Mark_K Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Για οσους ειναι Whats Up,καταφερατε απο φαντα,κοκα κολα να παρετε MB; Δινουν κατι κωδικους και μπορεις να παρεις MB αμα εχεις Whats Up. Γνωριζετε κατι; Ναι, δοκίμασα με 2 καπάκια και έδωσε 50MB για τον κάθε κωδικό. Δεν τα ενεργοποίησα και έχω σώσει τα screenshot για αργότερα μιας και έχω MB αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Edit:Πηρα 1GB παρολο που δεν ειχα προβλημα. Με SMS? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος; Sent from my MX4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ναι τα περισσότερα καπάκια δίνουν 50mb για μια μέρα. Ελεος καταξοδευτικαν. Επίσης έστειλα μνμ 1000 στο 1256 και πείρα το 1gb δώρο και δεν είχα αντιμετωπίσει το γνωστό πρόβλημα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Με SMS? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος; Sent from my MX4 Εστειλα στο 1256 και ολα κομπλε.Απο βδομαδα θα το βαλω στη μανα μου που θα φερει και το δικο της νουμερο στο Wu. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Κομπλέ με το 1000 στο 1256 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160805/7852f192c794a9547527777256c1dab2.jpg Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos69 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Από ποιό τρώει πρώτα, απο το δώρο της εβδομάδας ή από το αγορασμένο μηνιαίο πακέτο ίντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Από ποιό τρώει πρώτα, απο το δώρο της εβδομάδας ή από το αγορασμένο μηνιαίο πακέτο ίντερνετ; παντα τρωει τα δωρα αναλογα με την ημερομηνία λήξης....αυτα που τελειωνουν νωριτερα πρωτα και μετα τα αλλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Από ποιό τρώει πρώτα, απο το δώρο της εβδομάδας ή από το αγορασμένο μηνιαίο πακέτο ίντερνετ; Σε ένα frog δικό μου τρώει από το δώρο. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Παιδιά εδώ και δύο ώρες έβαλα 10€ κάρτα από Γερμανό και δεν μου έδωσαν δώρο mb. Μου έστειλαν μόνο κωδικό reloadit!! Το σταμάτησαν το δώρο? Μόνο 100mb πήρα από το reloadit. Μπορεί να μου το βάλανε το δώρο αλλά να μη μου ήρθε ενημερωτικό μήνυμα.... Θυμάται κανείς που στέλνω να δω? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited August 5, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Παιδιά εδώ και δύο ώρες έβαλα 10€ κάρτα από Γερμανό και δεν μου έδωσαν δώρο mb. Μου έστειλαν μόνο κωδικό reloadit!! Το σταμάτησαν το δώρο? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) το δωρο δεν ισχυει απο καταστημα ισχυει μονο με χρεωστικη τραπεζης η paypal τουλαχιστον αυτο λεει στην εφαρμογη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 το δωρο δεν ισχυει απο καταστημα ισχυει μονο με χρεωστικη τραπεζης η paypal τουλαχιστον αυτο λεει στην εφαρμογη Το έχω πάρει και από κατάστημα πριν κάνα 2μηνο ήταν η πρώτη ανανέωση αν παίζει αυτό ρόλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το έχω πάρει και από κατάστημα πριν κάνα 2μηνο ήταν η πρώτη ανανέωση αν παίζει αυτό ρόλο τι να σου πω εγω το βαζω με χρεωστική και paypal και το παίρνω παντα και στην σελιδα τωρα που ειδα δεν γραφει για καταστηματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) το δωρο δεν ισχυει απο καταστημα ισχυει μονο με χρεωστικη τραπεζης η paypal τουλαχιστον αυτο λεει στην εφαρμογη Και από κατάστημα μου το δίνανε!! Γι αυτό και λέω τι γίνεται τώρα...... (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά στείλτε 1000 στο 1256 και δίνει η κοσμοτε και γουατσαπ 1GB ίντερνετ για 7 ημέρες λόγω του προβλήματος που είχε https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160805/7c2e326b2a8a8a0d409b63eeace2c8b6.jpg (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited August 5, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Τα παίρνουν αυτοί που δεν είχαν πρόβλημα και εμείς που είχαμε καθόμαστε στην παγοκολώνα.... Α ρε cosmote, μια ζωή τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Τα παίρνουν αυτοί που δεν είχαν πρόβλημα και εμείς που είχαμε καθόμαστε στην παγοκολώνα.... Α ρε cosmote, μια ζωή τα ίδια. γιατι το λες αυτο???ολοι το παίρνουν αδερφε στειλε μηνυμα εγω το πηρα παντως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 γιατι το λες αυτο???ολοι το παίρνουν αδερφε στειλε μηνυμα εγω το πηρα παντως Το cosmote internet on the go με κάρτα (στο οποίο είχα το πρόβλημα) δεν έχει δυνατότητα αποστολής SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το cosmote internet on the go με κάρτα (στο οποίο είχα το πρόβλημα) δεν έχει δυνατότητα αποστολής SMS. χαχαχχα σωπα ρε αδερφε εσυ εισαι τερμα γκαντεμης!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RED3 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Μου ηρθε ενα μηνυμα για δωρο 1GB για 7μερες. Μπορω να το κρατησω και να το βαλω στις 10/8 λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 εμ αυτο περιμενουμε να μαθουμε επισημη ανακοινωση δεν παιζει για μεχρι ποτε μπορουμε να ενεργοποιησουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) μολις βγηκε η εξής ανακοίνωση στην σελιδα του WU στο φβ ''Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ολοκλήρωση της αποστολής του ενημερωτικού sms σε όσους έχουν επηρεαστεί, θα γίνει μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου'' και οχι απο την στιγμη που περαστικα θα τα τραβαει αυτο μονο του....δεν εχεις επιλογη....εκτος φυσικα αν στειλεις το μηνυμα αλλη ωρα που διακινδυνευεις να μην ισχυει η προσφορα Edited August 5, 2016 by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) @lek88, ωραία η παίχτρια! :) Σε Cosmoκάρτα έστειλα 1000 στο 1256 και ήρθε το δωράκι. Δεν ξέρω αν τελικά παίζει ρόλο αν κάποιος είχε πρόβλημα ή όχι. Προσωπικά ήμουν στους άτυχους την ημέρας της βλάβης. Και με ζυγό το τελευταίο νούμερο. :ninja: Edited August 5, 2016 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 @lek88, ωραίος ο παίχτης! :) [/img][/url] παιχτρια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το πήρα και εγώ με καρτοσυμβόλαιο!!! Thanks παίδες για την ενημέρωση Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Όσοι έχετε Internet on the go ΣΕ φλασακι βάλτε την σιμ σε ένα κινητό και στείλτε το μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 @lek88, ωραία η παίχτρια! :) Σε Cosmoκάρτα έστειλα 1000 στο 1256 και ήρθε το δωράκι. Δεν ξέρω αν τελικά παίζει ρόλο αν κάποιος είχε πρόβλημα ή όχι. Προσωπικά ήμουν στους άτυχους την ημέρας της βλάβης. Και με ζυγό το τελευταίο νούμερο. :ninja: Μπα δε νομίζω. Θεωρώ πως μπορούν όλοι να το πάρουν το δώρο. Είτε είχαν πρόβλημα είτε όχι. Γιατί μετά θα υπάρχει η σχετική βαβουρα "γιατί αυτοί και όχι εμείς" και είναι κάτι που δεν συμφαιρει την κοσμοτε νομίζω. Τώρα η κοσμοτε θέλει να ησυχασει τα πνεύματα. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts