Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικά οτι να ναι. Θα κάνουμε τους καραγκιοζηδες για 1GB.

Συκωταρια στη μάπα που θέλουνε

Εμείς που ήμαστε μιας άλφα ηλικίας δεν θα το κάνουμε. Αλλά οι μικρότερες ηλικίες σίγουρα θα ποσταρουν φωτογραφία για 1gb δωρεάν. Δεν έχουν να χάσουν κάτι ούτε θα ντραπουν. Πιστεύω πως το συγκεκριμένο στοχεύει εκεί περισσότερο....

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαχα οτι ναναι...

προσοχη οι αγυμναστοι μην παθετε καμια ζημια :D

Και μόνο που το είδα σε βίντεο, πόνεσα... :p

Πραγματικά οτι να ναι. Θα κάνουμε τους καραγκιοζηδες για 1GB.

Συκωταρια στη μάπα που θέλουνε

Χαχαχαχα, epic ! :lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

δεν εφτανε το ροζ φλαμιγκο,ηρθε και αυτο για να μας αποτελειωσει. Το διαφημιστικο τμημα εχει δωσει ρεστα στην κακογουστιά (ειδικα στο wu) τον τελευταιο καιρο,με τα σλογκαν και την γενικότερη εικόνα. Προφανως και στοχευει στους πιο νεους,αλλα και λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει...

Εμείς που ήμαστε μιας άλφα ηλικίας δεν θα το κάνουμε. Αλλά οι μικρότερες ηλικίες σίγουρα θα ποσταρουν φωτογραφία για 1gb δωρεάν. Δεν έχουν να χάσουν κάτι ούτε θα ντραπουν. Πιστεύω πως το συγκεκριμένο στοχεύει εκεί περισσότερο....

αμα εισαι εσυ αλφα ηλικιας εμεις να πιασουμε την μαγκουρα και να παρουμε φορα; :lol:

αν και προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι τοσο θεμα ηλικιας οσο γυμναστικης,

δηλαδη αν και παππουδες με μαγκουρα, ανετα το χουμε,

λογω τελειας φυσικης καταστασης :rolleyes: :cool: :D

αμα εισαι εσυ αλφα ηλικιας εμεις να πιασουμε την μαγκουρα και να παρουμε φορα; :lol:

αν και προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι τοσο θεμα ηλικιας οσο γυμναστικης,

δηλαδη αν και παππουδες με μαγκουρα, ανετα το χουμε,

λογω τελειας φυσικης καταστασης :rolleyes: :cool: :D

Χαχαχαχαχαχα νταξει τωρα κ εσύ μη το δένεις κόμπο! :p

Η μαγκούρα θα σε βολέψει να στηριχτείς με το ένα πόδι και στην πόζα τώρα που το σκέφτομαι!

Πέρα από την πλάκα έχει ξεφύγει η Cosmote.

Δεν μπορεί να βάζει τους συνδρομητές να κάνουν τον καραγκιόζη για 1gb...

Τι πι... εεε μπούρδες είναι αυ΄τα;;;;ΈΛΕΟΣ!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Τα data τα δικά μας σε Τουρκία μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε?! Η μόνο σε γραμμένες χώρες της ε.ε??

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Νέα ερώτηση ... Υπάρχει τέτοιο πακέτο από cosmote ?

http://i65.tinypic.com/nzpor4.jpg

Το βρήκα σε αγγελία η οποία το περιγράφει ως φοιτητικό και το δίνει σε οποιονδήποτε με ταυτοποίηση χωρίς να είναι φοιτητής. Επιπλέον, στη φωτογραφία φαίνεται το πακετάκι που δεν γράφει πάνω, ούτε φοιτητικά, ούτε student, ούτε τίποτα. Υπάρχει κάτι τέτοιο από το WU ?

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Το βρήκα σε αγγελία η οποία το περιγράφει ως φοιτητικό και το δίνει σε οποιονδήποτε με ταυτοποίηση χωρίς να είναι φοιτητής. Επιπλέον, στη φωτογραφία φαίνεται το πακετάκι που δεν γράφει πάνω, ούτε φοιτητικά, ούτε student, ούτε τίποτα. Υπάρχει κάτι τέτοιο από το WU ?

Την ίδια απορία έχω και εγώ ακριβώς..Μάλιστα και στην what's up στο Facebook που ρώτησα αλλά και mail που έστειλα στην cosmote φαίνεται πως δεν γνωρίζουν κάτι...Σε τιμή το δίνουν?

Την ίδια απορία έχω και εγώ ακριβώς..Μάλιστα και στην what's up στο Facebook που ρώτησα αλλά και mail που έστειλα στην cosmote φαίνεται πως δεν γνωρίζουν κάτι...Σε τιμή το δίνουν?

50άρικο ζητάει ο τύπος, αλλά αν κυκλοφορήσει θα πέσουν πολύ οι τιμές, το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές αυτό.

Αν τελικά υπάρχει τέτοιο πακέτο και ειδικά αν το δίνουν σε μη φοιτητές (αποκλειστικό γράφει, όχι φοιτητικό), θα κλάψουνε... εταιριούλες !!! :lol:

Edited by marras

50άρικο ζητάει ο τύπος, αλλά αν κυκλοφορήσει θα πέσουν πολύ οι τιμές, το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές αυτό.

Αν τελικά υπάρχει τέτοιο πακέτο και ειδικά αν το δίνουν σε μη φοιτητές (αποκλειστικό γράφει, όχι φοιτητικό), θα κλάψουνε... εταιριούλες !!! :lol:

Δεν το βλέπω επίσημα πάντως να ακούγεται κάτι τέτοιο!

Γεια σας.

Έχω μια κοσμοκάρτα που όμως ..οσο απιστευτο κ αν ακούγεται εχω ξεχάσει τον αριθμό της.

Θέλω να κάνω ανανέωση το μικρότερο δυνατό ποσο (5 ευρώ) για να μην ακυρωθεί...ΑΛΛΑ δε θυμάμαι τον αριθμό.

Υπάρχει λύση ή θα πρέπει να πάρω από περίπτερο κάρτα των 10;

ευχαριστώ

Γεια σας.

Έχω μια κοσμοκάρτα που όμως ..οσο απιστευτο κ αν ακούγεται εχω ξεχάσει τον αριθμό της.

Θέλω να κάνω ανανέωση το μικρότερο δυνατό ποσο (5 ευρώ) για να μην ακυρωθεί...ΑΛΛΑ δε θυμάμαι τον αριθμό.

Υπάρχει λύση ή θα πρέπει να πάρω από περίπτερο κάρτα των 10;

ευχαριστώ

Στείλε μήνυμα το "2 ΑΠΟ 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ" στο 1219 και ζήτα 2 ευρώ από έναν άλλο αριθμό cosmote. :)

στο Λουτράκι μοίραζαν κατι τέτοια πακέτα τη προηγούμενη εβδομάδα. Δε ρώτησα τιμή. Τα προωθούσαν κυρίως σε φαντάρους σε άδεια.

Edited by kazboyi

Φοιτητικό αποκλείεται να είναι. Πάντως παίζει μπάλα εδώ και μέρες. Φυσικά είμαι από αυτούς που το θέλουν, μιας και είναι ιδανική περίπτωση!

Δεν ξέρω αν είναι κάτι σαν το Q City, μπορεί ... για να χτυπήσει τη Wind. Εάν όμως επεκταθεί, τότε η Deutsche Telekom, θα επαναφέρει το What's Up στα "χρυσά του χρόνια". Νομίζω είναι πολύ καλή κίνηση, διότι παρόλο που το What's Up είναι ο κυρίαρχος του χώρου, με αυτό θεωρώ πως θα γίνει ο "απόλυτος" ξανά.

Υ.Γ Η οικονομία δεν αφήνει περιθώρια για πολλούς ελιγμούς. Ωστόσο θα ήθελα με κάθε ανανέωση, να μας δίνει λεπτά προς What's Up για ένα μήνα. Αν δεν επεκτείνουν το συγκεκριμένο...

Υ.Γ 2 Τουλάχιστον ας κάνουν κάτι καλό σε προσφορά, για εμάς που ανανεώνουμε κάθε, μα κάθε μήνα 10€+.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Guys n girls SOS!

Δεν εχω χρονο για ψαξιμο. Πρέπει να ενεργοποιησω το πακετο 200' προς ολους(με κόστος 6€???) Που στελνω σμσ?

Προκειται για feature phone

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Guys n girls SOS!

Δεν εχω χρονο για ψαξιμο. Πρέπει να ενεργοποιησω το πακετο 200' προς ολους(με κόστος 6€???) Που στελνω σμσ?

Προκειται για feature phone

i3 στο 1330.

Με εσωσες! Θενκ γιου!

Υπαρχει καπου λίστα με τα πακετα και που στελνουμε για ενεργοποίηση?

Με εσωσες! Θενκ γιου!

Υπαρχει καπου λίστα με τα πακετα και που στελνουμε για ενεργοποίηση?

Να σε καλά. Ναι εδώ: https://www.whatsup.gr/el/services/omilia

Το application και το m.whatsup.gr δεν έχουν όλα τα πακέτα (ιδίως για ομιλία). Έχει κι άλλα πακέτα που τα βρίσκεις με κλήση στο 1330, στις επιλογές "7" και "8".

Παράδειγμα αυτό που βάζω εγώ συνήθως, 400'+400sms what's + 100'+100sms για όλους + 100ΜΒ με 8€, δεν υπάρχει ούτε στο application ούτε στο σάιτ.

Ίσως να υπάρχουν λεκτικά γι' αυτά τα πακέτα, αλλά δεν ξέρω ποια είναι.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αν δώσουν τέτοιο πακέτο πάει έβαλαν λουκέτο οι άλλες. Συν της άλλης θα πάμε στα χρυσά χρόνια του WhatsUp κατα το 2009 που έβγαζες κλήση με την 6η 7η προσπάθεια μίνιμουμ.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

το γραφαμε και 1-2 σελιδες πιο πισω,υπαρχει σαν ειδικη προσφορα,σε νέα νούμερα whatsup, ή το προσφέρουν με την μορφή καρτοσυμβολαίου.

Στο αφτερ νταρκ αν ρο ξαναπαρω τα ρεστααπο το προηγούμενο μεταφέρονται?ξερω το εχετε χιλιοαπαντβσει αλλα ειμαι στην δουλεια και δεν. Πορω να ψαξω και ληγει σε καμια ωρα το παλιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Αν δώσουν τέτοιο πακέτο πάει έβαλαν λουκέτο οι άλλες. Συν της άλλης θα πάμε στα χρυσά χρόνια του WhatsUp κατα το 2009 που έβγαζες κλήση με την 6η 7η προσπάθεια μίνιμουμ.

Χαχα πραγματικά, τι μου θύμισες. Μεσημέρι off για μισάωρο ολόκληρο ήταν στάνταρ και κέντρο Θεσσαλονίκη 5-6η φορά και άμα.

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk