Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μονο πακετα δεδομενων εχεις και για ομιλια 5.000' προς Whats Up απο τις 22:00 το βραδυ εως τις 08:00 το πρωι της επομενης για ενα μηνα.Το πακετο θελει 5€.

Υπάρχει με 5.04€ πακέτο ομιλίας στην εφαρμογή 500 προς wu και 100 προς oλους για 15 ημέρες και που μεταφέρονται αν ενεργοποιήσεις το επόμενο πριν λήξει το 15ημερο

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ευχαριστώ. Λοιπόν, ήθελα να κάνω transfer σε νούμερο που έχει πλέον φραγές λόγω 4μηνου... είπα να στείλω 5Ε+2Ε ώστε μετά να πάρει το πακέτο των 6Ε, αλλά δεν με αφήνει: "ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ". Υποθέτω επειδή έχει φραγή ο άλλος και ο μόνος τρόπος πλέον για να αρθεί είναι να κάνει κανονική ανανέωση μόνος του;

------------

Eπίσης, πριν λίγο έκανα ανανέωση 10Ε στο δικό μου -από περίπτερο- και δεν μου δόθηκε κανένα μπόνους χρόνου ομιλίας... τα κόψανε κι αυτά; ή τα περιορίσανε μόνο σε ανανεώσεις με κάρτα/νετ κλπ; Γιατί σε προηγούμενη φορά θυμάμαι είχα μπόνους με το 10ευρο.

Για πες μου:

1) Έχει ο αποστολέας που θα δώσει 7€ την προϋπόθεση "καρτών" >=20€ από αρχές Αυγούστου;

2) Ο λήπτης που θες να λάβει τα 7€ τί καρτοκινητό C-Ote έχει; : Cosmokarta, Whats'Up ή frog;

1) Είχα βάλει 10Ε και έληγε σήμερα το βράδυ το υπόλοιπο που είχα ακόμη μέσα από εκείνο το δεκάευρο, οπότε έβαλα το απόγευμα νέο 10ευρο για να μην χαθεί... οπότε ναι, με το σημερινό μαζί πληρώ πλέον το 20Ε που απαιτείται για να έχω δικαίωμα transfer.

(Επίσης, πριν κανα μηνα που ξεχάστηκα ότι δεν πληρούσα ακόμα τα 20Ε και πήγα να κάνω transfer, μου είχε βγάλει διαφορετικό μήνυμα, όχι αυτό που έγραψα πριν...το είχα σβήσει και δεν το θυμάμαι ακριβώς, αλλά θυμάμαι πως ήταν διαφορετικό...εκείνο ανέφερε τον όρο των 20Ε αν θυμαμαι καλά)

2) Και οι δύο είμαστε σε κοσμοκάρτα.

Edited by apVga

1) Είχα βάλει 10Ε και έληγε σήμερα το βράδυ το υπόλοιπο που είχα ακόμη μέσα από εκείνο το δεκάευρο, οπότε έβαλα το απόγευμα νέο 10ευρο για να μην χαθεί... οπότε ναι, με το σημερινό μαζί πληρώ πλέον το 20Ε που απαιτείται για να έχω δικαίωμα transfer.

(Επίσης, πριν κανα μηνα που ξεχάστηκα ότι δεν πληρούσα ακόμα τα 20Ε και πήγα να κάνω transfer, μου είχε βγάλει διαφορετικό μήνυμα, όχι αυτό που έγραψα πριν...το είχα σβήσει και δεν το θυμάμαι ακριβώς, αλλά θυμάμαι πως ήταν διαφορετικό...εκείνο ανέφερε τον όρο των 20Ε αν θυμαμαι καλά)

2) Και οι δύο είμαστε σε κοσμοκάρτα.

1ον) Στείλε sms στο 1219 ξανά.

2ον)μετά: δοκίμασε από δω στο http://www.cosmote.gr από το κινητό του αποστολέα (που στέλνει τα 6€):

Cote_easy_transfer.jpg

Αυτό το 2) ολοκληρώνεται την επόμενη εργάσιμη αν δωθεί μετά τις 21:00 με 22:00.

Και πες μας.

Δεν πιστεύω να υπάρχει κόλλημα λόγω φραγής του λαμβάνοντος, ιδίως με το 2ο τρόπο.

Έχεις δοκιμάσει την online μεταφορά? Γιατί μέχρι πρότινος δεν δούλευε. Ποτε δεν κατάλαβα την ανοησία της Cosmote να βάζει σε διαφορετική προτεραιότητα το transfer από την ιστοσελίδα. Όταν κάποιος θέλει να κάνει μεταφορά,την θέλει την ίδια στιγμή και όχι μέσα σε μία εργάσιμη μέρα...

Παιδια μολις εβαλα 2καρτες των 5ευρω με πιστωτικη και επιασε το κολπακι με το παρε μοιρασε και των κωδικο reloaid.Διαφορα 3 με 4 λεπτα εκανα μεχρι να τα στειλω και να ξαναβαλω καρτα.

:p:p:p:p:p:p:p:p:p

έχουμε βρει κανένα απο τα καταστήματα του Γερμανού που εξακριβωμένα να δίνει την προσφορά για νέα κάρτα με υπόλοιπο ισόποσο με την αξία αγοράς προιόντος?

Παιδια μολις εβαλα 2καρτες των 5ευρω με πιστωτικη και επιασε το κολπακι με το παρε μοιρασε και των κωδικο reloaid.Διαφορα 3 με 4 λεπτα εκανα μεχρι να τα στειλω και να ξαναβαλω καρτα.

:p:p:p:p:p:p:p:p:p

πιο κολπακι ? πείτε μου και εμένα;

πιο κολπακι ? πείτε μου και εμένα;

περνεις 2 φορες παρε μοιρασε με 2 πενταευρες φιλε και συν τον κωδικο reloaid που ερχετε στην δευτερη ανανεωση

1ον) Στείλε sms στο 1219 ξανά.

2ον)μετά: δοκίμασε από δω στο http://www.cosmote.gr από το κινητό του αποστολέα (που στέλνει τα 6€):

Cote_easy_transfer.jpg

Αυτό το 2) ολοκληρώνεται την επόμενη εργάσιμη αν δωθεί μετά τις 21:00 με 22:00.

Και πες μας.

Δεν πιστεύω να υπάρχει κόλλημα λόγω φραγής του λαμβάνοντος, ιδίως με το 2ο τρόπο.

1) Στο 1219 λαμβάνω το ίδιο μήνυμα

2) Είμαστε cosmokarta καρτοκινητό, αυτά τα ποσά τα βλέπω να αναφέρονται στη σελίδα του mobile συμβολαίων μόνο... στο transfer της καρτοκινητής έχει τα κλασσικά με 2Ε-5Ε-10... (εκτός αν κοιτάω κάπου λάθος, ή αν πρέπει να είμαι login στο mycosmote που δεν έχω κάνει εγγραφή)

Πρεπει να κάνεις εγγραφη για να δεις και να κάνεις το easy transfer

έχουμε βρει κανένα απο τα καταστήματα του Γερμανού που εξακριβωμένα να δίνει την προσφορά για νέα κάρτα με υπόλοιπο ισόποσο με την αξία αγοράς προιόντος?

Τελικά ΔΕΝ πρέπει να ισχύει αυτό:

Κανένα κατάστημα Γερμανός πέριξ Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας δεν κάνει κάτι τέτοιο.

sim WU δωρεάν να σου δώσουν ΝΑΙ: Με 0€

Ή

sim WU με 6€ κόστος και 400΄WU , 100΄όλους κ 500ΜΒ για τον 1ο μήνα (ό,τι δίνουν και τα πράσινα παιδιά στις πλατείες)

δίνουν.

Αλλά:

Με τα € αγοράς Μέσα: ΟΧΙ>.

Πιθανόν: φήμη που δεν επαληθεύεται (τουλάχιστον σα γενική πολιτική της εταιρίας και όχι σαν κάθε franchise ξεχωριστά).

Καθώς τουλάχιστον στα κεντρικότατα καταστήματα της Αθήνας θα το είχαν εφαρμόσει ήδη.

Παιδια καλησπέρα,

Ειμαι σε κοσμοκαρτα.Τις τελευταίες μερες όταν μπαινω στην εφαρμογή κ κοιταζω το υπολοιπο των ΜΒ από κατω γραφει αναλυση.Οταν παταω εκει με πεταει εξω.Πριν δεν το εκανε αυτό!! Την εβγαλα κ την ξαβαεβαλα.Την ενημερωσα κ καθαρισα κ τα cache αλλα τιποτα! Το κανει κ σε καποιον αλλον??

Αφου βλέπουν ότι δεν πάμε συμβόλαια, θα μας επιβάλλουν 20ε/μηνα στη καρτοκινητή. Τα βουλγαρικα συμβολαια με ευρωπαϊκό ρομινγκ φαινονται ολο και πιο ενδιαφεροντα...

εμεις με τα whats up δεν θα εχουμε δωρο ιντερνετ με 10 ευρω ανανεωση ; θα κανουμε ολοι μια βολτα στην βουλγαρια αν ειναι

Αυξήσεων συνέχεια https://goo.gl/xqzTwQ

Δεν θελουν κοσμο οι κυριοι μαλλον για να μην τους κανει παραπονα η εεττ οτι εχουν δεσποζουσα θεση στην καρτοκινητη.

Το νουμερακι μου το κραταω για προσφορες και τα 1+1 μονο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εμεις με τα whats up δεν θα εχουμε δωρο ιντερνετ με 10 ευρω ανανεωση ; θα κανουμε ολοι μια βολτα στην βουλγαρια αν ειναι

15 μερες τα mb του reload it και 15 μερες απο 15€ και ανω εξτρα mb δωρο απο τα καταστηματα.

Το θεμα ειναι οτι παρολα αυτα παλι θα εχουν εσοδα.Γιατι στην Βορεια ελλαδα ειναι πιο αξιοπιστη σε καλυψη ειδικα σε 3G/4G.Αρκετοι την κρατανε γι αυτο,και εγω μαζι.

Φετος εβαλα mb στην κοσμοτε που εχω για να κανω την δουλεια μου χωρις θεματα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

15 μερες τα mb του reload it και 15 μερες απο 15€ και ανω εξτρα mb δωρο απο τα καταστηματα.

Το θεμα ειναι οτι παρολα αυτα παλι θα εχουν εσοδα.Γιατι στην Βορεια ελλαδα ειναι πιο αξιοπιστη σε καλυψη ειδικα σε 3G/4G.Αρκετοι την κρατανε γι αυτο,και εγω μαζι.

Φετος εβαλα mb στην κοσμοτε που εχω για να κανω την δουλεια μου χωρις θεματα.

Βορεια ελλαδα ειμαι και εγω αλλα δεν θα τους κανω την χαρη , εχω ενα προνομιακο whats up και ενα vodafone φοιτητικο ,το θεμα ειναι οτι ο βασικος μου αριθμος ειναι απλο whats up ,δεν ξερω τι ειναι καλυτερα να κανω ,τι να κρατησω και τι να διωξω

Ειναι παραλογο να σου προσθετει με το ετσι θελω 100mb με χρεωση 1Ε, γιατι εκτος απο το κοστος υπαρχει κοσμος πχ ηλικιωμενοι και που ΔΕΝ χρησιμοποιουν ΜΒ στο κινητο.

ΥΓ

Ανεστηλαν μεχρι νεοτερας το χαρατσι 0,3 στην ανανεωση.

Βορεια ελλαδα ειμαι και εγω αλλα δεν θα τους κανω την χαρη , εχω ενα προνομιακο whats up και ενα vodafone φοιτητικο ,το θεμα ειναι οτι ο βασικος μου αριθμος ειναι απλο whats up ,δεν ξερω τι ειναι καλυτερα να κανω ,τι να κρατησω και τι να διωξω

Εγω θα κρατουσα το φοιτητικο και αν κοπει παω σε προνομιακο.Φυσικα αν ειναι να εχεις δικαρτο θα προτεινα να ειναι διαφορετικα δικτυα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ώπα τώρα...

Δηλαδή ανακοινώνουν κάτι για τις 16/01 (COMBO CALL THEM ALL i και COMBO CALL THEM ALL PLUS i) και μετά από 2 μήνες (26/03/2018) το καταργούν;

Και μετά τι;

Αυξήσεων συνέχεια https://goo.gl/xqzTwQ

Μάλιστα. Καιρός να ξαναγίνει βασικό το Vodafone CU μου!

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Ώπα τώρα...

Δηλαδή ανακοινώνουν κάτι για τις 16/01 (COMBO CALL THEM ALL i και COMBO CALL THEM ALL PLUS i) και μετά από 2 μήνες (26/03/2018) το καταργούν;

Και μετά τι;

οχι,προσεξε τα ονοματα,άλλα πακέτα (προγενέστερα) καταργουν.

οχι,προσεξε τα ονοματα,άλλα πακέτα (προγενέστερα) καταργουν.

Έχεις δίκιο! Εμ και αυτοί...combo call them all, CALL THEM ALL PLUS-i, CALL THEM ALL 300-i, super, ultra και το λουρί της μάνας....

Πείτε τα "Πρόγραμμα 1", "Πρόγραμμα 2"...να τελειώνουμε...

Edited by XP130TD
Κριτική σε πρόσωπα