Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Eστειλε οκ στο μήνυμα που του ήρθε? φραγή κτλ λογικά δεν έχει
Ναι. Ξαναεστειλα τώρα και πάλι τα ίδια

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε εσένα δεν έρχεται κάποιο sms? ότι δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά?

Σε εσένα δεν έρχεται κάποιο sms? ότι δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά?
Ναι.

Πρέπει να κάνει αποδοχή του αιτήματος μέσα σε μια ώρα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

έχει ασχοληθεί κανένας με cosmote one; απ'το Σάββατο έχουν που με παιδευουν, προσπαθώ με διεύθυνση, έστειλα πρώτα την αίτηση, περιμένω πόσες μέρες, με τα πολλά τηλέφωνα μας λένε ότι θέλουν και φωτοτυπίες από ταυτότητες, τις στέλνω κι αυτές, μου λένε σε ένα 24ωρο και τελειώνει το δεύτερο κι ακόμα τίποτα, τι γίνεται;

έχει ασχοληθεί κανένας με cosmote one; απ'το Σάββατο έχουν που με παιδευουν, προσπαθώ με διεύθυνση, έστειλα πρώτα την αίτηση, περιμένω πόσες μέρες, με τα πολλά τηλέφωνα μας λένε ότι θέλουν και φωτοτυπίες από ταυτότητες, τις στέλνω κι αυτές, μου λένε σε ένα 24ωρο και τελειώνει το δεύτερο κι ακόμα τίποτα, τι γίνεται;
Δεν είναι στο ίδιο ΑΦΜ για να τα κάνεις C1 από το MyCosmote;

Όχι, αλλά είπαν ότι γίνεται και με την ίδια διεύθυνση

το θέμα είναι ότι γίνεται πολύ ερασιτεχνική δουλειά, είναι δυνατόν να μην ξέρουν τι δικαιολογητικά έχουμε στείλει και τι γίνεται με την αίτηση; λες και παίρνω σε άλλη εταιρεία από αυτή που έχω στείλει τα δικαιολογητικά, ούτε που ξέρουν τι τους γίνεται πραγματικά

πήρα πάλι μόλις, είναι σε επεξεργασία είπαν και θα ενημερωθούμε με μήνυμα όταν ολοκληρωθεί, άντε να δούμε

Edited by patrickdrd

Στο DIY γίνεται μεταφορά και των MB όταν κάνεις ανανέωση? Γιατί στις οδηγίες γράφει μόνο για what's up λεπτά

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Στο DIY γίνεται μεταφορά και των MB όταν κάνεις ανανέωση? Γιατί στις οδηγίες γράφει μόνο για what's up λεπτά

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Μεταφέρονται τα λεπτά και τα ΜΒ, άσχετα με το τι διάλεξες αλλά για να μεταφερθούν τα δώρα πρέπει να ενεργοποιήσεις τα ίδια δώρα.

Όσοι έχετε επιλέξει φραγή των 5ψηφίων μέσα από την εφαρμογή της Cosmote λαμβάνεται SMS από τράπεζες? Δεν έρχονται αν ούτε από εθνική ούτε από alpha

Όσοι έχετε επιλέξει φραγή των 5ψηφίων μέσα από την εφαρμογή της Cosmote λαμβάνεται SMS από τράπεζες? Δεν έρχονται αν ούτε από εθνική ούτε από alpha

Λαμβάνω κανονικά.

Γειά σας.Σήμερα έκανα ανανέωση χρόνου ομιλίας 12€ και διαπίστωσα ότι ο χρόνος της επόμενης ανανέωσης θα είναι τον Οκτώβριο. Δεν θα έπρεπε η επόμενη ανανέωση να είναι τον Νοέμβριο,έχει αλλάξει κάτι; Απο ποιο ποσό ισχύει το τρίμηνο.;

Δυστυχώς ανεξαρτήτως ποσού η τρίμηνη ισχύς του υπόλοιπου έχει πλέον καταργηθεί

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λαμβάνω κανονικά από όλες.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λαμβάνω κανονικά.

Λαμβάνω κανονικά από όλες.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ παιδιά, μάλλον ήταν θέμα συσκευής. Έκανα ένα restart και έφτιαξε

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μήπως ξέρεις το ίδιο ισχύει και για τις άλλες εταιρείες.;

Σε COSMOTE και Vodafone ισχύει σίγουρα. Αν δεν κάνω λάθος και στην μπλέ.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Και εγώ λαμβάνω κανονικά.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Βλέπω αυτά τα εισερχόμενα μηνύματα-προσφορές που μου στέλνει η cosmote και σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να μπορούσαμε να πατήσουμε χαχαχα σε αυτά.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ρε παιδιά καλησπέρα... Είχα να βάλω κάρτα σε ένα καρτοκινητο μου cosmote 3 μηνες

και μου βάλανε φραγή..

Τι μπορώ να κάνω έως τη στιγμή που θα βρω τα χρήματα για την ανανέωση της κάρτας; Μπορεί να γίνει κάτι; Χάνω σημαντικά τηλεφωνήματα

Huawei mate 20 pro

IMG-0945.png

Η cosmote έχει μάλλον (και σήμερα) πρόβλημα με το playnow unlimited. Ελέγξτε όσοι έχετε το πακέτο μήπως σας τρώει mb απο τα γενικής χρήσης, κατά την χρήση των υπηρεσιών του playnow.