anestispro Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Μόλις μου ήρθε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Τωρα εκανες την αναβάθμιση ή απλά άνοιξες την εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Μόλις μου ήρθε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα ενώ μου το εμφάνισε, πάτησα να το πάρω αργότερα και τώρα παπαλα. Τους αγαπώ. :p Θα κάνω μια απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση μπας και στρώσει. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Εδώ ακόμα δεν ήρθε. Έχω 7 συνδέσεις δεν είναι ούτε για απεγκατασταση ούτε για διαγραφή δεδομένων. Δεν ξέρω αν τα κρατάει στον server και θα ψάχνω πάλι αφμ ταυτότητες κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Εδώ ακόμα δεν ήρθε. Έχω 7 συνδέσεις δεν είναι ούτε για απεγκατασταση ούτε για διαγραφή δεδομένων. Δεν ξέρω αν τα κρατάει στον server και θα ψάχνω πάλι αφμ ταυτότητες κτλ. Τελικά με επανεγκατάσταση το πήρα King. Σε καταλαβαίνω φίλε. Εδώ εγώ καμία φορά βάζω τα στοιχεία σωστά και τα βγάζει λάθος... και έχω και το Cosmote TV στο app. Εσύ με τόσες συνδέσεις, σίγουρα θα έχεις τρεξίματα αν κάνεις το ίδιο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Τελικά με επανεγκατάσταση το πήρα King. Σε καταλαβαίνω φίλε. Εδώ εγώ καμία φορά βάζω τα στοιχεία σωστά και τα βγάζει λάθος... και έχω και το Cosmote TV στο app. Εσύ με τόσες συνδέσεις, σίγουρα θα έχεις τρεξίματα αν κάνεις το ίδιο. Έχω 6 κινητά και μια σταθερή συν ote tv η ευκολία παρακολούθησης πότε λήγουν κτλ είναι τρομερή. Το θέμα είναι ότι τα έχει όλα και στο site του ΟΤΕ. Ίσως δεν πατάνε πάνω στην εφαρμογή και δεν χαθούν αλλά είναι αποθηκευμένα στο server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Όσοι έχουμε promo 4 όντως αξίζει πολύ. Στα πακέτα η wind έχει με 6 ευρώ 300 λεπτά νομίζω η whats up πήγε στα 7.5 το λιγότερο. Απλά με τα πάρε μοίρασε πάρε δώσε κτλ βολευόμαστε μια χαρά. Κάποτε θυμάμαι είχαμε 2 συμβόλαια εποχές 2002 στη wind από 2 ώρες προς όλους το καθένα δίναμε 52 ευρώ το μήνα και για τα 2. Τότε όμως είχαν τηλέφωνο μόνο οι γονείς τώρα όλοι έχουμε από ένα και οι καρτες πάνε βολίδα. Και της Wind,στα 7€ θα παει. Και η Vodafone στα 7€. Το promo4 συμφερει μακραν. Το εχω 4 χρονια,και δεν το αλλαζω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Έχω 6 κινητά και μια σταθερή συν ote tv η ευκολία παρακολούθησης πότε λήγουν κτλ είναι τρομερή. Το θέμα είναι ότι τα έχει όλα και στο site του ΟΤΕ. Ίσως δεν πατάνε πάνω στην εφαρμογή και δεν χαθούν αλλά είναι αποθηκευμένα στο server. αποθηκευμένα είναι. Μπαινωβγαίνω συνεχεία για να ελέγχω το εταιρικό κινητό μου και τα οικογενειακά τηλέφωνα. Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Πλάκα πλάκα, θα κάνω μια εγγραφή να δω κανένα αγώνα το Σάββατο που θα έχω γάμο.μια χαρά θα κάτσει το 1 γίγα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Και της Wind,στα 7€ θα παει. Και η Vodafone στα 7€. Το promo4 συμφερει μακραν. Το εχω 4 χρονια,και δεν το αλλαζω. Ναι δεν αντιλέγω απλά για την ώρα το έχουν 6 ευρώ η cosmote 7.5. Το promo 4 δεν υπάρχει μακάρι να κρατήσει για παντα. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αποθηκευμένα είναι. Μπαινωβγαίνω συνεχεία για να ελέγχω το εταιρικό κινητό μου και τα οικογενειακά τηλέφωνα. Οπότε κάνω το format στην εφαρμογή και βλέπουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν έκανα format ευτυχώς με κράτησε όλες τις συνδέσεις μόλις έβαλα το mail αλλά 1gb δεν έδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Guys επειδη δεν εχω καταλαβει τελικα αν αλλαξε κατι με αυτα που γραφτηκαν τις προαλλες, θελω να βαλω τις επομενες μερες 2 5αρες απο το wu app. Θα παιξουν κανονικα τα 2 παρε μοιρασε ή να βαλω μια 10αρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Guys επειδη δεν εχω καταλαβει τελικα αν αλλαξε κατι με αυτα που γραφτηκαν τις προαλλες, θελω να βαλω τις επομενες μερες 2 5αρες απο το wu app. Θα παιξουν κανονικα τα 2 παρε μοιρασε ή να βαλω μια 10αρα; Δεν έχει αναφέρει κανείς μέχρι τώρα ότι δεν του επέτρεψε το 2x5. Δοκίμασέ το όπως το έκανες μέχρι τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Guys επειδη δεν εχω καταλαβει τελικα αν αλλαξε κατι με αυτα που γραφτηκαν τις προαλλες, θελω να βαλω τις επομενες μερες 2 5αρες απο το wu app. Θα παιξουν κανονικα τα 2 παρε μοιρασε ή να βαλω μια 10αρα; Το έκανα χθες όλα κομπλέ 1200 reload it και 800 από πάρε μοίρασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Το έκανα χθες όλα κομπλέ 1200 reload it και 800 από πάρε μοίρασε Πες μας όμως και το μέσο: άμεση κάρτα ή paypal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Πες μας όμως και το μέσο: άμεση κάρτα ή paypal; Με χρεωστική πάντα. Την έχω αποθηκευμένη στο app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Μου ήρθε αυτό ΠPOΣΦOPA INTERNET MONO ΓIA ΣENA! 2GB ME 6€, ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA ΣEPΦAPEIΣ ΞEΓNOIAΣTA ΓIA 1 AKOMA MHNA! ΓIA AΓOPA TOY ΠAKETOY ΣTEIΛE A(KENO)36 ΣTO 1256 EΩΣ 24/09/2018 Τώρα έχω τα 7gb από την καλοκαιρινή προσφορά. Αν αγοράσω το παραπάνω θα παραταθεί ο χρόνος λήξης της καλοκαιρινης προσφοράς; Whatsup καρτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Αγορασα κινητο που παιρνει καρτα sim nano. Βολευει να παω να κοψω αυτη που εχω η να ζητησω μια καινουργια και τι κοστιζει αυτο ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Αγορασα κινητο που παιρνει καρτα sim nano. Βολευει να παω να κοψω αυτη που εχω η να ζητησω μια καινουργια και τι κοστιζει αυτο ? Ευχαριστω Εγώ φίλε την έκοψα από micro. Με 2 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 εγω αλλαξα 2 συσκευες, 3 καρτες δηλαδη ειχα να κοψω, ενω η πρωτη εγινε με επιτυχια, τις 2 επομενες τις μαμησα (twin sim), οποτε στο γερμανο για αντικασταση, 16 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Καλημέρα, είχα υπόλοιπα από mb του καλοκαιριού που λήγουν αύριο. Αγόρασα σήμερα λοιπόν το πακέτο των 120nb προκειμένου να ανανεωθεί ο χρόνος του υπολοίπου αλλά δεν παρατάθηκε. Τί γίνεται; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Καλημέρα, είχα υπόλοιπα από mb του καλοκαιριού που λήγουν αύριο. Αγόρασα σήμερα λοιπόν το πακέτο των 120nb προκειμένου να ανανεωθεί ο χρόνος του υπολοίπου αλλά δεν παρατάθηκε. Τί γίνεται; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν μιλάς για τα 7€/7GB, αυτά παρατείνονται με το πακέτο που δίνει 700MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Αγορασα κινητο που παιρνει καρτα sim nano. Βολευει να παω να κοψω αυτη που εχω η να ζητησω μια καινουργια και τι κοστιζει αυτο ? ΕυχαριστωΕγώ θα σου συνιστούσα να τη κόψεις μόνος σου.Το έκανα πριν δυο εβδομάδες που άλλαξα τηλέφωνο.Παρε απο κάποιον γνωστό σου εάν έχεις μια nano , βαλτη απο πανω απο τη micro και κόψε την micro περιμετρικα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Καλημέρα, είχα υπόλοιπα από mb του καλοκαιριού που λήγουν αύριο. Αγόρασα σήμερα λοιπόν το πακέτο των 120nb προκειμένου να ανανεωθεί ο χρόνος του υπολοίπου αλλά δεν παρατάθηκε. Τί γίνεται; Κανονικά θα έπρεπε και νομίζω ότι έχει αναφερθεί από άλλους και ίσχυσε. Δηλαδή τα 120 μπήκαν σε διαφορετικό "κουβά"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Κανονικά θα έπρεπε και νομίζω ότι έχει αναφερθεί από άλλους και ίσχυσε. Δηλαδή τα 120 μπήκαν σε διαφορετικό "κουβά"; Ναι σε διαφορετικό... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Ναι σε διαφορετικό... Τα 7gb ήταν από το μηνιαίο πακέτο των 7€ (έστω και με προσφορά) και έπρεπε να ανανεώνονται με το επίσης μηνιαίο των 3€. Εγώ θα το έψαχνα με την εξυπηρέτηση μήπως έγινε κάποιο μπέρδεμα στα συστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts