pn1fon1 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Παιδιά το υπόλοιπο ισχύει μέχρι τις 23:59 της ημερομηνίας λήξης όπως στην κόκκινη; Γιατί με τους ανενημέρωτους υπαλλήλους στο chat δεν βγήκε άκρη.:p Γράφει λήξη υπολοίπου 18/06, πρέπει σήμερα να ανανεώσω ή μπορώ και αύριο; Μπορείς και μέχρι αύριο μεσάνυχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Η προσφορά παραμένει στο whats up και στο cosmote app σκδ 0,9 ευρώ 5gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 καλησπέρα, έχω έναν αριθμό κινητού cosmote που δεν το χρησιμοποιώ εγώ άλλα η μητέρα μου. Επειδή έχω σταθερό ΟΤΕ στο σπίτι πρόσφατα μου είπαν στα πλαίσια μιας προσφοράς ότι θα μου βάζουν 120 λεπτά κάθε μήνα στο κινητό που έχω (120 λεπτά είναι αριθμός που υπερκαλύπτει τις ανάγκες της μητέρας μου που θα κάνει 3-4 τηλέφωνα όλο το μήνα απο το κινητό). Έχω μερικές ερωτήσεις πάνω σε αυτό: 1) αν δεν ανανεώνω το υπόλοιπο θα χάνω τα 120 λεπτά; 2) σε περίπτωση που η απάντηση στην ερώτηση 1 είναι ΝΑΙ και πρέπει να ανανεώνω με ποιόν συνδυασμό θα μου βγαίνει όσο το δυνατόν οικονομικότερα; πχ έχω ακούσει άλλα δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ότι αν ανανεώσω με 10 ευρώ το ποσό αυτό έχει διάρκεια 2 μηνών ενώ με 12 ευρώ η διάρκεια πάει στους 3 μήνες. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 καλησπέρα, έχω έναν αριθμό κινητού cosmote που δεν το χρησιμοποιώ εγώ άλλα η μητέρα μου. Επειδή έχω σταθερό ΟΤΕ στο σπίτι πρόσφατα μου είπαν στα πλαίσια μιας προσφοράς ότι θα μου βάζουν 120 λεπτά κάθε μήνα στο κινητό που έχω (120 λεπτά είναι αριθμός που υπερκαλύπτει τις ανάγκες της μητέρας μου που θα κάνει 3-4 τηλέφωνα όλο το μήνα απο το κινητό). Έχω μερικές ερωτήσεις πάνω σε αυτό: 1) αν δεν ανανεώνω το υπόλοιπο θα χάνω τα 120 λεπτά; 2) σε περίπτωση που η απάντηση στην ερώτηση 1 είναι ΝΑΙ και πρέπει να ανανεώνω με ποιόν συνδυασμό θα μου βγαίνει όσο το δυνατόν οικονομικότερα; πχ έχω ακούσει άλλα δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ότι αν ανανεώσω με 10 ευρώ το ποσό αυτό έχει διάρκεια 2 μηνών ενώ με 12 ευρώ η διάρκεια πάει στους 3 μήνες. Για το 1) ναι 2) Οσο μικροτερη ανανεωση(10€ καθε διμηνο) Μετα το ενα ετος ομως σταματαει. Μετα η λυση ειναι Frog Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 (edited) δηλαδή αυτό https://www.digitallife.gr/cosmote-anakoinosi-meiosis-diarkeias-ischyos-karton-ananeosis-eos-e12-kai-loipon-allagon-gia-syndromites-kartokinitis-38915 που διάβασα για την περίπτωση ανανέωσης για 3 μήνες με 12 ευρώ και πάνω δεν ισχύει πλέον, έτσι; επισης θέλω να ξακαθαρίσω ότι μετά απο 2 μήνες απο την τελευταία ανανέωση χάνονται τα χρήματα της ανανέωσης (αυτό είναι σίγουρο) άλλα και όλες οι προσφορές που έχεις και είναι ενεργές εκείνη τη στιγμή (τα 120 λεπτά στην περίπτωση μου). Edited June 18, 2019 by tempo Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να κάνω μεταφορά υπολοίπου από έναν αριθμό cosmoκαρτα σε έναν what's up αλλά μου λέει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη προσωρινά και να προσπαθήσω αργότερα. Το ίδιο μου έγραψε και εχθές είτε ζητώντας από το ένα νούμερο είτε στέλνοντας από το άλλο. Υπάρχει κάποια προϋπόθεση που δεν είδα ή όντως δεν γίνεται αυτές τις μέρες; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να κάνω μεταφορά υπολοίπου από έναν αριθμό cosmoκαρτα σε έναν what's up αλλά μου λέει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη προσωρινά και να προσπαθήσω αργότερα. Το ίδιο μου έγραψε και εχθές είτε ζητώντας από το ένα νούμερο είτε στέλνοντας από το άλλο. Υπάρχει κάποια προϋπόθεση που δεν είδα ή όντως δεν γίνεται αυτές τις μέρες; Αυτά τα 20€ τις τελευταίες 120 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Βάζει κάθε μήνα ο αριθμός που στέλνει. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επείδή ο δεύτερος αριθμός που δέχεται έχει λήξει το υπόλοιπό του και θα θέλει 5 ευρώ και πάνω... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Βάζει κάθε μήνα ο αριθμός που στέλνει. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επείδή ο δεύτερος αριθμός που δέχεται έχει λήξει το υπόλοιπό του και θα θέλει 5 ευρώ και πάνω...Καλησπέρα. Τα whatsup ή cosmoκαρτα διπλασιασμού τους τρεις πρώτους μήνες, δεν μπορούν να στείλουν χρήματα γενικά. Επίσης δεν μπορείς να λάβεις χρήματα αν έχει μπει φραγή. Αν έχει λήξει το υπόλοιπο σου μέχρι να επέλθει η φραγή στο μήνα μπορείς να λάβεις χρήματα από μεταφορά. Ενημερωσε αν θες να δούμε τι έγινε με το πρόβλημα σου. Σε τρεις μέρες θα χρησιμοποιήσω την υπηρεσία και θα μπορώ να σου πω αν είναι γενικευμένο πρόβλημα. Ελπίζω να μην έκοψε την υπηρεσία η cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Αν προσπαθείς να μεταφέρεις 2 ευρώ θα σου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο . Προσπάθησε με 5 ευρώ και με 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Και μενα μου συνεβη με τα 2€ αλλα το εκανα αντίστροφα και δούλεψε. Δηλ.εστειλα μηνυμα απο τον αποδέκτη 2 απο το 69... και ήρθε μήνυμα στον δοτη ο οποιος πρεπει να εγκρίνει τη μεταφορα απαντωντας ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Ξέρετε τι ποσά μπορούν (αν μπορούν) να μεταφερθούν από καρτοκινητό σε καρτοσυμβόλαιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Τελικά είναι για όλα τα ΣΚΔ του Ιουνίου; Μου το εμφανίζει ακόμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Ναι, βγήκε ξανά πριν λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Ξέρετε τι ποσά μπορούν (αν μπορούν) να μεταφερθούν από καρτοκινητό σε καρτοσυμβόλαιο ; Δεν μπορεί να κάνει μεταφορά καρτοκινητό σε καρτοσυμβολαιο, μόνο το αντίστροφο μπορεί να γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Μετά το σημερινό Update του cosmote app είδα αυτό Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Μετά το σημερινό Update του cosmote app είδα αυτό Αυτόματη ανανέωση υπολοίπου ;;; Αναφέρεσαι σε cosmokarta ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Μετά το σημερινό Update του cosmote app είδα αυτό Οι 15 μέρες είναι τυπογραφικό, θα έπρεπε να εμφανίζονται μόνο σε όσους έχουν Κοσμοκαρτα. Η αυτόματη ανανέωση είναι καινούρια, μπορείς μια συγκεκριμένη μέρα κάθε μήνα να τραβάει αυτόματα χρήματα και να σου βάζει το ποσό της ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Για τι έκδοση μιλάμε; Έβαλα από περιέργεια την τελευταία από το play store και είναι η 7.7.1 . Η αυτόματη ανανέωση δεν εμφανίζεται σε αριθμούς frog και whatsup , cosmokarta δεν έχω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Πήρα κατα λάθος έναν κωδικό για προσφορές (το παλιό cosmote deals for you, experiences όπως το λέει τώρα)… το ερώτημα είναι μπορώ να το δώσω σε άλλον να το εξαργυρώσει ή είναι δεμένος με το νούμερο του τηλεφώνου μου? Μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε προσφορά από τις διαθέσιμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Μπορείς. Ο κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια φορά σε όλες τις προσφορές μέχρι να ληξει, δεν εχει σχέση με τον αριθμό που την πήρε. Deals for you λέγεται ακόμα, experiences είναι οι διαγωνισμοί για συναυλίες κλπ απο το Whatsup ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Για τι έκδοση μιλάμε; Έβαλα από περιέργεια την τελευταία από το play store και είναι η 7.7.1 . Η αυτόματη ανανέωση δεν εμφανίζεται σε αριθμούς frog και whatsup , cosmokarta δεν έχω .Έκδοση 7.7.2 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
circadian Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 μου ήρθε κωδικός reload it "γενεθλίων" και σκέφτομαι να βάλω τα 2 γίγα για μία εβδομάδα μιας και έχω ήδη κάνει το μηνιαίο reload it μου. τα δεδομένα από το reloadit μου λήγουν 7/7 η απορία μου είναι αν: - θα μου προσθέσει μια εβδομάδα άρα 14/7 - δε θα κερδίσω χρόνο στη λήξη των δεδομένων άρα μένω 7/7 - ή χειρότερα να μου το πάει μια βδομάδα από τώρα 28/6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Έκδοση 7.7.2 Για εμένα η τελευταία έκδοση είναι 7.7.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Παιδιά έχει κάποιο νόημα να έχεις και το cosmote app και το what's up app ; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts