίκτυο θέλεις κάθε μήνα; Στο whats up με ανανεωση 10ε ονλαιν παιρνεις 1,2γιγα δωρο για εναν μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Πόσα λεπτά ομιλίας και προς ποιό δίκτυο θέλεις κάθε μήνα; Στο whats up με ανανεωση 10ε ονλαιν παιρνεις 1,2γιγα δωρο για εναν μηνα. Θελω κατι οσο πιο κοντα γινεται σε αυτο που εχω τωρα. ΕΠισης κατι ειδα για καποιο πακετο που διαμορωνεις εσυ οπως θες και που δινει κατι δωρα αλλα δεν πολυκαταλαβα πως λειτουργει. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 (edited) Προς CU ομιλια δε θα σου δωσει η Κοσμοτε. Τωρα εαν εννοεις οτι ολοι θα πατε whats up και θέλεις προς whats up τα αντιστοιχα υπαρχουν σε πακετα της κοσμοτε. Ριξε μια ματιά στο σαιτ της whats up. Αυτο που εγραψες οτι στη βονταφον εβαζες 10ε και μετά την αγορά του πακέτου των 8,50ε ειχες υπόλοιπο 1,5ε είναι πολύ ενδιαφέρον, θέλεις να μου το εξηγήσεις λίγο; Τωρα στη vodafone που ειμαι ανανεωνω καθε μηνα μεσα απο την εφαρμογη και βαζω 10 €. Παιρνω το πακετο Cu combo 600 με 8,5€ και μου μενουν 1,5 € καβα. Edited November 19, 2019 by Mikakilo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Παιρνω το πακετο Cu combo 600 με 8,5€ και μου μενουν 1,5 € καβα. 8,93€ πιστώνονται καθαρά και περισσεύουν 0,43€. Υπαρχει καποιο πακετο της cosmote αναλογο με το παραπανω σε χρηματα και παροχες ή και καλυτερο; Combo call them all plus i: 400 λεπτά και 400 sms προς what's up, 200 λεπτά και 200 sms προς όλους και 200 MB. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Προς CU ομιλια δε θα σου δωσει η Κοσμοτε. Τωρα εαν εννοεις οτι ολοι θα πατε whats up και θέλεις προς whats up τα αντιστοιχα υπαρχουν σε πακετα της κοσμοτε. Ριξε μια ματιά στο σαιτ της whats up. Αυτο που εγραψες οτι στη βονταφον εβαζες 10ε και μετά την αγορά του πακέτου των 8,50ε ειχες υπόλοιπο 1,5ε είναι πολύ ενδιαφέρον, θέλεις να μου το εξηγήσεις λίγο; Βαζεις οσο θες, 10€ ειναι το ελαχιστο. Επιλεγεις ποιο πακετο θες, κανεις την αγορα και το μετα φορων οπως σωστα ειπε ο φιλος πιο πανω μενει στην καβα. Απο την καβα μπορω και παιρνω 5αψηφια για παραδειγμα να μιλαω εξωτερικο κτλ. Πραγματα εκτακτα εκτος πακετου δηλαδη. Δεν εχω ψαξει αν εχεις μαζεψει αρκτο υπολοιπο στην καβα αν μπορεις να αγορασεις καποιο πακετο απο το υπολοιπο σου χωρις να χρεωσεις καρτα. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 8,93€ πιστώνονται καθαρά και περισσεύουν 0,43€. Combo call them all plus i: 400 λεπτά και 400 sms προς what's up, 200 λεπτά και 200 sms προς όλους και 200 MB. Και με την ανανεωση 10€ περα απο το πακετο θα παρω και 1,2 GB ; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts