paanos Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Τώρα άλλαξε, μέχρι και τις 27 (που δοκίμασα εγώ) ήταν όπως πάντα, τα combo, το Giga Month και το 60ΜΒ ενωνοντουσαν. Προφανώς κατάλαβαν ότι όλοι βάζανε τα 8GB και τα μετέφεραν απλά με τα combo χωρίς έξτρα κόστος και τα διαχωρισανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Μόνο αν κάποιος προσπαθήσει από εδώ και μετά να ενώσει το giga month με το 3αρι πακέτο (δεν θυμάμαι πως λέγεται) και να το κάνει στην λήξη του θα βγάλουμε ακριβές συμπέρασμα του τι γίνεται τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Δεν χρειάζεται να κάνεις την ενεργοποίηση την τελευταία μέρα για να επεκταθεί η διάρκεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 (edited) Νομίζω ότι οι όροι του πακέτου των 8 gb λένε ότι αυτά μεταφέρονται με την ενεργοποίηση ίδιου πακέτου, δηλαδή giga month. Αυτό το είχα διαβάσει όταν έκανα την ενεργοποίηση, αλλά στηρίχθηκα στην πρότερη εμπειρία φίλων από εδώ κι έτσι έκανα δύο ανανεώσεις για να έχω τα gb κάβα. 17€ στο βρόντο... Υγεία να έχουμε!!!!! Υ.Γ.: Τα 8 gb αντί για 1 πήραν παράταση έως 08/09. Edited September 1, 2019 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Αν αλλαξε κάτι, άλλαξε τώρα τελευταία. 9/8 μετεφερα κανονικά την καλοκαιρινη προσφορά με το πακέτο των 3.02€. Σήμερα εκανα μια ακομη ενεργοποίηση της καλοκαιρινής προσφοράς.. Θα δείξει αρχές Οκτωβρίου αν κόπηκε η δυνατότητα.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gf768 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Μήπως όταν ενεργοποιήσατε το 8 giga πατήσατε και την αυτόματη ενεργοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Μήπως όταν ενεργοποιήσατε το 8 giga πατήσατε και την αυτόματη ενεργοποίηση; Όχι το κοίταξα καλά για να μην χρεωθω αυτόματα τον άλλο μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gf768 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Φίλος ενεργοποίησε πριν λίγο το πακέτο combo και μεταφέρθηκε το καλοκαιρινό 8 giga. Αντε βγάλε άκρη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Εμένα όλα λήγουν στις 3/10. Έχω μέσα 2 πακέτα των 8gb, ότι είχα μαζεμένο και τα σημερινά που μπήκαν απ' το φοιτητικό. Σύνολο λίγο πάνω από 20gb Του πάρε δώσε/μοίρασε λήγουν άλλες ημερομηνίες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Προσωπικα χθες εβαλα το giga month και μου τα μετεφερε ολα οσα ειχα, δηλαδη ανανεωθηκαν και τα μαζεμενα απο τa combo. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Προσωπικα χθες εβαλα το giga month και μου τα μετεφερε ολα οσα ειχα, δηλαδη ανανεωθηκαν και τα μαζεμενα απο τa combo. Sent from my iPhone using Tapatalk Το ζητούμενο είναι εάν θα στα μεταφέρει όταν θα ανανεώσεις ξανά το combo σου... Εκεί είναι το θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 (edited) Σήμερα έβαλα το πακέτο 120 με 3 ευρώ για να μεταφέρω τα 8gb της προσφοράς και μου τα πρόσθεσε σε ξεχωριστές ημερομηνίες. Γιατί έγινε αυτό? Μήπως έπρεπε να το ενεργοποιήσω ακριβώς την ημέρα που έληγε δηλαδή στις 13/09? καλησπέρα, το εκανα εγω πριν λιγες μερες στις 28 Αυγουστου, εχω γραψει ποιο πανω, ειχα το πακετο 8.5GB και εστειλα SMS στο 1330 60ΜΒ και μου εβαλε 120MB κανονικα ΜΑΖΙ. ΠΡΕΠΕΙ να το κανουμε ΠΡΙΝ να ληξει (εμενα εληγε στις 31 και εκανα ανανεωση στις 28!) και πακετο ΜΟΝΟ ιντερνετ! ποτε το εκανες εσυ? το πακετο που λες πως το εβαλες με SMS? Παραπανω βλεπω να εχει γινει χαμος, ας πει καποιος που το εκανε και ΔΕΝ τα εβαλε μαζι, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εκανε? 1. Ανανεωσε ΠΡΙΝ την ληξη? 2. Ποιο πακετο ? πρεπει να μπει πακετο ΜΟΝΟ ιντερνετ!!! τα αλλα ΔΕΝ πανε μαζι! Για τον λογο τον αληθες παραθετω φωτος παρακατω. Ξαναλεω εστειλα SMS 60ΜΒ και μου εβαλε ΜΑΖΙ με τα 8.5 και τα 120MB κανονικα στις 28 Αυγουστου. Edited September 2, 2019 by Vasileios Διόρθωση τηλεφωνικού αριθμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Στην περίπτωση του P_papadis μπορεί να υπάρχει και κανένα σφάλμα στο λογισμικό, γιατί έχει 2 κουβάδες δεδομένων που λήγουν την ίδια μέρα με διαφορά λίγων ωρών. Λέω μήπως έπεσε σε περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Το ζητούμενο είναι εάν θα στα μεταφέρει όταν θα ανανεώσεις ξανά το combo σου... Εκεί είναι το θέμα... Μεχρι την Πεμπτη θα μπορω να σας απαντησω και εγω που θα κανω ανανεωση την ομιλια μου Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Κανονικά η μεταφορά των 8 giga με το combo των 10€ σήμερα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 2. Ποιο πακετο ? πρεπει να μπει πακετο ΜΟΝΟ ιντερνετ!!! τα αλλα ΔΕΝ πανε μαζι! Μια χαρά μεταφεροντουσαν τόσο καιρό με τα πακέτα ομιλίας, κάποιο θέμα είχαν προφανώς στο σύστημα αφού τώρα αναφέρει ο φίλος ότι μεταφέρθηκαν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Υπάρχει το 13738 που είναι τεχνική υποστήριξη. Ίσως καλύτερα να πάρετε ένα τηλ σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος να το διορθώσουν, μη χάσετε άδικα τα MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Μια χαρά μεταφεροντουσαν τόσο καιρό με τα πακέτα ομιλίας, κάποιο θέμα είχαν προφανώς στο σύστημα αφού τώρα αναφέρει ο φίλος ότι μεταφέρθηκαν κανονικά. ναι μαλλον ετσι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Πριν λίγα λεπτά ανανέωσα το combo call them all plus i και τα 200 MB προστέθηκαν σε εκείνα της προσφοράς Giga Month. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 καλησπέρα, το εκανα εγω πριν λιγες μερες στις 28 Αυγουστου, εχω γραψει ποιο πανω, ειχα το πακετο 8.5GB και εστειλα SMS στο 1313 60ΜΒ και μου εβαλε 120MB κανονικα ΜΑΖΙ. ΠΡΕΠΕΙ να το κανουμε ΠΡΙΝ να ληξει (εμενα εληγε στις 31 και εκανα ανανεωση στις 28!) και πακετο ΜΟΝΟ ιντερνετ! ποτε το εκανες εσυ? το πακετο που λες πως το εβαλες με SMS? Παραπανω βλεπω να εχει γινει χαμος, ας πει καποιος που το εκανε και ΔΕΝ τα εβαλε μαζι, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εκανε? 1. Ανανεωσε ΠΡΙΝ την ληξη? 2. Ποιο πακετο ? πρεπει να μπει πακετο ΜΟΝΟ ιντερνετ!!! τα αλλα ΔΕΝ πανε μαζι! Για τον λογο τον αληθες παραθετω φωτος παρακατω. Ξαναλεω εστειλα SMS 60ΜΒ και μου εβαλε ΜΑΖΙ με τα 8.5 και τα 120MB κανονικα στις 28 Αυγουστου. Μήπως 60ΜΒ στο 1330 και όχι στο 1313? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Στο 1330 στέλνετε για πακετα, το 1313 ήταν παλιό νούμερο και αν δεν κάνω Λάθος λειτουργεί πλέον μόνο για καρτοσυμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Βρε παιδιά πως μπορώ να κάνω αυτόματη ενεργοποίηση στο combo call plusi σε what's up; Δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Τα λεπτά θα μεταφερονται με αυτόν τον τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Βρε παιδιά πως μπορώ να κάνω αυτόματη ενεργοποίηση στο combo call plusi σε what's up; Δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Τα λεπτά θα μεταφερονται με αυτόν τον τρόπο; Το ενεργοποιεις σέρνοντας δεξιά την μπάρα, στο σχετικό εικονίδιο που σου βγάζει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Μήπως 60ΜΒ στο 1330 και όχι στο 1313? καλησπέρα, ναι σορρυ το εγραψα λαθος απο βιασυνη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts