Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω και χαζό? Ποιος είναι ο λόγος που δεν κάνουμε ανανέωση online και θα πρέπει ενδεχομένως να κάνουμε από κατάστημα?

Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άμα έχεις μετρητά και δεν θελεις να πληρώσεις το νταβατζιλικι του περιπτερου για την καρτα.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 44,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εχεις ζητήσει την καταχωρηση στο μητρωο του αρθρου 11?

Είναι πολλά και αλλάζουν συνέχεια....πχ 6973158666, 6973158658, 6973158688....κτλ

με google για το πρώτο ενδεικτικά: https://www.white-pages.gr/arithmos/6973158666

Ι need a six month vacation, twice a year.

Το συγκεκριμένο που λες (54122) είναι από τα λίγα (ίσως το μόνο) που δεν χρεώνει εκτός αν απαντήσεις.Δεν είναι συνδρομητικό, οπότε δεν είναι απαραίτητο ότι θα σου ξανά έρθει μήνυμα. Παρόλα αυτά μπορείς άνετα να τους στείλεις ένα email αναφέροντας τον αριθμό του κινητού σου ώστε να μη σε ξαναενοχλήσουν. Το έκανα εγώ στα κινητά και τα δικά μου και των δικών μου ανθρώπων, και δεν μας έχουν ξαναενοχλήσει από τότε.

Ναι αυτό πρέπει να ήταν. Ποτέ δεν μπήκα σε τέτοια σελίδα. Μια φορά ήρθε μήνυμα και αυτό ήταν. Έχει 1 χρόνο τώρα να ξανά έρθει κάτι αντίστοιχο.

3 4 φορές παλιά είχα χρεωθεί 1 ευρω σε άλλαγμα rom τότε που δεν είχε το my Internet η cosmote. Εποχές 2012.

Να ρωτήσω και χαζό? Ποιος είναι ο λόγος που δεν κάνουμε ανανέωση online και θα πρέπει ενδεχομένως να κάνουμε από κατάστημα?

Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα άτομα που δουλεύουν στα καταστήματα; Ίσως;

Όσο λιγότερο πηγαίνει ο κόσμος στα καταστήματα, τόσο λιγότερα άτομα θα προσλαμβάνουν, τόσο λιγότερους λόγους για να κρατήσουν τα υπάρχοντα άτομα.

Κι αυτό στο γράφει κάποιος που δε δουλεύει λιανική.

Huawei Nova 5T

Δεν ξέρω εάν το έχει δει και κάποιος άλλος αλλά στην εφαρμογή του mycosmote στην ανανέωση υπολοίπου, σου δινει πλέον την δυνατότητα να ορίσεις μια χρεωστική ή πιστωτική που θα τροφοδοτεί το καρτοκινητο αυτόματα με κάρτα σε ημερομηνία που ορίζεις εσύ κάθε μήνα . Βολικο κατά την γνώμη μου για κάποιο που "συντηρεί" 2 ,3 ή παραπάνω γραμμές .

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/280619_anakoinosi_kartokinitis.pdf

Τερμα το bonus ανανέωσης όταν η ανανέωση χρόνου ομιλίας γίνεται από κατάστημα.

Online μόνο...

Δεν υπάρχει κανένα τέρμα.

Θα απαιτούνται 15 ευρώ γισ να πάρεις το Bonus από κατάστημα.

Δεν υπάρχει κανένα τέρμα.

Θα απαιτούνται 15 ευρώ γισ να πάρεις το Bonus από κατάστημα.

χαχαχαχαχαχαχαχα :lol:

(σε πιστεύω. για την αλλαγή γελάω)

Huawei Nova 5T

καλησπέρα, καλα ρε παλικαρια ποτε εγινε καθε μηνα να ληγει η καρτα?

πριν εβαζα των 10 ευρω καθε 2 μηνες, πρεπει καθε μηνα να βαζω, ή δεν το ειχα καταλαβει ή εγινε τωρα προσφατα...

Ακόμα 2 μήνες διαρκεί το υπόλοιπο της κάρτας και μετά τον 3ο μπαίνει φραγή. Τι έχει αλλάξει;

Ακόμα 2 μήνες διαρκεί το υπόλοιπο της κάρτας και μετά τον 3ο μπαίνει φραγή. Τι έχει αλλάξει;

ωπα δικιο εχεις σορρυ, κατι κοιταξα λαθος δεν ειδα καλα δεν ξερω. Οντως 2μηνες ειναι. Καπου εχασα την μπαλα! ειπα και εγω!!!

Καλοκαιρινή προσφορά στο wu με 8.5€ 8gb αντι του 1gb στο πακέτο του gigamonth. Μέγιστο 2 ενεργοποιήσεις το μήνα

Α τελεια! Ευκαιρια να ξαναγεμισουμε τον κουβα και να ανανεωνονται! Το περσινο με τα 7GB μας ειχε σωσει!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Καλοκαιρινή προσφορά στο wu με 8.5€ 8gb αντι του 1gb στο πακέτο του gigamonth. Μέγιστο 2 ενεργοποιήσεις το μήνα

αυτα προστιθονται με το πακετο του 1GB ή τα δειχνει χωρια ?

Βλεπω αλλη μια προσφορα ΣΚΔ 5GB με 0.90 λεπτα!

Edited by Nikifoross

Προστίθενται. Δηλαδή περνεις 16gb με 17 ευρώ και έπειτα τα ανανεώνεις με το πακέτο των 8.5 ευρώ με το 1gb. Αυτά του σκδ είναι άλλα.

καλη φαση τοτε! και οπως βλεπω ειναι μεχρι τον Σεπτεμβρη οποτε μπορουμε να κανονισουμε να τα παρουμε για την αδεια μας!

αυτο με το ΣΚΔ το ξερω οτι ειναι αλλο απλα το ανεφερα.

Με τα πακέτα ομιλιας δεν μεταφέρονται; Εγώ αυτό είχα σκοπό να κάνω μετά το καλοκαίρι, όχι να δίνω επιπλέον 8,5€ για το Giga month..

Ούτε στο site φαίνεται, ούτε στο My internet, άρα δεν υπάρχει πια. Αν θέλεις να μεταφέρεις τα ΜΒ σου από το Giga Month, αυτά μεταφέρονται με το μηνιαίο πακέτο ομιλίας που μπορεί να βάζεις κάθε μήνα.

Μπράβο cosmote.... Tην έκανες την μλκ σου εκεί που είπαμε ότι έκανες κάτι καλύτερο από το 15ημερο των άλλων 2

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προστίθενται. Δηλαδή περνεις 16gb με 17 ευρώ και έπειτα τα ανανεώνεις με το πακέτο των 8.5 ευρώ με το 1gb. Αυτά του σκδ είναι άλλα.

Λογικά είναι πως η περσινή προσφορά με 7GB/7€, άρα προστίθενται, εφόσον είναι το giga month αλλαγμένο.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Προσπάθησα να βάλω το πακέτο των 150 mb με 3 ευρω και ενώ το πρωί φαινόταν τώρα δε φαίνεται στις επιλογές. Καταργήθηκε;

120MB δεν ηταν? με 3.02 ευρω αν θυμαμαι καλα?

παντως αυτο το μικρο επειδη τα προσθετει το εβαλα προχτες το Σαββατο δλδ και τωρα κοιταω και δεν το βρισκω!!!

πλακα με κανεις....:blink::mad::mad::mad:

αυτο λεω https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170428/6ab6b2b3eb594e98d007e1e316b64413.jpg

το λεει πουθενα? δεν μπορω τωρα να τα διαβασω ολα...https://www.whatsup.gr/anakoinoseis

Edited by Nikifoross

120MB δεν ηταν? με 3.02 ευρω αν θυμαμαι καλα?

παντως αυτο το μικρο επειδη τα προσθετει το εβαλα προχτες το Σαββατο δλδ και τωρα κοιταω και δεν το βρισκω!!!

πλακα με κανεις....:blink::mad::mad::mad:

αυτο λεω https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170428/6ab6b2b3eb594e98d007e1e316b64413.jpg

το λεει πουθενα? δεν μπορω τωρα να τα διαβασω ολα...https://www.whatsup.gr/anakoinoseis

Φαίνεται ότι είχε πολλές ενεργοποιήσεις το συγκεκριμένο πακέτο και έπρεπε να το κόψουν...

Φαίνεται ότι είχε πολλές ενεργοποιήσεις το συγκεκριμένο πακέτο και έπρεπε να το κόψουν...

φυσικα κοιτανε το συμφερον τους και πως να μας κλεβουν...

ευτυχως για μενα μονο ιντερνετ βαζω, οσο καιρο εχω καρτοκινητη δεν εχω βαλει ποτε ομιλια, μονο μερικες φορες sms.