_NikitaS_ Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Αν η αλλαγή έγινε τις τελευταίες ώρες είναι φυσιολογικό. Θέλουν λίγο χρόνο να γίνουν οι απαραίτητες δρομολογήσεις. Έχει 24 ώρες και τίποτα... Η κοσμοτέ ζητάει να μιλήσει με τον ίδιο, αλλά τα θέμα είναι ότι είναι γέρος άνθρωπος... Υπάρχει κάπου να πατήσουμε κάποιο "κωδικό" για απενεργοποίηση φραγής εισερχομένων κλήσεων. Δε ξέρω. Μια ιδέα είπα. Στο site έχει μόνο για ενεργοποίηση. Όχι για απενεγοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 αν έχεις τα στοιχεία της ταυτότητάς του (και το οκ απο τον ιδιο φυσικά) ,μπες στη σελίδα της Cosmote, στο live chat και μιλα απο εκει με κάποιον εξ'ονοματός του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Άμα χρειάζεται να μεσολαβήσεις , είναι αυτονόητο ότι θα εχεις την ταυτότητα του μπροστά σου και θα λες τα στοιχεία του. Αν δεν σε εμπιστεύεται , μην προσπαθείς να τον βοηθήσεις, άστον να τα βγάλει πέρα μόνος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Κι εγώ διαχειρίζομαι πολλά πράγματα μεγάλων ανθρώπων, σε ηλικία κι όποτε χρειάζεται η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, είμαι μαζί τους, παίρνουμε τηλέφωνο, μιλάω εγώ αρχικά με τον υπάλληλο, του εξηγώ την κατάσταση και έπειτα του προτείνω να μιλήσει με τον ενδιαφερόμενο κι αφού επιβεβαιώσει τα στοιχεία να μιλήσω εκ νέου με τον υπάλληλο για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος. Ποτέ δεν μου το έχουν αρνηθεί, ούτε καν οι τράπεζες και πρόβλημα δεν είχα κανένα. Γιατί δεν κάνεις το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Καλησπέρα, Κατ'αρχήν το νούμερο μου είναι whatsup. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος. Στα διάφορα προγράμματα για mb που υπάρχουν (είτε από δώρο π.χ. reloadit, πάρε μοιρασε, είτε επί πληρωμή π.χ. 7€ 700mb) υπάρχει κάποιος κόφτης ταχύτητας ανάλογα ποιο πρόγραμμα έχεις ή έχουν όλα την ίδια ταχύτητα. Ρωτάω γιατί διάβασα στο νήμα για φρογκ ότι δεν έχουν όλα τα προγράμματα τους την ίδια ταχύτητα αλλά μόνο ορισμένα φουλ ταχύτητα 4g. Και αναρωτιόμουν αν ισχύει το ίδιο και για whatsup. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Σε κανενα καρτοκινητο δεν υπάρχει πλεον τετοιος κοφτης. Αν εχεις sim που υποστηρίζει 4g και το έχεις ενεργοποιημενο (4G στο 1333) θα δουλευει κανονικά. Χρειάζεται φυσικα να υπάρχει καλυψη 4g στην περιοχή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Καλησπέρα, Κατ'αρχήν το νούμερο μου είναι whatsup. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος. Στα διάφορα προγράμματα για mb που υπάρχουν (είτε από δώρο π.χ. reloadit, πάρε μοιρασε, είτε επί πληρωμή π.χ. 7€ 700mb) υπάρχει κάποιος κόφτης ταχύτητας ανάλογα ποιο πρόγραμμα έχεις ή έχουν όλα την ίδια ταχύτητα. Ρωτάω γιατί διάβασα στο νήμα για φρογκ ότι δεν έχουν όλα τα προγράμματα τους την ίδια ταχύτητα αλλά μόνο ορισμένα φουλ ταχύτητα 4g. Και αναρωτιόμουν αν ισχύει το ίδιο και για whatsup. Ευχαριστώ Ένας και μόνο χρήστης ανέφερε ότι σε test μόλις πήγε να ξεπεράσει τα 100 των έριξε στα 40. Ερώτηση : είναι λίγα τα 40 για την χρήση που πρόκειται να κάνεις ; και αν μιλάς για πρόγραμμα 700ΜΒ με ταχύτητα 40Mbps , σε πόσα δευτερόλεπτα θα σου έχει τελειώσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Naturas Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Αν βάλω 7GB με 7€, της προσφορας που τρεχει αυτες τις μερες, Και μια μερα πριν ληξει η διαρκεια τους , που ειναι ενας μηνας, Βαλω 120 MB με 3€ Θα μου κρατησει οσα gb δεν ξοδεψα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Αν βάλω 7GB με 7€, της προσφορας που τρεχει αυτες τις μερες, Και μια μερα πριν ληξει η διαρκεια τους , που ειναι ενας μηνας, Βαλω 120 MB με 3€ Θα μου κρατησει οσα gb δεν ξοδεψα?Όχι, μόνο αν βάλεις το 700ΜΒ/7€ που είναι τώρα τα 7GB μεταφέρονται. Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 αν έχεις τα στοιχεία της ταυτότητάς του (και το οκ απο τον ιδιο φυσικά) ,μπες στη σελίδα της Cosmote, στο live chat και μιλα απο εκει με κάποιον εξ'ονοματός του.Στείλε τους μήνυμα στο Facebook!!!!! Στο messenger απαντάνε σχεδόν αμέσως. Θα σε εξυπηρετησουν αρκεί να έχεις τον αριθμό της ταυτότητας του και να θυμάσαι τον αριθμό τηλεφώνου του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Καλημέρα παιδιά. Έλαβα ένα μήνυμα να ενεργοποιήσω μια προσφορά για 3GB για μια εβδομάδα δωρεάν, όμως έκανα restore το τηλ. μου και δε θυμάμαι αν το μήνυμα που πρέπει να στείλω είναι Α 30 ή Α 33 και επειδή έχω λάβει την προσφορά στην εφαρμογή της What’s Up θέλω πρώτα να βεβαιωθώ πριν βγω απ την εφαρμογή :lol: επειδή θέλω να ενεργοποιήσω την προσφορά την άλλη εβδομάδα. Έλαβε κανεις το μήνυμα; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Μου έστειλαν σήμερα σε φοιτητικό sms για δωρεάν 3GB με διάρκεια 1 εβδομάδα και ενεργοποίηση έως 15.07. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Τι στέλνουμε και που? Δεν ήρθε κάτι σε μενα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Τι στέλνουμε και που? Δεν ήρθε κάτι σε μενα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α ΚΕΝΟ 33 στο 1256 λέει. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Α ΚΕΝΟ 33 στο 1256 λέει.Εάν δεν λάβεις το μήνυμά δεν την δίνει αν και το 1256 αφορά συνήθως προσφορές για τα συμβόλαια Vouala Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Ναι δεν είπα το αντίθετο.Παράξενο όντως αυτό με το 1256.Είμαι WU. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Ναι δεν είπα το αντίθετο.Παράξενο όντως αυτό με το 1256.Είμαι WU.Συνήθως είναι στείλε τάδε στο 1330 για WU FROG COSMIOKARTA Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Όχι, μόνο αν βάλεις το 700ΜΒ/7€ που είναι τώρα τα 7GB μεταφέρονται. Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεταφέρονται. Το 700MB/7€ και 120ΜΒ/3ΜΒ ανανεώνουν την ημερομηνία για ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 καλησπερα παιδια πηγα την περασμενη εβδομαδα σε καταστημα cosmote kai germano να κανω φορητοτητα απο vodafone cu σε cosmote whats up και μου ειπαν οτι ειναι ειδικη καρτα που σου δινουν και υπαρχει εληψει λεει και δεν ξερουμε ποτε θα εχουμε και βεβαια 30ευρο το κοστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Τόσο κοστίζει πλέον η φορητότητα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Ρε παιδιά 20 χρόνια πάντα ξέρω τί χαλαω είτε σύνδεση είτε καρτοκινητο ή κι αν δε ξέρω μετά από λίγη ώρα βγάζω άκρη, απο χθες το βράδυ και σταδιακά μου έχει φάει περίπου 2 ευρω και σήμερα που ανανέωσα μου έφαγε 12 λεπτά. Ομιλία και ίντερνετ έχω full, sms καθόλου αλλά και δεν έστειλα και πουθενά. Εννοείται δεν έχω συνδρομή σε 5ψηφιο νούμερο Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Ρε παιδιά 20 χρόνια πάντα ξέρω τί χαλαω είτε σύνδεση είτε καρτοκινητο ή κι αν δε ξέρω μετά από λίγη ώρα βγάζω άκρη, απο χθες το βράδυ και σταδιακά μου έχει φάει περίπου 2 ευρω και σήμερα που ανανέωσα μου έφαγε 12 λεπτά. Ομιλία και ίντερνετ έχω full, sms καθόλου αλλά και δεν έστειλα και πουθενά. Εννοείται δεν έχω συνδρομή σε 5ψηφιο νούμερο Sent from my SM-G930F Σου ήρθε κανένα SMS κάτι? Πολυ ξαφνικό. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Σε αυτήν την περίπτωση ρωτάμε την εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Ρε παιδιά 20 χρόνια πάντα ξέρω τί χαλαω είτε σύνδεση είτε καρτοκινητο ή κι αν δε ξέρω μετά από λίγη ώρα βγάζω άκρη, απο χθες το βράδυ και σταδιακά μου έχει φάει περίπου 2 ευρω και σήμερα που ανανέωσα μου έφαγε 12 λεπτά. Ομιλία και ίντερνετ έχω full, sms καθόλου αλλά και δεν έστειλα και πουθενά. Εννοείται δεν έχω συνδρομή σε 5ψηφιο νούμερο Sent from my SM-G930F Μου έχει συμβεί σε κινητό με δυο sim. Το ενα νούμερο wats up καλούσε στο άλλο, με αγγλική κάρτα. Το κατάλαβα αφού ζήτησα ανάλυση κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Μου έχει συμβεί σε κινητό με δυο sim. Το ενα νούμερο wats up καλούσε στο άλλο, με αγγλική κάρτα. Το κατάλαβα αφού ζήτησα ανάλυση κλήσεων.Άμα βρω άκρη θα σας το πω, πάντως αποκλείω να τα φάγανε με το έτσι θέλω, απλά δε καταλαβαίνω τί μπορεί να έκανα και έφυγαν έτσι Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts