Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα διαβασα σε καποιο αλλο φορουμ οτι στον γερμανο με αγορες σου δινουν sim(whats up) με δωρεαν χρονο ομιλιας αντιστοιχο της αγορας που εκανες μεχρι 100 ευρω (αυτο ακριβως που κανουν τα public με το f2g).

Tο εχει παρει καποιος ........παρακαλω για feedback εαν μπορει να ενργοποιησει πακετα κτλ.

ευχαριστω

Θα πάω την Τετάρτη για παραλαβή και θα ρωτήσω.

Everything is a frequency 

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ομάδα, ποιά καρτοκινητή της Cosmote έχει αυτή την στιγμή το φθηνότερο GB και με ποιό πακέτο;

Ομάδα, ποιά καρτοκινητή της Cosmote έχει αυτή την στιγμή το φθηνότερο GB και με ποιό πακέτο;

Πόσα γίγα χρειάζεσαι κ για τι χρήση (π.χ. μόνο βίντεο)

καλησπερα διαβασα σε καποιο αλλο φορουμ οτι στον γερμανο με αγορες σου δινουν sim(whats up) με δωρεαν χρονο ομιλιας αντιστοιχο της αγορας που εκανες μεχρι 100 ευρω (αυτο ακριβως που κανουν τα public με το f2g).

Tο εχει παρει καποιος ........παρακαλω για feedback εαν μπορει να ενργοποιησει πακετα κτλ.

ευχαριστω

Θα πάω την Τετάρτη για παραλαβή και θα ρωτήσω.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η φήμη για το Public πέρσι τέτοια εποχή (που τελικά το "επιστημονικοποίησαν" κ η φόρτωση € γίνεται απευθείας στο ταμείο με την αγορά, χωρίς κανένα χάσιμο χρόνου).

Όποιος μάθει νεότερα ΑΣ ενημερώσει, ΑΝ και (νομίζω) ότι θα έχουν μικροπροβλήματα με τις παραλαβές των sim (αλά Back2U) από υπαλλήλους στο Γερμανό, το πρώτο χρονικό διάστημα:

ΑΝ είναι όπως λένε οι φήμες.:)

Πόσα γίγα χρειάζεσαι κ για τι χρήση (π.χ. μόνο βίντεο)

Γενική χρήση, όχι μόνο βίντεο. Χαλάω ανάλογα τον μήνα από 2 μέχρι 20+.

Οπότε ψάχνω γενικά το φθηνότερο GB.

Γενική χρήση, όχι μόνο βίντεο. Χαλάω ανάλογα τον μήνα από 2 μέχρι 20+.

Οπότε ψάχνω γενικά το φθηνότερο GB.

Για γενική χρήση αυτά βλέπω

What's up:

-3gb 4e 7d = 12gb 16e 28d

-1gb 1e 1d = 30gb 30e 30d

Frog:

-2gb 4,44e 25d

Εαν εχει να προσθέσει κάποιος, παρακαλώ...

Στο frog εχει πλεον νομιζω και 5GB με 8,88 ή 8,50 κατι τετοιο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Στο frog εχει πλεον νομιζω και 5GB με 8,88 ή 8,50 κατι τετοιο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σωστός, με 8,50. Επίσης νομίζω οτι τα 2 του what's up που έβαλα υπάρχουν και στο frog

Mε μέγιστη ενεργοποίηση 2 φορές ανά ημερολογιακό μήνα οπότε σε ένα μήνα στο frog μπορείς να έχεις

2 φορές x 2gb=4gb -->8.93€ άρα μια 10€υρη κάρτα

2 φορές x 5gb=10gb -->8.50€ το ένα 5αρι άρα άλλα 20€ τα 10gb

Συνολικά 14gb με 30€

και φυσικά υπάρχουν και τα εβδομαδιαία και ημερήσια που έβαλες στο wu και στο frog

Αυτά που δεν υπάρχουν στο frog είναι το βραδινό after dark 10gb-->5€ με μέγιστο 2 ενεργοποιήσεις το μήνα συν το δωρεάν πακέτο 5gb για youtube που δίνει κάθε ΤΤΠ στο wu λόγω thevoice αυτή την χρονική περίοδο και φυσικά τα παρε-μοιρασε και παρε-δωσε του wu που ναι μεν δεν δίνουν πολλά mb αλλά κάποια στιγμή μπορεί να είναι χρήσιμα

Edited by bbbb

Mε μέγιστη ενεργοποίηση 2 φορές ανά ημερολογιακό μήνα οπότε σε ένα μήνα στο frog μπορείς να έχεις

2 φορές x 2gb=4gb -->8.93€ άρα μια 10€υρη κάρτα

2 φορές x 5gb=10gb -->8.50€ το ένα 5αρι άρα άλλα 20€ τα 10gb

Συνολικά 14gb με 30€

και φυσικά υπάρχουν και τα εβδομαδιαία και ημερήσια που έβαλες στο wu και στο frog

Αυτά που δεν υπάρχουν στο frog είναι το βραδινό after dark 10gb-->5€ με μέγιστο 2 ενεργοποιήσεις το μήνα συν το δωρεάν πακέτο 5gb για youtube που δίνει κάθε ΤΤΠ στο wu λόγω thevoice αυτή την χρονική περίοδο και φυσικά τα παρε-μοιρασε και παρε-δωσε του wu που ναι μεν δεν δίνουν πολλά mb αλλά κάποια στιγμή μπορεί να είναι χρήσιμα

Ξεχάσατε τα ημερήσια και εβδομαδιαία πακέτα με κόστος 1 και 4 ευρώ για 1 ή 3 GB.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η φήμη για το Public πέρσι τέτοια εποχή (που τελικά το "επιστημονικοποίησαν" κ η φόρτωση € γίνεται απευθείας στο ταμείο με την αγορά, χωρίς κανένα χάσιμο χρόνου).

Όποιος μάθει νεότερα ΑΣ ενημερώσει, ΑΝ και (νομίζω) ότι θα έχουν μικροπροβλήματα με τις παραλαβές των sim (αλά Back2U) από υπαλλήλους στο Γερμανό, το πρώτο χρονικό διάστημα:

απο αυτα που εχω μαζεψει και απο αλλα forum σου δινουν whats up μεχρι 100 ευρω και μπορεις να ενεργοποιησεις πακετα....

περιμενουμε τωρα καποια απαντηση απο vodafone.....πλαισιο ... κωτσοβολο? ποιος ξερει?

απο αυτα που εχω μαζεψει και απο αλλα forum σου δινουν whats up μεχρι 100 ευρω και μπορεις να ενεργοποιησεις πακετα....

περιμενουμε τωρα καποια απαντηση απο vodafone.....πλαισιο ... κωτσοβολο? ποιος ξερει?

Σε πολλά "έδειξε" το δρόμο η Wind από πέρσι.:p

Υ.Γ.> ΑΝ κανείς έχει απορία για το #pare_dwse:

Ούτε τα sms , ούτε τα λεπτά που "ανταλλάσσονται" πριν τη λήξη προηγούμενου #pare_dwse (όπου παίρνεις τα ίδια με το προηγούμενο) ΔΕΝ μεταφέρονται στην τελευταία ημερομηνία (αυτή του τελευταίου #pare_dwse):

Κάθε #pare_dwse έχει τη δικιά του ημερομηνία λήξης για sms κ λεπτά, άσχετα με το αν είναι ίδιο αυτό που παίρνεις με το αμέσως προηγούμενο.

Edited by jimmiss

Εχω κάρτα cosmote και για δικούς μου λογους, θέλω να το κανω what's up αμεσα.

Αν ξερει κανεις καταρχήν πως, θα πληρώσω κατι, γιατι διαβάζω διάφορα και δεν ξέρω τι ισχύει τώρα..

Τα 20 € που εχω βαλει, θα χαθούν? Δε νομίζω..

Τα 200 λεπτα προς ολους συν 300mb που εχω αυτη τη στιγμη και λίγουν σε καμια 20ρια μερες θα χαθούν? Ρωτάω ώστε να περιμένω να το μετατρέψω τοτε αν ειναι, αφου τα χρησιμοποιείσω, αν και βιάζομαι όπως είπα..

Αν γνωρίζει κανεις, ευχαριστω!

Αποστολή ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314 και ακολουθείς τις οδηγίες στο μήνυμα που θα έρθει, η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν μετά είναι 3 ευρώ ή χρέωση, τα χρήματα και τα mb μένουν, και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει και για τα λεπτά

Edited by XP130TD

Αποστολή ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314 και ακολουθείς τις οδηγίες στο μήνυμα που θα έρθει, η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν μετά είναι 3 ευρώ ή χρέωση, τα χρήματα και τα mb μένουν, και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει και για τα λεπτά
Ευχαριστώ!!

Edit.. Τωρα που το εκανα, οπως τα είπες ητανε οντως.. :)

Δε με χρεωσε καθόλου για τη μεταφορά σε What's up, και μειναν ολα.

Edited by XP130TD

Στο πακέτο των 5gb δεν έχει περιορισμό ταχυτητας

Στο πακέτο των 15€ η ταχύτητα περιορίζεται στα 70kb/sec και για να την παρακαμψεις προσωρινά δεν παίζει αυτό που λένε το playnow stop.Η τουλάχιστον δεν έπαιζε μέχρι 20 ημέρες πριν,που είχα ενεργοποιήσει το πακέτο αυτο.

Επίσης κάτι σχετικά με τα πακετα της cosmote.To after dark είναι πάνω από όλα τα πακέτα εκτος του playnow για τη χρήση που προορίζεται.πχ αν έχεις το after dark και πάρεις τα 3gb για μια εβδομάδα η πχ αυτό του black friday στις ώρες 2200-0800 θα τρώει το afterdark παρόλο που λήγει αργότερα από τα άλλα

Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεί να κάνω λάθος τότε...

Επειδή δεν γνωρίζω, και αν έχω καταλάβει καλά: αν αγοράσεις κάτι από Public παίζει να σου φορτώσουν MB στο What's up σου;

Απο public φορτωνει την αξια της αγοράς σε συγκεκριμένα f2g που εχουν διατεθεί από το κατάστημα.

Απο public φορτωνει την αξια της αγοράς σε συγκεκριμένα f2g που εχουν διατεθεί από το κατάστημα.
Αυτό ξέρω και εγώ.. Τώρα πως προκύπτει το what's up ούτε που το κατάλαβα... Και δεν κάνω λάθος τα public έχουν αποκλειστική συνεργασία με την Wind

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Δεν υπάρχει κάτι μεταξύ whatsup και public. Ειναι μάλλον οι γνωστοι "παραλληλισμοί" που μας μπλέκουν. Το μόνο που ειπώθηκε είναι οτι υπάρχει κάτι παρόμοιο (επιστροφή χρημάτων) μεταξύ whats up και Γερμανού.

Αυτό ξέρω και εγώ.. Τώρα πως προκύπτει το what's up ούτε που το κατάλαβα... Και δεν κάνω λάθος τα public έχουν αποκλειστική συνεργασία με την Wind

Διάβασε καλύτερα τα προηγούμενα μηνύματα...είπε ο φίλος ότι θα κάνει το ίδιο ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και θα δινει whats'up.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Διάβασε καλύτερα τα προηγούμενα μηνύματα...είπε ο φίλος ότι θα κάνει το ίδιο ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και θα δινει whats'up.
Οκ τώρα που το πρόσεξα

Πρωί είναι ακόμα...

Χεχεχε

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Για να το ξεδιαλύνω κι εγώ: θα δίνει καινούργιες σιμ στις οποίες θα φορτώνει το ποσό της αγοράς και όχι σε ήδη υπάρχοντα νούμερα What's up. Σωστά;

Για να το ξεδιαλύνω κι εγώ: θα δίνει καινούργιες σιμ στις οποίες θα φορτώνει το ποσό της αγοράς και όχι σε ήδη υπάρχοντα νούμερα What's up. Σωστά;

από ότι κατάλαβα ναι! , αλλά άμα μπορείς με την υπηρεσία μεταφοράς χρόνου ομιλίας να μεταφέρεις ευρώ στο υπάρχον what's σου νούμερο τότε βολεύει να το πάρεις!

Το easy transfer δεν ισχύει για χρήματα που προέρχονται απο προσφορά. Επίσης θέλει ανανεώσεις 20€ το 4μηνο για να μεταφέρεις χρήματα αλλού.