Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάθε μηνα πριν λήξουν τα mb βαζω 6 ευρώ 600mb,προσθέτοντας τα. Τώρα έβγαλε και μια επιλογή με 6 ευρώ 1200mb και αυτόματη ανανέωση κάθε μήνα. Γνωρίζετε αν προστίθενται με τα παλιά? Ή να βαλω τα 600mb που εβαζα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κάθε μηνα πριν λήξουν τα mb βαζω 6 ευρώ 600mb,προσθέτοντας τα. Τώρα έβγαλε και μια επιλογή με 6 ευρώ 1200mb και αυτόματη ανανέωση κάθε μήνα. Γνωρίζετε αν προστίθενται με τα παλιά? Ή να βαλω τα 600mb που εβαζα?

Βασικά με 2 5αρες το μήνα σε ένα κινητό what's up περνεις 600mb δωρεάν κάθε μήνα και σου μένει και η κάρτα. Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να δίνεις 6 ευρώ κάθε μήνα για 600mb. Έχω να βάλω πακέτο ίντερνετ κάνα χρόνο και έχω πάρει 40GB μόνο από πάρε μοίρασε μέσα σε λίγους μήνες. Πάρε μοίρασε και τέλος.

Send From Note 3 With Note 8 Port Rom

Έχει κάποιος την διάθεση να εξηγήσει τι γίνεται με τις 2 κάρτες των 5€;

Όσο πιο αναλυτικά γίνεται, αν είναι δυνατόν.

Ευχαριστώ

Κοίτα το πρώτο ποστ του νήματος,έχει οδηγίες για 1400 μβ με 2 ανανεώσεις των 5 ευρω

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ

Το έχω γράψει ίσα με 200 φορές όσο πιο αναλυτικά γίνεται. Και το γράφει και ένα Link που έγραψα και το ανεβασε ο φίλος cmwr.

Νομίζω και η Wind το κάνει, άρα περισσεύει και η Vodafone να το κάνει. Η εεττ τι κάνει; Ρητορική η ερώτηση...

Η wind το καταργεί (το 0,30€ σε ανανεωςη ) μαζί και το δώρο που δίνει απο κατάστηματο το επιβεβαίωσα πριν λίγες μέρες με επικοινωνια μεςω του f2g.gr

Βασικά με 2 5αρες το μήνα σε ένα κινητό what's up περνεις 600mb δωρεάν κάθε μήνα και σου μένει και η κάρτα. Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να δίνεις 6 ευρώ κάθε μήνα για 600mb. Έχω να βάλω πακέτο ίντερνετ κάνα χρόνο και έχω πάρει 40GB μόνο από πάρε μοίρασε μέσα σε λίγους μήνες. Πάρε μοίρασε και τέλος.

Φίλε μου το ξέρω και το κάνω αυτό που λες. Αλλά πρέπει να πληρώνω και πακέτο mb για να βλέπω otetv, με τα δώρα δεν βλέπεις. Εχω ήδη καμιά 5gb και ένας αγώνας καταναλώνει 1,5gb.Οποτε μπορείς να μου απαντήσεις στο ερώτημα μου γιατί αύριο λήγουν.

Φίλε μου το ξέρω και το κάνω αυτό που λες. Αλλά πρέπει να πληρώνω και πακέτο mb για να βλέπω otetv, με τα δώρα δεν βλέπεις. Εχω ήδη καμιά 5gb και ένας αγώνας καταναλώνει 1,5gb.Οποτε μπορείς να μου απαντήσεις στο ερώτημα μου γιατί αύριο λήγουν.

What? Από πότε κάνουν αυτόν το διαχωρισμό; Που το αναφέρουν στους όρους;

Λογικά πρέπει να προστιθενται το ίδιο πακέτο είναι απλά με αυτόματη ανανέωση σου δίνει 1200mb. Πάντως βλέπω κανονικά cosmote go με τα MB του πάρε μοίρασε μήνες τώρα δεν έχω θέμα.

Νομίζω πως ΔΕΝ θα προστεθούν. Πρέπει το σύστημα να τα αναγνωρίζει ως αυτόματα ανανεώσιμο πακέτο, που σημαίνει πως είναι ξεχωριστό.

Εξάλλου το είχε αναφέρει και μέλος εδώ μέσα αυτό το γεγονός, πριν ελάχιστες μέρες.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Ναι δεν προστίθενται τα αυτόματα ανανεούμενα. Έχεί αναφερθεί . Αλλά παρόλα αυτά πέρνεις περισσότερα.

Το έγραψα και σε άλλο θέμα, ψήνεται κανείς για να κάνουμε τράμπα τα 600μβ του πάρε μοίρασε;

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

κι εγω εγραψα παλιοτερα να ανοιχτει νημα για να κανετε/κανουμε τραμπα τα παρε-μοιρασε οπως κανουμε τα χριστ/να στο ινσομνια,

αλλα πεσαν να με φανε, του στυλ δεν δινω τηλεφωνο και τετοια...

πριβε δινονται τα τηλεφωνα ουτως ή αλλως,

εγω ειμαι μεσα, αλλα σε λιγο καιρο

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οκ, το ανοιξα, ετοιμοι, μπειτε μεσα να κανετε δουλεια:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7380766#post7380766

Ευχαριστώ

Διαβασε εδω και θα το καταλαβεις.

http://mobilemaps.freesite.host/el/odigoi-xrisis-programmaton/what-s-up-extras.html

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αναρωτιεμαι ποσες χιλιαδες ακομα φορες θα χρειαστει να το γραψει ο κακομοιρης ο βασιλιας μεχρι να σταματησει καποιος να ρωταει το ιδιο πραγμα συνεχεια....

Φαντασου να μην ηταν και γραπτα να μενουν...θα ειχε κλεισει η φωνη του απο τις τοσες φορες που το ειπε.

Ακουραστος παντως φιλε!Μπραβο!

Πραγματικά. Συγγνώμη που δεν έψαξα.

Στην εφαρμογή γράφει πως ότι πάρεις από το πάρε δώσε, ισχύει για δύο μέρες!

Όλα αυτά δηλαδή γίνονται για 2 μέρες;

Edited by cb600f

Πραγματικά. Συγγνώμη που δεν έψαξα.

Στην εφαρμογή γράφει πως ότι πάρεις από το πάρε δώσε, ισχύει για δύο μέρες!

Όλα αυτά δηλαδή γίνονται για 2 μέρες;

Καλημέρα,

Όλα αυτά γίνονται για το #pare_moirase, του οποίου τα δεδομένα που παρέχει, κρατάνε για 1 μήνα.

Το #pare_dwse είναι διαφορετική υπηρεσία. Και έχει διάρκεια δύο ημερών.

#pare_moirase:https://www.whatsup.gr/el/pare_moirase

#pare_dwse: https://www.whatsup.gr/el/pare_dwse

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι τα δεδομένα του reloadit μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν ανανεώσεις έγκαιρα. Τέλεια. :D
Ι need a six month vacation, twice a year.

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι τα δεδομένα του reloadit μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν ανανεώσεις έγκαιρα. Τέλεια. :D

Ναι φίλε. Μεταφέρονται κανονικότατα!

ειχα 2 συμβολαια χτες υποτιθεται θα μετατρεποταν σε κοσμοκαρτα.το ενα μετατραπηκε το αλλο μου ζηταει ταυτοποιηση στοιχειων.πηγα σε γερμανο και μου λεει κανει μεχρι 2 ημερες να γινει η αλλαγη.υπομονη μεχρι τη δευτερα αλλιως να παρω τηλεφωνο στ τεχνικο τμημα μηπως κατι εχει γινει.ειδωμεν

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι και σήμερα ανοιχτά οτε-Γερμανός λογικά. Τι είδους ταυτοποίηση θέλουν αφού έρχεται απο συμβόλαιο?

ελα μου ντε.πηγα και σημερα μου ειπε το ιδιο.το νουμερο φαινεται κανονικα στα στοιχεια μου βεβαια.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk