jimmiss Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 (edited) Εχω συμβολαιο και θελω να γυρισω σε cosmocarta. Ομως ηδη εχω δυο καρτες sim (η μια με ανταπτορα) σε δυο συσκευες. Κλεινω τη μια και ανοιγω την αλλη οταν χρειαστει να χρησιμοποιησω τη δευτερη συσκευη. Τωρα αν κανω αιτηση να κανω το συμβολαιο κοσμοκαρτα, θα χρειαστει να πληρωσω για νεες sim ή μπορω να κρατησω αυτες που ηδη εχω. ? Επικοινωνείς στο 13888 για διακοπή συμβολαίου Και με το κωδικό διακοπής πας σε κατάστημα Γερμανός ή ΟΤΕ και ζητάς να στο κάνουν το καρτοκινητό που θες εσυ (πχ Ckarta). Η sim παραμένει η ίδια σε όσους δεν είχαν twin sim (2 sim με τον ίδιο αριθμό), αλλά 1 sim, οπότε για σένα θα σου πουν στο κατάστημα αν χρειάζεται να πάρεις νέα sim ή να διατηρήσεις κάποια απ'τις 2 sim. Edited February 10, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Ευχαριστω jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Θα σου δουλεύουν και οι δύο κάρτες κανονικά όπως τις είχες μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Θα σου δουλεύουν και οι δύο κάρτες κανονικά όπως τις είχες μέχρι τώρα. Μάλλον ΝΑΙ. Το Whats'Up έχει twin sim: https://www.whatsup.gr/el/twinsim Γιατί να μην έχει και η Ckarta (και ίσως κ το frog); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Οκ παιδια καταλαβα οτι και στην κοσμοκαρτα μπορουν να δουλεψουν οι δυο sim που εχω (οχι ταυτοχρονα, πρωτα θα κλεινει η μια συσκευη πριν ανοιξει η αλλη, οπως γινεται και τωρα με το συμβολαιο) Επισης αν καταλαβα καλα, ουτε καποια εξτρα χρεωση θα εχω, για να συνεχισω να λειτουργω διπλες sim. (Ως παγια χρεωση καθε μηνα ως υπηρεσια) Αυτο που με μπερδεψε λιγακι και δεν καταλαβα στο link της cosmote, ειναι αν οταν παω να κανω το συμβολαιο κοσμοκαρτα, αν θα απαιτησουν να μου δωσουν νεες σιμ (επι πληρωμης) ή θα μου επιτρεψουν να κρατησω αυτες που εχω χωρις να πληρωσω καποιο εφαπαξ εξοδο κλπ. Δηλαδη αλλαγη απο συμβολαιο σε κοσμοκαρτα με τις υπαρχουσες σιμ χωρις καποια επιπλεον χρεωση γενικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Θα κρατήσεις αυτές που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Ευχαριστω και παλι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Καλημέρα.Πήρα στο 1314 να ακούσω πόσα χρήματα εχω και αφου με ενημέρωσε μετα μου έλεγε ποσα λεπτά ομιλίας εχω και ποσα MB..Επισης μέσω 1314 μου πρότεινε 200' και 100mb με 6€ πατώντας το 6 ενώ πατώντας το 2 μου λέει όλα τα πακέτα και πατώντας 3 μου στέλνει με SMS το υπόλοιπο των λεπτών και MB.Ποτε αλλαξε ετσι το μενού ρε παιδιά;;Παντα έπαιρνα στο 1314 και άκουγα το υπόλοιπο με ημερομηνία λήξης κλπ..Πότε προστέθηκαν όλα τα υπόλοιπα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Σε Frog δυστυχώς δεν το λέει και θα ήταν πολύ χρήσιμο ειδικά για ηλικιωμένα άτομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) Παιδιά πριν λήξει το υπόλοιπο μου, θα μου έρθει μήνυμα από την κοσμοτε να βάλω κάρτα;; Η απλά θα μου "φάει" ότι λεφτά έχω μέσα χωρίς προειδοποίηση στις 17/3;; Αν έρθει μήνυμα νωρίτερα δεν έχω πρόβλημα αλλά επειδή ξεχνάω να κοιτάξω μόνη μου πότε λήγει φοβάμαι ότι θα περάσει από 17/3 και θα μείνω! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited February 11, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Καλημέρα.Πήρα στο 1314 να ακούσω πόσα χρήματα εχω και αφου με ενημέρωσε μετα μου έλεγε ποσα λεπτά ομιλίας εχω και ποσα MB..Επισης μέσω 1314 μου πρότεινε 200' και 100mb με 6€ πατώντας το 6 ενώ πατώντας το 2 μου λέει όλα τα πακέτα και πατώντας 3 μου στέλνει με SMS το υπόλοιπο των λεπτών και MB.Ποτε αλλαξε ετσι το μενού ρε παιδιά;;Παντα έπαιρνα στο 1314 και άκουγα το υπόλοιπο με ημερομηνία λήξης κλπ..Πότε προστέθηκαν όλα τα υπόλοιπα;; Δεν έχει και πάρα πολύ καιρό που συμβαίνει αυτή η ενημέρωση όταν τηλεφωνουμε στο 1314, μα και γω εξεπλαγην θετικά όταν το διαπίστωσα από το Wu νούμερό μου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Παιδιά πριν λήξει το υπόλοιπο μου, θα μου έρθει μήνυμα από την κοσμοτε να βάλω κάρτα;; Αν θυμάμαι καλά στο δικό μου που έληγε πριν λίγο, μου είχε στείλει sms αλλά ήταν καμιά βδομάδα πριν. Όχι δηλαδή πολύ κοντά στη χρονική στιγμή που λήγει. Αν τα ξεχνάς, βάλε μια ειδοποίηση για την προηγούμενη μέρα στο ημερολόγιο google. Θα σου έρθει ειδοποίηση και από την εφαρμογή και στο gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 πως μπορω να τυπωσω εναν λογαριασμο απο wu για να το χρησιμοποιήσω σε μια τραπεζα που το θελουν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Πήγαινε σε ένα κατάστημα Γερμανός ή Cosmote να σου τυπώσουν εκείνοι. Λογαριασμό σε καρτοκινητό έτσι κι αλλιώς δε θα βρεις. Και στο κατάστημα εμένα μία απλή εκτύπωση από το σύστημά τους έκαναν σε μία φόρμα που είχε τους αριθμούς μου, και έβαλαν σφραγίδα. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Πήγαινε σε ένα κατάστημα Γερμανός ή Cosmote να σου τυπώσουν εκείνοι. Λογαριασμό σε καρτοκινητό έτσι κι αλλιώς δε θα βρεις. Και στο κατάστημα εμένα μία απλή εκτύπωση από το σύστημά τους έκαναν σε μία φόρμα που είχε τους αριθμούς μου, και έβαλαν σφραγίδα. Sent from my XT1562 αααα οκ και εκανες κανονικα την δουλεια σου στην τραπεζα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλη βδομαδα, Πως μπορω να ακουω ποσα χρηματα εχει το WU καρτοκινητο της μανα μου απο σταθερο τηλεφωνο??? Δεν θελω να κανω twin sim, στην τελευταια περιπτωση θα γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 αααα οκ και εκανες κανονικα την δουλεια σου στην τραπεζα? Ναι, φυσικά. Καλη βδομαδα, Πως μπορω να ακουω ποσα χρηματα εχει το WU καρτοκινητο της μανα μου απο σταθερο τηλεφωνο??? Δεν θελω να κανω twin sim, στην τελευταια περιπτωση θα γινει. Αν κάνεις λογαριασμό στο mycosmote νομίζω μπορείς να βλέπεις το υπόλοιπο. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 αααα οκ και εκανες κανονικα την δουλεια σου στην τραπεζα? Ισχυει! Το ιδιο εκανα και γω! Και στη wind μαλιστα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyb88 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Παιδια στο εξωτερικό πως μπορεις να δεις το ποτε λήγει το υπολοιπό σου; εν τω μεταξύ έχω την εφαρμογή της κοσμοτε αλλά δε το βλέπω να αναφέρεται κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Παιδια στο εξωτερικό πως μπορεις να δεις το ποτε λήγει το υπολοιπό σου; εν τω μεταξύ έχω την εφαρμογή της κοσμοτε αλλά δε το βλέπω να αναφέρεται κάπου. Έχεις φτιάξει λογαριασμό στο site της cosmote; Εγώ έχω, και σε what's up όταν συνδεθώ μου δείχνει κανονικά. Μόλις εγκατέστησα και την εφαρμογή και το δείχνει και εκεί. Επίσης χρειάστηκε η εφαρμογή να στείλει ένα sms για την ταυτοποίηση μιας και είμαι συνδεδεμένος σε wi-fi. Μήπως αν βρίσκεσαι στο εξωτεερικό έχει κάποιο θέμα με αυτό; Αν έχεις λογαριασμό έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί χρησιμοποιώντας τον πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Από ότι καταλαβαίνω αυτό που ρωτάει ο johnnyb88 είναι η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου της κάρτας. Αυτό δεν φαίνεται στην εφαρμογή της cosmote. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Έχεις φτιάξει λογαριασμό στο site της cosmote; Εγώ έχω, και σε what's up όταν συνδεθώ μου δείχνει κανονικά. Μόλις εγκατέστησα και την εφαρμογή και το δείχνει και εκεί. Επίσης χρειάστηκε η εφαρμογή να στείλει ένα sms για την ταυτοποίηση μιας και είμαι συνδεδεμένος σε wi-fi. Μήπως αν βρίσκεσαι στο εξωτεερικό έχει κάποιο θέμα με αυτό; Αν έχεις λογαριασμό έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί χρησιμοποιώντας τον πάντως. Επειδή ψαχνω και δεν το βρίσκω. Έχεις κάποιο λινκ που κάνω λογαριασμό στο site της Cosmote?? Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Από ότι καταλαβαίνω αυτό που ρωτάει ο johnnyb88 είναι η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου της κάρτας. Αυτό δεν φαίνεται στην εφαρμογή της cosmote. Ναι: Σε Ckarta κ frog μόνο με sms Υ στο 1330, κάτι που δε γίνεται απ'το εξωτερικό. Σε WU μόνο καλώντας 1314. Όχι με sms. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Επειδή ψαχνω και δεν το βρίσκω. Έχεις κάποιο λινκ που κάνω λογαριασμό στο site της Cosmote?? Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Μπες στο http://www.cosmote.gr και πάνω δεξιά λέει είσοδος/εγγραφή στο my Cosmote. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyb88 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Από ότι καταλαβαίνω αυτό που ρωτάει ο johnnyb88 είναι η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου της κάρτας. Αυτό δεν φαίνεται στην εφαρμογή της cosmote. Αυτό ακριβώς εννοώ - το πότε λήγει το υπόλοιπο της κάρτας. Στην εφαρμογή του wup μου το βγάζει στην ελλάδα αλλά στο εξωτερικό δε με αφήνει να συνδεθώ. Γι' αυτό δοκίμασα απ' το σάιτ και την εφαρμογή αλλά τίποτα. Πάντως νομίζω οτι αυτό πρέπει να είναι κάτι που πρέπει να υπάρχει στην εφαρμογή τους. Δε γινεται το 2017 να μη παρέχουν τέτοιου είδους υπηρεσίες στις εφαρμογές τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts