MIKU Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Γειά σας. Και εγω μετα απο χρόνια πηγα απο συμβόλαιο cosmote σε κοσμοκαρτα. Εβαλα 10ε και μου δινει λεει 200 λεπτά προς ολους, και εχω 9ε περίπου ακομα.. Ενεργοποίησα και το πακετο 5ε για 500 mb, οποτε εχω 4 υπόλοιπο. Με συμφέρει κατι αλλο πέρα απο αυτα? Διαβαζω οτι αλλοι πηραν παραπανω χρονο ομιλιας ή data. Ειμαι πολλά χρόνια στην cosmote. Αυτο με το 1 γιγα ίντερνετ πως γίνεται? Τον αλλο μηνα πως γίνεται να εχω παλι τα ιδια? Πρέπει παλι να βαλω 10ε? Δεδομένου οτι θα εχω ηδη 4ε υπολοιπο. Τελος, widget να βλέπω υπολοιπο κλπ δεν υπάρχει κανενα σε cosmocarta? Μονο σε συμβολαιο? Ευχαριστω. Αν κάνεις ανανέωση από καταστήματα ή online πέρνεις 1GB δώρο.Εκτος από τα πακέτα που λες έχει και 300' προς όλους με 7€ αλλά και 100 ,sms με 4€.Καθε μήνα βάζεις το ποσό που θες..... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Γειά σας. Και εγω μετα απο χρόνια πηγα απο συμβόλαιο cosmote σε κοσμοκαρτα. Εβαλα 10ε και μου δινει λεει 200 λεπτά προς ολους, και εχω 9ε περίπου ακομα.. Ενεργοποίησα και το πακετο 5ε για 500 mb, οποτε εχω 4 υπόλοιπο. Με συμφέρει κατι αλλο πέρα απο αυτα? Διαβαζω οτι αλλοι πηραν παραπανω χρονο ομιλιας ή data. Ειμαι πολλά χρόνια στην cosmote. Αυτο με το 1 γιγα ίντερνετ πως γίνεται? Τον αλλο μηνα πως γίνεται να εχω παλι τα ιδια? Πρέπει παλι να βαλω 10ε? Δεδομένου οτι θα εχω ηδη 4ε υπολοιπο. Τελος, widget να βλέπω υπολοιπο κλπ δεν υπάρχει κανενα σε cosmocarta? Μονο σε συμβολαιο? Ευχαριστω. https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.whatsup&hl=el απο εδω βλεπεις τα παντα υπολοιπο πακετα ολα και να κανεις καταθεση μεσο χρεωστικης η αν δεν εχεις μεσο καταστηματος κοσμοτε η γερμανο ετσι θα εχεις 1gb δωρο οπως ειπε και ο φιλος....εγω με 14 ευρω αν δεις σε προηγούμενο ποστ πηρα πολυ πραγμα.....επισης με καθε καρτα εχεις και ενα reload που μπορεις να συμπληρωσεις το πακετο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.whatsup&hl=el απο εδω βλεπεις τα παντα υπολοιπο πακετα ολα και να κανεις καταθεση μεσο χρεωστικης η αν δεν εχεις μεσο καταστηματος κοσμοτε η γερμανο ετσι θα εχεις 1gb δωρο οπως ειπε και ο φιλος....εγω με 14 ευρω αν δεις σε προηγούμενο ποστ πηρα πολυ πραγμα.....επισης με καθε καρτα εχεις και ενα reload που μπορεις να συμπληρωσεις το πακετο... O φίλος ρωτάει για cosmokarta, εσύ του ποστάρεις εφαρμογή για whatsup.....Εκτός αν παίζει η εφαρμογή Και σε κοσμοκαρτα Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 O φίλος ρωτάει για cosmokarta, εσύ του ποστάρεις εφαρμογή για whatsup.....Εκτός αν παίζει η εφαρμογή Και σε κοσμοκαρτα Sent from my 1+1 Υπαρχει η εφαρμογη κοσμοτε...2ον τον αλλο μηνα ας το κανει Whats Up λογω προσφορων και πακετων προς Wu(οσοι εχουν καρτοκινητο κοσμοτε ειναι Whats Up ή Frog). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Υπάρχει η εφαρμογή My Cosmote, διαφορετικά μήνυμα (Υπ) στο 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Υπάρχει η εφαρμογή My Cosmote, διαφορετικά μήνυμα (Υπ) στο 1330. Η οποία δεν δουλεύει καθόλου καλά και σε δικαρτο νομίζω ότι πρέπει να είναι στο 1ο slot η κάρτα Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Και με την τελευταία αναβάθμιση η εφαρμογή whatsup παρότι έχω την σιμ κοσμοτε στην πρώτη θέση, μου λέει ότι λειτουργεί μόνο εάν η σιμ είναι στην πρώτη θέση Έλεος.μακράν η χειρότερη εταιρεία σε εφαρμογές της... ---Από Ομάδα Διαχείρισης--- Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 4, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniscoupe Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Καλησπέρα, έβαλα καρτα μέσω χρεώστικης και μου έδωσε 1gb για 15 μέρες όμως ενεργοποίηση και ένα πακέτο με 7.04, 600 wu +600sms και μου έδωσε δώρο 60mb, και τώρα έχω σύνολο 1084 mb αλλά μου γράφει ότι λείγουν σε 1 μήνα..ολα μαζί λείγουν σε ένα μήνα η μόνο τα 60mb θα μου μείνουν μετά από 15 μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Καλησπέρα, έβαλα καρτα μέσω χρεώστικης και μου έδωσε 1gb για 15 μέρες όμως ενεργοποίηση και ένα πακέτο με 7.04, 600 wu +600sms και μου έδωσε δώρο 60mb, και τώρα έχω σύνολο 1084 mb αλλά μου γράφει ότι λείγουν σε 1 μήνα..ολα μαζί λείγουν σε ένα μήνα η μόνο τα 60mb θα μου μείνουν μετά από 15 μέρες? Όλα . Κάθε φορά που βάζεις δεδομένα μεταφέρει όλα . Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Καλησπέρα, έβαλα καρτα μέσω χρεώστικης και μου έδωσε 1gb για 15 μέρες όμως ενεργοποίηση και ένα πακέτο με 7.04, 600 wu +600sms και μου έδωσε δώρο 60mb, και τώρα έχω σύνολο 1084 mb αλλά μου γράφει ότι λείγουν σε 1 μήνα..ολα μαζί λείγουν σε ένα μήνα η μόνο τα 60mb θα μου μείνουν μετά από 15 μέρες? Όλα . Κάθε φορά που βάζεις δεδομένα μεταφέρει όλα . ααααααα ναι γιατι και γω την ειχα αυτη την απορια εβαλα 500 mb με 5ευρω και εδειχνε 1,5Gb να ληγουν σε ενα μηνα........ελα ρε συ μιλαμε εχω καταενθουσιαστει με την φαση...ελπζω αυτο το gb δωρο να μην κοπει ποτε.......γιατι απο τι ειδα καθε μηνα το ανανεωνουν σαν προσφορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 ααααααα ναι γιατι και γω την ειχα αυτη την απορια εβαλα 500 mb με 5ευρω και εδειχνε 1,5Gb να ληγουν σε ενα μηνα........ελα ρε συ μιλαμε εχω καταενθουσιαστει με την φαση...ελπζω αυτο το gb δωρο να μην κοπει ποτε.......γιατι απο τι ειδα καθε μηνα το ανανεωνουν σαν προσφορα Ναι..... ευτυχώς ισχύει αυτό...... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Εγώ την έχω εδώ και 2-3 χρόνια και το έχω κανονικα αυτό το πακέτο. "Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων της COSMOTE από την 01:00 π.μ έως και 06:00 π.μ της 4/7/2016, δεν θα είναι δυνατή η Ενεργοποίηση Υπηρεσιών και Πακέτων, η Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας, η Ενημέρωση διαθέσιμου Χρηματικού Υπολοίπου και διαθέσιμου Υπολοίπου σε λεπτά ομιλίας, SMS και ΜΒ για τους συνδρομητές Καρτοκινητής & ΚαρτοΣυμβολαίου της COSMOTE." Εκανες την προσφορα με την ευρωπαικη καρτα νεων και σου εχει εδω και 3 χρονια το πακετο με 1000 λεπτα προς ολους εδω και τοσο καιρο? Ξερει κανενας σιγουρα αν το ενεργοποιησουμε τωρα αυτο θα υσχιει και αυτο το πακετο με την καρτα νεων? Ειναι καποιος που να το εκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Αν κάνεις ανανέωση από καταστήματα ή online πέρνεις 1GB δώρο.Εκτος από τα πακέτα που λες έχει και 300' προς όλους με 7€ αλλά και 100 ,sms με 4€.Καθε μήνα βάζεις το ποσό που θες..... Για ολο τον μηνα ή....για καποιες μέρες μονο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλησπέρα, έβαλα καρτα μέσω χρεώστικης και μου έδωσε 1gb για 15 μέρες όμως ενεργοποίηση και ένα πακέτο με 7.04, 600 wu +600sms και μου έδωσε δώρο 60mb, και τώρα έχω σύνολο 1084 mb αλλά μου γράφει ότι λείγουν σε 1 μήνα..ολα μαζί λείγουν σε ένα μήνα η μόνο τα 60mb θα μου μείνουν μετά από 15 μέρες? Όλα μαζί θα σου λήξουν σε ένα μήνα. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Υπαρχει η δυνατοτητα να μπαινει αυτοματα ενα πακετο καθε μηνα η πρεπει να το ενεργοποιεις εσυ? Με ενδιαφερει για τα 200' προς ολους π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Υπαρχει η δυνατοτητα να μπαινει αυτοματα ενα πακετο καθε μηνα η πρεπει να το ενεργοποιεις εσυ? Με ενδιαφερει για τα 200' προς ολους π.χ. Στην κοσμοκαρτα γινεται. Καλωντας το 1330 για τα πακετα κλπ θα ακουσεις οδηγιες πως το ενεργοποιεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Για ολο τον μηνα ή....για καποιες μέρες μονο; Το 1 gb δώρο έχει διάρκεια 15 ημέρες. Όπως έγραψαν τα παιδιά πιο πάνω, αν βάλεις πακέτο (πχ 500 mb με 5 ευρώ) προστίθενται στο σύνολο για 1 μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniscoupe Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Ήμουν και εγω χρόνια σε συμβόλαιο cosmote με αποτέλεσμα να μου τρώνε πολλά χωρίς να προσφέρουν τπτ.. Γύρισα σε wu και βρήκα την υγεία μου.. Έχω δίκαρτο κινητό μια wu το και μια q.. Λοιπόν βάζω μια 10αρα cosmote online και παιρνω πακέτο 600 wu 600sms kai 60mb me 7.06 και έχω σύνολο για 1 μήνα, 1084mb 600wu 600sms wu Και μου μένουν κάτι λιγότερο από 2 ευρώ.. Και στην άλλη κάρτα την q βάζω μια 10αρα ανά 3 μήνες και παίρνω μόνο το πακέτο 150προς όλους κ 150 wind/q με 3.02..δεν παίρνω το πακέτο της wu me 5 ευρώ 200 λεπτά γτ εχει τριλεπτες χρεώσεις με μέγιστες 67 κλήσεις.. Ενώ εγώ λόγω δουλειάς μιλάω περίπου μισό έως 1 λεπτό περίπου ανά κλήση, και με την q έχω περίπου 200 κλήσεις + προς wind άλλες 200 περίπου.. Δλδ με 13 περίπου ευρώ το μήνα θεωρώ ότι είναι μια τίμια προσφορά σε σχέση με ένα συμβόλαιο που θα ήθελε 40+++ ευρώ για τετοιο πακέτο.. Edited July 4, 2016 by Gianniscoupe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ήμουν και εγω χρόνια σε συμβόλαιο cosmote με αποτέλεσμα να μου τρώνε πολλά χωρίς να προσφέρουν τπτ.. Γύρισα σε wu και βρήκα την υγεία μου.. Έχω δίκαρτο κινητό μια wu το και μια q.. Λοιπόν βάζω μια 10αρα cosmote online και παιρνω πακέτο 600 wu 600sms kai 60mb me 7.06 και έχω σύνολο για 1 μήνα, 1084mb 600wu 600sms wu Και μου μένουν κάτι λιγότερο από 2 ευρώ.. Και στην άλλη κάρτα την q βάζω μια 10αρα ανά 3 μήνες και παίρνω μόνο το πακέτο 150προς όλους κ 150 wind/q με 3.02..δεν παίρνω το πακέτο της wu me 5 ευρώ 200 λεπτά γτ εχει τριλεπτες χρεώσεις με μέγιστες 67 κλήσεις.. Ενώ εγώ λόγω δουλειάς μιλάω περίπου μισό έως 1 λεπτό περίπου ανά κλήση, και με την q έχω περίπου 200 κλήσεις + προς wind άλλες 200 περίπου.. Δλδ με 13 περίπου ευρώ το μήνα θεωρώ ότι είναι μια τίμια προσφορά σε σχέση με ένα συμβόλαιο που θα ήθελε 40+++ ευρώ για τετοιο πακέτο.. Την καλυτερη δουλεια εκανες...απο σημα πως πανε? σε ποια περιοχη εισαι? Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniscoupe Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Την καλυτερη δουλεια εκανες...απο σημα πως πανε? σε ποια περιοχη εισαι? Στην Κέρκυρα, πραγματικά 9 στις 10 φορές έχω 4g στην κοσμοτε.. Πάρα πολύ καλό το δίκτυο τις.. Από q συμπαθητικά όχι τρελά πράγματα αλλά τις κλήσεις μια χαρά τις κάνει δεν κολλάει.. Στο ίντερνετ έχει ένα θέματακι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Στην Κέρκυρα, πραγματικά 9 στις 10 φορές έχω 4g στην κοσμοτε.. Πάρα πολύ καλό το δίκτυο τις.. Από q συμπαθητικά όχι τρελά πράγματα αλλά τις κλήσεις μια χαρά τις κάνει δεν κολλάει.. Στο ίντερνετ έχει ένα θέματακι.. Εκει ομως εχει αναβαθμισει..θα μπορουσες να βαζεις και MB.Οταν βαζεις 10€ ενα μηνα παιζε με τα δεδομενα της Q.Απλα προσεχε την περιαγωγη με δικτυα απο Αλβανια-Ιταλια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλό θα ήταν άπαντες να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Cosmote My Internet η οποία είναι διαθέσιμη πλέον και για καρτοκινητά https://goo.gl/dG2322 για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις με τις χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλό θα ήταν άπαντες να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Cosmote My Internet η οποία είναι διαθέσιμη πλέον και για καρτοκινητά https://goo.gl/dG2322 για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις με τις χρεώσεις. εγω την ενεργοποίησα! αλλά δεν έχω καταλάβει το εξής: εάν μου τελειώσουν τα mb θα μπει φραγή και θα πρέπει να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο ιντερνετ! εάν όμως δεν έχω ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο ιντερνετ και μπω κατά λάθος στον ιντερνετ τότε τι γινεται; δεν θα μπει και θα με παέι στην σελίδα για να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο ή θα με χρεώσει 1Ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Αν κάνεις ανανέωση από καταστήματα ή online πέρνεις 1GB δώρο.Εκτος από τα πακέτα που λες έχει και 300' προς όλους με 7€ αλλά και 100 ,sms με 4€.Καθε μήνα βάζεις το ποσό που θες..... Το πακέτο 300' προς όλους με 7€ που μπορώ να το βρω για να το ενεργοποιήσω; Στο what's up app δεν το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniscoupe Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Το πακέτο 300' προς όλους με 7€ που μπορώ να το βρω για να το ενεργοποιήσω; Στο what's up app δεν το βρήκα. Νομίζω δεν το έχει το wu αλλά μόνο η cosmocarta ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκει ομως εχει αναβαθμισει..θα μπορουσες να βαζεις και MB.Οταν βαζεις 10€ ενα μηνα παιζε με τα δεδομενα της Q.Απλα προσεχε την περιαγωγη με δικτυα απο Αλβανια-Ιταλια. Ναι τα χρησιμοποιώ όταν θέλω να δω κάποιο βιντεακι η κάτι που θέλει πολλά mb όπως επίσης και τα 1000 προς q που δίνει με κάθε ανανέωση τα χρησιμοποιώ.. Γενικά με έχει βολέψει πάρα πολύ όλο αυτό με τις 2 κάρτες.. 4g μόνο μια φορά έχω δει από την q αλλά 3g ποιανει σε πολλά σημεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts