Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.

Μου θυμιζετε σε ποσους μηνες μηδενιζει το υπολοιπο όταν βαζω καρτα >=12 ευρω?

Και σε ποσους μηνες οταν βαζω λιγότερα απο 12.

(νομιζω στην 1η περίπτωση εγινε διμηνο αλλα θελω να το επαληθευσω γιατι μου ειπαν οτι ειναι 2μηνες πλεον οσα ευρω και να βαλεις)

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Είχα κάνει ανανέωση χρόνου πριν περίπου δέκα μέρες και πήρα από Reloadit τα 1.2 GB το μήνα. Συνήθως δεν χρειάζεται να κάνω δεύτερη ανανέωση μες στο μήνα, αλλά αυτή τη φορά θα χρειαστεί.

Επειδή λοιπόν θα βάλω δέκα ευρώ αύριο, αν πάρω τα 2GB για μία εβδομάδα από το Reloadit θα λήξουν όντως σε μια βδομάδα ή θα ενσωματωθούν με τα άλλα που λήγουν αρκετά αργότερα;

Ρωτάω για να δω τι θα κάνω. Αν λήγουν σε μια βδομάδα θα πάρω το 1.2, αν όμως ενσωματώνονται στα υπόλοιπα τα 2GB της εβδομάδας και λήγουν αργότερα, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρω το 1.2.

ενσωματωνονται, αλλα το μειονεκτημα ειναι οτι δεν παιρνεις +1 μηνα παραταση οπως παιρνεις με το 1,2 αλλα +1 εβδομαδα

Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα κρατήσουν για 20 ημέρες ακόμα όσο και το προηγούμενο πακέτο που πήρες πριν 10 ημέρες,

Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα κρατήσουν για 20 ημέρες ακόμα όσο και το προηγούμενο πακέτο που πήρες πριν 10 ημέρες,

Αυτό ακριβώς ήθελα να επιβεβαιώσω.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, παιδιά.

Guys, πηγα να στειλω σε ενα δευτερο αριθμο μου χρηματα για να ανανεωθει η ληξη του αλλα μου ηρθε μηνυμα πως δεν υπαρχει η δυνατοτητα μεταφορας ποσου στον αριθμο που επιλεξα.

Ο ορος που λεει πως θα πρεπει να εχουβ ανανεωσει τουλαχιστον 20€ τους 4 μηνες ισχυει και για τον ληπτη των χρηματων;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Guys, πηγα να στειλω σε ενα δευτερο αριθμο μου χρηματα για να ανανεωθει η ληξη του αλλα μου ηρθε μηνυμα πως δεν υπαρχει η δυνατοτητα μεταφορας ποσου στον αριθμο που επιλεξα.

Ο ορος που λεει πως θα πρεπει να εχουβ ανανεωσει τουλαχιστον 20€ τους 4 μηνες ισχυει και για τον ληπτη των χρηματων;

Μήπως ήταν frog? Επίσης αν έχει περάσει το τρίμηνο και έχει μπει φραγή πάλι δεν μπορείς

Εχει μπει φραγη. Whats up ειναι.

Edited by Vasileios

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Εχει μπει φραγη. Whats up ειναι.

Μεταφορά μπορείς να κάνεις μόνο σε νούμερα ενεργά. Αν παρέλθει το τρίμηνο δε γίνεται

Με πήραν τηλέφωνο για να το κάνω καρτοσυμβολαιο από κοσμοκαρτα και ένα επιχείρημα τους ήταν το ότι θα πρέπει ανά 25 μέρες να βάζεις κάρτα. Ξέρουμε κάτι επ αυτού;

οχι βεβαια, μην κανεις κανενα αστειο! το εκανε φιλος μου και τον βριζω ακομα!

ευτυχως οπου ναναι ληγει και θα ησυχασει!

δεν υπαρχει μεγαλυτερη αποτυχια, και απατεωνια μαλλον απ το καρτοσυμβολαιο κατα τη γνωμη μου,

μακρυα!

https://medlabgr.blogspot.com/2019/05/ayxiseis-fotia-sta-kartokinita-senario-tin-katargisi.html

Edited by patrickdrd

Λοιπόν , επειδή τρελάθηκα σήμερα θέλω τα φώτα σας.Έχω whatsup με άφθονα λεπτά προς όλους (πάνω από 800) και περίπου 6 ευρώ χρηματικό υπόλοιπο. Βρίσκομαι Αθήνα και καλώ ιταλικό κινητό ανθρώπου που βρίσκεται στην Αθήνα. Μιλάμε και ξαφνικά κόβεται η κλήση και ανακαλύπτω ότι μου έχει τελειώσει όλο το χρηματικό υπόλοιπο. Πως έγινε αυτό βρε παιδιά ? Δεν έχει γίνει δωρεάν η περιαγωγή ? Πως έφαγε από τα χρήματα όταν είχα τόσα πολλά λεπτά ομιλίας προς όλους ?

ΥΓ πέρυσι ήμουν Ιταλία για 15 μέρες. Καλούσα ιταλικά νούμερα κινητά ή σταθερά, ελληνικά κινητά στην Ιταλία, ελληνικά κινητά και σταθερά στην Ελλάδα χωρίς να χρεώνομαι ποτέ χρηματικά, έχοντας φυσικά πάντα αρκετό χρόνο προς όλους. Τώρα τι έγινε ?

Τώρα δεν είσαι σε περιαγωγή, είσαι στην Ελλάδα.

Οι κλήσεις προς Ε.Ε. χρώνονται 0,19+Φ.Π.Α = 0,2356 το λεπτό.

Edited by Vasileios

Τα προς όλους είναι για ελληνικά νούμερα μόνο (μπορείς να τα χρησιμοποιείς όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα αλλά και στην ΕΕ).

Αν θες να καλέσεις ιταλικό νούμερο είτε βρίσκεται στην Ελλάδα είτε Ιταλία πρέπει να έχεις λεπτά προς Ιταλία.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν , επειδή τρελάθηκα σήμερα θέλω τα φώτα σας.Έχω whatsup με άφθονα λεπτά προς όλους (πάνω από 800) και περίπου 6 ευρώ χρηματικό υπόλοιπο. Βρίσκομαι Αθήνα και καλώ ιταλικό κινητό ανθρώπου που βρίσκεται στην Αθήνα. Μιλάμε και ξαφνικά κόβεται η κλήση και ανακαλύπτω ότι μου έχει τελειώσει όλο το χρηματικό υπόλοιπο. Πως έγινε αυτό βρε παιδιά ? Δεν έχει γίνει δωρεάν η περιαγωγή ? Πως έφαγε από τα χρήματα όταν είχα τόσα πολλά λεπτά ομιλίας προς όλους ?

ΥΓ πέρυσι ήμουν Ιταλία για 15 μέρες. Καλούσα ιταλικά νούμερα κινητά ή σταθερά, ελληνικά κινητά στην Ιταλία, ελληνικά κινητά και σταθερά στην Ελλάδα χωρίς να χρεώνομαι ποτέ χρηματικά, έχοντας φυσικά πάντα αρκετό χρόνο προς όλους. Τώρα τι έγινε ?

Μα, περιγράφεις εντελώς διαφορετικές καταστάσεις.

1. Είσαι ΕΣΥ με ελληνικό αριθμό (what's up) Αθήνα. Άρα Ελλάδα, άρα όχι περιαγωγή. Επίσης, ΕΣΥ είσαι αυτός που κάνει την κλήση. Ο φίλος ήταν σε περιαγωγή.

2. Μετά ΕΣΥ είσαι στην Ιταλία (με το what's up; δε διευκρινίζεις). Ας υποθέσουμε ότι είσαι πάλι με το what's up. Άρα ΕΙΣΑΙ σε περιαγωγή. Οπότε δεν είναι να απορείς.

Από αυτά που έγραψες, καταλαβαίνω ότι αν κάποιος έχει σε what's up ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, και είναι σε περιαγωγή, τότε αυτά γίνονται προς όλους ΚΑΙ στη χώρα που ταξιδεύει ο αριθμός, αλλά και προς τις χώρες της Ευρώπης που Δεν ισχύει επιπλέον χρέωση περιαγωγής.

Huawei Nova 5T

Δηλαδή το προς όλους εννοεί μόνο ελληνικά νούμερα ? Δεν είναι παράλογο να χρεώνομαι για κλήση αριθμου ΕΕ εντός Ελλάδας ?

ΥΓ φίλε mr_47 , ναι , στην Ιταλία ήμουν με το ίδιο whatsup. Δηλαδη έχουμε το παράλογο , όταν είμαι Ιταλία να καλώ ιταλικό νούμερο με τα λεπτα προς ολους , εντος Ελλάδας όμως δεν μπορω. Μου φαίνεται τρελό.

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα προς όλους είναι για ελληνικά νούμερα μόνο (μπορείς να τα χρησιμοποιείς όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα αλλά και στην ΕΕ).

Αν θες να καλέσεις ιταλικό νούμερο είτε βρίσκεται στην Ελλάδα είτε Ιταλία πρέπει να έχεις λεπτά προς Ιταλία.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είμαι απολυτως σίγουρος φιλε μου οτι καλούσα ιταλικα κινητα οταν εγω βρισκομουν Ιταλια χωρις να χρεωνομαι.

Δηλαδή το προς όλους εννοεί μόνο ελληνικά νούμερα ? Δεν είναι παράλογο να χρεώνομαι για κλήση αριθμου ΕΕ εντός Ελλάδας ?

ΥΓ φίλε mr_47 , ναι , στην Ιταλία ήμουν με το ίδιο whatsup. Δηλαδη έχουμε το παράλογο , όταν είμαι Ιταλία να καλώ ιταλικό νούμερο με τα λεπτα προς ολους , εντος Ελλάδας όμως δεν μπορω. Μου φαίνεται τρελό.

Προσωπικά, επειδή δεν το έχω δοκιμάσει, δε μου ακούγεται καθόλου παράλογο. Ελληνικοί πάροχοι....

Που το εθνικό sms χρεώνεται €0,25, ενώ το μήνυμα σε περιαγωγή, προς ξένες χώρες, €0.07.

Επίσης, το ότι χρεωνόμαστε ακόμα τα sms είναι γελοίο από μόνο του...

Και εννοείται απεριόριστα δεδομένα (πραγματικά απεριόριστα, όχι μόνο για streaming) δεν υφίσταντο, ούτε καν με ταχύτητες 3g.

Huawei Nova 5T

Καθόλου παράλογο δεν είναι Ιταλικό αριθμο καλείς θα χρεωθείς κλήση προς Ιταλία .

Το παράλογο θα ήταν να καλεις Ελληνικό αριθμό στην Αυστραλία και να χρεωνόσουν κλήση στην Αυστραλία.

Καλώς, θα περιμένω έως την Δευτέρα μπας και δώσει κάτι και θα ενημερώσω το forum.

500' και 5G για 15 ημερες λέει το sms.

Βέβαια, μιλάμε για 2' νούμερο που ανανεώνω για να μην γίνει φραγή.

Α ρωτήσω κάτι βρε παιδιά..κανω ανανέωση με 10 ευρώ στην κάρτα της μητέρας μου, αλλά το κινητό της είναι πολύ παλιό... Ο αριθμός της είναι στο όνομα μου.. Πως μπορώ να πάρω τα δώρα της ανανέωσης;;

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως ακριβώς δουλεύει η αυτόματη ανανέωση πακέτου;Ρωτάω γιατί έχω πακέτα mb από πάρε μοίρασε και reload it που λήγουν σε διαφορετικές ώρες και επίσης χρόνο ομιλίας που λήγει την επόμενη μέρα στις 12.00. Η αυτόματη ανανέωση θα μου μεταφέρει τα δεδομένα του πακέτου και του χρόνου ομιλίας; Με τα υπόλοιπα από παρε μοίρασε και reload it θα τα ανανεώνω όπως πριν;

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως ακριβώς δουλεύει η αυτόματη ανανέωση πακέτου;Ρωτάω γιατί έχω πακέτα mb από πάρε μοίρασε και reload it που λήγουν σε διαφορετικές ώρες και επίσης χρόνο ομιλίας που λήγει την επόμενη μέρα στις 12.00. Η αυτόματη ανανέωση θα μου μεταφέρει τα δεδομένα του πακέτου και του χρόνου ομιλίας; Με τα υπόλοιπα από παρε μοίρασε και reload it θα τα ανανεώνω όπως πριν;

Θα μεταφερθούν μόνο λεπτά και δεδομένα του πακέτου, όχι του πάρε μοίρασε και του reload it. Πρόσεξε όμως γιατί η αυτόματη ανανέωση γίνεται μόνο όταν λήξει το πακέτο και όχι αν λήξουν τα λεπτά ομιλίας

εγω ανοιξα χθες την εφαρμογη και 4.37 ευρο.σημερα που πηγα να κανω αγορα πακετου δεδομενα (μονο δεδομενα το χρησιμοποιω) μου εδειξε υπολοιπο 2.37 ευρο.μου πηρε 2 ευρο χωρις να κανω κατι..ξερεις κανεις γιατι?? ειναι κανα τελος??
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στείλε ΜΙ στο 1333 και δεν θα χρεωθεις ποτέ ξανά ημερήσιο internet χωρίς να το επιλέξεις.