Inevar Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Καλό. Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραίος Μάνο, θα τα βάλω για να μην χαθεί το διευρω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Ελλαδα: cosmote Wu Τουρκία: ελληνικό νούμερο Vodafone συμβόλαιο, cosmote wu Αν καλέσω απ' το Wu και στα 2 θα χρεωθω κάτι παραπάνω? Επίσης στα νούμερα που θα καλέσω θα πληρώσουν κάτι εξτρα? Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΕσύ στην Ελλάδα θα πληρώσεις ότι θα πλήρωνες πάντα. Αυτοί στην Τουρκία έτσι και το σηκώσουν την πάτησαν. Οι Τουρκία είναι εκτός ευρωπαϊκής ένωσης και θα ισχύσουν χρεώσεις περιαγωγής για Τουρκία της κάθε εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Ωχ άστο τότε. Θα τα λέμε από messenger :lol: Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Ωχ άστο τότε. Θα τα λέμε από messenger :lol: Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΠες τους μην κανουν κάνα αστειο και ανοίξουν δεδομένα στην Τουρκία. Η χρέωση είναι κοντά στο 1 ευρω το mb αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Από την Μυτιλήνη αρχίζει το ξάφρισμα. Οι γονείς μου άδειασαν 3 κάρτες ώσπου να με πάρουν τηλ και να καταλάβουμε ότι τους πιάνει η κεραία από τα παράλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Από την Μυτιλήνη αρχίζει το ξάφρισμα. Οι γονείς μου άδειασαν 3 κάρτες ώσπου να με πάρουν τηλ και να καταλάβουμε ότι τους πιάνει η κεραία από τα παράλια.Μπορείς να ζητήσεις από την εξυπηρέτηση ή το chat να κόψουν την περιαγωγή. Εγώ το έχω κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Επίσης μπορείς να κλείσεις την ανοιχτή περιαγωγή από το κινητό σου. Με την δική σου άδεια λειτουργεί. Σε smartphone είναι κλειστό από default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ξερουμε αν ενσωματωνονται αυτα τα mb με τα mb του combo call them all; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Όχι δεν ενσωματώνονται, ισχύει ότι ισχύει και στο giga soukou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Έβαλα από το diy τα social, play now και παρατηρώ ότι σε όποια σελίδα και να μπω, καταναλώνει τα social now MB, εκτός από τα video που τρώει από το play now. Τι κόλλημα έχει φάει άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 +1 το ίδιο και σε μενα. Γι'αυτο ρώτησα προ ημερών αν ειναι ολα οκ με τα ειδικά πακέτα. Ούτε από τα γενικά ούτε απο τα βραδυνα mb τρώει στο diy. Μόνο τις πρώτες μέρες δούλεψε σωστά,το τελευταίο δεκαήμερο τουλάχιστον με εξαίρεση 1-2 μέρες τραβάει από τα social. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Πάλι καλά γιατι σε 2 μέρες το πακέτο μου τελειωσε και απορούσα τι πάει λάθος :p τους έστειλα ένα μήνυμα πάντως, γιατί αν ήξερα ότι είχε θέμα θα ενεργοποιουσα την προσφορά του σκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Όταν στην εφαρμογή της κοσμοτε γράφει "λήξη υπολοίπου 29/10/2019" γνωρίζετε αν λήγουν στην αρχή ή στο τέλος της μέρας γιατί δεν γράφει ώρα. Έχει χρήματα μέσα το νούμερο αλλά δεν του έχω βάλει κάποιο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Στο τελος της ημέρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Καλημέρα και χρονια πολλα.αν κανεις μεταφορα ποσου απο ενα νούμερο σε αλλο,το ποσο αυτο ανανεώνει το υπόλοιπο και την ημερομηνία ληξης κανονικά για 2 μηνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Ναι κανονικά. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Αρκει το ποσο να ειναι πανω απο 5€. Με 2€ δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Φυσικά και γίνεται! Προσωπικά στέλνω πάντα 10€+ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Σε ποιο μήνυμα απαντάς? Η μεταφορά χρημάτων επεκτείνει τη λήξη του υπολοίπου μόνο όταν είναι πάνω από 5 ευρώ. Μεταφορά 2 ευρώ δεν επεκτείνει τη λήξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Και πρέπει νομιζω να εχεις βαλει 20+ στο διμηνο,σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Τουλάχιστον 20 το τελευταίο τετράμηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Σε ποιο μήνυμα απαντάς? Η μεταφορά χρημάτων επεκτείνει τη λήξη του υπολοίπου μόνο όταν είναι πάνω από 5 ευρώ. Μεταφορά 2 ευρώ δεν επεκτείνει τη λήξη. Στο παρακάτω ;) Απλά δε μπήκε η παράθεση. Καλημέρα και χρονια πολλα.αν κανεις μεταφορα ποσου απο ενα νούμερο σε αλλο,το ποσο αυτο ανανεώνει το υπόλοιπο και την ημερομηνία ληξης κανονικά για 2 μηνες; Φυσικά και γίνεται! Προσωπικά στέλνω πάντα 10€+ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Εγώ κάνω μεταφορά 5€ από ένα νούμερο στο άλλο,το ποσό αυτό ανανεώνει το υπόλοιπο και την ημερομηνία λήξης κανονικά για 2 μήνες και παίρνω και μβ από το πάρε μοίρασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Το παρε μοιρασε πόσο καιρό έχω διαθέσιμο για να το κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 60 ημέρες από την ημέρα της ανανέωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts