Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, αλλά σήμερα που έκανα online ανανέωση 15€, μου έδωσε δωρο 600mb + 500mb.

Για cosmocarta μιλάω.

Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ και ο kmpatra μιλάμε για ανανέωση 10€ online όπως έδινε παλιότερα bonus

στα παραπάνω χρήματα δίνει.. Τώρα είτε online είτε στα κατάστημα Γερμανός . Είχε βγάλει ωκαι σχετική ανακοίνωση για αυτό....

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ τελευταία φορά που έβαλα ονλαιν 10ε σε What's Up πήρα μπόνους ανανέωσης 1200μβ για 1 μηνα, το σταμάτησαν αυτό;

Δεν εννοούσα το reload it που προφανώς εννοείς εσυ

Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, αλλά σήμερα που έκανα online ανανέωση 15€, μου έδωσε δωρο 600mb + 500mb.

Για cosmocarta μιλάω.

Πρώτη φορά ακούω τέτοιες παροχές σε cosmokarta.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια Sim Cosmote η οποία με 8€ δίνει 200 λεπτά προς όλους & 7gb.

Εχω μια ερώτηση αν την βάλω σε router 4g (βότσαλο) δουλεύει ή μόνο σε κινητό - tablet δουλεύει? & επίσης ξέρει κανείς πόσο στοιχίζει το αντίστοιχο router της Cosmote..?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια Sim Cosmote η οποία με 8€ δίνει 200 λεπτά προς όλους & 7gb.

Εχω μια ερώτηση αν την βάλω σε router 4g (βότσαλο) δουλεύει ή μόνο σε κινητό - tablet δουλεύει? & επίσης ξέρει κανείς πόσο στοιχίζει το αντίστοιχο router της Cosmote..?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σε αγγελία το βρήκες? Το νουμερο

Παντού δουλεύει μια Sim σε κινητό - tablet - mifi

Edited by oxxy

Σε αγγελία το βρήκες? Το νουμερο

Παντού δουλεύει μια Sim σε κινητό - tablet - mifi

Ναι αγγελία. Ευχαριστώ. Ξέρεις αξία του 4g mifi της Cosmote.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Mobile-Internet-USB-Modems-WiFi-Hot-Spots/_/N-7y1

Ενα mifi φέρνουν στα 69€. Μπορείς να πάρεις και απο αλλη εταιρεία ή κατάστημα (και πιο φτηνο ισως) και να δουλεψει με τις αναλογες ρυθμισεις.

Το συγκεκριμένο επειδή το ψάχνω και εγώ, είναι εξαντλημένο και στην Cosmote αλλά και στην Wind που φέρνει το ίδιο αλλά στα 59,90€.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Mobile-Internet-USB-Modems-WiFi-Hot-Spots/_/N-7y1

Ενα mifi φέρνουν στα 69€. Μπορείς να πάρεις και απο αλλη εταιρεία ή κατάστημα (και πιο φτηνο ισως) και να δουλεψει με τις αναλογες ρυθμισεις.

Το συγκεκριμένο επειδή το ψάχνω και εγώ, είναι εξαντλημένο και στην Cosmote αλλά και στην Wind που φέρνει το ίδιο αλλά στα 59,90€.

Το έχω εδώ και δύο χρόνια. Μάπα είναι, μπαταρία χαλιά, όχι κ τόσο καλή λήψη 4G, επίσης μειονέκτημα μεγάλο, δε κλειδώνει σε 4G. Ψάξτε για κανένα ZTE.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

ένα της vodafone έχω εγώ, μπαταρία δεν κρατάει πολύ, αλλά κλειδώνει σε 4g, huawei νομίζω; είχε παίξει κι ένα παρόμοιο πέρσυ που κρατούσε η μπαταρία

Κάτι ακόμα που ανακάλυψα σήμερα. Στέλνοντας 5 ευρώ από έναν αριθμό σε άλλο αριθμό όχι μόνο μεταφέρετε η λήξη όλου του ποσού 3 μήνες μετά αλλά περνετε και πάρε μοίρασε. Δηλαδή 300mb να στείλετε και 100 να πάρετε. 20 λεπτά είναι η χρέωση μεταφοράς.

Να σας δώσω ένα παράδειγμα που σκέφτηκα. Έχετε 7 ευρώ. Αντί να βάλετε πακέτο με 7 ευρώ 700mb κάνετε το παρακάτω

Στέλνετε 5 ευρώ σε άλλο νούμερο. Σας στέλνει 300mb περνει 100. Έχετε 1.80 τώρα

Σας ξανά στέλνει τα 5 ευρώ στέλνετε 300mb περνει 100. Μένετε με 6.80 και μείον 20 λεπτά το άλλο νούμερο.

Αυτό μπορεί να γίνει 8 φορές. 4 φορές να πάρει ο καθένας το μήνα . Στο τέλος με 1.60 ευρώ θα έχετε και τα 2 νούμερα 1600mb με τη συγκεκριμένη μέθοδο. Οχι και άσχημα έτσι?

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάτι ακόμα που ανακάλυψα σήμερα. Στέλνοντας 5 ευρώ από έναν αριθμό σε άλλο αριθμό όχι μόνο μεταφέρετε η λήξη όλου του ποσού 3 μήνες μετά αλλά περνετε και πάρε μοίρασε. Δηλαδή 300mb να στείλετε και 100 να πάρετε. 20 λεπτά είναι η χρέωση μεταφοράς.

Να σας δώσω ένα παράδειγμα που σκέφτηκα. Έχετε 7 ευρώ. Αντί να βάλετε πακέτο με 7 ευρώ 700mb κάνετε το παρακάτω

Στέλνετε 5 ευρώ σε άλλο νούμερο. Σας στέλνει 300mb περνει 100. Έχετε 1.80 τώρα

Σας ξανά στέλνει τα 5 ευρώ στέλνετε 300mb περνει 100. Μένετε με 6.80 και μείον 20 λεπτά το άλλο νούμερο.

Αυτό μπορεί να γίνει 8 φορές. 4 φορές να πάρει ο καθένας το μήνα . Στο τέλος με 1.60 ευρώ θα έχετε και τα 2 νούμερα 1600mb με τη συγκεκριμένη μέθοδο. Οχι και άσχημα έτσι?

Σσσσσσ

Και οι τοίχοι έχουν αυτια

6f35e4fbf6b271e30991f5a9dbfc838f.jpg

Edited by oxxy

δεν ξερω αν καταλαβα καλα τον συλλογισμο σου αλλα μαλλον δεν γινεται. Τα 5 ευρω που εστειλες,το αλλο νουμερο δεν μπορει να τα μεταφερει πουθενα. Μονο χρονο ομιλιας που προερχεται απο ανανεωση μπορεις να στειλεις. Με αλλα λογια ο 2ος αριθμος πρεπει να κανει ανανεωση για να στειλει πισω,και μαλλον οχι ποσο μεγαλυτερο απο αυτο που εχει παρει απο δικη του ανανεωση.

Εκτος αν καποιος τα εχει δοκιμασει και δουλευουν,αλλα δεν νομιζω τουλαχιστον σε τετοια εκταση. Και αν γινεται απαιτει ενδιαμεσα ανανεωσεις και για τους 2 και δεν ξερω αν ειναι οικονομικα συμφερον...

Όλα αυτά απλά δεν γίνονται πλέον.

Μόλις δεχτείς μεταφορά υπολοίπου δεν μπορείς να στείλεις εκτός αν προηγουμένως ανανεώσεις .

Άρα δυσκολευει το κόλπο που προτείνεις

8 φορές = 8 ανανεώσεις.

Αν έχουν ανανεώσει κανονικά και οι 2 τους τελευταίους 4 μήνες με 20 ευρώ δεν γίνεται αυτό? Δηλαδή μόλις στείλω δεν γίνεται να ξανά στείλω?

Μπάααα...

εκτος απο τη συχνη επισκεψη της εφαρμογης για αλλους λογους,ειχα και ειδοποίηση ενεργοποιήσει!

Εννοείται οτι το ειχα τσεκάρει και χθες βραδυ και ήμουν 50/50 να το ενεργοποιήσω απο χθές!

Τελικά τι έγινε; Σε κάλεσε κανείς ή εμφανίστηκε η επιλογή;

Εμένα τίποτα προς το παρόν. Πήγε και 15/6 τώρα μου φαίνεται το χάσαμε..

Εντωμεταξύ η εφαρμογή είναι εντελώς ότι να 'ναι. Χθες το απόγευμα μου εμφάνιζε τα combo call των 7,5€ & 8,5€ με δώρο 1GB για 3 ημέρες και το βράδυ ξαφνικά δεν υπήρχε το δώρο αυτό.

Και αυτό το απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση το έχουν καραμέλα. Μήπως θέλουν να γράψουν downloads στο Google play;;

Τελικά τι έγινε; Σε κάλεσε κανείς ή εμφανίστηκε η επιλογή;

Εμένα τίποτα προς το παρόν. Πήγε και 15/6 τώρα μου φαίνεται το χάσαμε..

Εντωμεταξύ η εφαρμογή είναι εντελώς ότι να 'ναι. Χθες το απόγευμα μου εμφάνιζε τα combo call των 7,5€ & 8,5€ με δώρο 1GB για 3 ημέρες και το βράδυ ξαφνικά δεν υπήρχε το δώρο αυτό.

Και αυτό το απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση το έχουν καραμέλα. Μήπως θέλουν να γράψουν downloads στο Google play;;

Κανένας δεν με πήρε πίσω.

Όμως...καθε φορά που κάνω επανεγκατάσταση μου ζητάει να βαθμολογησω την εφαρμογή. Βάζω ένα αστεράκι και βγάζω και τα εσώψυχά μου...:mad:

Σίγουρα δεν έχουμε πιθανότητες να πάρουμε την προσφορά αλλά κι αν δεν τους τηλεφωνουσαμε χαμένη την είχαμε!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Αν έχουν ανανεώσει κανονικά και οι 2 τους τελευταίους 4 μήνες με 20 ευρώ δεν γίνεται αυτό? Δηλαδή μόλις στείλω δεν γίνεται να ξανά στείλω?

Αν έχχεις μεγάλο υπόλοιπο γίνεται να στείλεις 4 φορές. Μετά κάνεις μία ανανέωση στο δευτερο νούμερο και στέλενεις άλλες 4 φορές. Αλλιώς δεν γίνεται . Πρώτα ανανέωση και μετά μεταφορά. Αν δεχτείς χρήματα χάνεις το δικαίωμα να στείλεις , μέχρι να βάλεις κάρτα.

Το έχω εδώ και δύο χρόνια. Μάπα είναι, μπαταρία χαλιά, όχι κ τόσο καλή λήψη 4G, επίσης μειονέκτημα μεγάλο, δε κλειδώνει σε 4G. Ψάξτε για κανένα ZTE.

Καλημέρα, τί εννοείς δεν κλειδώνει σε 4G;

Εάν εννοείς ότι δεν σου δίνει την επιλογή 4G only, στις κριτικές του skroutz διαβάζω ότι αυτή η επιλογή μπορεί να γίνει είτε από το app της Huawei, είτε από το WebUI της συσκευής. Το έχεις δοκιμάσει, ισχύει;

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Αν έχχεις μεγάλο υπόλοιπο γίνεται να στείλεις 4 φορές. Μετά κάνεις μία ανανέωση στο δευτερο νούμερο και στέλενεις άλλες 4 φορές. Αλλιώς δεν γίνεται . Πρώτα ανανέωση και μετά μεταφορά. Αν δεχτείς χρήματα χάνεις το δικαίωμα να στείλεις , μέχρι να βάλεις κάρτα.

Δεν χρειάζεται μεγάλο υπόλοιπο. Αν θες να βάλεις 10αρα σε 2 νούμερα γίνεται από 2 φορές αυτό. Το πάρε μοίρασε μεταφέρετε από μήνα σε μήνα δεν χάνονται ποτέ εφόσον στέλνεις έστω και 100mb. Δηλαδή με 2 10αρες πέρα από το πακέτο των 7.5 ευρώ για ομιλία μπορεί να πάρει ο καθένας 2800mb δωρεάν τελείως. Για 4 φορές και 3600 εφόσον ισχύει ότι θέλει υποχρεωτικά ανανέωση μετά από μεταφορά θέλει 20 ευρώ ανανέωση 4 5αρες δηλαδή που εκεί δεν συμφέρει. Είναι σίγουρο όμως ότι μετά από μια μεταφορά δεν γίνετε να ξανά γίνει μεταφορά του ίδιου ποσού χωρίς ανανέωση?

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTEEASYTRANSFERde2dc6b9-c6d8-4a8a-9c4e-f7b4528b073d

Προτελευταία σημείωση:

O συνδρομητής καρτοκινητής ο οποίος έχει λάβει χρήματα μέσω της υπηρεσίας Easy Transfer από άλλο συνδρομητή καρτοκινητής, δεν θα μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε ποσό σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής, εάν πρώτα δεν πραγματοποιήσει ανανέωση χρόνου ομιλίας.

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οποτε με βαση αυτο ουτε με μεγαλο υπολοιπο νομίζω οτι γίνεται...

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTEEASYTRANSFERde2dc6b9-c6d8-4a8a-9c4e-f7b4528b073d

Προτελευταία σημείωση:

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οποτε με βαση αυτο ουτε με μεγαλο υπολοιπο νομίζω οτι γίνεται...

Άρα με μια 10αρα ανανέωση γίνεται η δουλειά όμως κανονικά.

Βάζεις 5 τα στέλνεις βάζεις ο άλλος 5 τα στέλνει και ξανά το ίδιο.

Με μια 10αρα ο καθένας θα έχει 2800mb ενώ πριν είχε 2000 με 40 λεπτά παραπάνω. Θα το δοκιμάσω αυτές τις μέρες και επανέρχομαι.

Σε μένα δεν εμφάνισε ποτέ την προσφορά με τα 5 γίγα, όλα τα έκανα.βάλε βγάλε κτλπ

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Σε μένα δεν εμφάνισε ποτέ την προσφορά με τα 5 γίγα, όλα τα έκανα.βάλε βγάλε κτλπ

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ δεν εξετάζουμε περιπτώσεις σαν τη δική σου.Λεμε για περιπτώσεις όπου εδώ και καιρό,εμφανίζονταν στην εφαρμογή "what's up " η επιλογή ενεργοποίησης πακέτου 5GB με 2 ευρω για 15 μέρες με καταληκτική ημερομηνία ενεργοποίησης την 14/6.Ξαφνικα και πριν εκπνεύσει ο χρόνος ενεργοποίησης το εξαφάνισαν...

Δεν λέμε λοιπόν για περιπτώσεις που ποτέ δεν είχαν τέτοιο πακετο διαθέσιμο στην εφαρμογή!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Εδώ δεν εξετάζουμε περιπτώσεις σαν τη δική σου.Λεμε για περιπτώσεις όπου εδώ και καιρό,εμφανίζονταν στην εφαρμογή "what's up " η επιλογή ενεργοποίησης πακέτου 5GB με 2 ευρω για 15 μέρες με καταληκτική ημερομηνία ενεργοποίησης την 14/6.Ξαφνικα και πριν εκπνεύσει ο χρόνος ενεργοποίησης το εξαφάνισαν...

Δεν λέμε λοιπόν για περιπτώσεις που ποτέ δεν είχαν τέτοιο πακετο διαθέσιμο στην εφαρμογή!

Εμένα που ήρθε sms στον αριθμό για τα 5 giga αλλά στην εφαρμογή δεν υπήρχε;