Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το ελάχιστο ποσό ανανέωσης λέμε. 12 γίνεται στα καταστήματα πλέον. 10 από ίντερνετ.

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Για το ελάχιστο ποσό ανανέωσης λέμε. 12 γίνεται στα καταστήματα πλέον. 10 από ίντερνετ.

Να υποθέσω ότι 12€ θα είναι και από περίπτερο;

Είναι 100% σίγουρο.

Ανακοίνωση μάλλον δεν θα δούμε.

Είναι 100% σίγουρο.

Ανακοίνωση μάλλον δεν θα δούμε.

πλέον και οι περιπτεράδες βάζουν μισό ευρώ καπέλο στις κάρτες κινητής γιατί όπως λένε το κέρδος τους είναι ελάχιστο. καλύτερη λύση πλέον η on line ανανέωση

πλέον και οι περιπτεράδες βάζουν μισό ευρώ καπέλο στις κάρτες κινητής γιατί όπως λένε το κέρδος τους είναι ελάχιστο. καλύτερη λύση πλέον η on line ανανέωση

υπαρχει τροπος να παρεις καρτα ανανεωσης και απο σουπερ μαρκετ ειδα ταμπελα και στο ταμειο του my market , και στα lidl . επισης οσοι εχουνε ιντερνετ banking απο πειραιως υπαρχει η δυνατοτητα για ανανεωση χρονου ομιλιας . ολα αυτα εαν καποιος δεν θελει να αγορασει καρτα απο την χρωστικη/πιστωτικη του καρτα αλλιως online που ειναι αμεσο και δεν περνας ψηφια ( καλα ποσα χρονια εχω να περασω καρτα ανανεωσης στο κινητο παντα online και μπαινει αμεσα και περνω και online μπονους οποτε παντα κατι κερδιζω ).

Νομίζω όμως είναι το ίδιο πράγμα σαν να βάζεις κάρτα από περίπτερο. Τυχόν bonus που έχει η on line ανανέωση δεν τα παίρνεις.

Sent from my SM-G930F

Νομίζω όμως είναι το ίδιο πράγμα σαν να βάζεις κάρτα από περίπτερο. Τυχόν bonus που έχει η on line ανανέωση δεν τα παίρνεις.

Sent from my SM-G930F

Έτσι ακριβώς.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Πλέον στο what's up application δεν υπάρχει επιλογή ανανέωσης με 5€. Μόνο από 10€ και πάνω, δεν μπόρεσα να κάνω το κόλπο με το 5€ + 5€ για τα πάρε μοίρασε για αυτό το λέω.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Πλέον στο what's up application δεν υπάρχει επιλογή ανανέωσης με 5€. Μόνο από 10€ και πάνω, δεν μπόρεσα να κάνω το κόλπο με το 5€ + 5€ για τα πάρε μοίρασε για αυτό το λέω.

Έχεις μήνες που το κατάργησαν. Πάνε 400mb

Edited by Vasileios
Προσωπικός χαρακτηρισμός.

μεταφορα απο συμβολαιο σε καρτοκινητο την 1η φορα επαιξε κανονικα,

ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια,μεταφερθηκαν τα λεφτα,

τωρα, δευτερη φορα/δοκιμη ζηταει παλι πιν; ειναι φυσιολογικο;

κι αν δεν κρατησαμε το μηνυμα;

Πάντα θα σου ζητάει pin για να κάνεις easy transfer από συμβόλαιο,αν δεν το έχεις κρατήσει θα πρέπει να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών

Έχει αλλάξει τίποτα στο ποσό που μπαίνει στον αποδέκτη μετά από τη μεταφορά? Έστειλα στον αδελφο μου 5€ και εχει πλεον 4.47. Δεν νομιζω να ειχε αρνητικό υπόλοιπο,δεν στέλνει μηνύματα από εκείνο το νούμερο.

Έχει αλλάξει τίποτα στο ποσό που μπαίνει στον αποδέκτη μετά από τη μεταφορά? Έστειλα στον αδελφο μου 5€ και εχει πλεον 4.47. Δεν νομιζω να ειχε αρνητικό υπόλοιπο,δεν στέλνει μηνύματα από εκείνο το νούμερο.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/easy_transfer.html

"Aν είσαι συνδρομητής Συμβολαίου...Τα ποσά με τα οποία μπορείς να κάνεις ανανέωση υπολοίπου είναι: 6€, 10€, 15€, 20€ και 30€. Το ποσό ανανέωσης θα χρεωθεί στον επόμενο λογαριασμό σου.

Τα ποσά περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Καρτοκινητής Τηλεφωνίας 12%."

Άρα, 5:1,12=4,47

Απο wu σε wu έγινε μεταφορά. Παλιά έπαιρνε όλο το ποσό. Δεν εχει νόημα να γίνεται έτσι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ήδη έχει αφαιρεθεί το 12% από την ανανέωση του αποστολέα.

Δεν έχει αλλάξει κάτι στις μεταφορές υπολοίπου,σωστά το είπες για το τέλος κινητής,αυτός που λαμβάνει το λαμβάνει ακέραιο το ποσό. Οπότε μόνη πιθανή εξήγηση είναι το αρνητικό υπόλοιπο

Εχω ενα whatup (προνομιακό) που έχει μπει φραγή αλλά πιάνει σημα ακόμα. Προφανώς δε μπορώ να καλέσω το 1314 για ανανέωση. Πως κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας για να μη το χάσουμε το νούμερο? Edited by bfc

Εχω ενα whatup (προνομιακό) που έχει μπει φραγή αλλά πιάνει σημα ακόμα. Προφανώς δε μπορώ να καλέσω το 1314 για ανανέωση. Πως κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας για να μη το χάσουμε το νούμερο?

1. κατάστημα Cosmote/Γερμανός
  2. ιντερνετ
  3. με κάρτα ανανέωσης μέσω άλλου τηλεφώνου

Edited by arjuna

Εχω ενα whatup (προνομιακό) που έχει μπει φραγή αλλά πιάνει σημα ακόμα. Προφανώς δε μπορώ να καλέσω το 1314 για ανανέωση. Πως κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας για να μη το χάσουμε το νούμερο?

Μπορείς κανονικά να καλέσεις το 1314 για ανανεωση