Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα παει για το καρναβαλι φετος,ειχα την κοσμοτε μαζι.Και εκτος απο χαμηλες ταχυτητες ειχα 4G 800/2600 αμα ημουν μεσα σε μαγαζι ή εξω και 2G για φωνη.3G δεν εμπαινε καθολου.
Με τόσο κόσμο όλοι με τα τηλέφωνα για αποστολή φωτογραφιών, chat κλπ λογικό.

Μόνο η wind έχει ταχύτητες εκείνη την μέρα...αυτά τα τίποτα που έχει πάντα δηλαδή.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Απαντήσεις 44,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά το 4G στην κοσμοτε Πως ενεργοποιείτε με μήνυμα??στην συσκευή το έχω ενεργοποιημένο κανονικά

Εχει πλεον καμια διάφορα στο whats up να βαλεις καρτα μεσο χρεωστικής η αν βαλεις απλα.μια καρτα απο το περιπτερο??το reload βασικα στα mb αλλαζει??τοσο καιρο βαζω με χρεωστικη και μου το διπλασιαζει ισχυει και με απλη καρτα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Μόνο online σου δίνει τα διπλά. Αυτή ειναι η διαφορά.

οκ ευαχριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκιμασε 4G στο 1333 ή 1330

1333 στελνεις το sms

Και σε οσους υποστηριζει η συσκευη wifi calling στειλτε wifi calling στο 1333.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σε μένα οκ

έστειλα 4g στο 1333 και μου απάντησε ότι είναι σε επεξεργασία το μήνυμα και μετα από λίγο ήρθε μηνυμα ότι ενεργοποιήθηκε έκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο και τώρα βλέπω 4g σήμα τις cosmote

Edited by kostas234

Σε wu πως διαλεγω πακετα? Τι παταω?

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε wu πως διαλεγω πακετα? Τι παταω?

Πάρε το 1330 και θα ακούσεις όλα τα πακέτα.

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Ή τα βλεπεις στην εφαρμογη του

Καλύτερα από την εφαρμογή σε πακέτο για ομιλία έχει και bonus από την εφαρμογή που δεν το παίρνεις το bonus από το 1330

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Πάρε το 1330 και θα ακούσεις όλα τα πακέτα.
Ή τα βλεπεις στην εφαρμογη του

Καλύτερα από την εφαρμογή σε πακέτο για ομιλία έχει και bonus από την εφαρμογή που δεν το παίρνεις το bonus από το 1330
Ευχαριστω παιδια

είτε βάλεις με χρεωστική είτε από γερμανο 10ευρη στο WU σου δίνει δώρο 500 mb για 15 μέρες εκτός απο το reload??είχα κανένα χρόνο να βάλω σε γερμανο και έβαλα τώρα και πήρα 500 mb για 15 μέρες βασικά με την χρεωστική δεν ξέρω αν μου έδινε γιατί πάντα είχα πολλά και δεν το παρατηρούσα δίνει και με την χρεωστική?

[sIGPIC][/sIGPIC]

είτε βάλεις με χρεωστική είτε από γερμανο 10ευρη στο WU σου δίνει δώρο 500 mb για 15 μέρες εκτός απο το reload??είχα κανένα χρόνο να βάλω σε γερμανο και έβαλα τώρα και πήρα 500 mb για 15 μέρες βασικά με την χρεωστική δεν ξέρω αν μου έδινε γιατί πάντα είχα πολλά και δεν το παρατηρούσα δίνει και με την χρεωστική?

ναι δινει 1200 για ενα μηνα:p:p:p:p

ναι δινει 1200 για ενα μηνα:p:p:p:p

αααα δηλαδη με χρεωστικη δινει reload 1200 για ενα μηνα και με γερμανο 500 για 15 μερες και 600 για ενα μηνα αρα καλυτερη χρεωστικη θυμαμαι παλια πως ηταν το ιδιο κριμα....την επομενη φορα με χρεωστικη τοτε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

αααα δηλαδη με χρεωστικη δινει reload 1200 για ενα μηνα και με γερμανο 500 για 15 μερες και 600 για ενα μηνα αρα καλυτερη χρεωστικη θυμαμαι παλια πως ηταν το ιδιο κριμα....την επομενη φορα με χρεωστικη τοτε!

ναι ετσι ακριβως.χρεωστικη, πιστωτικη ,pay pal

Καλημέρα. :)

Υπάρχει τρόπος να πάρω μία SIM στην οποία να βάλω μέσα π.χ 10 ευρώ και να μην μου τα μηδενίσουν ποτέ;

Τί εννοώ; Τα πακέτα Cosmote που ξέρω, πληρώνεις ένα ποσό, σου δίνουν κάποια MB και χρόνο ομιλίας αλλά σε 30 ημέρες στα μηδενίζουν, εάν δεν ανανεώσεις. Επίσης, ανανεώνεις 10 ευρώ π.χ...και σε 3 μήνες (εάν δεν κάνω λάθος) σου έρχεται μήνυμα να ξανα-ανανεώσεις γιατί αλλιώς θα χάσεις και τα 10 ευρώ που έχεις μέσα.

Υπάρχει κάτι (κυρίως Cosmote αλλά και άλλη εταιρία) που να μην σου παίρνουν τα χρήματα;Να τελειώσει όποτε τον τελειώσεις εσύ...και όχι να λήγει. Να πάρεις δηλαδή μία SIM, να την βάλεις σε ένα κινητό μαζί με 10 ευρώ και να παραμείνει έτσι ακόμα και μετά από έναν χρόνο (εφόσον δεν καταναλώσεις τα χρήματα). Δεν με ενδιαφέρουν πακέτα ομιλίας και internet. Θέλω να κάνω μία κλήση κάθε...6 μήνες...και τα χρήματα που αρχικά έβαλα να καταναλώνονται ανάλογα με την χρήση.

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον από Ελλάδα.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Παρεπιμπτόντως:

Στο Viber out ενώ ήταν να λήξουν τα € στο έτος Νοέμβρη,

Λέει: "Κάνε 1 χρεώσιμη κλήση και θα πάρουν παράταση τα €"

ΜΟΝΟ στο εξωτερικό αυτό.:)

Καλημέρα. :)

Υπάρχει τρόπος να πάρω μία SIM στην οποία να βάλω μέσα π.χ 10 ευρώ και να μην μου τα μηδενίσουν ποτέ;

Τί εννοώ; Τα πακέτα Cosmote που ξέρω, πληρώνεις ένα ποσό, σου δίνουν κάποια MB και χρόνο ομιλίας αλλά σε 30 ημέρες στα μηδενίζουν, εάν δεν ανανεώσεις. Επίσης, ανανεώνεις 10 ευρώ π.χ...και σε 3 μήνες (εάν δεν κάνω λάθος) σου έρχεται μήνυμα να ξανα-ανανεώσεις γιατί αλλιώς θα χάσεις και τα 10 ευρώ που έχεις μέσα.

Υπάρχει κάτι (κυρίως Cosmote αλλά και άλλη εταιρία) που να μην σου παίρνουν τα χρήματα;Να τελειώσει όποτε τον τελειώσεις εσύ...και όχι να λήγει. Να πάρεις δηλαδή μία SIM, να την βάλεις σε ένα κινητό μαζί με 10 ευρώ και να παραμείνει έτσι ακόμα και μετά από έναν χρόνο (εφόσον δεν καταναλώσεις τα χρήματα). Δεν με ενδιαφέρουν πακέτα ομιλίας και internet. Θέλω να κάνω μία κλήση κάθε...6 μήνες...και τα χρήματα που αρχικά έβαλα να καταναλώνονται ανάλογα με την χρήση.

δες αν σου κάνει αυτό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=457494

------------

Στέφανος

Μάλιστα.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.

Άρα...το μικρότερο κόστος είναι κάρτα με αναγκαστική ανανέωση 5 ευρώ ανά 3μηνο. Σωστά;

Από ότι κατάλαβα αυτό συνεχίζει να ισχύει. ( ; )

Να σου βγαίνει δηλαδή 20 ευρώ τον χρόνο.

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2