Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηγα σε whats up και δεν τα εχασα.

Και τώρα θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν θα έκανε και rollover τα λεπτά με άλλο πακέτο,πράγμα δύσκολο βεβαια

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δωρεάν απεριόριστο όγκο δεδομένων, όχι και την συνδρομή

άμα κάνεις νέα εγγραφή στο netflix γράφει ότι ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν οπότε μπορείς να το συνδυάσεις.

και μετά να το ακυρώσεις για να μην χρεώσει στην κάρτα σου! που ζητείται για την ενεργοποίηση.

Καλησπερα.

Μου εμφανιζει μηνυμα το καρτοκινητο μου σημερα που προσπαθησα να στειλω χρηματα στην αδελφη μου το εξης: ''η υπηρεσια easy transfer δεν διατιθεται στο προγραμμα σου''

Τι πρεπει να κανω?

Ευχαριστώ.

LG G4

Καλησπερα.

Μου εμφανιζει μηνυμα το καρτοκινητο μου σημερα που προσπαθησα να στειλω χρηματα στην αδελφη μου το εξης: ''η υπηρεσια easy transfer δεν διατιθεται στο προγραμμα σου''

Τι πρεπει να κανω?

Ευχαριστώ.

Wu είναι? Από που το αγόρασες και τι προσφορά έχει?

Το έχεις δοκιμάσει. Εγώ το δικό μου το μετέτρεψα δυστυχώς σε frog και δε σκέφτηκα να το δοκιμάσω πρώτα.

To έχω δοκιμάσει εγώ και όντως δεν λειτουργεί το easy transfer για αποστολή.. Για λήψη μια χαρά λειτουργεί

Η υπηρεσία δεν διατίθεται

α) στο Frog

β) στο whatsUp διπλασιασμού για 1 έτος

Μου επιβεβαίωσαν από κατάστημα την ελάχιστη ανανέωση στα 12€ που θα εφαρμοστεί σύντομα (δεν υπήρχε σιγουριά για την ημερομηνία, ίσως από το νέο χρονο?)

Σε περιαγωγή, αν έχεις πακέτο που έχει όριο και το καταναλώσεις, μετά αρχίζει και τραβάει από άλλο πακέτο που είναι επίσης διαθέσιμο σε περιαγωγή ή σε χρεώνει μέχρι να τελειώσει και μετά πάει στο επόμενο;

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει από όσο ξερω τραβάει από το επόμενο διαθέσιμο.

Προσοχή στο πιά πακέτα διατίθενται σε περιαγωγή.

Μου επιβεβαίωσαν από κατάστημα την ελάχιστη ανανέωση στα 12€ που θα εφαρμοστεί σύντομα (δεν υπήρχε σιγουριά για την ημερομηνία, ίσως από το νέο χρονο?)

Όπως έγραψα στο θέμα του frog, απο 10/01/2019 έλαχιστη χρέωση 10€ (για frog σίγουρα) στα καταστήματα cosmote.

Wu είναι? Από που το αγόρασες και τι προσφορά έχει?

WU...δεν θυμαμαι....

Η υπηρεσία δεν διατίθεται

α) στο Frog

β) στο whatsUp διπλασιασμού για 1 έτος

..μαλλον το 2ο που απαντησε ο φιλος!

ευχαριστω!

LG G4

Μήπως εννοείς 12?

Καλησπέρα, καλές γιορτές.

Από κατάστημα cosmote μου το είπαν. Τώρα τί να πώ;Άς ελπίσουμε στα 10€.

Σήμερα μάλλον "έβαλαν" χέρι ΚΑΙ στην υπηρεσία easy transfer...προσπαθώ: να στείλω, να μου στείλουν, να μου ζητήσουν και όλες οι εναλλακτικές αλλά δεν!!!!

Για να δούμε που το πάει η cosmote;;;!!!:worry:

Καλησπέρα, καλές γιορτές.

Από κατάστημα cosmote μου το είπαν. Τώρα τί να πώ;Άς ελπίσουμε στα 10€.

Σήμερα μάλλον "έβαλαν" χέρι ΚΑΙ στην υπηρεσία easy transfer...προσπαθώ: να στείλω, να μου στείλουν, να μου ζητήσουν και όλες οι εναλλακτικές αλλά δεν!!!!

Για να δούμε που το πάει η cosmote;;;!!!:worry:

Αν έχεις frog το easy transfer έχει πάψει να λειτουργεί εδω και καιρο. Σε whatsup τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πρωί λειτουργούσε κανονικά.

Αν έχεις frog το easy transfer έχει πάψει να λειτουργεί εδω και καιρο. Σε whatsup τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πρωί λειτουργούσε κανονικά.

για wu μιλάω.Θα δειξει..γιατι και το site της cosmote "σερνόταν" σήμερα.

Ας κάνουν ό'τι θέλουν, θα προσαρμοστεί ο κόσμος και εννοείται ότι στο τέλος θα είναι εις βάρους των εταιριών. Διότι δεν είναι αυτοί οι έξυπνοι και όλες οι ευρωπαϊκές εταιρίες είναι χαζές που έχουν τιμές χώμα και έχουν πιό πολλά κέρδη... Όταν από τη μία τα ελληνικά γκολντεν μπόυζ εδιναν τσαμπα αϊφόνια και εβαζαν μεσα την εταιρία και από την άλλη σου πετάνε 100μβ εν ετη 2019, η ελλειψη σοβαρότητας χτυπάει κόκκινο... ή οταν με 5 ευρω ανανέωση εδιναν δωρο 1500'+1500σμσ και τωρα το πηγαινουν στο 12€/μηνα, η επιχειρηματική χαζομαρα δίνει ρέστα...

Και μη μου πει κανείς ότι φταίει η μορφολογία του εδάφους, ή η φορολογία, ή οι επενδύσεις, διότι υπάρχουν πολλά ευρωπαϊκά παραδείγματα για τα παραπάνω.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να διαγράψω τον αριθμό what's up που έχω από τον ονομαστικο κατάλογο του ΟΤΕ που εμφανίζεται στο 11888;

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στο forum !!!!!!!!!!

Κάνοντας αποριψη κλήσης, έστειλε sms (καλέστε αργοτερα) ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ με. Ξέρεις κανείς πως απενεργοποιειται αυτή η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ?????

Χρόνια πολλά σε όλους!

Δεν είναι υπηρεσία της cosmote αλλά λειτουργία του κινητού σου. Ο ένας τρόπος είναι να βρεις τα μηνύματα στο κινητό σου και να τα σβήσεις,λογικά κάπου θα είναι αποθηκευμένα,ο άλλος τρόπος είναι να απενεργοποιήσεις αυτή τη λειτουργία αν απενεργοποιειται

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να διαγράψω τον αριθμό what's up που έχω από τον ονομαστικο κατάλογο του ΟΤΕ που εμφανίζεται στο 11888;

Θα πρέπει να καλέσεις στο 13888 και κάνουν από εκεί το αίτημα

Παλιότερα που ειχα ρωτήσει μου ειχαν πει οτι η απόκρυψη αριθμού απο τους τηλεφωνικούς καταλόγους γινεται σε κατάστημα κοσμοτε συμπληρώνοντας μια αίτηση.

Δεν σε ρωτάνε οταν καταχωρούνε τον αριθμό σου, γιαυτό πρέπει κάποιος να το ζητάει οταν κανει μια καινούρια σύνδεση, αλλιώς μετά μόνο με αίτηση.

Χρονια πολλα σε ολους! Υπαρχει τροπος να μου αλλαξουν την καρτα δωρεαν μιας και ειναι παλια ( σε λιγο καιρο συλλεκτικη:lol: ) και αν την κοψω με κοφτη που εχω παπαλα... Μια σκεψη να επικαλεστω την ελλειψη 4g ή ματαια; Η καρτα ειναι whats up