mol Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 5 ευρω δεν κοστίζει η αντικατάσταση? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Εχει παει στα 8 αλλα γιατι να κανει αντικατασταση ο άνθρωπος; αφου ειπαμε οτι απο συμβόλαιο σε καρτοκινητό δεν αλλάζει sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbalos Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Πληρώνεις ότι λογαριασμό έχεις ανοιχτό ακόμα και εάν δεν έχει ληξει , κάρτα δεν αλλάζεις αλλά πληρώνεις και τέλος διακοπης συμβολαίου που είναι 15 ευρώ τα οποία δεν τα δινεις μπροστά αλλά στον επόμενο τελικό λογαριασμό που θα σου έρθει. Επίσης η αντικατάσταση καρτας sim είναι 8 ευρώ . Sent from my VTR-L29 using Tapatalk Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Από καρτοσυμβόλαιο σε καρτοκινητό δεν αλλάζεις Sim , Από συμβόλαιο παλαιώτερα άλλαζες , δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Πριν ξεκινήσει τη διαδικασία σε κατάστημα, να ρωτήσει εαν έχουν multisim. Εχω ακουσει οτι στα Γερμανος συνηθιζουν να δινουν μόνο nano και μετά σε αναγκάζουν να αγοράσεις ανταπτοράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλησπέρα! Μετά από σχεδόν 20 χρόνια με πρόγραμμα συμβολαίου αποφάσισα να επιστρέψω σε Csmoκάρτα λόγω περικοπών στα πάγια έξοδα κ κυρίως λόγω ιδιαίτερα χαμηλής πρότασης για ανανέωση συμβολαίου! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: σε 10 ημέρες που λήγει το συμβόλαιο κ πηγαίνοντας σε κατάστημα Γερμανός με κωδικό ακύρωσης, θα χρειαστεί να αλλάξω κάρτα sim; Κ ποιά θα είναι η χρέωση για τη μετάβαση σε καρτοκινητό; Ευχαριστώ! Ενα 10-15€ θα δωσεις για αλλαγη νομιζω.Καρτα δεν αλλαζεις,πανε κανε το αμεσα την αλλαγη.Οσο για τι καρτοκινητο θελεις,προτεινω Whats Up.Αν μαθεις και τα κολπα,θα γεμισεις λεπτα και mb. Με 10€ καρτα θα εχεις 400' προς Whats Up,300' προς ολους με 7€.Και οτι μενει,μεταφερεται στον επομενο μηνα. 1.200Mb απο Reload It με ανανεωση 10€ Online/καταστημα.Προσοχη ομως εδω,αν κανεις 2 φορες απο 5€ ανανεωση θα κερδισεις 2 φορες παρε μοιρασε.Εχεις 300+300Mb να μοιρασεις και 100+100Mb θα παρεις πισω αν μοιρασεις εστω μια φορα. Κατεβασε το Whats Up app και ολα γινονται απο εκει.Και τα ψιλα στην καρτα 1+1 κωδικο σε Village Cinemas και Everest.Με 20 λεπτα το sms. Στην κοσμοκαρτα,θα παιρνεις λιγοτερα και τα δεδομενα ειναι ακριβα.Πανω σε αυτα που σου εγραψα,κανε ενα υπολογισμο το τι χρειαζεσαι και βλεπεις αν χρειαζεσαι παραπανω χρηματα το μηνα.Μετα πανε σε αλλη εταιρεια ή αν θες πιο λιγο χρονο και πολυ ιντερνετ πας στη Frog. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Mε το voice τι γίνεται ρε παιδιά; Αυτό με το 1gb για μια μέρα αν στείλεις στην εκπομπή ισχύει σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Πέρυσι ίσχυε. Για φέτος δεν έχει ακουστεί κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Στα live αν το παρουμε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbalos Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 (edited) Ενα 10-15€ θα δωσεις για αλλαγη νομιζω.Καρτα δεν αλλαζεις,πανε κανε το αμεσα την αλλαγη.Οσο για τι καρτοκινητο θελεις,προτεινω Whats Up.Αν μαθεις και τα κολπα,θα γεμισεις λεπτα και mb. Με 10€ καρτα θα εχεις 400' προς Whats Up,300' προς ολους με 7€.Και οτι μενει,μεταφερεται στον επομενο μηνα. 1.200Mb απο Reload It με ανανεωση 10€ Online/καταστημα.Προσοχη ομως εδω,αν κανεις 2 φορες απο 5€ ανανεωση θα κερδισεις 2 φορες παρε μοιρασε.Εχεις 300+300Mb να μοιρασεις και 100+100Mb θα παρεις πισω αν μοιρασεις εστω μια φορα. Κατεβασε το Whats Up app και ολα γινονται απο εκει.Και τα ψιλα στην καρτα 1+1 κωδικο σε Village Cinemas και Everest.Με 20 λεπτα το sms. Στην κοσμοκαρτα,θα παιρνεις λιγοτερα και τα δεδομενα ειναι ακριβα.Πανω σε αυτα που σου εγραψα,κανε ενα υπολογισμο το τι χρειαζεσαι και βλεπεις αν χρειαζεσαι παραπανω χρηματα το μηνα.Μετα πανε σε αλλη εταιρεια ή αν θες πιο λιγο χρονο και πολυ ιντερνετ πας στη Frog. Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές αν κ οφείλω να ομολογήσω πως "ψιλοχάθηκα" με όλο αυτό το πάρε/μοίρασε... Σκεφτόμουν Cosmokarta με 8.5€ - 300' προς όλους κ 500mb επειδή λίγες επαφές μου είναι με w.up. Βασικά αυτό που χρειάζομαι είναι χρόνο ομιλίας κ mb άρα 7€ για ομιλία + 6€ για 1200mb στο σύνολο 13€. Πολύ συμφέρουσα λύση όντως! Νομίζω πως διάβασα πως μπορείς μετέπειτα να μετατρέψεις από Cosmokarta σε What's Up κ το αντίστροφο σχετικά εύκολα... Edited October 6, 2017 by nikosbalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Με 10 ευρώ από χρεωστική παίρνεις 1,2gb κάθε μήνα reliant it και μέσα από την εφαρμογή wats up ενεργοποιεί με 7 ευρώ τα 400 προς wats up και 300 προς όλους Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές αν κ οφείλω να ομολογήσω πως "ψιλοχάθηκα" με όλο αυτό το πάρε/μοίρασε... Σκεφτόμουν Cosmokarta με 8.5€ - 300' προς όλους κ 500mb επειδή λίγες επαφές μου είναι με w.up. Βασικά αυτό που χρειάζομαι είναι χρόνο ομιλίας κ mb άρα 7€ για ομιλία + 6€ για 1200mb στο σύνολο 13€. Πολύ συμφέρουσα λύση όντως! Νομίζω πως διάβασα πως μπορείς μετέπειτα να μετατρέψεις από Cosmokarta σε What's Up κ το αντίστροφο σχετικά εύκολα... Θα βαζεις εξτρα δεδομενα;Αν κανεις το παρε μοιρασε και βαζετε καθε μηνα καρτα θα εχεις 2GB το μηνα αν σου δωσουν 2 ατομα απο 300MB ή αν με τον ενα συννενοηθεις και βαζετε απο 2 φορες 5€. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbalos Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Θα βαζεις εξτρα δεδομενα;Αν κανεις το παρε μοιρασε και βαζετε καθε μηνα καρτα θα εχεις 2GB το μηνα αν σου δωσουν 2 ατομα απο 300MB ή αν με τον ενα συννενοηθεις και βαζετε απο 2 φορες 5€. Με online ανανέωση από 10€ δίνει 1200mb δώρο άρα είναι προτιμότερο αυτό παρά να ανανεώνω από κατάστημα., σωστά; Κερδίζω δώρα από το reload κ με φόρτιση 5€; Κ κάτι τελευταίο γιατί σε ζάλισα, με αυτό το #pare_moirase εγώ κερδίζω 100mb δίνοντας σε άλλους τρείς; Πολλές οι απορίες, σ'ευχαριστώ για την υπομονή σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Με online ανανέωση από 10€ δίνει 1200mb δώρο άρα είναι προτιμότερο αυτό παρά να ανανεώνω από κατάστημα., σωστά; Κερδίζω δώρα από το reload κ με φόρτιση 5€; Κ κάτι τελευταίο γιατί σε ζάλισα, με αυτό το #pare_moirase εγώ κερδίζω 100mb δίνοντας σε άλλους τρείς; Πολλές οι απορίες, σ'ευχαριστώ για την υπομονή σου! Ναι,1.200Mb online ή σε καταστημα μπορεις.Απλα online βολευει περισσοτερο.Το κανεις και 12 το βραδυ που λεει ο λογος. Για το παρε μοιρασε,ναι αυτο ειναι που λες.Απλα για να το κανεις 2 φορες θα βαλεις 5€ καρτα. Με 2 καρτες των 5€ ειναι σαν να εβαλες 10€ οποτε το reload it δινεται κανονικα.Μια ανανεωση 5€ δεν δινει κατι πλεον. Η σειρα για να τα παρεις ολα ειναι Ανανεωση 5€--> παρε μοιρασε--> ανανεωση 5€ ξανα ---> παρε μοιρασε και reload it. 1.400Mb δικα σου και 600Mb εδωσες.Αν συννενοηθεις με φιλο να δινετε ο ενας στον αλλον θα παρεις αλλα 600,οποτε θα εχεις 2GB. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 επειδή ψάχνομαι για καρτοκινητό , θέλω τα φώτα σας το πακέτο που λέτε με €10 έχεις τουλάχιστον 1200ΜΒ, 400 λεπτά προς whatsup και 300 προς τρίτους. α) Δύο ανανεώσεις από €5 μπορείς να κάνεις συνεχόμενα την ίδια ημέρα ή χρειάζεται να περάσει 24ώρο (όπως νομίζω στην voda που είχα προσπαθήσει παλαιότερα, με επιφύλαξη)? β) ο διπλασιασμός ισχύει έως 31/10 σύμφωνα με το site, άρα μετά πέφτει στα 600μβ ανά μήνα γ) sms δεν σας λείπουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 επειδή ψάχνομαι για καρτοκινητό , θέλω τα φώτα σας το πακέτο που λέτε με €10 έχεις τουλάχιστον 1200ΜΒ, 400 λεπτά προς whatsup και 300 προς τρίτους. α) Δύο ανανεώσεις από €5 μπορείς να κάνεις συνεχόμενα την ίδια ημέρα ή χρειάζεται να περάσει 24ώρο (όπως νομίζω στην voda που είχα προσπαθήσει παλαιότερα, με επιφύλαξη)? β) ο διπλασιασμός ισχύει έως 31/10 σύμφωνα με το site, άρα μετά πέφτει στα 600μβ ανά μήνα γ) sms δεν σας λείπουν? Με 2 5αρες θα πάρεις 1400mb δωρεάν και 600 σε φίλους σου. Με 7.06 θα έχεις 400 προς WU και 300 προς όλους. Ο διπλασιασμός ισχύει συνέχεια άσε τι γράφουν. Για SMS με το πάρε δώσε δίνει πχ 20 λεπτά προς όλους και περνεις 240sms προς WU η 40 sms προς όλους. 3 πάρε δώσε το μήνα 3 μέρες που διάρκειες τους αν το κάνεις μετά τις 12 το μεσημέρι. Λύσεις υπάρχουν για όλα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 επειδή ψάχνομαι για καρτοκινητό , θέλω τα φώτα σας το πακέτο που λέτε με €10 έχεις τουλάχιστον 1200ΜΒ, 400 λεπτά προς whatsup και 300 προς τρίτους. α) Δύο ανανεώσεις από €5 μπορείς να κάνεις συνεχόμενα την ίδια ημέρα ή χρειάζεται να περάσει 24ώρο (όπως νομίζω στην voda που είχα προσπαθήσει παλαιότερα, με επιφύλαξη)? β) ο διπλασιασμός ισχύει έως 31/10 σύμφωνα με το site, άρα μετά πέφτει στα 600μβ ανά μήνα γ) sms δεν σας λείπουν?Το 24ωρο για την κάρτα ισχύει στο PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Το μόνο που δεν έχουν προβλέψει με αυτά τα κόλπα με reload it, πάρε-μοίρασε κλπ, είναι τα sms. Ό,τι και να κάνεις, για να έχεις sms για ένα μήνα, ή θα βάλεις συνδυαστικό πακέτο που θα έχει και sms, ή θα βάλεις αποκλειστικό πακέτο μηνυμάτων από το sms choice (π.χ. 4.03€ για 100 προς όλους για ένα μήνα), και η δεύτερη λύση δεν είναι καθόλου συμφέρουσα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Το μόνο που δεν έχουν προβλέψει με αυτά τα κόλπα με reload it, πάρε-μοίρασε κλπ, είναι τα sms. Ό,τι και να κάνεις, για να έχεις sms για ένα μήνα, ή θα βάλεις συνδυαστικό πακέτο που θα έχει και sms, ή θα βάλεις αποκλειστικό πακέτο μηνυμάτων από το sms choice (π.χ. 4.03€ για 100 προς όλους για ένα μήνα), και η δεύτερη λύση δεν είναι καθόλου συμφέρουσα. Αφού έχεις internet και κινητό android υπάρχει και το http://www.dosms.gr με φθηνό sms και πάρα πολύ αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Αφού έχεις internet και κινητό android υπάρχει και το http://www.dosms.gr με φθηνό sms και πάρα πολύ αξιόπιστο. Παίζει ρόλο σε τι κινητό στέλνεις το sms; Δεν έχουν όλοι android, ή ακόμα χειρότερα, δεν έχουν όλοι smartphone. Αν δεν υπάρχει περιορισμός στο τι συσκευή έχει ο παραλήπτης, όντως καλή μαγκιά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Παίζει ρόλο σε τι κινητό στέλνεις το sms; Δεν έχουν όλοι android, ή ακόμα χειρότερα, δεν έχουν όλοι smartphone. Αν δεν υπάρχει περιορισμός στο τι συσκευή έχει ο παραλήπτης, όντως καλή μαγκιά. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπαίνεις στο site από το κινητό σου και το στέλνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Σε αυτές τις περιπτώσεις μπαίνεις στο site από το κινητό σου και το στέλνεις. Δε λέω για μένα, εγώ έχω smartphone, PC κλπ. Αυτός που λαμβάνει το sms, το λαμβάνει κανονικά στα εισερχόμενα μηνύματα του κινητού του, ακόμα και κινητό απλής χρήσης να έχει (feature phone); Ή πρέπει να έχει κι αυτός λογαριασμό στην υπηρεσία αυτή; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Δε λέω για μένα, εγώ έχω smartphone, PC κλπ. Αυτός που λαμβάνει το sms, το λαμβάνει κανονικά στα εισερχόμενα μηνύματα του κινητού του, ακόμα και κινητό απλής χρήσης να έχει (feature phone); Ή πρέπει να έχει κι αυτός λογαριασμό στην υπηρεσία αυτή; Το έχω πάνω από 2 χρόνια. Δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Το στέλνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 (edited) To μόνο που με χαλάει στο dosms ειναι οτι το antivirus που έχω στο κινητό μαρκάρει την mobile εφαρμογή σαν "ύποπτη" (Potentially unsafe application) Edited October 6, 2017 by babakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Δε λέω για μένα, εγώ έχω smartphone, PC κλπ. Αυτός που λαμβάνει το sms, το λαμβάνει κανονικά στα εισερχόμενα μηνύματα του κινητού του, ακόμα και κινητό απλής χρήσης να έχει (feature phone); Ή πρέπει να έχει κι αυτός λογαριασμό στην υπηρεσία αυτή; λαμβανει κανονικο sms,δεν χρειαζεται να εχει τιποτε αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts