Mark_K Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Κι εγώ νομίζω πως είναι πιο συμφέρον να πάρεις νέο νούμερο. Αν δεν το έχουν και πολλοί και δεν το χρησιμοποιείς ή δεν είναι κανένα σούπερ εύκολο το παλαιό ειδικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Παντως η κοσμοτε δεν ζητάει συνήθως τίποτα παραπάνω για φορητότητα πλην ενος δεκάρικου για την πρώτη ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Εμένα σε κατάστημα Κοσμοτέ στη θεσ/νικη με χρέωσαν 5 ευρώ για νέο νούμερο Φρογκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stfpn Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κάποιος που πήρε τα 5GB της cosmokarta γνωρίζει εάν λήγουν σ'ενα μήνα ή προστίθενται με την μηνιαια ανανέωση 500ΜΒ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κάποιος που πήρε τα 5GB της cosmokarta γνωρίζει εάν λήγουν σ'ενα μήνα ή προστίθενται με την μηνιαια ανανέωση 500ΜΒ? Πρωτοχρονια θα ανανεωσω οποτε και θα ποσταρω αν τα προσθεσε με τα υπολοιπα. Για την ωρα τα εχει ξεχωριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κάποιος που πήρε τα 5GB της cosmokarta γνωρίζει εάν λήγουν σ'ενα μήνα ή προστίθενται με την μηνιαια ανανέωση 500ΜΒ? Τα 5GB του Whats'Up εννοείς. Η Ckarta δεν έδωσε κάτι τέτοιο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stfpn Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Ισχύει και για κοσμοκαρτα μου ηρθε msg. Εάν τα βάζει ξεχωριστά στο app λήγουν σε ένα μήνα. Edited December 30, 2016 by stfpn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Ισχύει και για κοσμοκαρτα μου ηρθε msg. Εάν τα βάζει ξεχωριστά στο app λήγουν σε ένα μήνα. Πώς ενεργοποιείται; Το "λέει" το 1330; Σε Ckarta: Γιατί δεν είδα τίποτα για 5GB με 5€ σε Ckarta πουθενά. Edited December 31, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Naturas Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) λέει και παραλέει.:) καλεις το 1314 και τσούπ να η προσφορά 5 GB για κοσμοκαρτα. αλλα το μυστηριο παραμενει αν τελικα προστίθενται με την επομενη 5 ευρη ανανεωση η αν ληγουν σε ενα μηνα. Edited December 30, 2016 by Naturas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Δεν προστίθενται παιδιά έχει αναφερθεί ξανα. Τα βάζεις και ότι μείνει χάνεται στο τέλος του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Τι παίζει με αυτή την προσφορά, ξέρει κανείς; Είναι μόνο για αυτές τις μέρες ή θα ισχύει για καιρό ακόμα; Θέλω σύντομα να πάρω πολλά GB από Cosmote, γιατί θέλω σίγουρα να έχω έστω και 3G, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Σκέφτομαι για Φοιτητικό Συμβόλαιο με 20GB στα 15€, αλλά επειδή δε θέλω να μπλέξω με ελάχιστη παραμονή (18 μήνες) και πληρώνω τζάμπα λεφτά για GB που ίσως αργότερα δε χρησιμοποιώ, σκέφτομαι και για καρτοκινητο. Η άλλη προσφορά της Frog με 9GB στα 10€, υπάρχει ακόμα; Που μπορώ να την αποκτήσω; Ευχαριστώ. ενεργοποιησε τα 5gb που δινει τo whats up αλλιως παρε ενα wind free to go που με 10 ευρω σου δινει 10gb με δυνατοτηα ενεργοποιησης εως 4 φορες , ισχυει η προσφορα εως 9/1. δες εδω https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/mega-paketa/absolute-surf/ . Παντως για κανενα λογω να πας σε συμβολαιο με τοσους μηνες δεσμευση στην χειροτερη τον περιπτωσεων παρε ενα φρογκ με την προσφορα που λες ή παρε ενα πακετο καρτοιντερνετ δες εδω https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__contractplan_IOTG_me_Karta_4G_FullPack_prs/section/IOTG_onRequest_prs . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Για Ουγγαρία με πακέτο what's up τι πακέτο χρειάζομαι για να έχω Internet με MB? Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Για Ουγγαρία με πακέτο what's up τι πακέτο χρειάζομαι για να έχω Internet με MB? Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παρε μια τοπικη,δεν συμφερει η whats up. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Παρε μια τοπικη,δεν συμφερει η whats up. Όταν εννοείς τοπική εννοείς κάρτα cosmote? Δεν έχω ιδέα από αυτά σχετικά με εξωτερικό. Αν εννοείς καινούργιο νούμερο μιλάω για 5 μέρες μόνο δεν θα είμαι μόνιμα εκεί. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Όταν εννοείς τοπική εννοείς κάρτα cosmote? Δεν έχω ιδέα από αυτά σχετικά με εξωτερικό. Αν εννοείς καινούργιο νούμερο μιλάω για 5 μέρες μόνο δεν θα είμαι μόνιμα εκεί. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Βρες καποια τοπικη καρτα στην χωρα που θα πας.Δεν συμφερει να εχεις δεδομενα με περιαγωγη,λιγα και ακριβα ειναι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Με ανανέωση 10€ στο Γερμανό - cosmote παίρνεις κάποια mb δώρο στην κοσμοκαρτα. Νομίζω 500. Γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο (online) να γίνει αυτό; Αν μπορώ να αποφύγω την αναμονή στα καταστήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Με ανανέωση 10€ στο Γερμανό - cosmote παίρνεις κάποια mb δώρο στην κοσμοκαρτα. Νομίζω 500. Γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο (online) να γίνει αυτό; Αν μπορώ να αποφύγω την αναμονή στα καταστήματα... Φυσικά. Μπαίνεις στην παρακάτω διεύθυνση και επιλέγεις ποσό και αριθμό. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Γνωρίζει κάποιος πώς παίρνω σε whatsup τα 500ΜΒ/5€? Έχει εξαφανιστεί από το app ενώ υπάρχει μόνο το εορταστικό 5GB/5€ στο οποίο όμως δεν προστίθενται τυχόν υπόλοιπα ΜΒ και λήγει μόνο του σε ένα μήνα. Επιπλέον έχει εμφανιστεί 600ΜΒ/6€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Γνωρίζει κάποιος πώς παίρνω σε whatsup τα 500ΜΒ/5€? Έχει εξαφανιστεί από το app ενώ υπάρχει μόνο το εορταστικό 5GB/5€ στο οποίο όμως δεν προστίθενται τυχόν υπόλοιπα ΜΒ και λήγει μόνο του σε ένα μήνα. Επιπλέον έχει εμφανιστεί 600ΜΒ/6€. Πλέον δεν μπορείς. Έχουν αλλάξει τις τιμές των πακέτων. Το παλιό 5 ευρώ 500mb, έχει γίνει 6 ευρώ 600mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 (edited) Γνωρίζει κάποιος πώς παίρνω σε whatsup τα 500ΜΒ/5€? Έχει εξαφανιστεί από το app ενώ υπάρχει μόνο το εορταστικό 5GB/5€ στο οποίο όμως δεν προστίθενται τυχόν υπόλοιπα ΜΒ και λήγει μόνο του σε ένα μήνα. Επιπλέον έχει εμφανιστεί 600ΜΒ/6€. Πλέον δεν μπορείς. Έχουν αλλάξει τις τιμές των πακέτων. Το παλιό 5 ευρώ 500mb, έχει γίνει 6 ευρώ 600mb. Βλέπω αυτά στο app mycosmote (στις Υπηρεσίες): http://i64.tinypic.com/353a237.png....http://i65.tinypic.com/2646ys9.png...http://i65.tinypic.com/vopglk.png Αυτή τη στιγμή δεν ανοίγει το app mycosmote, αλλά για δοκίμασε από κει...:) Μόλις άνοιξε κ λέει αυτό: http://i67.tinypic.com/2czzsz.png Edited January 1, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Αυτά πρέπει να είναι για cosmoκάρτα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλή Χρονιά σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ενώ μου στέλνουν 400 sms 2 φίλοι δώρο (200 sms ο καθένας), να έχω υπόλοιπο στην κάρτα 4,5€, να στέλνω περίπου 50 sms και να μου λέει ότι έχω υπόλοιπο -4 € στην κάρτα και να μου έχει φάει και τα 50 sms από το δώρο δηλαδή να μου δείχνει ότι έχω τώρα 350 sms. Μάλλον για απάτη της cosmote Μου φαίνεται το δώρο. Έτυχε σε κανέναν άλλο το ίδιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Μήπως κάτι άλλο σου έφαγε τα 4€ και τα μηνύματα αφαιρέθηκαν κανονικά από τα δωρεάν που είχες; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλή Χρονιά σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ενώ μου στέλνουν 400 sms 2 φίλοι δώρο (200 sms ο καθένας), να έχω υπόλοιπο στην κάρτα 4,5€, να στέλνω περίπου 50 sms και να μου λέει ότι έχω υπόλοιπο -4 € στην κάρτα και να μου έχει φάει και τα 50 sms από το δώρο δηλαδή να μου δείχνει ότι έχω τώρα 350 sms. Μάλλον για απάτη της cosmote Μου φαίνεται το δώρο. Έτυχε σε κανέναν άλλο το ίδιο ; μήπως ήταν μεγάλα και τα έστειλε σαν mms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλή Χρονιά σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ενώ μου στέλνουν 400 sms 2 φίλοι δώρο (200 sms ο καθένας), να έχω υπόλοιπο στην κάρτα 4,5€, να στέλνω περίπου 50 sms και να μου λέει ότι έχω υπόλοιπο -4 € στην κάρτα και να μου έχει φάει και τα 50 sms από το δώρο δηλαδή να μου δείχνει ότι έχω τώρα 350 sms. Μάλλον για απάτη της cosmote Μου φαίνεται το δώρο. Έτυχε σε κανέναν άλλο το ίδιο ; Προφανώς και τα έστειλες μαζικά (μέσα σε 2-3 λεπτά: Αλλιώς δε πάει μειον). Πάρτους τηλέφωνο στο 2106513888 να δεις τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts