tamp Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Καλησπέρα έχω ένα νούμερο wp το οποίο περιμένω να λήξη τον Οκτώβριο (3μηνο). Για να το καταργήσω τέλειως. Χρειάστηκε να στείλω σήμερα ένα μύνημα και χρεώθηκε διπλό με αποτέλεσμα να έχει αρνητικο υπόλοιπο πέντε λεπτά (0.05).αν το αφήσω με αρνητικό υπόλοιπο να λήξη θα έχω κάποιο θέμα τον Οκτώβριο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Όχι δεν θα έχεις, για 0,05 δεν θα κάνουν τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 να ρωτησω το εξής, επειδή η μητέρα μου ζει σε άλλη πόλη και δεν το έχει καθόλου της βάζω κάρτα μέσω της εφαρμογής whats up από το κινητό μου, υπάρχει τρόπος να της ενεργοποιώ και καποιο πακέτο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 να ρωτησω το εξής, επειδή η μητέρα μου ζει σε άλλη πόλη και δεν το έχει καθόλου της βάζω κάρτα μέσω της εφαρμογής whats up από το κινητό μου, υπάρχει τρόπος να της ενεργοποιώ και καποιο πακέτο? ευχαριστω Μπορείς να το κάνεις αρκεί να συνδεθείς στην εφαρμογή wu μέσω WiFi και να ταυτοποιήσεις το κινητό της μητέρας σου με τον αριθμό sms που θα έρθει στο κινητό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 να ρωτησω το εξής, επειδή η μητέρα μου ζει σε άλλη πόλη και δεν το έχει καθόλου της βάζω κάρτα μέσω της εφαρμογής whats up από το κινητό μου, υπάρχει τρόπος να της ενεργοποιώ και καποιο πακέτο? ευχαριστω Προσθέτοντας τη σύνδεση καρτοκινητής στην εφαρμογή My Cosmote. Μόλις το πράξεις, θα σταλεί στη μητέρα σου γραπτό μήνυμα που θα περιέχει έναν κωδικό. Βάζεις τον κωδικό στο πεδίο που θα σου ζητηθεί από την εφαρμογή και ταυτόχρονα αποκτάς πρόσβαση στη σύνδεσή της. Από εκεί μπορείς να της ενεργοποιήσεις οποιοδήποτε πακέτο επιθυμεί. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Αυτό που αναφέρεις δεν προϋποθέτει να είναι τα νούμερα στο ίδιο ΑΦΜ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 να ρωτησω το εξής, επειδή η μητέρα μου ζει σε άλλη πόλη και δεν το έχει καθόλου της βάζω κάρτα μέσω της εφαρμογής whats up από το κινητό μου, υπάρχει τρόπος να της ενεργοποιώ και καποιο πακέτο? ευχαριστωΜπορείς να της βάλεις την αυτόματη ενεργοποίηση του combo call the all αν της βάζεις κάθε μήνα. Εναλλακτικά μπορείς να την προσθέσεις στην εφαρμογή cosmote. Υπάρχουν και εκεί διαθέσιμα κάποια από τα προγράμματα αλλά όχι όλα. Κανονικά θες πρόσβαση από την εφαρμογή whatsup αλλά θα χρειάζεται τουλάχιστον μια φορά το μήνα επιβεβαίωση με sms που θα έρχεται στο κινητό της. Αν δεν μιλάει πολύ κάνε το frog. To πακέτο 3ευρω 60 λεπτά προς όλους υπάρχει και στην εφαρμογή cosmote με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Κάθε 2 με 3 εβδομάδες έχει διπλασιασμό 60+60 στην ίδια τιμή. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που αναφέρεις δεν προϋποθέτει να είναι τα νούμερα στο ίδιο ΑΦΜ;Δεν είναι απαραίτητο. Μπορείς να κάνεις επιβεβαίωση με sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 ευχαριστω όλους σας για τις απαντήσεις. ακόμα και αν ο αριθμός μου ειναι wu θα πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή my cosmote? αν κάθε φορά θα χρειάζεται επιβεβαίωση sms ίσως η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου να ειναι καλύτερη λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 ευχαριστω όλους σας για τις απαντήσεις. ακόμα και αν ο αριθμός μου ειναι wu θα πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή my cosmote? αν κάθε φορά θα χρειάζεται επιβεβαίωση sms ίσως η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου να ειναι καλύτερη λύση Στο αππ της Κοσμοτε μπορείς να βάλεις και γουατσαπ και φρογκ. Δε ζηταει ξανα κωδικους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 ευχαριστω όλους σας για τις απαντήσεις. ακόμα και αν ο αριθμός μου ειναι wu θα πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή my cosmote? αν κάθε φορά θα χρειάζεται επιβεβαίωση sms ίσως η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου να ειναι καλύτερη λύσηΕγώ θα σου πρότεινα αυτόματη ενεργοποίηση του combo call the all i. Θα το κάνεις μια φορά από την εφαρμογή whatsup για να παίρνει και 100 λεπτά δώρο κάθε μήνα προς όλους. Επιπλέον αν δεν χρησιμοποιεί mb αντί να της βάζεις κάρτα κάθε μήνα μπορείς να της μεταφέρεις όσα χρήματα θες με easy transfer και να παίρνεις εσύ τα mb του reloadit. Καλό θα ήταν βέβαια να την προσθέσεις στο cosmote app για να παρακολουθείς το υπόλοιπο της. Δε χρειάζεται κάθε μήνα ταυτοποίηση όπως το whatsup app. Μια φορά το κάνεις και είναι μόνιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Νομίζω έβγαλα άκρη ευχαριστώ όσους απάντησαν με βοηθήσατε πολύ νόμιζα ότι δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 (edited) Με ένα απλό SMS κάθε φορά που μπαίνεις με νέο λογαριασμό,μόνο στο app του WhatsUp και αν είσαι σε Wi-Fi. Αλλιώς με εγγραφή στην σελίδα της Cosmote όπου θα χρειαστείς προσωπικά στοιχεία. Edited August 23, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Kαλησπέρα. Παίζει να κλείδωσε η cosmote το wifi tethering σε κινητά με android 9? Εχει δοκιμάσει κανείς τώρα τελευταία σε κινητό με android 9 (και branded rom cosmote ή μη) αν στο wifi hotspot οι συνδεδεμένες συσκευές, παίρνουν κανονικά ιντερνετ? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Kαλησπέρα. Παίζει να κλείδωσε η cosmote το wifi tethering σε κινητά με android 9? Εχει δοκιμάσει κανείς τώρα τελευταία σε κινητό με android 9 (και branded rom cosmote ή μη) αν στο wifi hotspot οι συνδεδεμένες συσκευές, παίρνουν κανονικά ιντερνετ?Τώρα που το δοκίμασα μια χαρά δίνει ίντερνετ στη συσκευή των παιδιών όντας εγώ με tethering Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Επιβεβαιώνω και γω για τον διαμοιρασμό. Δίνει κανονικά ίντερνετ σε άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Χμ.. Και σε εμενα σε αλλη συσκευή με android 8 δίνει κανονικά. Αλλα ξαφνικά στο xperia xz1 που εχει android 9 εδω και 2-3 ημέρες σταμάτησε να δίνει. Και διάβασα σε άλλο φορουμ οτι συμβαίνει και σε αλλο χρήστη με android 9 και συσκευή xiaomi mi*a2*lite και αναρωτιέμαι αν ειναι τυχαίο.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Δοκίμασα μόλις με 9 και δίνει μια χαρά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Kαλησπέρα. Παίζει να κλείδωσε η cosmote το wifi tethering σε κινητά με android 9? Εχει δοκιμάσει κανείς τώρα τελευταία σε κινητό με android 9 (και branded rom cosmote ή μη) αν στο wifi hotspot οι συνδεδεμένες συσκευές, παίρνουν κανονικά ιντερνετ?Εννοείς να είσαι συνδεμένος σε δίκτυο Wi fi και να δίνεις σωστά? Όχι σε data σωστά? Σε WiFi δε δουλεύει με Android 9 σε μένα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Μα σε WiFi δεν έχει νόημα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Έχω στο wu αγορασμενη την προσφορά 8γιγα/€8,5. Εαν το γυρίσω σε φρογκ, θα χασω το υπολοιπο ίντερνετ του πακέτου; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Δεν θα χάσεις την προσφορά αλλά θα χάσεις 3 ή 10 ευρώ. Μόλις στείλεις ΑΛΠΑΚ αν σου ζητήσει 10 ευρώ κάνε πρώτα μια αλλαγή σε άλλο πακέτο (whats Upμ Cosmokarta ) που είναι δωρεάν και μετά πας σε Frog με 3 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 (edited) Εννοείς να είσαι συνδεμένος σε δίκτυο Wi fi και να δίνεις σωστά? Όχι σε data σωστά? Σε WiFi δε δουλεύει με Android 9 σε μένα Κανονικά με data εννοώ. Βρέθηκε λύση και ήταν η προσθήκη μιας εντολής στο build.prop (είμαι root) και τώρα δουλεύει οκ. Αλλά το περίεργο είναι γιατί χρειάστηκε τώρα,ενω μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν χρειαζόταν Edited August 24, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Βρέθηκε λύση και ήταν η προσθήκη μιας εντολής στο build.prop (είμαι root) και τώρα δουλεύει οκ.. Για γράψε ποιά εντολή είναι αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 net.tethering.noprovisioning=true Το περίεργο είναι ότι δεν χρειάζεται να μπει σε όλα τα κινητά και ότι εμφανίστηκε την τελευταία εβδομάδα σε εμένα τουλάχιστον. Επισης αν δείτε στο θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7889185#post7889185 έχουν και άλλοι πρόβλημα και απο την cosmote (κλασικά) δεν βλέπουν πρόβλημα.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Δεν θα χάσεις την προσφορά αλλά θα χάσεις 3 ή 10 ευρώ. Μόλις στείλεις ΑΛΠΑΚ αν σου ζητήσει 10 ευρώ κάνε πρώτα μια αλλαγή σε άλλο πακέτο (whats Upμ Cosmokarta ) που είναι δωρεάν και μετά πας σε Frog με 3 ευρώ. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά η αλλαγή από What's Up ή Cosmokarta σε Frog κοστίζει 10ε. Επίσης η αλλαγή γίνεται με αποστολή του λεκτικου "F" και όχι "ΑΛΠΑΚ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts