zerokill Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Και θα την έπαιρνε στο κυνήγι η ΕΕΤΤ Bεβαια μονο στην Ελλαδα θα επαιρνε κυνηγι μια εταιρια που γινεται πιο ανταγωνιστικη.. και δεν τους παιρνει τωρα με τις ιδιες πολιτικες και ταυτοχρονες αλλαγες στα πακετα τους στα παγια τους στα εμπορικα πακετα τους.Γιατι στο εξωτερικο αυτο το ρεζιλικι δεν υπαρχει. Eνδεικτικα στην Γερμανικα υπαρχουν οι 4 "μεγαλοι" Telekom Vodafone E-plus O2 που κανεις τους δεν εχει τα ιδια πακετα ιδια παγια ο ενας χτυπαει τον αλλον και απλα κοιταξτε ποσες αλλες εταιριες υπαρχουν κινητης σε ρολο MVO που η καθε μια προσφερει διαφορετικες τιμες και υπηρεσιες. https://de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_Mobilfunk-Discounter_in_Deutschland Αυτοι ειναι οι βλακες ας πουμε και εμεις με τα καρτελ οι εξυπνοι. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snb Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλησπέρα, Έχω μια cosmokarta την οποία την έχω συνδέσει με τον συναγερμό του σπιτιού. Το πρόβλημα είναι πως θα μάθω πότε λήγει το νούμερο, για να προλάβω να βάλω κάρτα ώστε να μην απενεργοποιηθεί. Στο site δεν είδα κάτι σχετικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλησπέρα, Έχω μια cosmokarta την οποία την έχω συνδέσει με τον συναγερμό του σπιτιού. Το πρόβλημα είναι πως θα μάθω πότε λήγει το νούμερο, για να προλάβω να βάλω κάρτα ώστε να μην απενεργοποιηθεί. Στο site δεν είδα κάτι σχετικά.... Πρέπει να πάρεις τηλ στην εξυπηρέτηση (13838), να πεις το νούμερο και τα στοιχεία της ταυτότητάς σου και να το ρωτήσεις από κει. Αλλιώς πρέπει να βγάλεις την κάρτα από το συναγερμό, να τη βάλεις σε συσκευή και να καλέσεις το 1314 για να το μάθεις. Διαλέγεις τι σε βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλησπέρα, Έχω μια cosmokarta την οποία την έχω συνδέσει με τον συναγερμό του σπιτιού. Το πρόβλημα είναι πως θα μάθω πότε λήγει το νούμερο, για να προλάβω να βάλω κάρτα ώστε να μην απενεργοποιηθεί. Στο site δεν είδα κάτι σχετικά.... Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο site τις cosmote (mycosmote) και να βλέπεις το υπόλοιπο. Επίσης θα μπορείς να κάνεις ανανέωση επίσης από το site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Κάνε ότι και εγώ, συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο και ξένιασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Κάνε ότι και εγώ, συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο και ξένιασα. Για την ώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Δεν κατάλαβα , τι εννοείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 εννοεί οτι μηπως το σταματήσει, αν και νομιζω οτι εχει υποχρεωση να εχει κάτι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Έβαλα κάρτα Εχθές 10€ μέσω του site cosmote, και εκτός από τα 400 λεπτά (παλιός συνδρομητής) πήρα Και 250mb αλλά για μια εβδομάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Aπο πότε αλλάζει (απο εξι σε τρείς μήνες) η διάρκεια ισχύος του χρηματικού ποσού του καρτοκινητού Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 26 Ιουνίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπέρα! Ένας φίλος μου έχει το φοιτητικό καρτοκινητό της wind, αλλά από σήμα..... Και σκέφτεται να το αλλάξει σε cosmote και πόσο μάλλον σε what's up. Θέλει να κρατήσει τον αριθμό του όμως! Υπάρχει άμεση φορητότητα αριθμού σε what's up? Η πρέπει πρώτα να το μετατρέψει σε συμβόλαιο cosmote και μετά σε what's up? Αν γίνεται με τι κόστος και τα σχετικά.; Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπέρα! Ένας φίλος μου έχει το φοιτητικό καρτοκινητό της wind, αλλά από σήμα..... Και σκέφτεται να το αλλάξει σε cosmote και πόσο μάλλον σε what's up. Θέλει να κρατήσει τον αριθμό του όμως! Υπάρχει άμεση φορητότητα αριθμού σε what's up? Η πρέπει πρώτα να το μετατρέψει σε συμβόλαιο cosmote και μετά σε what's up? Αν γίνεται με τι κόστος και τα σχετικά.; Σε ό,τι θέλει το μετατρέπει. Ίσως κάνει 1-2 μέρες να τελειώσει. Έπειτα θα του δώσουν καινούργια κάρτα κοσμοτε με τον αριθμό του. Κόστος μηδέν. Μια επίσκεψη σε κατάστημα θα κάνει μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Έβαλα κάρτα Εχθές 10€ μέσω του site cosmote, και εκτός από τα 400 λεπτά (παλιός συνδρομητής) πήρα Και 250mb αλλά για μια εβδομάδα! Ακριβως οπως το εχει και η vodafone.Mε ανανεωση μεσω της ιστοσελιδας παιρνεις 250ΜΒ online bonus μαλλον θα το υιοθετησε και η Cosmote.Kαθολου ασχημο για τους παλιους συνδρομητες κοσμοκαρτας. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 (edited) Ήξερα ότι η άυλη προπληρωμένη της Εθνικής δεν έχει προμήθεια συναλλάγματος 1% ή 2% όπως έχουν οι λοιπές κάρτες των λοιπών τραπεζών αλλά πραγματοποίησα μια συναλλαγή με την χρεωστική της Εθνικής σε δολάρια το Σάββατο και η ισοτιμία μέσω της ιστοσελίδας της Mastercard ήταν 1 ευρώ = 1.134799 δολάρια και όντως εκκαθαρίστηκε η συναλλαγή, περάστηκε και στις κινήσεις του λογαριασμού, με την ως άνω ισοτιμία και δεν μου κρατήθηκε καμιά προμήθεια από την τράπεζα. Νομίζω ότι μας κακομαθαίνει η Εθνική ή υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί αργότερα η προμήθεια ;;; EDIT: Σε λάθος topic έγραψα παίδες...να σβηστεί παρακαλώ !! Edited June 24, 2015 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Aπο πότε αλλάζει (απο εξι σε τρείς μήνες) η διάρκεια ισχύος του χρηματικού ποσού του καρτοκινητού 26 Ιουνίου Και εδω; :X Ε οχι ρε γμτ. Ενα λινκ απο δελτιου τυπου μηπως ειναι ευκολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Και εδω; :X Ε οχι ρε γμτ. Ενα λινκ απο δελτιου τυπου μηπως ειναι ευκολο; Τι να το κάνεις το δελτίο τύπου; Η ουσία είναι αυτή. Ανανεώσεις από 26/6 και έπειτα, έχουν διάρκεια 3 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Τι να το κάνεις το δελτίο τύπου; Η ουσία είναι αυτή. Ανανεώσεις από 26/6 και έπειτα, έχουν διάρκεια 3 μήνες. Κριμα. Μας εξαναγκαζουν να βαζουμε λεφτα καθε 3 μηνες. Και το γμτ ειναι οτι το what's up το χω τουλ 10ετια και τα τελευταια 2 χρονια το κρατουσα επειδη το ξερουν πολλοι το νουμερο. Αλλά ετσι οπως παει με βλεπω να το μεταφερω προς f2go/q που χρησιμοποιώ πιο πολύ. Το ειδα το δελτιο τυπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Κριμα. Μας εξαναγκαζουν να βαζουμε λεφτα καθε 3 μηνες. Και το γμτ ειναι οτι το what's up το χω τουλ 10ετια και τα τελευταια 2 χρονια το κρατουσα επειδη το ξερουν πολλοι το νουμερο. Αλλά ετσι οπως παει με βλεπω να το μεταφερω προς f2go/q που χρησιμοποιώ πιο πολύ. Το ειδα το δελτιο τυπου. Μάλλον δεν κατάλαβες καλά. 3 μήνες λήγει το υπόλοιπο, όχι ο αριθμός. Ο αριθμός ανανεώνεται για 13 μήνες από τη στιγμή που βάζεις κάρτα. Αυτό δεν αλλάζει. Οπότε στη δικιά σου περίπτωση που απλά διατηρείς τον αριθμό, δεν σε επηρεάζει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Καλησπέρα. Έβαλα σήμερα κάρτα what'up των 10€ και δεν μου ήρθε το bonus των 200' προς όλους. Μήπως τελείωσε η προσφορά? Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Καλησπέρα. Έβαλα σήμερα κάρτα what'up των 10€ και δεν μου ήρθε το bonus των 200' προς όλους. Μήπως τελείωσε η προσφορά? Οχι αλλα αν εχεις την αυτοματη ενεργοποιηση του πακετου 200' ενεργοποιειται μολις τελειωσουν τα λεπτα απο το προηγουμενο πακετο (αν δεν εχει ληξει ημερομηνιακα)Αλλιως το ενεργοποιεις εσυ απο το μενου. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Σήμερα έκανα ανανέωση του χρόνου ομιλίας και στο τέλος διάλεξα το πακέτο των 500mb με 5 ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν προστεθεί τα mb στον λογαριασμό μου, ούτε έχουν αφαιρεθεί τα 5 ευρώ. Λογικά κάποιο online πρόβλημα θα έχει προκύψει. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι πόσο χρόνο να περιμένω πριν ξαναστείλω καινούριο αίτημα για το πακέτο ίντερνετ. Να σημειώσω πως το αίτημα καταχωρηθηκε στο 1314 κι όχι στο 1330 και το δέχτηκε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Τα 250mb που δινει δωρο απο online ανανεωσεις εμενα τα προσθεσε σε πακετο ιντερνετ που ειχα ηδη και ληγουν μαζι με το πακετο σε ενα μηνα. Οποτε για 7 ημερες δεν ισχυει. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Εχω what's up και στέλνω σε φίλο μου share αλλα μεσα απο το app δεν προχωρά κσι μου λέει να προσπαθήσω αργότερα, τι να κάνω? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 cosmote θελουμε κ εμεις δωρο mb και χρονους ομιλιας σαν της vodafone, οχι μονο να αντιγραφει η μια την αλλη στα "κακα", θελουμε και στα καλα, για παμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts