Jump to content

gf768

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gf768

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

gf768's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. gf768

    ZTE Nubia M2

    Εγώ το έχω από 15/02/2018 και συνεχίζει χωρίς προβλήματα ενώ ο χώρος εργασίας μου είναι σε πολύ υγρασία και νερά.
  2. Μου έχει τύχει δύο φορές να καλέσω κάποιον μέσα από την εφαρμογή και τελικά να παίρνει μέσω viber.
  3. Φίλος ενεργοποίησε πριν λίγο το πακέτο combo και μεταφέρθηκε το καλοκαιρινό 8 giga. Αντε βγάλε άκρη....
  4. Μήπως όταν ενεργοποιήσατε το 8 giga πατήσατε και την αυτόματη ενεργοποίηση;
  5. Εντάξει σε ευχαριστώ. Ειχα την εντύπωση ότι μεταφέρονται με τα πακέτα combo
  6. και πρέπει να το κάνω αυτό κάθε μήνα συνέχεια;
  7. Έβαλα σήμερα το combo αλλά τα mb από το giga πακέτο δεν μεταφέρθηκαν.
  8. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απλώς κάποιος που χρησιμοποιεί την yolla εδώ και ένα χρόνο, μου είπε ότι η ποιότητα στις κλήσεις είναι άριστη.
  9. Έχει κάποιος δοκιμάσει το yolla; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yollacalls
  10. Με την μέθοδο αυτή, ο πάροχος VoIP αναλαμβάνει να σας συνδέσει με το άλλο μέρος που καλείτε και στην συνέχεια η κλήση πραγματοποιείται μέσω συμβατικού δικτύου (GSM). Ο πάροχος VoIP, από τη στιγμή που θα καλέσετε κάποιον, καλεί πρώτα εσάς (στην οθόνη σας θα δείτε να σας καλεί ο αριθμός που…καλέσατε) κι αφού απαντήσετε στην κλήση, ευθύς αμέσως καλείται ο άλλος αριθμός κι εν τέλει αφού γίνει η σύνδεση, στη συνέχεια πραγματοποιείται η συνομιλία. Στα συν της μεθόδου αυτής, είναι ότι δεν απαιτείται να έχετε ισχυρό σήμα, ούτε καταναλώνεται μεγάλος όγκος δεδομένων μέσω Διαδικτύου (η εφαρμογή χρειάζεται μόνο μερικά KB για να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει), καθώς όπως προαναφέρθηκε η συνομιλία πραγματοποιείται πλέον μέσω του συμβατικού τηλεφωνικού δικτύου. Επιπλέον η ποιότητα της κλήσεως είναι κανονική, χωρίς καθυστερήσεις και διακοπές. Στα μείον είναι ότι εδώ υπάρχει τέλος σύνδεσης (ανέρχεται περίπου στα 0.04 € ανά κλήση), ενώ χρεώνεστε διπλή την κλήση. Δηλαδή, χρεώνεστε και για την κλήση που θα πραγματοποιήσει σε εσάς ο πάροχος VoIP, όσο και για την κλήση που θα πραγματοποιήσει στο άλλο μέρος που καλούμε. Και πάλι όμως, η χρέωση σε σύγκριση με τον συμβατικό πάροχο, εξακολουθεί να είναι κατά πολύ χαμηλότερη.
  11. Εγώ έχω αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=finarea.CallingCredit Είναι ίδια η ποιότητα κλήσεων με το Mobilevoip. Στις κλήσεις μόνο με call back είμαι 100% ευχαριστημένος. Στα μηνύματα μερικοί μου έχουν αναφέρει ότι δεν βγάζει τον αριθμό μου, αλλά ένα info. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό; Ευχαριστώ
  12. Δεν ξέρω, γιατί εσύ δεν αλλάζεις εταιρεία. Εγώ ρώτησα για φορητότητα. Έκανα αίτηση και περιμένω να τελειώσει ο μήνας της αίτησης, για να δω τι θα κάνω.
  13. Καλημέρα Έχει κάποιος εμπειρία πόσες μέρες χρειάζεται για φορητότητα σε Whats'up. Γιατί έχουν έλλειψη σε κάρτες....... Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...