Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γ) Παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων CALL THEM ALL 600, CALL THEM ALL PLUS, SUPER CALL THEM ALL, SUPER CALL THEM ALL PLUS και 200’ προς όλα τα δίκτυα για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP της COSMOTE. Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα έως και την 20/12/2016, θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα πακέτα αυτά με τις υφιστάμενες παροχές έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους.

Δηλαδή θα καταργηθούν ΟΛΑ τα πακέτα call them all???

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δηλαδή θα καταργηθούν ΟΛΑ τα πακέτα call them all???

Δεν είναι δικά μου λόγια... ανακοίνωση της cosmote είναι με βάση τα λεγόμενα της τα παραπάνω πακετα μιας τέλειωσαν

Από 20/12/1016

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Βρε παίδες καταργούν τα Call Them all για να μείνουν τα αντιστοιχα Call Them all i τα οποία έχουν και 100 Mb internet. Απλά πράγματα.

Εχω μεγαλο προβλημα. Το κινητο μ εχει κανρι φραγη ολων των εισερχομενων κλεισων και μηνυματων και δεν ξερω τι να κανω για να το απενεργοποιησω... τι χειροτερο ειβαι πως υο χρειαζομαι αμεσα επιφη θελω να ανακτισω τον κωδικο μ φβ και καθως δεν μπορει να δεχτει μηνυματα ουτε κλεισεις δεν μπορω να κανω κατι... Σας παρακαλω βοηθηστε με συνυομα!

Θα κάνεις μία ανανέωση του κινητού σου αξίας από 5 ευρώ και θα ενεργοποιηθεί.

Στην περίπτωση που έχει λήξει καλείς την εξυπηρέτηση πελατών μέχρι 6 μήνες από την ημερομηνία λήξης και στο ανοίγουν ξανά.

πάλι η εφαρμογή Whatsup δεν καταλαβαίνει ότι η κοσμοτε σιμ ΕΊΝΑΙ στην πρώτη θέση! απενεργοποιησα την 2η σιμ δήλωσα τα δεδομένα εννοείται στην κάρτα της κοσμοτε αλλά τίποτα! τι άχρηστοι που είναι! μια χαρά δούλευε μέχρι χτες

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει ειδική ρύθμιση πλέον για να δηλώσεις σε ποιά θεση είναι η κοσμοτε. Εμένα με την κοσμοτέ στη 2η θέση και με wifi δουλεύει οκ.Κοίτα μήπως δεν έχεις ενημερώσει την εφαρμογή. Edited by kmpatra

Εχει ειδική ρύθμιση πλέον για να δηλώσεις σε ποιά θεση είναι η κοσμοτε. Εμένα με την κοσμοτέ στη 2η θέση και με wifi δουλεύει οκ.Κοίτα μήπως δεν έχεις ενημερώσει την εφαρμογή.

την 2.2.9 έχω είναι η τελευταία; την βρήκα την ρύθμιση αλλα ήταν ήδη στην κοσμοτε

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161126/fa38ff6a9018a9fed9e227e745119295.jpg

Edited by ilka71

Ναι, αυτή είναι.

Έχεις πάει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής να επιλέξεις σε ποια θέση είναι η Sim σου;

Ναι, αυτή είναι.

Έχεις πάει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής να επιλέξεις σε ποια θέση είναι η Sim σου;

Ε Ναι δεν φαίνεται στο screenshot που ανέβασα;Ή είναι άλλη η ρύθμιση;

Αυτό είναι. Δεν το είχες ανεβάσει ακόμα όταν σου απάντησα.

Περίεργο είναι. Εγώ γενικά δεν είχα θέμα ακόμα και πριν ενσωματώσουν την συγκεκριμένη ρύθμιση. Και να μου έβγαζε κάτι κατά καιρούς είχα βρει πατέντα για να το ξεπερνώ(έθετα κλήσεις και sms να γίνονται από την Cosmote sim). Όμως από τότε που υπάρχει αυτή η ρύθμιση δεν με απασχόλησε ξανά.

Αυτό είναι. Δεν το είχες ανεβάσει ακόμα όταν σου απάντησα.

Περίεργο είναι. Εγώ γενικά δεν είχα θέμα ακόμα και πριν ενσωματώσουν την συγκεκριμένη ρύθμιση. Και να μου έβγαζε κάτι κατά καιρούς είχα βρει πατέντα για να το ξεπερνώ(έθετα κλήσεις και sms να γίνονται από την Cosmote sim). Όμως από τότε που υπάρχει αυτή η ρύθμιση δεν με απασχόλησε ξανά.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161126/2328ff9d18fff77c1f5e1abb373c25ba.jpg

τα βάζω όλα κοσμοτε!

να προτεινω κατι.

σβησε την εφαρμογη. ασε μονο την σιμ της κοσμοτε στο τηλεφωνο, στην πρωτη θεση. καεβασε την εφαρμογη ξανα, δουλεψε την. τελος, βαλε και την 2η σιμ στο τηλεφωνο

Καλησπέρα, έχω έναν φίλο ο οποίος μου λέει ότι βάζει με 8 ευρώ 400 λεπτά προς όλους απλά πάει σε ένα κατάστημα Γερμανός και το ζητάει και το ενεργοποιούν. Ισχύει κάτι τέτοιο εγώ στο ίντερνετ δεν μπορώ να το βρω πουθενά.

Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

400 λεπτά προς όλους παίρνουν παλαιοί συνδρομητές που είχαν εγγραφεί στην προσφορά: με ανανέωση από 10€, δώρο 400' λεπτά προς όλους με αφαίρεση 3€ από το υπόλοιπο. Ωστόσο μερίδα των συνδρομητών cosmoκάρτα που λαμβάνουν την προσφορά αυτή έχουν και έξτρα προνόμιο να μην τους αφαιρούνται ούτε τα 3€. Σε αυτή τη μερίδα ανήκει ο φίλος σου.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

400 λεπτά προς όλους παίρνουν παλαιοί συνδρομητές που είχαν εγγραφεί στην προσφορά: με ανανέωση από 10€, δώρο 400' λεπτά προς όλους με αφαίρεση 3€ από το υπόλοιπο. Ωστόσο μερίδα των συνδρομητών cosmoκάρτα που λαμβάνουν την προσφορά αυτή έχουν και έξτρα προνόμιο να μην τους αφαιρούνται ούτε τα 3€. Σε αυτή τη μερίδα ανήκει ο φίλος σου.

Ναι.

Αυτήν εδώ λες, έεε;

http://i63.tinypic.com/zsv2tk.jpg

Ακριβώς. Οι γονείς μου έχουν αμφότεροι την προσφορά. Ο πατέρας μου έχει κανονικά τη χρέωση των 3€, η μητέρα μου, που βάζει πιο αραιά κάρτα, όχι.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ακριβώς. Οι γονείς μου έχουν αμφότεροι την προσφορά. Ο πατέρας μου έχει κανονικά τη χρέωση των 3€, η μητέρα μου, που βάζει πιο αραιά κάρτα, όχι.

Συμπέρασμα;

ΟΚ. Μην απαντήσεις.

Δεν υπάρχει λογική στις προσφορές.

Δεν υπάρχει λογική στις προσφορές.

Υπάρχει. Και μακάρι να ακολουθούσαμε όλοι αυτή τη "λογική": Θα είχαμε πιο λογικές (χωρίς εισαγωγικά) τιμ€ς.:)

Δεν έχεις άδικο.;)

Κάνε και εκκαθάριση cache στην εφαρμογή μπας και...

Sent from my XT1562

να προτεινω κατι.

σβησε την εφαρμογη. ασε μονο την σιμ της κοσμοτε στο τηλεφωνο, στην πρωτη θεση. καεβασε την εφαρμογη ξανα, δουλεψε την. τελος, βαλε και την 2η σιμ στο τηλεφωνο

μπα έκανα και hard reset(για άλλο λόγο) και πάλι τα ίδια! τότε έστειλα email και βλέπουμε