Nikifoross Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 καλημερα, προστιθονται μονο τα MB, ουτε τα SMS, ουτε και τα λεπτα ομιλιας προστιθονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Sms, έτσι κι αλλιώς, δεν έχει το χριστουγεννιάτικο δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Αν βάλουμε 3 10αρες συνεχόμενα θα έδινε και τα 3 ευρώ δώρο που δίνει με τα 30 ευρώ ανανέωση άραγε; Όχι, το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω και εγώ 2 νούμερα, αρκετά παλιά, ένα F2G κύριο και ένα κοσμοκάρτα που το συντηρώ για κάποιες περιοχές που δεν έχει σήμα η Wind. Σκέφτομαι να κάνω κύριο νούμερο την κοσμοκάρτα μιας κα στο χώρο της εργασίας μου η Wind είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Στο F2G βάζω 10€ κάθε δεύτερο μήνα (εκτός από το «χαράτσι» της χρέωσης για την συντήρηση της υπηρεσίας με τα δωρεάν λεπτά και MB). Την υπηρεσία αυτή την έχει ακόμη η Cosmote; Βέβαια αν πρόσεξα σε χρεώνει 4€. Κατά καιρούς μου έρχεται μήνυμα για ανανέωση από 10€ και πάνω αποκτώντας τα δωρεάν λεπτά και MB χωρίς την χρέωση των 4€. Σαν πακέτο υπάρχει αντίστοιχο του F2G (New talk to all & Data) που χρησιμοποιώ τον δεύτερο μήνα, το 300Λ & 500MB με 8,50€. Εκτός των μηνυμάτων στο F2G βέβαια, το οποίο και δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Τι λέτε, να κάνω την αλλαγή; Υπάρχει δηλαδή ακόμη η παλιά προσφορά στην κοσμοκάρτα με ανανέωση από 10€ και πάνω; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω και εγώ 2 νούμερα, αρκετά παλιά, ένα F2G κύριο και ένα κοσμοκάρτα που το συντηρώ για κάποιες περιοχές που δεν έχει σήμα η Wind. Σκέφτομαι να κάνω κύριο νούμερο την κοσμοκάρτα μιας κα στο χώρο της εργασίας μου η Wind είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Στο F2G βάζω 10€ κάθε δεύτερο μήνα (εκτός από το «χαράτσι» της χρέωσης για την συντήρηση της υπηρεσίας με τα δωρεάν λεπτά και MB). Την υπηρεσία αυτή την έχει ακόμη η Cosmote; Βέβαια αν πρόσεξα σε χρεώνει 4€. Κατά καιρούς μου έρχεται μήνυμα για ανανέωση από 10€ και πάνω αποκτώντας τα δωρεάν λεπτά και MB χωρίς την χρέωση των 4€. Σαν πακέτο υπάρχει αντίστοιχο του F2G (New talk to all & Data) που χρησιμοποιώ τον δεύτερο μήνα, το 300Λ & 500MB με 8,50€. Εκτός των μηνυμάτων στο F2G βέβαια, το οποίο και δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Τι λέτε, να κάνω την αλλαγή; Υπάρχει δηλαδή ακόμη η παλιά προσφορά στην κοσμοκάρτα με ανανέωση από 10€ και πάνω; Καλησπερα και καλή χρόνια! Απ'οτι κατάλαβα την προσφορά με τα 10 ευρώ ανάνεωση την έχεις ηδη. Αν είναι ετσι, υπάρχει ακόμα αλλά πλέον είναι με χρέωση 6 ευρώ και δίνει 450' προς όλους και 200 mb. Αν σου έρχεται μήνυμα ότι μπορείς να την έχεις χωρίς χρέωση και αυτό ισχύει αλλά δεν το έχουν όλοι. Αν από την άλλη δεν την έχεις ενεργοποιήσει στην κοσμοκαρτα δεν μπορείς να την ενεργοποιήσεις γιατί έχει καταργηθεί από το 2013. Τέλος για την ανανέωση της υπηρεσίας όπως στο f2g δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 (edited) Καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω και εγώ 2 νούμερα, αρκετά παλιά, ένα F2G κύριο και ένα κοσμοκάρτα που το συντηρώ για κάποιες περιοχές που δεν έχει σήμα η Wind. Σκέφτομαι να κάνω κύριο νούμερο την κοσμοκάρτα μιας κα στο χώρο της εργασίας μου η Wind είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Στο F2G βάζω 10€ κάθε δεύτερο μήνα (εκτός από το «χαράτσι» της χρέωσης για την συντήρηση της υπηρεσίας με τα δωρεάν λεπτά και MB). Την υπηρεσία αυτή την έχει ακόμη η Cosmote; Βέβαια αν πρόσεξα σε χρεώνει 4€. Κατά καιρούς μου έρχεται μήνυμα για ανανέωση από 10€ και πάνω αποκτώντας τα δωρεάν λεπτά και MB χωρίς την χρέωση των 4€. Σαν πακέτο υπάρχει αντίστοιχο του F2G (New talk to all & Data) που χρησιμοποιώ τον δεύτερο μήνα, το 300Λ & 500MB με 8,50€. Εκτός των μηνυμάτων στο F2G βέβαια, το οποίο και δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Τι λέτε, να κάνω την αλλαγή; Υπάρχει δηλαδή ακόμη η παλιά προσφορά στην κοσμοκάρτα με ανανέωση από 10€ και πάνω; Αυτές οι παλιές προσφορές δεν υπάρχουν πια. Οπότε μείνε στη wind αν μπορείς να ανεχτείς το σήμα. Και επειδή το χαράτσι έγινε πλέον ανά τετράμηνο διάβασε εδώ μια πρόταση (θέμα 41003). Βασικά πάντως πιστεύω ότι και η wind θα ακολουθήσει τις άλλες 2 και θα κάνει την ελάχιστη ανανέωση 10€ οπότε ούτε αυτή η πρόταση θα συμφέρει σε λίγο. Επίσης ρίξε μια ματιά στην περίπτωση να γυρίσεις την cosmokarta σε frog. Edited January 1, 2019 by balkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλησπερα και καλή χρόνια! Απ'οτι κατάλαβα την προσφορά με τα 10 ευρώ ανάνεωση την έχεις ηδη. Αν είναι ετσι, υπάρχει ακόμα αλλά πλέον είναι με χρέωση 6 ευρώ και δίνει 450' προς όλους και 200 mb. Αν σου έρχεται μήνυμα ότι μπορείς να την έχεις χωρίς χρέωση και αυτό ισχύει αλλά δεν το έχουν όλοι. Αν από την άλλη δεν την έχεις ενεργοποιήσει στην κοσμοκαρτα δεν μπορείς να την ενεργοποιήσεις γιατί έχει καταργηθεί από το 2013. Τέλος για την ανανέωση της υπηρεσίας όπως στο f2g δεν υπάρχει. Το νούμερο κοσμοκάρτας είναι αρκετά παλιό σίγουρα πριν το 2013. Απλώς επειδή το συντηρώ δεν έχω βάλει ποσό πάνω από 5€ γι' αυτό και ρώτησα. Θα δοκιμάσω πριν κάνω την μετάβαση (είναι σχεδόν βέβαιο γιατί δεν το μπορώ άλλο αυτό με τη Wind και το πρόβλημα που έχω με το σήμα της). Υπάρχει βέβαια καρτέλ μεταξύ των τριών «παιχτών» τηλεφωνίας, αλλά για κάποιον που χρησιμοποιεί κανονικά κάποιο νούμερο καρτοκινητής χωρίς πολλές απαιτήσεις είναι πολύ πιο βολικό σε σχέση με πάγιο. Εγώ π.χ. αν κάνω τη μετάβαση σε κοσμοκάρτα, θα κρατήσω για λίγο ακόμη το F2G μέχρι να ενημερωθούν οι περισσότεροι γνωστοί μου (το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια) και μετά θα το καταργήσω. Δεν μου φαίνεται συμφέρων να κρατάς 2 καρτοκινητά αν δεν το έχεις ανάγκη, όπως κάποιοι που το θέλουν για χρήση συναγερμού π.χ. Και οι εταιρείες με τις οικονομικές μεταβολές προς τα πάνω στα καρτοκινητά, από τη μεριά τους προσπαθούν μεν να μας «σπρώξουν» προς τα πάγια για να μας «δέσουν» και από την άλλη να μην έχουν πολλά νούμερα χωρίς ή με λίγο χρήση. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Το αναδημοσιεύω και εδώ. Έχω 5-6 500mb δώρα Χριστουγέννων. Τα δωρίζω σε όποιον ενδιαφέρεται. Ας στείλε το νούμερο του σε Π.Μ. Επίσης έχω διαθέσιμα 4×300 για ανταλλαγή mb απ το πάρε μοίρασε. Όποιος θέλει να διευκρινίσει για τι ενδιαφέρεται. Τα πρώτα χαρίζονται τα δεύτερα ανταλλάσσονται. Καλή Χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 (edited) Το νούμερο κοσμοκάρτας είναι αρκετά παλιό σίγουρα πριν το 2013. Απλώς επειδή το συντηρώ δεν έχω βάλει ποσό πάνω από 5€ γι' αυτό και ρώτησα. Θα δοκιμάσω πριν κάνω την μετάβαση (είναι σχεδόν βέβαιο γιατί δεν το μπορώ άλλο αυτό με τη Wind και το πρόβλημα που έχω με το σήμα της). Υπάρχει βέβαια καρτέλ μεταξύ των τριών «παιχτών» τηλεφωνίας, αλλά για κάποιον που χρησιμοποιεί κανονικά κάποιο νούμερο καρτοκινητής χωρίς πολλές απαιτήσεις είναι πολύ πιο βολικό σε σχέση με πάγιο. Εγώ π.χ. αν κάνω τη μετάβαση σε κοσμοκάρτα, θα κρατήσω για λίγο ακόμη το F2G μέχρι να ενημερωθούν οι περισσότεροι γνωστοί μου (το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια) και μετά θα το καταργήσω. Δεν μου φαίνεται συμφέρων να κρατάς 2 καρτοκινητά αν δεν το έχεις ανάγκη, όπως κάποιοι που το θέλουν για χρήση συναγερμού π.χ. Και οι εταιρείες με τις οικονομικές μεταβολές προς τα πάνω στα καρτοκινητά, από τη μεριά τους προσπαθούν μεν να μας «σπρώξουν» προς τα πάγια για να μας «δέσουν» και από την άλλη να μην έχουν πολλά νούμερα χωρίς ή με λίγο χρήση. Δοκίμασε να βάλεις 10 ευρώ και αν σου δώσει τα λεπτά,ειδικά αν στο δώσουν χωρίς χρέωση που παίζει σε κάποιους αριθμούς, συμφέρει πολύ. Εφόσον την είχες ήδη ενεργή την προσφορά από παλιά θα την έχεις κανονικά,ούτως ή άλλως είναι πολύ πιο συμφέρουσα από το να ενεργοποιεις πακέτο ομιλίας Edited January 1, 2019 by cuibono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Συνηθως δεν ασχολουμαι με προσφορες, ειδικα δε, τις περιστασιακες.... αλλα για πειτε μου, γιατι μπορει να καταλαβα λαθος: για απλη cosmokarta, φετος, για πρωτη φορα, η cosmote δεν εδωσε κανενα δωρο, οπως εδινε τις προηγουμενες χρονιες, για τις γιορτινες μερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Συνηθως δεν ασχολουμαι με προσφορες, ειδικα δε, τις περιστασιακες.... αλλα για πειτε μου, γιατι μπορει να καταλαβα λαθος: για απλη cosmokarta, φετος, για πρωτη φορα, η cosmote δεν εδωσε κανενα δωρο, οπως εδινε τις προηγουμενες χρονιες, για τις γιορτινες μερες;Έδωσε δε όλα τα σχήματα της (cosmoκάρτα, whatsup, frog) δια μέσω της εφαρμογής cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lux_aeterna Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Μόλις έβαλα την εφαρμογή της cosmote και βλέπω ότι ως ένα βαθμό αντικαθιστά το what's up application. Ωστόσο δεν βλέπω να έχει τα φοιτητικά πακέτα. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλή χρονιά σε όλους. Αν κάνω easy transfer σε καρτοκινητο που πρέπει να κάνει ανανέωση υπολοίπου επειδή διαφορετικά θα χάσει τα χρήματα που εχει μέσα, θα ανανεωθεί το υπόλοιπο του σαν να έβαλε κάρτα και θα έχει πάλι το τρίμηνο για να τα χάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Εαν κάνεις μεταφορά 5 ή 10 ευρώ θα ανανεωθεί για δύο μήνες . Με μεταφορά πάνω από 15 ευρώ θα ανανεωθει για 3 μήνες (μεταφορά 15 είναι εφικτή μονο από συμβόλαιο-καρτοσυμβόλαιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Εαν κάνεις μεταφορά 5 ή 10 ευρώ θα ανανεωθεί για δύο μήνες . Με μεταφορά πάνω από 15 ευρώ θα ανανεωθει για 3 μήνες (μεταφορά 15 είναι εφικτή μονο από συμβόλαιο-καρτοσυμβόλαιο) Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 (edited) Καλησπέρα και χρόνια πολλα. Σκέφτομαι να ενεργοποιήσω σε ένα γνωστό μου το auto combo call them all i. Το θέμα είναι ότι έχει μαζεμένα αρκετά λεπτά απ' την χειροκίνητη ενεργοποίηση του πακέτου κάθε μηνα. Θα μεταφερθούν αυτά κατά την μετάβαση ή θα χαθούν ; Επίσης θα παίρνει το bonus των 100 λεπτών κάθε μήνα ; Εννοείτε ότι όλα γίνονται μέσω της εφαρμογής whatsup online Edited January 1, 2019 by pn1fon1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Αν ενεργοποιεί το ίδιο πακέτο με πριν αλλά με αυτόματη ενεργοποιηση θα κάνουν rollover οι παροχές όπως και πριν και θα παίρνει τα επιπλέον 100 λεπτά προς όλους,δεν θα αλλάξει κάτι στην πραξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά και καλή χρονιά.... Πως γίνεται να περνάω τα λεπτά που μου μένουν από τον προηγούμενο μήνα ή και τα δεδομένα στον επόμενο μήνα χωρίς να τα χάνω; Δεν ξέρω αν έχει υποθει ποιο πάνω αλλά είναι μεγάλο το topic και που να ψάχνω.... Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά και καλή χρονιά.... Πως γίνεται να περνάω τα λεπτά που μου μένουν από τον προηγούμενο μήνα ή και τα δεδομένα στον επόμενο μήνα χωρίς να τα χάνω; Δεν ξέρω αν έχει υποθει ποιο πάνω αλλά είναι μεγάλο το topic και που να ψάχνω.... Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας TapatalkAν ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο πριν την λήξη του υπολοίπου σου όλα τα υπολειπόμενα λεπτά και mb μεταφέρονται. Εκτός από τα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 καλησπερα στη παρεα..υπαρχει μηπως καποιος που τη χρησιμοποιει για κοσμοτε αλλα για voda του ειναι αχρηστη και μπορει να βοηθησει? Καλησπέρα και καλή χρονιά.. Μήπως υπάρχει κάποιος? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά.. Μήπως υπάρχει κάποιος?Χρησιμοποιεί τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Μόλις έβαλα την εφαρμογή της cosmote και βλέπω ότι ως ένα βαθμό αντικαθιστά το what's up application. Ωστόσο δεν βλέπω να έχει τα φοιτητικά πακέτα. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Sent from my Redmi 3S using TapatalkΑν έχεις WhatsUp τότε κατέβασε το WhatsUp App. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Χρησιμοποιεί τι; Κάρτα νέων που δίνει δωρεάν χρόνο ομιλίας.. Απλά σκέφτηκα κάποιος που τη χρησιμοποιει σε κόσμοτε και έχει δεν τη χρειάζεται στη Vodafone Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Τα δωρα 500λ και 500mb λογω γιορτων υπαρχουν ακομα? Μεσα απο υπολογιστη πως τα βλεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Ακόμη υπάρχουν Μέχρι 3/1/19 στις 23:59 μπορούν να γίνουν ενεργοποιησεις Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts