Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά και την δωρεάν ενεργοποίηση του δωρεάν ημερήσιου πακέτου των 5gb έχω να πω πως καταναλώνει ορισμένα mb και από τα προϋπαρχοντα.

Μου έχει μα******σει επιπλέον 200 mb περίπου.

Γιατί γίνεται αυτό όμως;

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μετά και την δωρεάν ενεργοποίηση του δωρεάν ημερήσιου πακέτου των 5gb έχω να πω πως καταναλώνει ορισμένα mb και από τα προϋπαρχοντα.

Μου έχει μα******σει επιπλέον 200 mb περίπου.

Επί συνόλω πόσων GB καταναλωμένων σε youtube κλπ από χτες το βράδυ;

Επί συνόλω πόσων GB καταναλωμένων σε youtube κλπ από χτες το βράδυ;

Τώρα συνείδητοποιησα τι έγινε.. Μα πέρα από γιουτουμπ χρησιμοποίησα και φεησμπουκ.

Η προσφορά αφορούσε γιουτουμπ και τα λοιπά, όχι φεησμπουκια. Συγγνώμη παίδες.

2709mb υπολείπονται από την προσφορά, τα λιώνω σε ανμποξχολικς και τα συναφή, ξέρετε εσείς.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Τηλέφωνα δεν παίρνεις καθόλου;

Όχι! Όλοι έχουν viber πλέον και ίντερνετ έξω από το σπίτι. Οπότε μιλάω μόνο μέσω viber και messenger. Και για κλήσεις και για μηνύματα. Βάζω μόνο πακέτο ίντερνετ κάθε μήνα για να έχω data. Βάζω το φθηνό πακέτο των 3€ λίγο πριν λήξει το προηγούμενο και μαζεύονται.

Αντε το πολύ πολύ να στείλω και 10 κανονικά sms το μήνα σε κάποιον που δεν έχει ίντερνετ στο κινητό του. Ίσως λέω και πολλά.

Κάρτα βάζω κάθε 2 (και τρεις πολλές φορές) μήνες μια δεκάρα.

Edited by lek88

Όχι! Όλοι έχουν viber πλέον και ίντερνετ έξω από το σπίτι. Οπότε μιλάω μόνο μέσω viber και messenger. Και για κλήσεις και για μηνύματα. Βάζω μόνο πακέτο ίντερνετ κάθε μήνα για να έχω data. Βάζω το φθηνό πακέτο των 3€ λίγο πριν λήξει το προηγούμενο και μαζεύονται.

Αντε το πολύ πολύ να στείλω και 10 κανονικά sms το μήνα σε κάποιον που δεν έχει ίντερνετ στο κινητό του. Ίσως λέω και πολλά.

Σωστήηηηη!!!

Κόψαν κ το Psiphon με το 4μηνο! :)

θυμήθηκα τώρα, όταν πήγα στον αγώνα εθνικής με Κροατία στο Καραϊσκάκης είχα τα δεδομένα στην σιμ κοσμοτε. πάω να κατεβάσω ένα παιχνίδι 40 mb για τον μικρο να παίζει μέχρι να αρχίσει το ματς κατέβαζε τόσο αργά που έλεγε θα τελειώσει σε 40 λεπτά! και σε 4g και σε 3g. το γυρίζω σε κάρτα wind και κατέβηκε τσακ μπαμ! γιατί έτσι; έχει συμβεί και σε περιοχή όχι σε γήπεδο με τόσο κόσμο. πολύ αργή η κοσμοτε

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Είσαι κορίτσι για σπίτι, τέλος.

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

θυμήθηκα τώρα, όταν πήγα στον αγώνα εθνικής με Κροατία στο Καραϊσκάκης είχα τα δεδομένα στην σιμ κοσμοτε. πάω να κατεβάσω ένα παιχνίδι 40 mb για τον μικρο να παίζει μέχρι να αρχίσει το ματς κατέβαζε τόσο αργά που έλεγε θα τελειώσει σε 40 λεπτά! και σε 4g και σε 3g. το γυρίζω σε κάρτα wind και κατέβηκε τσακ μπαμ! γιατί έτσι; έχει συμβεί και σε περιοχή όχι σε γήπεδο με τόσο κόσμο. πολύ αργή η κοσμοτε

Γενικα εχει μεγαλο ογκο συνδρομητων.Και στην Βορεια ελλαδα γενικα συμβαινει.Παραδειγμα η πολη της ξανθης.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Γενικα εχει μεγαλο ογκο συνδρομητων.Και στην Βορεια ελλαδα γενικα συμβαινει.Παραδειγμα η πολη της ξανθης.
Και εσύ που ξέρεις από Ξάνθη;

Δεξιά κάτω, αν δεν έχεις κάνει εγγραφή, βάζεις τον αριθμό σου και προχωράει η διαδικασία : https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/W01/section/WhatsUp

Ωραία, έγινε κανονικά. Σε ευχαριστώ πολύ!

Και εσύ που ξέρεις από Ξάνθη;

Ειχα παει για το καρναβαλι φετος,ειχα την κοσμοτε μαζι.Και εκτος απο χαμηλες ταχυτητες ειχα 4G 800/2600 αμα ημουν μεσα σε μαγαζι ή εξω και 2G για φωνη.3G δεν εμπαινε καθολου.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες! Η ιδέα του whats up και η μεταφορά υπολοίπου από τον τωρινό βασικό αριθμό στον προνομιακό (που θέλω να καταλήξει ως βασικός) ακούγεται πολύ καλή. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι το συμβόλαιο μου λήγει σε 9 μέρες και δεν έχω μπει στην διαδικασία αίτησης μετατροπής σε καρτοκινητό και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να παραμείνει το συμβόλαιο μου ενεργό εκτός έκπτωσης παγίου. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να ρυθμιστεί μετατροπή σε καρτοκινητό whats up την ημέρα της λήξης συμβολαίου; Αξίζει μια επίσκεψη σε κατάστημα cosmote ή δεν έχει νόημα και ξεχνάω αυτό το σενάριο;

Σε περίπτωση που δεν μπορώ να το κάνω whats up η δεύτερη επιλογή είναι η Q. Απλά απ' ότι κατάλαβα για να πληρώσω μόνο 10 εύρω (χρόνος ανανέωσης) για την μεταφορά μου πρέπει να κάνω την αίτηση online. Πως μπορώ να τους επικοινωνήσω (αφού το κάνω online και όχι τηλεφωνικά) να με τραβήξουν από την κοσμοτέ την ημέρα της λήξης του συμβολαίου μου; Ή δεν μπορώ και απλά περιμένω και κάνω την αίτηση μου μία μέρα πριν την λήξη (με το ρίσκο να μην έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά μου και να παραμείνω μια δυο μέρες στην κοσμοτέ με πάγιο χωρίς έκπτωση); Εάν φύγω λίγες μέρες νωρίτερα η ποινή ποια είναι; Φαντάζομαι ότι βγαίνει αναλογικά οπότε μιλάμε για 2-3 ευρώ ή κάνω λάθος;

Επίσης υπάρχει περίπτωση να κάνω σήμερα αίτηση σε Q να με καλέσουν από κοσμοτέ για να με κρατήσουν και να τους πω ότι μένω μόνο ως καρτοκινητό και να "κανονιστεί" το θέμα της μετατροπής την ημέρα που λήγει το συμβόλαιο ή δεν τους ενδιαφέρει να κρατήσουν καρτοκινητά και νοιάζονται μόνο για συνδέσεις;

Τελικά κατέληξα στην κοσμοκαρτα! Απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει πλέον 30ημερη αναμονή για αλλαγή συμβολαίου σε κάρτα. Πήρα στις πληροφορίες και μου δώσανε έναν τετραψήφιο κωδικό για να πάω σε ένα κατάστημα Γερμανός/κοσμοτε κ να ολοκληρώσω την διαδικασία λέγοντας τους κιόλας ποτέ θέλω την ενεργοποίηση. Πήγα σήμερα κ ο υπάλληλος οντως με ρώτησε εάν θέλω άμεσα την αλλαγή ή συγκεκριμένη ημερομηνία. Του είπα 25 Νοέμβρη κ το ρύθμισε να γίνει τότε η ενεργοποίηση.

Τελικά κατέληξα στην κοσμοκαρτα! Απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει πλέον 30ημερη αναμονή για αλλαγή συμβολαίου σε κάρτα. Πήρα στις πληροφορίες και μου δώσανε έναν τετραψήφιο κωδικό για να πάω σε ένα κατάστημα Γερμανός/κοσμοτε κ να ολοκληρώσω την διαδικασία λέγοντας τους κιόλας ποτέ θέλω την ενεργοποίηση. Πήγα σήμερα κ ο υπάλληλος οντως με ρώτησε εάν θέλω άμεσα την αλλαγή ή συγκεκριμένη ημερομηνία. Του είπα 25 Νοέμβρη κ το ρύθμισε να γίνει τότε η ενεργοποίηση.

Ωραια,και μετα sms Αλπακ στο 1314 και το κανεις Whats Up.Μετα ανανεωσε τον χρονο σου,κανε οτι θελεις.

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όταν λες psiphon? Μιλάς με γρίφους γέροντα! :D

Τροπος για τζαμπε ιντερνετ,αλλα παει δυστυχως.

Ερώτηση λίγο offtopic αλλά επειδή έχετε δώσει πολλές λύσεις λέω να δοκιμάσω.

Έχω Xiaomi Redmi Note 4 και επειδή έχω βάλει έναν καινούργιο αριθμό What's up, έχω εγκαταστήσει και dual apps σε Messenger, Whatsapp, Viber.

Το πρόβλημα μου είναι ότι στις apps που έχω ως δεύτερες δεν ακούγονται οι ήχοι ειδοποιήσεων παρά μόνο η δόνηση, και ενώ τους έχω ενεργοποιήσει κανονικά. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Edited by mplamplakas

Ωραια,και μετα sms Αλπακ στο 1314 και το κανεις Whats Up.Μετα ανανεωσε τον χρονο σου,κανε οτι θέλεις

Δεν καταλαβαίνω αυτη την εμμονη σε οποιονδηποτε τολμαει εδω μεσα να πει οτι εχει κοσμοκαρτα να του λεμε κανε το whatsup,ειδικά οταν δεν μας ρωτάει τι να το κανει. Υπαρχουν ανθρωποι που δεν χρειάζονται όλες αυτες αυτες τις παροχες,αλλα θελουν περισσότερο χρονο προς ολους. Για να μην παρεξηγηθώ δεν μιλάω μονο για την περίπτωση του φίλου πιο πανω,το λεω γενικά.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερώτηση λίγο offtopic αλλά επειδή έχετε δώσει πολλές λύσεις λέω να δοκιμάσω.

Έχω Xiaomi Redmi Note 4 και επειδή έχω βάλει έναν καινούργιο αριθμό What's up, έχω εγκαταστήσει και dual apps σε Messenger, Whatsapp, Viber.

Το πρόβλημα μου είναι ότι στις apps που έχω ως δεύτερες δεν ακούγονται οι ήχοι ειδοποιήσεων παρά μόνο η δόνηση, και ενώ τους έχω ενεργοποιήσει κανονικά. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Το πιο πιθανό να φταίει το dual apps. Δεν λειτουργούν και αψογα. Δοκιμασα και εγω χτες 2-3 τετοιες αλλά κάποιες ειχαν θέματα.

Δεν καταλαβαίνω αυτη την εμμονη σε οποιονδηποτε τολμαει εδω μεσα να πει οτι εχει κοσμοκαρτα να του λεμε κανε το whatsup,ειδικά οταν δεν μας ρωτάει τι να το κανει. Υπαρχουν ανθρωποι που δεν χρειάζονται όλες αυτες αυτες τις παροχες,αλλα θελουν περισσότερο χρονο προς ολους. Για να μην παρεξηγηθώ δεν μιλάω μονο για την περίπτωση του φίλου πιο πανω,το λεω γενικά.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το πιο πιθανό να φταίει το dual apps. Δεν λειτουργούν και αψογα. Δοκιμασα και εγω χτες 2-3 τετοιες αλλά κάποιες ειχαν θέματα.

Το Παρε δωσε,παρε μοιρασε,παρε καβατζα,call them all supershare,μεταφορα υπολοιπου,πακετα με χρονο προς ολους,easy transfer(μεταφορα χρηματων μεταξυ καρτοκινητων και απο συυμβολαιο σε καρτοκινητο),Deals 4 you,afterdark πακετα,bonus ανανεωσης μεσω reload it που πλεον δινει καλα δωρα για ενα μηνα.Και εκτος αυτου πολυς κοσμος εχει whats up.Γι αυτο δινονται προνομιακα και φοιτητικα πακετα whats up.

Η κοσμοκαρτα επειδη την εχει η γιαγια μου ειναι για τον ανθρωπο που κανει κλησεις προς ολους.Δεν δινει πακετα οπως το F2G για λεπτα προς ολη την κοσμοτε,ουτε φτηνοτερα πακετα δεδομενων.Η κοσμοκαρτα εχει το deals 4 you που ειναι για καρτοκινητα,συμβολαια κινητης ακομα και σταθρρα κοσμοτε και το easy transfer που εχει μονο η κοσμοκαρτα και οχι το frog.Ξερω ατομο που αλλαξε προσφατα απο κοσμοκαρτα σε whats up γιατι του ηταν ασυμφορη.

Παρολα αυτα,θαυμαζω πολυ οσα μελη συμμετεχουν εδω περα και εχουν καρτοκινητα.Βοηθαμε τους συμφορουμιτες να γυρισουν στο καρτοκινητο.

Edited by Nikolas14

Είναι πραγματικότητα πως οι καρτοκινητες της κοσμοτε δεν έχουν λεπτά ομιλίας προς κοσμοτε, σε αντίθεση με της wind και vodafone, αλλά επιλέγουν να έχουν προς όλους για να καλύψουν το ευρύ φάσμα του δικτύου της κοσμοτε.

Σε αυτό τον τομέα καλύτερη όλων είναι wind της οποίας των καρτοκινητων τα λεπτά είναι πάντα προς WIND/Q ( εκτός όταν βάζεις 10€ σε Q, όπου σου δίνει 1000 προς Q.)

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ωραια,και μετα sms Αλπακ στο 1314 και το κανεις Whats Up.Μετα ανανεωσε τον χρονο σου,κανε οτι θελεις.

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τροπος για τζαμπε ιντερνετ,αλλα παει δυστυχως.

Δεν ήξερα τι ήταν αυτό και το κοίταξα σήμερα στο ίντερνετ. Επίσης για να δουλέψει αυτό πρέπει να έχεις κάτω από 1€ χρηματικό υπόλοιπο...... Έτσι διάβασα! Δηλαδή στην ουσία μόνο ίντερνετ σου δίνει (αν λειτουργεί όντως) . Αν τύχει και χρειαστείς να κάνεις μια κλήση κάπου ή να στείλεις ένα SMS έχεις μείνει ξεκρεμαστος. Οπότε δεν νομίζω να βόλευε αυτό.

Χρησιμοποιω μόνο ίντερνετ αλλά θέλω να έχω και κάποιο υπόλοιπο χρηματικό μέσα σε περίπτωση που θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο πχ

Edited by lek88

Αν απεγκαταστήσω τις πρώτες εφαρμογές (όχι τις dual), πιστεύεις ότι οι dual θα λειτουργούν κανονικά μετά, μιας και δεν θα πρόκειται για dual πλέον;

οχι βεβαια,η εφαρμογη "κλωνοποιει"εφαρμογες ήδη εγκατεστημενες. Αν δεν εχεις την εφαρμογη στο κινητο,τι θα κλωνοποιησει?

οχι βεβαια,η εφαρμογη "κλωνοποιει"εφαρμογες ήδη εγκατεστημενες. Αν δεν εχεις την εφαρμογη στο κινητο,τι θα κλωνοποιησει?

Δηλαδή αν απεγκαταστήσω την "πρωτότυπη" θα απεγκατασταθεί και το dual app;

Το θέμα μου είναι το εξής: θέλω να αλλάξω αριθμό και επειδή θέλω να κρατήσω και τον παλιό μου αριθμό για 1-2 μήνες για πρακτικούς λόγους, θα με βόλευε να είχα τις συγκεκριμένες εφαρμογές. Αλλά όχι να βάζω και να βγάζω όλη την ώρα τις εφαρμογές, γιατί ειδοποιεί και τις επαφές μου κάθε φορά, πράγμα σπαστικό. Υπάρχει άλλος τρόπος;

αυτα για λεπτομερειες καλυτερα να τα ρωτησεις στο θεμα του android γιατι εδω ειμαστε εκτος. Το dual app μενει εγκατεστημενο,αλλά δεν θα εχει τις εφαρμογες μεσα.

λοιπόν επειδή η γυναίκα μου είναι στη Γερμανία με whatsUp και το ειδικό πακέτο τα 1500 + 1500 σας ενημερώνω ότι ο χρόνος συνομιλίας όταν με καλεί φεύγει από τα 1500 και όχι από άλλο "διεθνές πακέτο " που μας έβαλαν να φορτώσουμε. Ακόμα και τα data λειτουργούν από το πακέτο εντός ΕΕ τελικά. Πως τα καταφέρνουν και δεν έχουν ιδέα οι υπάλληλοι;