MIKU Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 να ρωτησω κατι ρε παιδια ,σε ποσο διαστημα απο τοτε που εγινε η τελευταια ανανεωση χανεται ο αριθμος?? ειναι για γουτς απ Σε 3 μήνες τα χρήματα και σε 12 μήνες κλείνει το νούμερο.Αν θες έχεις περιθωριο άλλ ένα μήνα για να το ανοίξεις.Μετά χάνεται οριστικά. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Εντός 6 μηνών από την μέρα που θα χαθείς δικαιούσαι να ζητήσεις τον αριθμό σου σε νέα σύνδεση. Μετά χάνεις και αυτό το δικαίωμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ο πατέρας μου έχει κινητό με cosmoΚαρτα εδώ και πολλά χρόνια. Σε κάποια φάση πριν κανά 2 χρόνια (αν δεν κάνω λάθος) είχε προλάβει την προσφορά που με κάθε ανανέωση 10 ευρώ σου έκανε δώρο 300' προς ΟΛΟΥΣ χωρίς να σου αφαιρεί κάτι από τα 10 ευρώ που έβαζες (πλην των φόρων βεβαίως-βεβαίως). Αυτό το έκανε ΚΑΘΕ μήνα, με τον "φόβο" ότι αν περνούσε κάποιος μήνας και δεν έκανε την ανανέωση μήπως απενεργοποιούνταν η προσφορά. Αυτό, σε συνδιασμό με το ότι ποτέ δεν ξόδευε και τα 300 λεπτά, έχει ως αποτέλεσμα τώρα να έχει μαζευτεί ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ υπόλοιπο στην κάρτα του (νομίζω πάνω από 200 ευρώ :blink: ). Με δεδομένο πως έχει -φυσικά- απλό παλιό κινητό και όχι smartphone για να αγοράζει MB κλπ, και δεν αξίζει με την καμία να τον ψήσω να αγοράσει, και cosmote έχει στην οικογένεια μόνο η μητέρα μου -η οποία χρησιμοποιεί το κινητό ακόμα λιγότερο- αναρωτιέμαι με ποιον τρόπο θα μπορούσε να τα αξιοποιήσει.. Σενάριο πρώτο (και απλούστερο): Σταματάει να βάζει κάρτα κάθε μήνα για να παίρνει τα δωρεάν 300' προς όλους και αρχίζει να αγοράζει τα (πολύ λιγότερο συμφέροντα βέβαια) πακέτα με 80' προς σταθερά/κινητά με 5 ευρώ ή ένα άλλο που βλέπω ότι έβγαλε τώρα με 200' προς όλους με 5 ευρώ, αλλά και στις 2 περιπτώσεις αναρωτιέμαι αν αυτό θα σημαίνει ακύρωση της ισχύουσας προσφοράς που έχει (εννοώ τα 300' προς όλους με κάθε ανανέωση χωρίς μείωση του υπολοίπου). Σενάριο δεύτερο: Να αρχίσει να μεταφέρει υπόλοιπο αριστερά-δεξιά, είτε ως δώρο είτε σε στυλ "αντί να αγοράσεις κάρτα και να κάνεις ανανέωση δώσε μου εμένα το 10άρικο και σου στέλνω εγώ 10 ευρώ από το υπόλοιπό μου να τελειώνει". Σε αυτό το σενάριο δεν ξέρω τι παίζει στην περίπτωση που ο άλλος στον οποίο θα κάνει την μεταφορά έχει ενεργοποιημένη κάποια προσφορά που ενεργοποείται με κάθε ανανέωση αν θα την παίρνει ή όχι. Αν υπάρχει τίποτα άλλο που μου διαφεύγει ίσως.. Πχ θα ήταν καλή φάση αν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το υπόλοιπό του για αγορά κινητού, αλλά όσο το γκούγκλαρα δεν είδα να παίζει τίποτα τέτοιο.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Μπορει να τα κανει μεταφορα υπολοιπου.Απλα αμα μεταφερε,δεν αποδιδονται bonus παρα μονο απο συμβολαιο αμα γινει μεταφορα.Παραλληλα χρεωνεται ενα μικρο ποσο.Αμα θελει να μιλαει,πολυ πιο συφερουσα πακετα εχει το F2G αλλα εφοσον εχει τα 300' δεν αξιζει. Edited March 4, 2016 by Vasileios δεν χρειαζεται παραπομπή Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Το πρόβλημα είναι ότι η μεταφορά υπολοίπου έχει περιορισμούς Δηλαδή μπορείς να μεταφέρεις 2 ή 5 ή 10 ευρώ 4 φορές τον μήνα άρα μέγιστο ποσό 40 ευρώ τον μήνα +0,80 τα έξοδα). Θα του πάρει 5 μήνες αλλά αξίζει να το κάνει . Αν είναι και λίγο ευαισθητοποιημένος μηνύματα στο Χαμόγελο του παιδιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Αν είναι και λίγο ευαισθητοποιημένος μηνύματα στο Χαμόγελο του παιδιού. Μία πρόταση ακόμα: μετά από αρκετή έρευνα κατέληξα -όποτε έχω υπόλοιπο που περισσεύει ή λήγει- να το στέλνω στην "Κιβωτό του κόσμου".;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ο πατέρας μου έχει κινητό με cosmoΚαρτα εδώ και πολλά χρόνια. Σε κάποια φάση πριν κανά 2 χρόνια (αν δεν κάνω λάθος) είχε προλάβει την προσφορά που με κάθε ανανέωση 10 ευρώ σου έκανε δώρο 300' προς ΟΛΟΥΣ χωρίς να σου αφαιρεί κάτι από τα 10 ευρώ που έβαζες (πλην των φόρων βεβαίως-βεβαίως). Αυτό το έκανε ΚΑΘΕ μήνα, με τον "φόβο" ότι αν περνούσε κάποιος μήνας και δεν έκανε την ανανέωση μήπως απενεργοποιούνταν η προσφορά. Αυτό, σε συνδιασμό με το ότι ποτέ δεν ξόδευε και τα 300 λεπτά, έχει ως αποτέλεσμα τώρα να έχει μαζευτεί ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ υπόλοιπο στην κάρτα του (νομίζω πάνω από 200 ευρώ :blink: ). Με δεδομένο πως έχει -φυσικά- απλό παλιό κινητό και όχι smartphone για να αγοράζει MB κλπ, και δεν αξίζει με την καμία να τον ψήσω να αγοράσει, και cosmote έχει στην οικογένεια μόνο η μητέρα μου -η οποία χρησιμοποιεί το κινητό ακόμα λιγότερο- αναρωτιέμαι με ποιον τρόπο θα μπορούσε να τα αξιοποιήσει.. Σενάριο πρώτο (και απλούστερο): Σταματάει να βάζει κάρτα κάθε μήνα για να παίρνει τα δωρεάν 300' προς όλους και αρχίζει να αγοράζει τα (πολύ λιγότερο συμφέροντα βέβαια) πακέτα με 80' προς σταθερά/κινητά με 5 ευρώ ή ένα άλλο που βλέπω ότι έβγαλε τώρα με 200' προς όλους με 5 ευρώ, αλλά και στις 2 περιπτώσεις αναρωτιέμαι αν αυτό θα σημαίνει ακύρωση της ισχύουσας προσφοράς που έχει (εννοώ τα 300' προς όλους με κάθε ανανέωση χωρίς μείωση του υπολοίπου). Σενάριο δεύτερο: Να αρχίσει να μεταφέρει υπόλοιπο αριστερά-δεξιά, είτε ως δώρο είτε σε στυλ "αντί να αγοράσεις κάρτα και να κάνεις ανανέωση δώσε μου εμένα το 10άρικο και σου στέλνω εγώ 10 ευρώ από το υπόλοιπό μου να τελειώνει". Σε αυτό το σενάριο δεν ξέρω τι παίζει στην περίπτωση που ο άλλος στον οποίο θα κάνει την μεταφορά έχει ενεργοποιημένη κάποια προσφορά που ενεργοποείται με κάθε ανανέωση αν θα την παίρνει ή όχι. Αν υπάρχει τίποτα άλλο που μου διαφεύγει ίσως.. Πχ θα ήταν καλή φάση αν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το υπόλοιπό του για αγορά κινητού, αλλά όσο το γκούγκλαρα δεν είδα να παίζει τίποτα τέτοιο.. :lol: πρόσεχε όμως την λήξη του υπόλοιπου στην καρτοκινητη που σε 3 μήνες διαγράφετε το υπόλοιπο από την τελευταία ανανέωση! θα σου πρότεινα να μεταφέρει χρόνο ομιλίας σε ευρώ σε άλλους αλλά. να βάζει κάρτα πριν λήξει το υπόλοιπο. μακάρι. να μπορούσες να αγοράσεις πακέτο data σε internet με κάρτα και να το είχες για τον υπολογιστή. νομίζω δεν γίνεται μόνη η Vodafone το κάνει αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Ε οκ, δεν είπαμε και μονοκοπανιά να τελειώσει το υπόλοιπο.. Και 30-40 ευρώ τον μήνα αν μεταφέρει, μια χαρά είναι... Πολύ καλή ιδέα και αυτό για την κιβωτό/χαμόγελο του παιδιού (αν και προσωπικά πάντα για κάποιο λόγο έβλεπα ως "μαμησιάτικα" αυτά που -λογικά- κρατάει η εταιρία μηνυμάτων από το μύνημα που στέλνεις).. Τα MB ίντερνετ δεν με πολυενδιαφέρουν, έχω και τα δικά μου από την Vodafone που το μεγαλύτερο ποσοστό μένει αμανάτι.. Αυτό που μάλλον θα μάθω μόνο από την cosmote είναι τι συμβαίνει με την προσφορά που έχει αν δεν κάνει κάποιο μήνα ανανέωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Ο πατέρας μου έχει κινητό με cosmoΚαρτα εδώ και πολλά χρόνια. Σε κάποια φάση πριν κανά 2 χρόνια (αν δεν κάνω λάθος) είχε προλάβει την προσφορά που με κάθε ανανέωση 10 ευρώ σου έκανε δώρο 300' προς ΟΛΟΥΣ χωρίς να σου αφαιρεί κάτι από τα 10 ευρώ που έβαζες (πλην των φόρων βεβαίως-βεβαίως). Αυτό το έκανε ΚΑΘΕ μήνα, με τον "φόβο" ότι αν περνούσε κάποιος μήνας και δεν έκανε την ανανέωση μήπως απενεργοποιούνταν η προσφορά. Αυτό, σε συνδιασμό με το ότι ποτέ δεν ξόδευε και τα 300 λεπτά, έχει ως αποτέλεσμα τώρα να έχει μαζευτεί ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ υπόλοιπο στην κάρτα του (νομίζω πάνω από 200 ευρώ :blink: ). Με δεδομένο πως έχει -φυσικά- απλό παλιό κινητό και όχι smartphone για να αγοράζει MB κλπ, και δεν αξίζει με την καμία να τον ψήσω να αγοράσει, και cosmote έχει στην οικογένεια μόνο η μητέρα μου -η οποία χρησιμοποιεί το κινητό ακόμα λιγότερο- αναρωτιέμαι με ποιον τρόπο θα μπορούσε να τα αξιοποιήσει.. Σενάριο πρώτο (και απλούστερο): Σταματάει να βάζει κάρτα κάθε μήνα για να παίρνει τα δωρεάν 300' προς όλους και αρχίζει να αγοράζει τα (πολύ λιγότερο συμφέροντα βέβαια) πακέτα με 80' προς σταθερά/κινητά με 5 ευρώ ή ένα άλλο που βλέπω ότι έβγαλε τώρα με 200' προς όλους με 5 ευρώ, αλλά και στις 2 περιπτώσεις αναρωτιέμαι αν αυτό θα σημαίνει ακύρωση της ισχύουσας προσφοράς που έχει (εννοώ τα 300' προς όλους με κάθε ανανέωση χωρίς μείωση του υπολοίπου). Σενάριο δεύτερο: Να αρχίσει να μεταφέρει υπόλοιπο αριστερά-δεξιά, είτε ως δώρο είτε σε στυλ "αντί να αγοράσεις κάρτα και να κάνεις ανανέωση δώσε μου εμένα το 10άρικο και σου στέλνω εγώ 10 ευρώ από το υπόλοιπό μου να τελειώνει". Σε αυτό το σενάριο δεν ξέρω τι παίζει στην περίπτωση που ο άλλος στον οποίο θα κάνει την μεταφορά έχει ενεργοποιημένη κάποια προσφορά που ενεργοποείται με κάθε ανανέωση αν θα την παίρνει ή όχι. Αν υπάρχει τίποτα άλλο που μου διαφεύγει ίσως.. Πχ θα ήταν καλή φάση αν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το υπόλοιπό του για αγορά κινητού, αλλά όσο το γκούγκλαρα δεν είδα να παίζει τίποτα τέτοιο.. :lol: (1) Το παλαιό (μη εμπορικά διαθέσιμο) bonus ανανέωσης της Cosmoκάρτα, έχει τροποποιηθεί και από τις 13 Οκτωβρίου του 2014, προσφέρει 400' προς όλους, με αφαίρεση 3 ευρώ από το υπόλοιπο και όχι 300' δωρεάν. (2) Τα πακέτα των 80' προς όλους με 5 ευρώ και 150 προς σταθερά με 5 ευρώ, καθώς και όλα τα πακέτα SMS, internet και συνδυαστικά, μπορούν να ενεργοποιηθούν κανονικά, χωρίς να χαθεί το bonus. Ωστόσο, αν ενεργοποιήσεις το πακέτο των 200' προς όλους με 5 ευρώ, ή το αυτόματο πακέτο των 300' προς όλους με 7 ευρώ, το bonus θα χαθεί οριστικά, χωρίς δυνατότητα επανεγγραφής. (3) Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για το bonus, όποτε θέλεις το χρησιμοποιείς. (4) Μάλλον ο πατέρας σου είναι ο κλόνος μου σε μεγαλύτερη ηλικία! Είχα κι'εγώ Cosmoκάρτα, όπου έπαιρνα το bonus των 300' επί 2 χρόνια (νωρίτερα, έπαιρνα τα bonus των 45', 60' και 100'). Το Μάρτιο του 2014, το μετέτρεψα σε Frog, "αυτοκτονώντας" το bonus των 300', οπότε δεν πρόλαβα την τροποποίησή του σε 400' με 3 ευρώ. Τέλος, τον Ιούλιο του 2015, το μετέτρεψα σε φοιτητικό What's Up. Το αποτέλεσμα? Έχω μαζέψει 268,12 ευρώ υπόλοιπο. Δε με νοιάζει όμως, επειδή το χρησιμοποιώ ως κύριο νούμερο. Την SIM την έχω κι'εγώ σε παλιά συσκευή, όπως και ο πατέρας σου (Nokia C5-00), οπότε δε χρησιμοποιώ data, παρά μόνο για να κάνω reload it, κάθε 3 μήνες που ανανεώνω το υπόλοιπο. Έχω μαζέψει και 16209 MB από τις φοιτητικές προσφορές, αλλά αυτά δε μπορώ να τα δώσω πουθενά, οπότε παραμένουν αναξιοποίητα. Edited March 5, 2016 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Ωραίος.. Για το 1 το είχα ψιλιαστεί είναι η αλήθεια γιατί ακριβώς ίδια προσφορά έχω κι εγώ στο Vodafone a la carte και έγινε η ίδια αλλαγή.. Για το 2, ωραία, τα 5ευρα για 80 λεπτά αρκούν.. Για το 3, εννοείς ότι δεν πειράζει αν δεν γίνει ανανέωση για κάποιο μήνα, έτσι; δεν θα χαθεί το μπόνους των 400' όταν γίνει μετά.. Αρκεί να γίνεται μια φορά το 3μηνο; Για το 4, κι εγώ ένα Nokia του έχω πάρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Ακριβώς. Δε χάνεται το bonus, παρά μόνο αν ζητήσεις τη διαγραφή του από την εξυπηρέτηση πελατών, ή μέσω του 1330, αν προσπαθήσεις να ενεργοποιήσεις το πακέτο των 200' προς όλους με 5 ευρώ, σε ρωτάει αν θέλεις να συνεχίσεις και να χαθεί ανεπιστρεπτί το bonus. Ίσως όμως, να μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο που προσφέρει 200' προς Ελλάδα και 23 διεθνείς προορισμούς, με 7 ευρώ (το πακέτο αυτό είναι καινούργιο και δεν υπήρχε όταν είχα εγώ Cosmoκάρτα). Κάλεσε από το κινητό του πατέρα σου το 1330, επίλεξε τα πακέτα προς εξωτερικό και διάλεξε το συγκεκριμένο πακέτο. Αν ενεργοποιηθεί απ'ευθείας και δε σου πει ότι θα διαγραφείς από το Bonus, σημαίνει ότι γίνεται. Σίγουρα, αυτό συμφέρει περισσότερο από τα 80' με 5 ευρώ. Edited March 5, 2016 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Ωραίος.. Για το 1 το είχα ψιλιαστεί είναι η αλήθεια γιατί ακριβώς ίδια προσφορά έχω κι εγώ στο Vodafone a la carte και έγινε η ίδια αλλαγή.. Για το 2, ωραία, τα 5ευρα για 80 λεπτά αρκούν.. Για το 3, εννοείς ότι δεν πειράζει αν δεν γίνει ανανέωση για κάποιο μήνα, έτσι; δεν θα χαθεί το μπόνους των 400' όταν γίνει μετά.. Αρκεί να γίνεται μια φορά το 3μηνο; Για το 4, κι εγώ ένα Nokia του έχω πάρει.. 4. μια χαρά κινητό είναι το Nokia και για ίντερνετ!! το ξέρω διότι εγώ πριν από ένα χρόνο και εδώ και 4 χρόνια από κλασικό νοκια έμπαινα στο ίντερνετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Εχει αλλος πρόβλημα με την εφαρμογή της κοσμοτε? Ουτε το υπολοιπο βλέπω,ουτε τα νούμερα των συνδέσεων (whatsup) φαίνονται σε 2 account που εχω.Η εφαρμογή ειναι ενημερωμένη και δούλευε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 http://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/company/travel-pack-anakoinosi.pdf Άρχισαν επιτέλους να ξυπνάνε εκεί στην Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Εχει αλλος πρόβλημα με την εφαρμογή της κοσμοτε? Ουτε το υπολοιπο βλέπω,ουτε τα νούμερα των συνδέσεων (whatsup) φαίνονται σε 2 account που εχω.Η εφαρμογή ειναι ενημερωμένη και δούλευε κανονικά. Ναι και σε μενα μια απο τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 http://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/company/travel-pack-anakoinosi.pdf Άρχισαν επιτέλους να ξυπνάνε εκεί στην Cosmote.Εξερχόμενες κλήσεις: €0,2337/λεπτό, με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 30 δευτερόλεπτα ανά κλήση και χρέωση ανά δευτ/πτο δεν ειναι καταπληκτικο;; εδω οι εθνικες κλησεις ειναι 0,49 το λεπτο.. .και απο εξω οταν καλεις ειναι πιο φθηνο...///:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Σε ευχαριστώ, μου λες όμως μετά που κάνω σύνδεση που στο διατανο είναι η ανανέωση χρόνου ομιλίας; Οκ το βρήκα αλλά πάλι μου βγάζει αυτό το μήνυμα όπως και από την εφαρμογή του whatsup! ! ! ! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160228/2baec06c3bed833f19b9b3cb3df10aa9.jpg Ότι και να πω είναι λίγο! Μετά από το μήνυμα λάθους ξαφνικά μετά από μισή ώρα μου ήρθαν μηνύματα ότι έγινε η ανανέωση! ΕΛΕΟΣ πριν δύο ώρες που μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα δεν είχε περάσει η συναλλαγή! Μόνο μέσα από τον desktop υπολογιστή μου κατάφερα να κάνω ανανέωση. Οι mobile εφαρμογές της Cosmote και της Vodafone είναι για τα πανηγύρια. Καμία σχέση με της wind που είναι ετοι φωτός μπροστά. Δεν τους νοιάζει η καρτοκινητή στην Cosmote. Εδώ το frog δεν έχει καν εφαρμογή. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Εξερχόμενες κλήσεις: €0,2337/λεπτό, με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 30 δευτερόλεπτα ανά κλήση και χρέωση ανά δευτ/πτο δεν ειναι καταπληκτικο;; εδω οι εθνικες κλησεις ειναι 0,49 το λεπτο.. .και απο εξω οταν καλεις ειναι πιο φθηνο...///:lol::lol::lol::lol: Αντιλαμβανεσαι λοιπον πως το καρτελ που εχουν συναψει οι τρεις τους μας κατακλεβει! Στο εξωτερικο ειναι φθηνοτερα και ειναι αναγκασμενοι να τηρησουν χρεωσεις κοντα στα Ευρωπαικα πλην Ελλαδας επιπεδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Αντιλαμβανεσαι λοιπον πως το καρτελ που εχουν συναψει οι τρεις τους μας κατακλεβει! Στο εξωτερικο ειναι φθηνοτερα και ειναι αναγκασμενοι να τηρησουν χρεωσεις κοντα στα Ευρωπαικα πλην Ελλαδας επιπεδα... Παιδιά, κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Ναι, σε επίπεδο βασικών χρεώσεων, οι ελληνικές τηλεπικοινωνίες, είναι πανάκριβες. Όσον αφορά όμως τις προσφορές, πακέτα και bonus, είμαστε από τις ευνοημένες χώρες. Προσωπικά, προτιμώ να έχω 300' προς όλους με 5 ευρώ, και 1500' προς όλους με 8,50 ευρώ με μία βασική χρέωση της τάξης του μισού ευρώ ανά λεπτό, παρά να έχω βασική χρέωση 0,09 ευρώ/λεπτό και πακέτα που με 7-8 ευρώ, προσφέρουν μόλις 100' προς όλους και λίγα SMS και internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Τελικά οι μακακες της κοσμοτε ΔΕΝ αναφέρουν πουθενά ότι εμείς που έχουμε πχ whatsup ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε είσοδο με κωδικούς στην εφαρμογή γιατί τότε ΔΕΝ φαίνονται πολλά υπομενου όπως ανανέωση χρόνου ομιλίας κλπ! Σήμερα έκαναν αναβάθμιση έκανα login και πάλι δεν δούλευε σωστά! Έκανα απεγκατάσταση ΔΕΝ έκανα login και όλα φαίνονται μια χαρά.μυστικό το έχουν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Παιδιά, κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Ναι, σε επίπεδο βασικών χρεώσεων, οι ελληνικές τηλεπικοινωνίες, είναι πανάκριβες. Όσον αφορά όμως τις προσφορές, πακέτα και bonus, είμαστε από τις ευνοημένες χώρες. Προσωπικά, προτιμώ να έχω 300' προς όλους με 5 ευρώ, και 1500' προς όλους με 8,50 ευρώ με μία βασική χρέωση της τάξης του μισού ευρώ ανά λεπτό, παρά να έχω βασική χρέωση 0,09 ευρώ/λεπτό και πακέτα που με 7-8 ευρώ, προσφέρουν μόλις 100' προς όλους και λίγα SMS και internet. Καλα! κοιταξε παγιο και τι προσφερει με αυτο το παγιο η vodafone σε Αγγλια και Κυπρο στα προγραμματα Red σε ομιλια,μηνυματα και mb και θα καταλαβεις... Αναφερομαι στην vodafone επειδη δραστηριοποιειται σε ολη την Ευρωπη για να καταλαβετε εδω στην Ελλαδα πως μας κλεβουν... και μαζι και το υπολοιπο καρτελ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλα! κοιταξε παγιο και τι προσφερει με αυτο το παγιο η vodafone σε Αγγλια και Κυπρο στα προγραμματα Red σε ομιλια,μηνυματα και mb και θα καταλαβεις... Αναφερομαι στην vodafone επειδη δραστηριοποιειται σε ολη την Ευρωπη για να καταλαβετε εδω στην Ελλαδα πως μας κλεβουν... και μαζι και το υπολοιπο καρτελ... Βαλε Κανένα link Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Βαλε Κανένα link Pay As You Go Vodafone UK http://www.vodafone.co.uk/shop/bundles-and-sims/pay-as-you-go-plans/index.htm Η Vodafone UK σε καρτα δεν εντυπωσιαζει,το CU της Vf GR ειναι καλυτερο κατ εμε. Η καλυτερη καρτα για εμενα,που φτανει το F2G ειναι αυτη και καλυτερη ειναι η http://www.three.co.uk/Store/SIM/Pay_As_You_Go. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Pay As You Go Vodafone UK http://www.vodafone.co.uk/shop/bundles-and-sims/pay-as-you-go-plans/index.htm Η Vodafone UK σε καρτα δεν εντυπωσιαζει,το CU της Vf GR ειναι καλυτερο κατ εμε. Η καλυτερη καρτα για εμενα,που φτανει το F2G ειναι αυτη και καλυτερη ειναι η http://www.three.co.uk/Store/SIM/Pay_As_You_Go. Δλδ αυτά: http://i64.tinypic.com/acdg1.jpg είναι τα φθηνότερα πακέτα στο UK ; Και αυτά: η Vodafone UK? http://i64.tinypic.com/14l1260.jpg Έχει rewards που δεν έχει η VF GR που θυμίζουν το Win club της Wind: http://i64.tinypic.com/11me3wp.jpg http://i68.tinypic.com/nc06e9.jpg Αλλά, πρέπει να φορτώνεις "κάρτα" κάθε το πολύ 1 μήνα ή 37 μέρες μέγιστο. Και αυτή η σύγκριση τιμών/χρεωσεων αφορά τα πακέτα ή τις χρεώσεις εκτός πακέτων; http://i63.tinypic.com/2usd3te.jpg Από μια χώρα (UK) με τόση μεγάλη έκταση 243.000 km2 (για την κάλυψή της) και τόσο μέσο μισθό (2337€) σε σχέση με μας (132.000km2) και μέσο μισθό (1069€) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) Εχω 3 απορίες σχετικά με το γουατσαπ .... ¹) ποιο είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πακέτο mb που δίνουν και με πόσα χρηματα??? 500mb με 5€ είναι το μεγαλυτερο η έχει και με περισσότερα? ²) ποιο είναι το μικρότερο και φθηνότερο πακέτο με τα λιγότερα sms προς όλα τα δίκτυα για ένα μήνα? ³) ποιο είναι το μικρότερο και το φθηνότερο πακέτο για ομιλία προς όλα τα δίκτυα για ένα μήνα? Τελειώνει σε λίγο το καρτοσυμβολαιο που έχω και μιας και δεν βλέπω να μου κάνουν καλή προσφορά, σκέφτομαι να το κάνω απλό γουατσαπ και δεν ξέρω τι με συμφαίρει. Πιο πολύ με ενδιαφέρουν τα mb μιας και πλέον μιλάω μέσω Facebook και viber σχεδόν αποκλειστικά! και θέλω και ελάχιστα sms προς όλους και ελάχιστη ομιλία προς όλους Edited March 8, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts