P_papadis Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Από πότε οι εξωγήινοι χρησιμοποιούν καρτοκινητο της cosmote και γράφουν και στο φόρουμ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Τρανσλέιτ πληζζζζ :lol: Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Αντενδεικνυομένων των αφηρημένων -καίτοι πλήρων- περιγραφών, ιδού παράδειγμα «βγαλμένο απ' τη ζωή»: Τροφοδοτώ Cosmoκάρτα "προνομιούχα" -όντως δωρίζουσα τα 450'&200MB ανανέωσης- με το ελάχιστο εφικτό €10÷2μηνο, +τηρώντας αχρεωστί 2 What's Up [φοιτητικό &promo4] ενώ ανταλλάσσω μεταξύ τους (300+100)MB μηνιαίως· τα Δεδομένα +αθροίζονται εσαεί, κόστος +ολικό διατήρησής τους ~€1,6̅÷μήνα δι' 1 έκαστο των 3 –η κράτηση τού 12% της κάρτας & η μηνιαία χρέωση 2×20λ€ αμφοτέρων των χρηματικών μεταβιβάσεων #Easy_Transfer, προς 2μηνη οιονεί ανανέωση -όρα παράταση ισχύος υπολοίπου & ενεργοποίηση τής περί ης ο λόγος δυνατότητος- των άλλων 2… εξυπακούονται:shifty:σωστός. Έτσι κάνω και εγω με το ενα βασικό μου νούμερο και άλλα 2 που έχω ενα στο 2ο κινητό και ενα σε 4g modem μόνιμα ευρισκόμενο εντός της οικίας μου. Θα έχουμε θέμα όμως αν κάποια στιγμη κοπεί από το easy transfer η δυνατότητα αποστολής 5€. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 host image Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Από πότε οι εξωγήινοι χρησιμοποιούν καρτοκινητο της cosmote και γράφουν και στο φόρουμ? :lol:Τρανσλέιτ πληζζζζ :lol:Εντάξει μην το παρακανετε.... Ελληνικά είναι. Ασχέτως που οι περισσότεροι δυσκολευόμαστε να τα παρακολουθήσουμε... Είχα ρωτήσει και εγώ μια φορά εάν είναι συγγενής του Κώστα Ζουράρι αλλά δεν πήρα απάντηση..... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 (edited) Μετά τις 19/7 που έκανα την καταγγελία στην ΕΕΤΤ σχετικά με την συμπεριφορά εταιρείας που χρεώνει με sms όποιον και όποτε θέλει, σήμερα βλέπω ότι μου επιστράφηκε το ποσό. Μετά από ανταλλαγή αρκετών emails με το "τμήμα πελατών" της εν λόγω εταιρείας, όπου και προσπάθησαν να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο. Η αλήθεια είναι, πως αν δεν επέβαινε η ΕΕΤΤ δεν θα έπαιρνα τίποτα πίσω. Δεν είναι τα 5€, είναι για το ****το για αυτούς που βρήκαν αυτόν τον τρόπο να κάνουν λεφτά. Μην τους αφήνετε, μια καταγγελία είναι υπόθεση 5 λεπτών. Ένω έκαναν πως δεν καταλάβαιναν, σε κάθε μύνημα μου τους έγραφα πως ουδέποτε έβαλα τον αριθμό μου πουθενά και πως η πρακτική του "αν πιάσει", σε μένα δεν έπιασε. Τους έριξα και κράξιμο πάντως. Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk Edited August 14, 2019 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Μετά τις 19/7 που έκανα την καταγγελία στην ΕΕΤΤ σχετικά με την συμπεριφορά εταιρείας που χρεώνει με sms όποιον και όποτε θέλει, σήμερα βλέπω ότι μου επιστράφηκε το ποσό. Μετά από ανταλλαγή αρκετών emails με το "τμήμα πελατών" της εν λόγω εταιρείας, όπου και προσπάθησαν να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο. Η αλήθεια είναι, πως αν δεν επέβαινε η ΕΕΤΤ δεν θα έπαιρνα τίποτα πίσω. Δεν είναι τα 5€, είναι για το ****το για αυτούς που βρήκαν αυτόν τον τρόπο να κάνουν λεφτά. Μην τους αφήνετε, μια καταγγελία είναι υπόθεση 5 λεπτών. Ένω έκαναν πως δεν καταλάβαιναν, σε κάθε μύνημα μου τους έγραφα πως ουδέποτε έβαλα τον αριθμό μου πουθενά και πως η πρακτική του "αν πιάσει", σε μένα δεν έπιασε. Τους έριξα και κράξιμο πάντως. Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk Αυτό ακριβώς φίλε μου.. έχουν φτιάξει αλγόριθμους που τα μαζεύουν από τον κοσμάκη για να θησαυρίζουν. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Το ποσό πιστώθηκε 7/8 λένε από την COSMOTE. Μου ήρθε λέει και σχετικό μήνυμα..... Θα τρελαθούμε εντελώς. Τέλος πάντων, μικρό το κακό Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 σωστός. Έτσι κάνω και εγω με το ενα βασικό μου νούμερο και άλλα 2 που έχω ενα στο 2ο κινητό και ενα σε 4g modem μόνιμα ευρισκόμενο εντός της οικίας μου. Θα έχουμε θέμα όμως αν κάποια στιγμη κοπεί από το easy transfer η δυνατότητα αποστολής 5€. ή η… ½ανανέωσή της -όπως του €2 πλέον- αφήνοντας μόνον €10 "ενεργοποιητική" ή ενδεχομένως μεταβληθούν επί τα χείρω οι προϋποθέσεις αξιοποίησης ενίας των υπηρεσιών:cold: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Τελικά η αυτόματη ανανέωση γίνεται μια μέρα πριν τη λήξη του πακέτου και προστίθενται τα λεπτά και τα mb που δεν έχουν καταναλωθεί. Συγκεκριμένα το πακέτο μου έληγε αύριο 16/08 και η ανανέωση έγινε σήμερα 15/08 στις 10:41 η ώρα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Τελικά η αυτόματη ανανέωση γίνεται μια μέρα πριν τη λήξη του πακέτου και προστίθενται τα λεπτά και τα mb που δεν έχουν καταναλωθεί. Συγκεκριμένα το πακέτο μου έληγε αύριο 16/08 και η ανανέωση έγινε σήμερα 15/08 στις 10:41 η ώρα.Ναι μια μέρα νωρίτερα γινεται Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Νομίζω, και την ΙΔΙΑ ημέρα, αρκεί να μην έχουν λήξει τα λεπτά η τα mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Εξηγηστε μου το εξης: Ειχα 10gb internet και βαζω καρτα 10 ευρω χθες με reload it 2gb για μια εβδομαδα και ληγουν τα 12gb 26/8. Σημερα βαζω την προσφορα με τα 8gb για 1 μηνα και βλεπω οτι μονο αυτα λιγουν στις 15/9. Δεν επρεπε και τα 12gb να ληγουν κι αυτα στις 15/9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Όχι είναι διαφορετική προσφορά τα megabyte του reloadit από αυτά της προσφοράς των 8gb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Όχι είναι διαφορετική προσφορά τα megabyte του reloadit από αυτά της προσφοράς των 8gb Τι πρέπει να κάνω δηλαδή για να μεταφερθούν και τα 12GB εκτός από τα 8 της προσφοράς στις 15/9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Τι πρέπει να κάνω δηλαδή για να μεταφερθούν και τα 12GB εκτός από τα 8 της προσφοράς στις 15/9? Να βάλεις ξανά κάρτα έτσι ώστε να σου έρθει ξανά κωδικός reload it, αυτή τη φορά όμως να επιλέξεις 1.2 γιγα για ένα μήνα και όχι 2 για μια εβδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Να βάλεις κάρτα 10 ευρώ και reload it για 30 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Να βάλεις κάρτα 10 ευρώ και reload it για 30 ημέρες. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Νομίζω, και την ΙΔΙΑ ημέρα, αρκεί να μην έχουν λήξει τα λεπτά η τα mb.Δεν είχε λήξει τίποτα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Καλημέρα παιδιά... Ξέρει κανείς πως παίρνουμε σε Whatsup τα 2 Gb για 7 ημέρες μέσω του Cosmote One? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ που έχω ήδη ενεργοποιημένο το cosmote one , μπορώ να δεχθώ την προσφορά των GB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Εγώ που έχω ήδη ενεργοποιημένο το cosmote one , μπορώ να δεχθώ την προσφορά των GB?Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και να το ενεργοποιήσεις ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Πώς απενεργοποιείται το cosmote one δηλ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Από το 13888 σίγουρα, ίσως και από το MyCosmote App Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Καλησπέρα παιδια. Πριν λίγο καιρό πήρα ένα what's up σαν δεύτερο νούμερο και θέλω να το κάνω μαθητικό. Όμως στην αίτηση μέσα από το site στην ημερομηνία γέννησης κηδεμόνα έχει μέχρι το 1971, με αποτέλεσμα αν κάποιος είναι πιο μεγάλος να μην γίνεται. Πώς γίνεται αυτό; Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Φαντάζομαι ότι ξέρεις πως το μαθητικό δεν είναι ίδιο με το φοιτητικό, έχει απλά έκπτωση στα now πακέτα και 600ΜΒ/3€. Για εγγραφή μπορείς να μιλήσεις μαζί τους στο live chat, θα σε βοηθήσουν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts