lek88 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Πραγματικά οτι να ναι. Θα κάνουμε τους καραγκιοζηδες για 1GB. Συκωταρια στη μάπα που θέλουνεΕμείς που ήμαστε μιας άλφα ηλικίας δεν θα το κάνουμε. Αλλά οι μικρότερες ηλικίες σίγουρα θα ποσταρουν φωτογραφία για 1gb δωρεάν. Δεν έχουν να χάσουν κάτι ούτε θα ντραπουν. Πιστεύω πως το συγκεκριμένο στοχεύει εκεί περισσότερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 χαχα οτι ναναι... προσοχη οι αγυμναστοι μην παθετε καμια ζημια :D Και μόνο που το είδα σε βίντεο, πόνεσα... :p Πραγματικά οτι να ναι. Θα κάνουμε τους καραγκιοζηδες για 1GB. Συκωταρια στη μάπα που θέλουνε Χαχαχαχα, epic ! :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 δεν εφτανε το ροζ φλαμιγκο,ηρθε και αυτο για να μας αποτελειωσει. Το διαφημιστικο τμημα εχει δωσει ρεστα στην κακογουστιά (ειδικα στο wu) τον τελευταιο καιρο,με τα σλογκαν και την γενικότερη εικόνα. Προφανως και στοχευει στους πιο νεους,αλλα και λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Εμείς που ήμαστε μιας άλφα ηλικίας δεν θα το κάνουμε. Αλλά οι μικρότερες ηλικίες σίγουρα θα ποσταρουν φωτογραφία για 1gb δωρεάν. Δεν έχουν να χάσουν κάτι ούτε θα ντραπουν. Πιστεύω πως το συγκεκριμένο στοχεύει εκεί περισσότερο.... αμα εισαι εσυ αλφα ηλικιας εμεις να πιασουμε την μαγκουρα και να παρουμε φορα; :lol: αν και προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι τοσο θεμα ηλικιας οσο γυμναστικης, δηλαδη αν και παππουδες με μαγκουρα, ανετα το χουμε, λογω τελειας φυσικης καταστασης :rolleyes: :cool: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 αμα εισαι εσυ αλφα ηλικιας εμεις να πιασουμε την μαγκουρα και να παρουμε φορα; :lol: αν και προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι τοσο θεμα ηλικιας οσο γυμναστικης, δηλαδη αν και παππουδες με μαγκουρα, ανετα το χουμε, λογω τελειας φυσικης καταστασης :rolleyes: :cool: :DΧαχαχαχαχαχα νταξει τωρα κ εσύ μη το δένεις κόμπο! :p Η μαγκούρα θα σε βολέψει να στηριχτείς με το ένα πόδι και στην πόζα τώρα που το σκέφτομαι! Πέρα από την πλάκα έχει ξεφύγει η Cosmote. Δεν μπορεί να βάζει τους συνδρομητές να κάνουν τον καραγκιόζη για 1gb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 https://www.4gsquat.gr/ Τι πι... εεε μπούρδες είναι αυ΄τα;;;;ΈΛΕΟΣ! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Τα data τα δικά μας σε Τουρκία μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε?! Η μόνο σε γραμμένες χώρες της ε.ε?? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Δεν μπορείς στην Τουρκία να έχεις δωρεάν Data, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Νέα ερώτηση ... Υπάρχει τέτοιο πακέτο από cosmote ? http://i65.tinypic.com/nzpor4.jpg Το βρήκα σε αγγελία η οποία το περιγράφει ως φοιτητικό και το δίνει σε οποιονδήποτε με ταυτοποίηση χωρίς να είναι φοιτητής. Επιπλέον, στη φωτογραφία φαίνεται το πακετάκι που δεν γράφει πάνω, ούτε φοιτητικά, ούτε student, ούτε τίποτα. Υπάρχει κάτι τέτοιο από το WU ? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Νέα ερώτηση ... Υπάρχει τέτοιο πακέτο από cosmote ? http://i65.tinypic.com/nzpor4.jpg Το βρήκα σε αγγελία η οποία το περιγράφει ως φοιτητικό και το δίνει σε οποιονδήποτε με ταυτοποίηση χωρίς να είναι φοιτητής. Επιπλέον, στη φωτογραφία φαίνεται το πακετάκι που δεν γράφει πάνω, ούτε φοιτητικά, ούτε student, ούτε τίποτα. Υπάρχει κάτι τέτοιο από το WU ? Την ίδια απορία έχω και εγώ ακριβώς..Μάλιστα και στην what's up στο Facebook που ρώτησα αλλά και mail που έστειλα στην cosmote φαίνεται πως δεν γνωρίζουν κάτι...Σε τιμή το δίνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 (edited) Την ίδια απορία έχω και εγώ ακριβώς..Μάλιστα και στην what's up στο Facebook που ρώτησα αλλά και mail που έστειλα στην cosmote φαίνεται πως δεν γνωρίζουν κάτι...Σε τιμή το δίνουν? 50άρικο ζητάει ο τύπος, αλλά αν κυκλοφορήσει θα πέσουν πολύ οι τιμές, το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές αυτό. Αν τελικά υπάρχει τέτοιο πακέτο και ειδικά αν το δίνουν σε μη φοιτητές (αποκλειστικό γράφει, όχι φοιτητικό), θα κλάψουνε... εταιριούλες !!! :lol: Edited July 19, 2017 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 50άρικο ζητάει ο τύπος, αλλά αν κυκλοφορήσει θα πέσουν πολύ οι τιμές, το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές αυτό. Αν τελικά υπάρχει τέτοιο πακέτο και ειδικά αν το δίνουν σε μη φοιτητές (αποκλειστικό γράφει, όχι φοιτητικό), θα κλάψουνε... εταιριούλες !!! :lol: Δεν το βλέπω επίσημα πάντως να ακούγεται κάτι τέτοιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Γεια σας. Έχω μια κοσμοκάρτα που όμως ..οσο απιστευτο κ αν ακούγεται εχω ξεχάσει τον αριθμό της. Θέλω να κάνω ανανέωση το μικρότερο δυνατό ποσο (5 ευρώ) για να μην ακυρωθεί...ΑΛΛΑ δε θυμάμαι τον αριθμό. Υπάρχει λύση ή θα πρέπει να πάρω από περίπτερο κάρτα των 10; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Γεια σας. Έχω μια κοσμοκάρτα που όμως ..οσο απιστευτο κ αν ακούγεται εχω ξεχάσει τον αριθμό της. Θέλω να κάνω ανανέωση το μικρότερο δυνατό ποσο (5 ευρώ) για να μην ακυρωθεί...ΑΛΛΑ δε θυμάμαι τον αριθμό. Υπάρχει λύση ή θα πρέπει να πάρω από περίπτερο κάρτα των 10; ευχαριστώ Στείλε μήνυμα το "2 ΑΠΟ 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ" στο 1219 και ζήτα 2 ευρώ από έναν άλλο αριθμό cosmote. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazboyi Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 (edited) Νέα ερώτηση ... Υπάρχει τέτοιο πακέτο από cosmote ? http://i65.tinypic.com/nzpor4.jpg Το βρήκα σε αγγελία η οποία το περιγράφει ως φοιτητικό και το δίνει σε οποιονδήποτε με ταυτοποίηση χωρίς να είναι φοιτητής. Επιπλέον, στη φωτογραφία φαίνεται το πακετάκι που δεν γράφει πάνω, ούτε φοιτητικά, ούτε student, ούτε τίποτα. Υπάρχει κάτι τέτοιο από το WU ? στο Λουτράκι μοίραζαν κατι τέτοια πακέτα τη προηγούμενη εβδομάδα. Δε ρώτησα τιμή. Τα προωθούσαν κυρίως σε φαντάρους σε άδεια. Edited July 19, 2017 by kazboyi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Νέα ερώτηση ... Υπάρχει τέτοιο πακέτο από cosmote ? http://i65.tinypic.com/nzpor4.jpg Το βρήκα σε αγγελία η οποία το περιγράφει ως φοιτητικό και το δίνει σε οποιονδήποτε με ταυτοποίηση χωρίς να είναι φοιτητής. Επιπλέον, στη φωτογραφία φαίνεται το πακετάκι που δεν γράφει πάνω, ούτε φοιτητικά, ούτε student, ούτε τίποτα. Υπάρχει κάτι τέτοιο από το WU ? Φοιτητικό αποκλείεται να είναι. Πάντως παίζει μπάλα εδώ και μέρες. Φυσικά είμαι από αυτούς που το θέλουν, μιας και είναι ιδανική περίπτωση! Δεν ξέρω αν είναι κάτι σαν το Q City, μπορεί ... για να χτυπήσει τη Wind. Εάν όμως επεκταθεί, τότε η Deutsche Telekom, θα επαναφέρει το What's Up στα "χρυσά του χρόνια". Νομίζω είναι πολύ καλή κίνηση, διότι παρόλο που το What's Up είναι ο κυρίαρχος του χώρου, με αυτό θεωρώ πως θα γίνει ο "απόλυτος" ξανά. Υ.Γ Η οικονομία δεν αφήνει περιθώρια για πολλούς ελιγμούς. Ωστόσο θα ήθελα με κάθε ανανέωση, να μας δίνει λεπτά προς What's Up για ένα μήνα. Αν δεν επεκτείνουν το συγκεκριμένο... Υ.Γ 2 Τουλάχιστον ας κάνουν κάτι καλό σε προσφορά, για εμάς που ανανεώνουμε κάθε, μα κάθε μήνα 10€+. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Guys n girls SOS! Δεν εχω χρονο για ψαξιμο. Πρέπει να ενεργοποιησω το πακετο 200' προς ολους(με κόστος 6€???) Που στελνω σμσ? Προκειται για feature phone Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Guys n girls SOS! Δεν εχω χρονο για ψαξιμο. Πρέπει να ενεργοποιησω το πακετο 200' προς ολους(με κόστος 6€???) Που στελνω σμσ? Προκειται για feature phone Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! i3 στο 1330. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Με εσωσες! Θενκ γιου! Υπαρχει καπου λίστα με τα πακετα και που στελνουμε για ενεργοποίηση? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Με εσωσες! Θενκ γιου! Υπαρχει καπου λίστα με τα πακετα και που στελνουμε για ενεργοποίηση? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Να σε καλά. Ναι εδώ: https://www.whatsup.gr/el/services/omilia Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Το application και το m.whatsup.gr δεν έχουν όλα τα πακέτα (ιδίως για ομιλία). Έχει κι άλλα πακέτα που τα βρίσκεις με κλήση στο 1330, στις επιλογές "7" και "8". Παράδειγμα αυτό που βάζω εγώ συνήθως, 400'+400sms what's + 100'+100sms για όλους + 100ΜΒ με 8€, δεν υπάρχει ούτε στο application ούτε στο σάιτ. Ίσως να υπάρχουν λεκτικά γι' αυτά τα πακέτα, αλλά δεν ξέρω ποια είναι. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Νέα ερώτηση ... Υπάρχει τέτοιο πακέτο από cosmote ? http://i65.tinypic.com/nzpor4.jpg Το βρήκα σε αγγελία η οποία το περιγράφει ως φοιτητικό και το δίνει σε οποιονδήποτε με ταυτοποίηση χωρίς να είναι φοιτητής. Επιπλέον, στη φωτογραφία φαίνεται το πακετάκι που δεν γράφει πάνω, ούτε φοιτητικά, ούτε student, ούτε τίποτα. Υπάρχει κάτι τέτοιο από το WU ? Αν δώσουν τέτοιο πακέτο πάει έβαλαν λουκέτο οι άλλες. Συν της άλλης θα πάμε στα χρυσά χρόνια του WhatsUp κατα το 2009 που έβγαζες κλήση με την 6η 7η προσπάθεια μίνιμουμ. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 το γραφαμε και 1-2 σελιδες πιο πισω,υπαρχει σαν ειδικη προσφορα,σε νέα νούμερα whatsup, ή το προσφέρουν με την μορφή καρτοσυμβολαίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Στο αφτερ νταρκ αν ρο ξαναπαρω τα ρεστααπο το προηγούμενο μεταφέρονται?ξερω το εχετε χιλιοαπαντβσει αλλα ειμαι στην δουλεια και δεν. Πορω να ψαξω και ληγει σε καμια ωρα το παλιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Αν δώσουν τέτοιο πακέτο πάει έβαλαν λουκέτο οι άλλες. Συν της άλλης θα πάμε στα χρυσά χρόνια του WhatsUp κατα το 2009 που έβγαζες κλήση με την 6η 7η προσπάθεια μίνιμουμ. Χαχα πραγματικά, τι μου θύμισες. Μεσημέρι off για μισάωρο ολόκληρο ήταν στάνταρ και κέντρο Θεσσαλονίκη 5-6η φορά και άμα. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts