Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

Αν απενεργοποιήσω το day pass τότε μόλις ανοίξω τα Data και δεν έχω διαθέσιμα θα χρεωθώ ή απλά δεν θα έχω ίντερνετ? Άνοιξα σήμερα τα δεδομένα για να δω αν έχω υπόλοιπο και με χρέωσε.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εδω το σκεφτεσαι λαθος,τα mb ανανεωνονται απο ανανεωση (reloadit) ή απο πακετο που περιεχει mb.Το αν θα προστεθουν ή οχι εξαρταται απο που προερχονται τα παλιά.

Αρα και στην τελευταια περιπτωση δεν παιρνεις mb απο πουθενα,αρα δεν ανανεωνονται τα mb που ηδη εχεις.

Στην πρωτη περιπτωση,παιρνεις 1200 απο reloadit. Τα υπαρχοντα mb ,αν προερχονται απο reloadit,τότε και μόνο θα παρουν την ιδια ληξη με τα καινουργια.

Το πακετο ομιλιας που θες να ενεργοποιησεις δεν ανακατευεται πουθενα με τα mb.

Αυτό το ήξερα, ότι δλδ για να ανανεωθούν τα mb πρέπει να προστεθεί ίδιο πακέτο (εν προκειμένω, το reload it).

Οπότε, από τη στιγμή που όλα τα mb είναι από reload, για να μη χαθούν, πρέπει να γίνεται reload. Οπότε, αναγκαστικά, ανανέωση (τουλάχιστον) 10 ευρώ ανά μήνα.

Αρχές του Σεπτέμβρη και για 8 μέρες ήμουν σε Σκωτία και Αγγλία.

Για χρόνο ομιλίας όλες αυτές τις μέρες 'τραβούσε' λεπτά από το πακέτο προς Όλους (όχι από το προς What's Up), ενώ data 'τραβούσε' από του Reload It (είχα και από Reload It και από Πάρε-Μοίρασε, πρώτα έληγαν αυτά του Reload It).

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Φίλε μου, μπορείς να επιβεβαιώσεις οτι τα ΜΒ από reload it, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε περιαγωγή? Γιατί πριν λίγο μίλησα στο Chat της Κοσμοτέ και μου είπαν οτι δεν μπορούν να καταναλωθούν στο εξωτερικό. Μπορεί και κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει;;; (Φίλε μου δεν θέλω να σε αμφισβητήσω, αλλά μπερδεύτηκα)

Ευχαριστώ.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Φίλε μου, μπορείς να επιβεβαιώσεις οτι τα ΜΒ από reload it, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε περιαγωγή? Γιατί πριν λίγο μίλησα στο Chat της Κοσμοτέ και μου είπαν οτι δεν μπορούν να καταναλωθούν στο εξωτερικό. Μπορεί και κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει;;; (Φίλε μου δεν θέλω να σε αμφισβητήσω, αλλά μπερδεύτηκα)

Ευχαριστώ.

Στη δική μου περίπτωση τραβούσε από του Reload It.

Είμαι σίγουρος, γιατί κι εγώ είχα διαβάσει εδώ μέσα πως δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις χρόνο ομιλίας και data από προσφορά, οπότε είχα καλού κακού και αγορασμένο πακέτο. Αυτό όμως δεν πειράχτηκε καθόλου και μου τραβούσε από το Reload It.

Δεν ξέρω αν απλά υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την γραμμή μου και δεν τραβούσε από το αγορασμένο πακέτο.

Κράτησε πάντως αυτό που σου είπαν από τη εξυπηρέτηση μη γίνει καμία βλακεία...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

ενεργοποιησε το myinternet για να μην σε χρεωνει

...στέλνοντας ΜΙ στο 1333.

Τι ακριβώς είναι αυτό παιδιά? Θα απενεργοποιήσω το day pass και θα ενεργοποιήσω το my Internet?

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το daily pass ειναι 100 mb με 1,30 για 1 μερα. Δεν εχει κανενα νοημα να το εχεις απο την στιγμη που υπαρχει το giga day με το 1 ευρω την ημερα. Ενεργοποιώντας το myinternet δεν θα χρεωνεσαι οταν δεν εχεις πακετο,ή όταν τα mb του πακετου τελειωνουν.

Ευχαριστώ.

Τα MB από reload it μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κανονικότατα στο εξωτερικό (εντός ΕΕ).

το daily pass ειναι 100 mb με 1,30 για 1 μερα. Δεν εχει κανενα νοημα να το εχεις απο την στιγμη που υπαρχει το giga day με το 1 ευρω την ημερα. Ενεργοποιώντας το myinternet δεν θα χρεωνεσαι οταν δεν εχεις πακετο,ή όταν τα mb του πακετου τελειωνουν.

ενεργοποιησε το myinternet για να μην σε χρεωνει

...στέλνοντας ΜΙ στο 1333.

Σας ευχαριστω παιδια!Το εκανα!

Έχει αργήσει να έρθει η ενημέρωση όμως.. και στο wu αργησε η τελευταία αλλά όχι και τόσο.

Τη δοκίμασε κανείς με φρογκ; Δειχνει και τα λεπτα προς φρογκ; Οι προηγουμενες βερσιονς εδειχναν μονο λεπτα προς ολους κ ιντερνετ (κ τα 1500 προς φρογκ μονο του Σαββατοκυριακου.)

Βρε παίδες πότε βγήκε update; Εμένα μου εμφανίζει αυτή του Ιουνίου ακόμα.

Μεγάλο μειονέκτημα στο My Cosmote app είναι το ότι δεν βάζει ακριβείς ώρες και λεπτά στη λήξη των πακέτων. Λήγει στις τάδε του μηνός, τι ώρα όμως; 12 το μεσημέρι ή 7 το απόγευμα; Αν κάνεις λάθος και βασιστείς στο app, μπορεί να σου μηδενιστούν πακέτα που μαζεύεις για μήνες/χρόνια.

Επομένως η χρήση των sms για να κάνεις καλή οργάνωση των πακέτων σου, δυστυχώς είναι ακόμα αναγκαία.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Βρε παίδες πότε βγήκε update; Εμένα μου εμφανίζει αυτή του Ιουνίου ακόμα.

Εμένα μου έδωσε ένα χθες και άλλο ένα σήμερα!!!!!!!!!

Μεγάλο μειονέκτημα στο My Cosmote app είναι το ότι δεν βάζει ακριβείς ώρες και λεπτά στη λήξη των πακέτων. Λήγει στις τάδε του μηνός, τι ώρα όμως; 12 το μεσημέρι ή 7 το απόγευμα; Αν κάνεις λάθος και βασιστείς στο app, μπορεί να σου μηδενιστούν πακέτα που μαζεύεις για μήνες/χρόνια.

Επομένως η χρήση των sms για να κάνεις καλή οργάνωση των πακέτων σου, δυστυχώς είναι ακόμα αναγκαία.

Μια χαρά τα δείχνει, εκτός και αν άλλαξε στην τελευταία αναβάθμιση

https://imgur.com/a/TETDK

Μια χαρά τα δείχνει, εκτός και αν άλλαξε στην τελευταία αναβάθμιση

https://imgur.com/a/TETDK

Και σε μένα μου δείχνει και ώρα που λήγουν τα πακέτα.

https://m.apkpure.com/my-cosmote/gr.cosmote.myaccount.widget

επειδή δεν μου είχε έρθει η αναβάθμιση την κατέβασα από αυτό το λινκ. όντως μεγάλη διαφορά από την παλιά

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και σε μένα μου δείχνει και ώρα που λήγουν τα πακέτα.

Έκανε update στη νέα και δεν τα δείχνει πλέον, ούτε καν ημερομηνία εχει, μόνο ότι λήγουν πχ σε 22 μέρες, θα έγραφα τίποτα τώρα αλλά θα φάω μπαν, από τις χειρότερες εφαρμογές του είδους

έχω εγκαταστήσει την νέα έκδοση έβαλα email, password μπήκε κανονικά (είμαι με WiFi) όλα καλά. έφυγα γύρισα σπίτι πάω να μπω στην εφαρμογή και πάλι μου ζητάει τα ίδια στοιχεία. με την παλιά (όταν εδεησαν και την έφτιαξαν) δεν τα ζητούσε κάθε φορά, εμπαινε κατευθείαν

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk