cuibono Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 πηγα σε whats up και δεν τα εχασα. Και τώρα θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν θα έκανε και rollover τα λεπτά με άλλο πακέτο,πράγμα δύσκολο βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Δωρεάν απεριόριστο όγκο δεδομένων, όχι και την συνδρομή άμα κάνεις νέα εγγραφή στο netflix γράφει ότι ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν οπότε μπορείς να το συνδυάσεις. και μετά να το ακυρώσεις για να μην χρεώσει στην κάρτα σου! που ζητείται για την ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Καλησπερα. Μου εμφανιζει μηνυμα το καρτοκινητο μου σημερα που προσπαθησα να στειλω χρηματα στην αδελφη μου το εξης: ''η υπηρεσια easy transfer δεν διατιθεται στο προγραμμα σου'' Τι πρεπει να κανω? Ευχαριστώ. Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Καλησπερα. Μου εμφανιζει μηνυμα το καρτοκινητο μου σημερα που προσπαθησα να στειλω χρηματα στην αδελφη μου το εξης: ''η υπηρεσια easy transfer δεν διατιθεται στο προγραμμα σου'' Τι πρεπει να κανω? Ευχαριστώ. Wu είναι? Από που το αγόρασες και τι προσφορά έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Το έχεις δοκιμάσει. Εγώ το δικό μου το μετέτρεψα δυστυχώς σε frog και δε σκέφτηκα να το δοκιμάσω πρώτα. To έχω δοκιμάσει εγώ και όντως δεν λειτουργεί το easy transfer για αποστολή.. Για λήψη μια χαρά λειτουργεί Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Η υπηρεσία δεν διατίθεται α) στο Frog β) στο whatsUp διπλασιασμού για 1 έτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μου επιβεβαίωσαν από κατάστημα την ελάχιστη ανανέωση στα 12€ που θα εφαρμοστεί σύντομα (δεν υπήρχε σιγουριά για την ημερομηνία, ίσως από το νέο χρονο?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Σε περιαγωγή, αν έχεις πακέτο που έχει όριο και το καταναλώσεις, μετά αρχίζει και τραβάει από άλλο πακέτο που είναι επίσης διαθέσιμο σε περιαγωγή ή σε χρεώνει μέχρι να τελειώσει και μετά πάει στο επόμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Αν και δεν το έχω δοκιμάσει από όσο ξερω τραβάει από το επόμενο διαθέσιμο. Προσοχή στο πιά πακέτα διατίθενται σε περιαγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μου επιβεβαίωσαν από κατάστημα την ελάχιστη ανανέωση στα 12€ που θα εφαρμοστεί σύντομα (δεν υπήρχε σιγουριά για την ημερομηνία, ίσως από το νέο χρονο?) Όπως έγραψα στο θέμα του frog, απο 10/01/2019 έλαχιστη χρέωση 10€ (για frog σίγουρα) στα καταστήματα cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μήπως εννοείς 12? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Wu είναι? Από που το αγόρασες και τι προσφορά έχει? WU...δεν θυμαμαι.... Η υπηρεσία δεν διατίθεται α) στο Frog β) στο whatsUp διπλασιασμού για 1 έτος ..μαλλον το 2ο που απαντησε ο φιλος! ευχαριστω! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μήπως εννοείς 12? Καλησπέρα, καλές γιορτές. Από κατάστημα cosmote μου το είπαν. Τώρα τί να πώ;Άς ελπίσουμε στα 10€. Σήμερα μάλλον "έβαλαν" χέρι ΚΑΙ στην υπηρεσία easy transfer...προσπαθώ: να στείλω, να μου στείλουν, να μου ζητήσουν και όλες οι εναλλακτικές αλλά δεν!!!! Για να δούμε που το πάει η cosmote;;;!!!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Καλησπέρα, καλές γιορτές. Από κατάστημα cosmote μου το είπαν. Τώρα τί να πώ;Άς ελπίσουμε στα 10€. Σήμερα μάλλον "έβαλαν" χέρι ΚΑΙ στην υπηρεσία easy transfer...προσπαθώ: να στείλω, να μου στείλουν, να μου ζητήσουν και όλες οι εναλλακτικές αλλά δεν!!!! Για να δούμε που το πάει η cosmote;;;!!!:worry:Αν έχεις frog το easy transfer έχει πάψει να λειτουργεί εδω και καιρο. Σε whatsup τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πρωί λειτουργούσε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Αν έχεις frog το easy transfer έχει πάψει να λειτουργεί εδω και καιρο. Σε whatsup τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πρωί λειτουργούσε κανονικά. για wu μιλάω.Θα δειξει..γιατι και το site της cosmote "σερνόταν" σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Ας κάνουν ό'τι θέλουν, θα προσαρμοστεί ο κόσμος και εννοείται ότι στο τέλος θα είναι εις βάρους των εταιριών. Διότι δεν είναι αυτοί οι έξυπνοι και όλες οι ευρωπαϊκές εταιρίες είναι χαζές που έχουν τιμές χώμα και έχουν πιό πολλά κέρδη... Όταν από τη μία τα ελληνικά γκολντεν μπόυζ εδιναν τσαμπα αϊφόνια και εβαζαν μεσα την εταιρία και από την άλλη σου πετάνε 100μβ εν ετη 2019, η ελλειψη σοβαρότητας χτυπάει κόκκινο... ή οταν με 5 ευρω ανανέωση εδιναν δωρο 1500'+1500σμσ και τωρα το πηγαινουν στο 12€/μηνα, η επιχειρηματική χαζομαρα δίνει ρέστα... Και μη μου πει κανείς ότι φταίει η μορφολογία του εδάφους, ή η φορολογία, ή οι επενδύσεις, διότι υπάρχουν πολλά ευρωπαϊκά παραδείγματα για τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να διαγράψω τον αριθμό what's up που έχω από τον ονομαστικο κατάλογο του ΟΤΕ που εμφανίζεται στο 11888; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στο forum !!!!!!!!!! Κάνοντας αποριψη κλήσης, έστειλε sms (καλέστε αργοτερα) ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ με. Ξέρεις κανείς πως απενεργοποιειται αυτή η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Το κινητό σου το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 ΝΑΙ, έτσι πρέπει να είναι! Αλλά πώς να το απενεργοποιήσω ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Χρόνια πολλά σε όλους! Δεν είναι υπηρεσία της cosmote αλλά λειτουργία του κινητού σου. Ο ένας τρόπος είναι να βρεις τα μηνύματα στο κινητό σου και να τα σβήσεις,λογικά κάπου θα είναι αποθηκευμένα,ο άλλος τρόπος είναι να απενεργοποιήσεις αυτή τη λειτουργία αν απενεργοποιειται ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να διαγράψω τον αριθμό what's up που έχω από τον ονομαστικο κατάλογο του ΟΤΕ που εμφανίζεται στο 11888; Θα πρέπει να καλέσεις στο 13888 και κάνουν από εκεί το αίτημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να διαγράψω τον αριθμό what's up που έχω από τον ονομαστικο κατάλογο του ΟΤΕ που εμφανίζεται στο 11888; Παλιότερα που ειχα ρωτήσει μου ειχαν πει οτι η απόκρυψη αριθμού απο τους τηλεφωνικούς καταλόγους γινεται σε κατάστημα κοσμοτε συμπληρώνοντας μια αίτηση. Δεν σε ρωτάνε οταν καταχωρούνε τον αριθμό σου, γιαυτό πρέπει κάποιος να το ζητάει οταν κανει μια καινούρια σύνδεση, αλλιώς μετά μόνο με αίτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Αγόρασα 5gb/5€/15μερες. Υπάρχει τρόπος να το παρατείνω αγοράζοντας το ιδιο ή άλλο πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Όχι δεν μεταφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Χρονια πολλα σε ολους! Υπαρχει τροπος να μου αλλαξουν την καρτα δωρεαν μιας και ειναι παλια ( σε λιγο καιρο συλλεκτικη:lol: ) και αν την κοψω με κοφτη που εχω παπαλα... Μια σκεψη να επικαλεστω την ελλειψη 4g ή ματαια; Η καρτα ειναι whats up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts