kmpatra Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 ο αλλος ή εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 O άλλος (10 χαρ) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostplom Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Eυχαριστώ. Δηλαδή προσφορές δε μπορώ να ενεργοποιήσω ταυτόχρονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Eυχαριστώ. Δηλαδή προσφορές δε μπορώ να ενεργοποιήσω ταυτόχρονα;Μπορείς αλλά καμια φορά συμφέρει καλύτερα λίγο πριν τελειώσει η μία να ενεργοποιήσεις την άλλη, έτσι ώστε να κερδίσεις περισσότερες μέρες It's up to you Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Ακριβώς αυτό. Κερδίζεις μέρες Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Αν έχεις ενεργοποιήσει το ΜΙ σε ειδοποιεί αυτόματα μόλις τελειώσει ένα πακέτο οπότε αγοράζεις αμέσως το επόμενο κερδίζοντας ημέρες. Σε αντίθετη περίπτωση στείλε ΜΙ στο 1333 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 O άλλος (10 χαρ) μηπως ειχε μεινει παρε μοιρασε αδιαθετο απο προηγουμενη ανανεωση που ειχε κανει? παραμενει ανοιχτο ως 60 μερες απο την τελευταια ανανεωση. Οποτε μπορει να μην ειναι απο την μεταφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Όχι δεν ειχε μείνει από την προηγούμενη φορά. Ήταν σίγουρα από την μεταφορά υπολοίπου Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Αν έχεις ενεργοποιήσει το ΜΙ σε ειδοποιεί αυτόματα μόλις τελειώσει ένα πακέτο οπότε αγοράζεις αμέσως το επόμενο κερδίζοντας ημέρες. Σε αντίθετη περίπτωση στείλε ΜΙ στο 1333 . σε ποιο νούμερο ενεργοποιώ το ΜΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 (edited) Νομίζω έχω καταλάβει καλά, αλλά για επιβεβαίωση: Αν βάλω 10€ από χρεωστική για να τα μεταφέρω μέσω Easy Transfer σε άλλο What's up: 1. Εγώ μπορώ να κάνω Reloadit και πάρε-μοίρασε. 2. Αυτός που θα τα στείλω δεν θα μπορεί να κάνει Reloadit και πάρε-μοίρασε. 3. Σ' αυτόν που θα τα στείλω, θα επεκταθεί η ημερομηνία λήξης του υπόλοιπού του, καθώς και η ημερομηνία λήξης της σύνδεσής του. 4. Το ποσό που θα στείλω θα πάει ακέραιο, αφού θα έχω χρεωθεί 0,20€ για τη μεταφορά εγώ.Δηλαδή αν μεταφέρουμε χρήματα ανάμεσα σε λογαριασμούς κάθε 2 μήνες μπορούμε να κρατάμε ζωντανούς τους αριθμούς με 0,20 € το δίμηνο; Ωραία αυτό. Η τα μεταφερόμενα δεν μεταφέρονται ξανά ? Edited April 28, 2018 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Για να δουλεύει η μεταφορά χρημάτων, αυτός που τα στέλνει, πρέπει να έχει κάνει ανανέωση 25€ το τελευταίο δίμηνο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Δηλαδή αν μεταφέρουμε χρήματα ανάμεσα σε λογαριασμούς κάθε 2 μήνες μπορούμε να κρατάμε ζωντανούς τους αριθμούς με 0,20 € το δίμηνο; Ωραία αυτό. Η τα μεταφερόμενα δεν μεταφέρονται ξανά ? τα μεταφερομενα δεν μεταφερονται ξανα. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να δουλεύει η μεταφορά χρημάτων, αυτός που τα στέλνει, πρέπει να έχει κάνει ανανέωση 25€ το τελευταίο δίμηνο. εγω θυμομουν 20 το τετραμηνο (ή το δίμηνο?),αλλαξε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Προσφορά από την κοσμοκάρτα 3gb με1.5€ για την Πρωτομαγιά για τέσσερις ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Αν έχεις ενεργοποιήσει το ΜΙ σε ειδοποιεί αυτόματα μόλις τελειώσει ένα πακέτο οπότε αγοράζεις αμέσως το επόμενο κερδίζοντας ημέρες. Σε αντίθετη περίπτωση στείλε ΜΙ στο 1333 . σε ποιο νούμερο ενεργοποιώ το ΜΙ; Σε αυτό το οποίο γράφω στο μήνυμα που απαντάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 εγω θυμομουν 20 το τετραμηνο (ή το δίμηνο?),αλλαξε κατι? 20 το τετράμηνο αναφέρει και στους όρους του easy transfer από το app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Ανανέωσα το πακέτο combo call them all plus με τα 8.5 ευρώ. Τα sms προς wu και τα sms προς όλους δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα. :down: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Μόνο ο χρόνος ομιλίας και τα mb μεταφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Παιδιά καλημέρα. Αν στείλω από το whatsup μου 5€ σε έναν άλλο αριθμό whatsup που λήγει το υπόλοιπο του απόψε, θα πάρει ζωή άλλους τρεις μήνες; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Παιδιά καλημέρα. Αν στείλω από το whatsup μου 5€ σε έναν άλλο αριθμό whatsup που λήγει το υπόλοιπο του απόψε, θα πάρει ζωή άλλους τρεις μήνες;Ακριβώς, για να κάνεις μεταφορά όμως θα πρέπει να έχεις κάνει τουλάχιστον 20 ευρώ ανανέωση τους τελευταίους 4 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Ακριβώς, για να κάνεις μεταφορά όμως θα πρέπει να έχεις κάνει τουλάχιστον 20 ευρώ ανανέωση τους τελευταίους 4 μήνες. Δεν έχω τέτοιο θέμα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Παιδιά καλημέρα. Αν στείλω από το whatsup μου 5€ σε έναν άλλο αριθμό whatsup που λήγει το υπόλοιπο του απόψε, θα πάρει ζωή άλλους τρεις μήνες;Ακριβώς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Νέο πακέτο για φοιτητές εμφανίστηκε στην εφαρμογή Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Εχει πολλες μερες που εμφανίζεται και για την ακρίβεια ειναι για οσους δινουν πανελλήνιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Ναι ε? Εμένα με τη σημερινή αναβάθμιση το εμφάνισε Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Αν παρουμε το πακετο παιδια τι γινετε; εγω απλο whats up εχω, υπαρχει περιπτωση ν ακυρωθει; φοιτητης δεν ειμαι παντως ,περασαν καμια 20αρια χρονια απ οταν τελειωσα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts