Kaith2 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Βρισκομαι στη χιο το σημα ειναι δυσκολο..το θεμα ειναι δεν μπορω να κανω κλησεις και να στειλω μηνυματα ενω εχω δωρεαν απο reload και τα mb μπορω να τα χρησιμοποιησω..τι γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Βρισκομαι στη χιο το σημα ειναι δυσκολο..το θεμα ειναι δεν μπορω να κανω κλησεις και να στειλω μηνυματα ενω εχω δωρεαν απο reload και τα mb μπορω να τα χρησιμοποιησω..τι γινεται?? Παραπονα στο φβ κανε...μαλλον εχετε θεμα με τις κλησεις και τα sms. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλό θα ήταν άπαντες να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Cosmote My Internet η οποία είναι διαθέσιμη πλέον και για καρτοκινητά https://goo.gl/dG2322 για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις με τις χρεώσεις. μπορουμε και μεις οι wu να το κανουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Βρισκομαι στη χιο το σημα ειναι δυσκολο..το θεμα ειναι δεν μπορω να κανω κλησεις και να στειλω μηνυματα ενω εχω δωρεαν απο reload και τα mb μπορω να τα χρησιμοποιησω..τι γινεται?? Δοκίμασε να βάλεις χειροκίνητα το δίκτυο σε κοσμοτε και προσπάθησε πάλι Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 μπορουμε και μεις οι wu να το κανουμε? Ναι μπορούμε, μόλις το ενεργοποίησα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 μπορουμε και μεις οι wu να το κανουμε? Ανακοινώνεται η από 4.07.2016 εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας COSMOTE My Internet (εφεξής «Υπηρεσία»), για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές COSMOTE με οικονομικά προγράμματα φωνής Καρτοσυμβολαίου, COSMOTE Business Mobile Cost Control και Καρτοκινητής. H COSMOTE δημιούργησε τη νέα Υπηρεσία COSMOTE My Internet με σκοπό την κατά το δυνατόν αμεσότερη πληροφόρηση του συνδρομητή αναφορικά με τη χρήση υπηρεσιών δεδομένων μέσω της σύνδεσης του. Η πρόσβαση στην Υπηρεσία παρέχεται δωρεάν μέσω της ειδικής ιστοσελίδας στη διεύθυνση http://myinternet.cosmote.gr και παρέχει σε όλους τους συνδρομητές Καρτοσυμβολαίου, COSMOTE Business Mobile Cost Control και Καρτοκινητής που έχουν ενεργοποιημένη την Υπηρεσία: Ενημέρωση για το υπόλοιπο της διαθέσιμης χρήσης (ΜΒ). Η ενημέρωση παρέχεται συγκεντρωτικά αλλά και αναλυτικά για κάθε ενεργή υπηρεσία δεδομένων στη σύνδεση του συνδρομητή Ενημέρωση για την ημερομηνία ανανέωσης τυχόν ενσωματωμένης χρήσης (ΜΒ) στη σύνδεση του Δυνατότητα ενεργοποίησης πρόσθετου πακέτου δεδομένων όποτε το επιθυμεί ο συνδρομητής, με χρέωση στη σύνδεση του, ώστε να συνεχίσει την πλοήγηση στο διαδίκτυο Δυνατότητα ενημέρωσης για τις ισχύουσες χρεώσεις και τους παρόντες Όρους Δυνατότητα απενεργοποίησης της Υπηρεσίας. Με την απενεργοποίηση της Υπηρεσίας η χρέωση για χρήση δεδομένων εκτός από τυχόν ενσωματωμένη χρήση δεδομένων του Προγράμματος του Συνδρομητή ή τυχόν πρόσθετων πακέτων δεδομένων, θα γίνεται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της COSMOTE. Ενημέρωση για το διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο Ενημέρωση για την ημερομηνία λήξης των πρόσθετων πακέτων δεδομένων που έχει ενεργοποιήσει ο συνδρομητής Oι συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής μπορούν να ενεργοποιήσουν την Υπηρεσία και με αποστολή δωρεάν SMS με το λεκτικό «ΜΙ» στο 1333. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ανακοινώνεται η από 4.07.2016 εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας COSMOTE My Internet (εφεξής «Υπηρεσία»), για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές COSMOTE με οικονομικά προγράμματα φωνής Καρτοσυμβολαίου, COSMOTE Business Mobile Cost Control και Καρτοκινητής. H COSMOTE δημιούργησε τη νέα Υπηρεσία COSMOTE My Internet με σκοπό την κατά το δυνατόν αμεσότερη πληροφόρηση του συνδρομητή αναφορικά με τη χρήση υπηρεσιών δεδομένων μέσω της σύνδεσης του. Η πρόσβαση στην Υπηρεσία παρέχεται δωρεάν μέσω της ειδικής ιστοσελίδας στη διεύθυνση http://myinternet.cosmote.gr και παρέχει σε όλους τους συνδρομητές Καρτοσυμβολαίου, COSMOTE Business Mobile Cost Control και Καρτοκινητής που έχουν ενεργοποιημένη την Υπηρεσία: Ενημέρωση για το υπόλοιπο της διαθέσιμης χρήσης (ΜΒ). Η ενημέρωση παρέχεται συγκεντρωτικά αλλά και αναλυτικά για κάθε ενεργή υπηρεσία δεδομένων στη σύνδεση του συνδρομητή Ενημέρωση για την ημερομηνία ανανέωσης τυχόν ενσωματωμένης χρήσης (ΜΒ) στη σύνδεση του Δυνατότητα ενεργοποίησης πρόσθετου πακέτου δεδομένων όποτε το επιθυμεί ο συνδρομητής, με χρέωση στη σύνδεση του, ώστε να συνεχίσει την πλοήγηση στο διαδίκτυο Δυνατότητα ενημέρωσης για τις ισχύουσες χρεώσεις και τους παρόντες Όρους Δυνατότητα απενεργοποίησης της Υπηρεσίας. Με την απενεργοποίηση της Υπηρεσίας η χρέωση για χρήση δεδομένων εκτός από τυχόν ενσωματωμένη χρήση δεδομένων του Προγράμματος του Συνδρομητή ή τυχόν πρόσθετων πακέτων δεδομένων, θα γίνεται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της COSMOTE. Ενημέρωση για το διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο Ενημέρωση για την ημερομηνία λήξης των πρόσθετων πακέτων δεδομένων που έχει ενεργοποιήσει ο συνδρομητής Oι συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής μπορούν να ενεργοποιήσουν την Υπηρεσία και με αποστολή δωρεάν SMS με το λεκτικό «ΜΙ» στο 1333. ναι το εκανα απο χθες απλα πατουσα το λινκ απο το pc και γινεται μονο μεσο κινητου(απο το λινκ)ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Έχω ξαναπεί πως είναι για τα μπάζα όλες οι υπηρεσίες τους αλλά ας όψεται το καλό σήμα . Εννοείται έχω ενεργοποιημένα τα data και πακέτο σε χρήση με 6gb υπόλοιπο . Σε όποιο σημείο της οθόνης κάνω κλικ δεν γίνεται τίποτε , βλέπω ότι και εσείς στην φωτό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Εμένα λειτουργεί κανονικά. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Έχω ξαναπεί πως είναι για τα μπάζα όλες οι υπηρεσίες τους αλλά ας όψεται το καλό σήμα . Εννοείται έχω ενεργοποιημένα τα data και πακέτο σε χρήση με 6gb υπόλοιπο . Σε όποιο σημείο της οθόνης κάνω κλικ δεν γίνεται τίποτε , βλέπω ότι και εσείς στην φωτό . εμενα αυτο το εμφανιζε οταν ειχα και το WIFI ανοικτο..μετα που το εκλεισα και δουλεψα μονο DATA μια χαρα δουλευει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Εστειλα το sms, μου ηρθε απαντηση οτι ολα οκ και ανοιξα τα δεδομενα. Τοτε μονο δουλεψε η σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Την πρώτη φορά είχα ανοιχτό το wifi , μετά το έκλεισα και πάλι τα ίδια , έκανα εκκαθάριση cache δίχως αποτέλεσμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Αυτο το μηνα ενεργοποιησα την Ευρωπαικη Καρτα νεων οπου με πρωτη ανανεωση απο 10€ καθε μηνα μου δινει 600' σε whatsup και 600 MB. Σημερα με την αναβαθμιση της εφαρμογης, στις υπηρεσιες εμφανιστηκε και μια επιλογη για την Ευρωπαικη καρτα, οπου γραφει ενεργοποιηση, και οταν μπαινω μεσα μου λεει οτι με 5€ μπορω να εχω την φοιτητικη προσφορα 1000' προς ολους με 5€. Εχει κανεις αλλος την Ευρωπαικη Καρτα; Ισχυει αυτο το πακετο; Εγώ την έχω εδώ και 2-3 χρόνια και το έχω κανονικα αυτό το πακέτο. Σχετικά με την ευρωπαικη καρτα νέων αν κανω ανανεωση μεσω καταστηματος Γερμανος ή μεσω χρεωστικής κάρτας θα πάρω δώρο 1gb συν τις παραπανω προσφορες(5€-->1000 λεπτα προς ολους, δινει 600' σε whatsup και 600 MB) ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Ακομα δεν εβαλα κάποια καρτα για να το δοκιμασω να σου πω την αληθεια. Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1550 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Την πρώτη φορά είχα ανοιχτό το wifi , μετά το έκλεισα και πάλι τα ίδια , έκανα εκκαθάριση cache δίχως αποτέλεσμα . Φίλε απενεργοποίησε και την "εξοικονόμηση δεδομένων".. σε μένα αυτό ήταν πάντως στον chrome, και είναι λογικό, γιατί τότε σε συνδέει μέσω server της Google για να κάνει τη συμπίεση, οπότε τρως πόρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Ευχαριστώ Πάνο, αυτό ήταν το πρόβλημα. From m2 note with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Παιδιά θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με την εξυπηρέτηση της cosmote μετά από δραματική μείωση του υπολοίπου χρόνου ομιλίας μου. Τις προάλλες ενώ είχα διαθέσιμα MB από την φοιτητική προσφορά, τα ΜΒ τελειώνουν αλλά λόγο συνήθειας συνεχίζω και σερφάρω στο ίντερνετ με αποτέλεσμα 26.20 ευρώ να κάνουν φτερά μέσα σε 2'. (Όταν τα ΜΒ του προγράμματος σου έχουν τελειώσει αλλά το πρόγραμμα δεν έχει λήξει, σε χρεώνουν 1 ευρώ ανά ΜΒ που χαλάς) Σοκαρισμένος γυρνάω σπίτι και παίρνω κατευθείαν την εξυπηρέτηση τηλέφωνο λέγοντας του ότι δεν χάλασα τόσα ΜΒ κι ότι είναι απαράδεκτο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να μου φάνε 26.20 ευρώ. Προωθούν το αίτημα στην τεχνική υποστήριξη οι οποίοι μου λένε ότι είναι λογική αυτή η χρέωση καθώς όντως μπήκα στο ίντερνετ κι ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για τα λεφτά που χάθηκαν. Αμέσως στέλνω μήνυμα στην επικοινωνία μέσω του whatsup.gr και τους αναφέρω ότι δεν θα μπορέσω να είμαι συνδρομητής σε μία τέτοιου μεγέθους εταιρία η οποία επιβάλλει αυτές τις χρεώσεις στους πελάτες της σε τέτοιους καιρούς. Να μην τα πολυλογώ με παίρνουν τηλέφωνο από την υποστήριξη 13888 και μου αναφέρουν ότι μπορούν να μου επιστρέψουν 10 ευρώ από τα 26.20 που είχα και μηδενίστηκαν. Προφανώς δέχτηκα αλλά θέλω τη γνώμη σας. Στη θέση μου παρόλα τα 10 ευρώ που επιστράφηκαν θα παραμένατε στην εταιρία συνδρομητής; Ναι μεν ήξερα ότι υπήρχε η χρέωση 1 ευρώ ανά ΜΒ αλλά δεν είναι λογικό μέσα σε 2' να γίνονται αέρα 26 ευρώ που μαζευόντουσαν μήνες πιο πριν!!! Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Γι αυτό έβγαλαν αυτήν την υπηρεσία http://myinternet.cosmote.gr/ για να αποφεύγονται τέτοια πράγματα. Το λάθος είναι δικό σου. Δε σου ρθε SMS όταν τελείωναν τα MB?:blink: Προφανώς αν είσαι ευχαριστημένος από σήμα/κάλυψη/ταχύτητες μένεις. Εντάξει άσχημο αυτό που έγινε αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Ενεργοποίησε την παραπάνω υπηρεσία να είσαι ασφαλής από εδώ και πέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Έτσι είναι δυστυχώς σε όλες. Όταν έχεις πακέτο δεδομένων με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης και τα καταναλώσεις πριν από αυτή, η χρέωση στη συνέχεια είναι τεράστια. Δηλαδή και να πας αλλού, τον ίδιο κίνδυνο θα έχεις. Αν είναι περίπου 1€ ανά MB, και μιλάς για 26mb σε 2 λεπτά, προσωπικά μου φαίνεται όχι ανέφικτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Παιδιά θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με την εξυπηρέτηση της cosmote μετά από δραματική μείωση του υπολοίπου χρόνου ομιλίας μου. Τις προάλλες ενώ είχα διαθέσιμα MB από την φοιτητική προσφορά, τα ΜΒ τελειώνουν αλλά λόγο συνήθειας συνεχίζω και σερφάρω στο ίντερνετ με αποτέλεσμα 26.20 ευρώ να κάνουν φτερά μέσα σε 2'. (Όταν τα ΜΒ του προγράμματος σου έχουν τελειώσει αλλά το πρόγραμμα δεν έχει λήξει, σε χρεώνουν 1 ευρώ ανά ΜΒ που χαλάς) Σοκαρισμένος γυρνάω σπίτι και παίρνω κατευθείαν την εξυπηρέτηση τηλέφωνο λέγοντας του ότι δεν χάλασα τόσα ΜΒ κι ότι είναι απαράδεκτο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να μου φάνε 26.20 ευρώ. Προωθούν το αίτημα στην τεχνική υποστήριξη οι οποίοι μου λένε ότι είναι λογική αυτή η χρέωση καθώς όντως μπήκα στο ίντερνετ κι ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για τα λεφτά που χάθηκαν. Αμέσως στέλνω μήνυμα στην επικοινωνία μέσω του whatsup.gr και τους αναφέρω ότι δεν θα μπορέσω να είμαι συνδρομητής σε μία τέτοιου μεγέθους εταιρία η οποία επιβάλλει αυτές τις χρεώσεις στους πελάτες της σε τέτοιους καιρούς. Να μην τα πολυλογώ με παίρνουν τηλέφωνο από την υποστήριξη 13888 και μου αναφέρουν ότι μπορούν να μου επιστρέψουν 10 ευρώ από τα 26.20 που είχα και μηδενίστηκαν. Προφανώς δέχτηκα αλλά θέλω τη γνώμη σας. Στη θέση μου παρόλα τα 10 ευρώ που επιστράφηκαν θα παραμένατε στην εταιρία συνδρομητής; Ναι μεν ήξερα ότι υπήρχε η χρέωση 1 ευρώ ανά ΜΒ αλλά δεν είναι λογικό μέσα σε 2' να γίνονται αέρα 26 ευρώ που μαζευόντουσαν μήνες πιο πριν!!! απο την στιγμη που εισαι ενήμερος για αυτες τις χρεωσεις δεν μπορεις να κανεις κατι και σωστα το αναφερεις παραπανω ηταν λαθος δικο σου καθαρα επομένως δεν νομιζω να υπαρχει λογος να φυγεις απο αυτoύς γιατι και στους αλλους να πας παλι τα ιδια θα εκαναν ενεργοποίησε αυτη την επιλογη να κοβεται το ιντερενετ οταν τελειώσουν τα μβ και για να μην την ξαναπαθεις.Οσον αφορα το 10ευρω που σου εκοψαν να ξερεις πως ηταν κατι που δεν το κανουν αρα και απο αυτο κατι βηγκε απο την χασουρα!!!αρα παραμένεις και περισσότερο προσοχη γιατι αυτοι δεν εχουν ελεος!!εμενα επειδη τωρα το γυρισα σε wu η κοπελα στο τηλ μου ειπε να προσεχω γιατι αν τελειωσουν θα ματωσω και μαλιστα μου το ειπε 3-4 φορες!! Edited July 8, 2016 by Mark_K αφαίρεση προσβλητικού χαρακτηρισμού Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Απλα φεύγεις. 1 ευρω το mb ειναι αρκετο να καταλάβεις οτι μιλάμε ********* Παιδιά θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με την εξυπηρέτηση της cosmote μετά από δραματική μείωση του υπολοίπου χρόνου ομιλίας μου. Τις προάλλες ενώ είχα διαθέσιμα MB από την φοιτητική προσφορά, τα ΜΒ τελειώνουν αλλά λόγο συνήθειας συνεχίζω και σερφάρω στο ίντερνετ με αποτέλεσμα 26.20 ευρώ να κάνουν φτερά μέσα σε 2'. (Όταν τα ΜΒ του προγράμματος σου έχουν τελειώσει αλλά το πρόγραμμα δεν έχει λήξει, σε χρεώνουν 1 ευρώ ανά ΜΒ που χαλάς) Σοκαρισμένος γυρνάω σπίτι και παίρνω κατευθείαν την εξυπηρέτηση τηλέφωνο λέγοντας του ότι δεν χάλασα τόσα ΜΒ κι ότι είναι απαράδεκτο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να μου φάνε 26.20 ευρώ. Προωθούν το αίτημα στην τεχνική υποστήριξη οι οποίοι μου λένε ότι είναι λογική αυτή η χρέωση καθώς όντως μπήκα στο ίντερνετ κι ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για τα λεφτά που χάθηκαν. Αμέσως στέλνω μήνυμα στην επικοινωνία μέσω του whatsup.gr και τους αναφέρω ότι δεν θα μπορέσω να είμαι συνδρομητής σε μία τέτοιου μεγέθους εταιρία η οποία επιβάλλει αυτές τις χρεώσεις στους πελάτες της σε τέτοιους καιρούς. Να μην τα πολυλογώ με παίρνουν τηλέφωνο από την υποστήριξη 13888 και μου αναφέρουν ότι μπορούν να μου επιστρέψουν 10 ευρώ από τα 26.20 που είχα και μηδενίστηκαν. Προφανώς δέχτηκα αλλά θέλω τη γνώμη σας. Στη θέση μου παρόλα τα 10 ευρώ που επιστράφηκαν θα παραμένατε στην εταιρία συνδρομητής; Ναι μεν ήξερα ότι υπήρχε η χρέωση 1 ευρώ ανά ΜΒ αλλά δεν είναι λογικό μέσα σε 2' να γίνονται αέρα 26 ευρώ που μαζευόντουσαν μήνες πιο πριν!!! Sent from my LG-H815 using Tapatalk Edited July 8, 2016 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Απλα φεύγεις. 1 ευρω το mb ειναι αρκετο να καταλάβεις οτι μιλάμε ********* Sent from my LG-H815 using Tapatalk ναι πανε στην βονταφον το εχει 0,98λεπτα!!! 0.3 λεπτα ειναι κερδος !!θα τους πουλησεις και τρελα!! Edited July 8, 2016 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Έτσι είναι δυστυχώς σε όλες. Όταν έχεις πακέτο δεδομένων με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης και τα καταναλώσεις πριν από αυτή, η χρέωση στη συνέχεια είναι τεράστια. Δηλαδή και να πας αλλού, τον ίδιο κίνδυνο θα έχεις. Αν είναι περίπου 1€ ανά MB, και μιλάς για 26mb σε 2 λεπτά, προσωπικά μου φαίνεται όχι ανέφικτο. Αυτό προσπαθούσα να τους εξηγήσω κι εγώ. Έφυγαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τόσα ΜΒ. Αν και στο φβ να μπεις από την εφαρμογή για 2' μπορεί και να τα χαλάσεις ολα. Το θέμα δεν είναι αν έφταιγα εγώ ή όχι. Το θέμα είναι όπως είπε ο φίλος παραπάνω πως είναι αισχρό το κόστος και όπως σου συμπεριφέρονται θα τους συμπεριφερθείς. Δυστυχώς απειλές θέλουν γιατί αν βαρέσεις 2 φορητότητες συμβόλαια κινητής και 1 φορητότητα σταθερού και ιντερνετ να δεις πως θα σε σεβαστούν μετά. Γι αυτό σε περίπτωση που κι εσείς έχετε τέτοιο θέμα μην το αφήσετε έτσι σκεπτόμενοι ότι "εγώ έφταιγα καλά να πάθω" κυνηγήστε το όσο δεν πάει. Είναι πολλά 26€ παιδιά δεν είναι λίγα. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Εδώ διαφωνώ λιγάκι. Από τη στιγμή που γνωρίζω τι παίζει με τη συγκεκριμένη χρέωση πάντα προσέχω και ανανεώνω το πακέτο αρκετά πριν φτάσει στο τέλος του. Ειδικά αν έχω αρκετά χρήματα μέσα σαν υπόλοιπο. Από εκεί και πέρα δεν έχω δίκιο αν διαμαρτηρηθώ, και το γεγονός ότι σου έδωσαν 10€, είναι απλά μία καλή κίνηση εκ μέρους τους. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Εδώ διαφωνώ λιγάκι. Από τη στιγμή που γνωρίζω τι παίζει με τη συγκεκριμένη χρέωση πάντα προσέχω και ανανεώνω το πακέτο αρκετά πριν φτάσει στο τέλος του. Ειδικά αν έχω αρκετά χρήματα μέσα σαν υπόλοιπο. Από εκεί και πέρα δεν έχω δίκιο αν διαμαρτηρηθώ, και το γεγονός ότι σου έδωσαν 10€, είναι απλά μία καλή κίνηση εκ μέρους τους. Sent from my XT1562 Δηλαδή έπρεπε να ζητήσω και ευχαριστώ που μου έδωσαν 10€ πίσω και έκανα λάθος που τους έστειλα μήνυμα και απαίτησα να επιστραφούν αλλιώς θα πάω σε άλλη εταιρία; άσχετα αν η Vodafone ή η wind χρεώνουν το ίδιο. Αν εγώ κι εσύ δεν διαμαρτυρηθούμε στο ελάχιστο γι αυτές τις χρεώσεις και είμαστε παθητικοί, τόσο αυτές οι χρεώσεις θα συνεχίσουν να υφίστανται από το καρτέλ και την κλίκα, αλλιώς και "εταιρίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας". Με όλο το σεβασμό παιδιά, δεν είναι νοοτροπία αυτή. Πόσο μάλλον όταν σε ξεζουμίζουν τόσα χρόνια με αυτές τις χρεώσεις Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts