Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και θα την έπαιρνε στο κυνήγι η ΕΕΤΤ

Bεβαια μονο στην Ελλαδα θα επαιρνε κυνηγι μια εταιρια που γινεται πιο ανταγωνιστικη.. και δεν τους παιρνει τωρα με τις ιδιες πολιτικες και ταυτοχρονες αλλαγες στα πακετα τους στα παγια τους στα εμπορικα πακετα τους.Γιατι στο εξωτερικο αυτο το ρεζιλικι δεν υπαρχει.

Eνδεικτικα στην Γερμανικα υπαρχουν οι 4 "μεγαλοι" Telekom Vodafone E-plus O2 που κανεις τους δεν εχει τα ιδια πακετα ιδια παγια ο ενας χτυπαει τον αλλον και απλα κοιταξτε ποσες αλλες εταιριες υπαρχουν κινητης σε ρολο MVO που η καθε μια προσφερει διαφορετικες τιμες και υπηρεσιες.

https://de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_Mobilfunk-Discounter_in_Deutschland

Αυτοι ειναι οι βλακες ας πουμε και εμεις με τα καρτελ οι εξυπνοι.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα,

Έχω μια cosmokarta την οποία την έχω συνδέσει με τον συναγερμό του σπιτιού.

Το πρόβλημα είναι πως θα μάθω πότε λήγει το νούμερο, για να προλάβω να βάλω κάρτα ώστε να μην απενεργοποιηθεί.

Στο site δεν είδα κάτι σχετικά....

Καλησπέρα,

Το πρόβλημα είναι πως θα μάθω πότε λήγει το νούμερο, για να προλάβω να βάλω κάρτα ώστε να μην απενεργοποιηθεί.

Πρέπει να πάρεις τηλ στην εξυπηρέτηση (13838), να πεις το νούμερο και τα στοιχεία της ταυτότητάς σου και να το ρωτήσεις από κει. Αλλιώς πρέπει να βγάλεις την κάρτα από το συναγερμό, να τη βάλεις σε συσκευή και να καλέσεις το 1314 για να το μάθεις. Διαλέγεις τι σε βολεύει.

Καλησπέρα,

Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο site τις cosmote (mycosmote) και να βλέπεις το υπόλοιπο. Επίσης θα μπορείς να κάνεις ανανέωση επίσης από το site.

Έβαλα κάρτα Εχθές 10€ μέσω του site cosmote, και εκτός από τα 400 λεπτά (παλιός συνδρομητής) πήρα Και 250mb αλλά για μια εβδομάδα!

Aπο πότε αλλάζει (απο εξι σε τρείς μήνες) η διάρκεια ισχύος του χρηματικού ποσού του καρτοκινητού
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Καλησπέρα! Ένας φίλος μου έχει το φοιτητικό καρτοκινητό της wind, αλλά από σήμα..... Και σκέφτεται να το αλλάξει σε cosmote και πόσο μάλλον σε what's up.

Θέλει να κρατήσει τον αριθμό του όμως! Υπάρχει άμεση φορητότητα αριθμού σε what's up? Η πρέπει πρώτα να το μετατρέψει σε συμβόλαιο cosmote και μετά σε what's up? Αν γίνεται με τι κόστος και τα σχετικά.;

Καλησπέρα! Ένας φίλος μου έχει το φοιτητικό καρτοκινητό της wind, αλλά από σήμα..... Και σκέφτεται να το αλλάξει σε cosmote και πόσο μάλλον σε what's up.

Θέλει να κρατήσει τον αριθμό του όμως! Υπάρχει άμεση φορητότητα αριθμού σε what's up? Η πρέπει πρώτα να το μετατρέψει σε συμβόλαιο cosmote και μετά σε what's up? Αν γίνεται με τι κόστος και τα σχετικά.;

Σε ό,τι θέλει το μετατρέπει. Ίσως κάνει 1-2 μέρες να τελειώσει. Έπειτα θα του δώσουν καινούργια κάρτα κοσμοτε με τον αριθμό του.

Κόστος μηδέν. Μια επίσκεψη σε κατάστημα θα κάνει μόνο.

Έβαλα κάρτα Εχθές 10€ μέσω του site cosmote, και εκτός από τα 400 λεπτά (παλιός συνδρομητής) πήρα Και 250mb αλλά για μια εβδομάδα!

Ακριβως οπως το εχει και η vodafone.Mε ανανεωση μεσω της ιστοσελιδας παιρνεις 250ΜΒ online bonus μαλλον θα το υιοθετησε και η Cosmote.Kαθολου ασχημο για τους παλιους συνδρομητες κοσμοκαρτας.

Ήξερα ότι η άυλη προπληρωμένη της Εθνικής δεν έχει προμήθεια συναλλάγματος 1% ή 2% όπως έχουν οι λοιπές κάρτες των λοιπών τραπεζών αλλά πραγματοποίησα μια συναλλαγή με την χρεωστική της Εθνικής σε δολάρια το Σάββατο και η ισοτιμία μέσω της ιστοσελίδας της Mastercard ήταν 1 ευρώ = 1.134799 δολάρια και όντως εκκαθαρίστηκε η συναλλαγή, περάστηκε και στις κινήσεις του λογαριασμού, με την ως άνω ισοτιμία και δεν μου κρατήθηκε καμιά προμήθεια από την τράπεζα. Νομίζω ότι μας κακομαθαίνει η Εθνική ή υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί αργότερα η προμήθεια ;;;

EDIT: Σε λάθος topic έγραψα παίδες...να σβηστεί παρακαλώ !!

Edited by aggelosn

Aπο πότε αλλάζει (απο εξι σε τρείς μήνες) η διάρκεια ισχύος του χρηματικού ποσού του καρτοκινητού

26 Ιουνίου

Και εδω; :X Ε οχι ρε γμτ.

Ενα λινκ απο δελτιου τυπου μηπως ειναι ευκολο;

Και εδω; :X Ε οχι ρε γμτ.

Ενα λινκ απο δελτιου τυπου μηπως ειναι ευκολο;

Τι να το κάνεις το δελτίο τύπου; Η ουσία είναι αυτή. Ανανεώσεις από 26/6 και έπειτα, έχουν διάρκεια 3 μήνες.

Τι να το κάνεις το δελτίο τύπου; Η ουσία είναι αυτή. Ανανεώσεις από 26/6 και έπειτα, έχουν διάρκεια 3 μήνες.

Κριμα. Μας εξαναγκαζουν να βαζουμε λεφτα καθε 3 μηνες. Και το γμτ ειναι οτι το what's up το χω τουλ 10ετια και τα τελευταια 2 χρονια το κρατουσα επειδη το ξερουν πολλοι το νουμερο. Αλλά ετσι οπως παει με βλεπω να το μεταφερω προς f2go/q που χρησιμοποιώ πιο πολύ.

Το ειδα το δελτιο τυπου.

Κριμα. Μας εξαναγκαζουν να βαζουμε λεφτα καθε 3 μηνες. Και το γμτ ειναι οτι το what's up το χω τουλ 10ετια και τα τελευταια 2 χρονια το κρατουσα επειδη το ξερουν πολλοι το νουμερο. Αλλά ετσι οπως παει με βλεπω να το μεταφερω προς f2go/q που χρησιμοποιώ πιο πολύ.

Το ειδα το δελτιο τυπου.

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά. 3 μήνες λήγει το υπόλοιπο, όχι ο αριθμός. Ο αριθμός ανανεώνεται για 13 μήνες από τη στιγμή που βάζεις κάρτα. Αυτό δεν αλλάζει. Οπότε στη δικιά σου περίπτωση που απλά διατηρείς τον αριθμό, δεν σε επηρεάζει καθόλου.

Καλησπέρα. Έβαλα σήμερα κάρτα what'up των 10€ και δεν μου ήρθε το bonus των 200' προς όλους. Μήπως τελείωσε η προσφορά?
Sent from my Ulefone Power

Καλησπέρα. Έβαλα σήμερα κάρτα what'up των 10€ και δεν μου ήρθε το bonus των 200' προς όλους. Μήπως τελείωσε η προσφορά?

Οχι αλλα αν εχεις την αυτοματη ενεργοποιηση του πακετου 200' ενεργοποιειται μολις τελειωσουν τα λεπτα απο το προηγουμενο πακετο (αν δεν εχει ληξει ημερομηνιακα)Αλλιως το ενεργοποιεις εσυ απο το μενου.

Σήμερα έκανα ανανέωση του χρόνου ομιλίας και στο τέλος διάλεξα το πακέτο των 500mb με 5 ευρώ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν προστεθεί τα mb στον λογαριασμό μου, ούτε έχουν αφαιρεθεί τα 5 ευρώ.

Λογικά κάποιο online πρόβλημα θα έχει προκύψει.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι πόσο χρόνο να περιμένω πριν ξαναστείλω καινούριο αίτημα για το πακέτο ίντερνετ.

Να σημειώσω πως το αίτημα καταχωρηθηκε στο 1314 κι όχι στο 1330 και το δέχτηκε κανονικά.

Τα 250mb που δινει δωρο απο online ανανεωσεις εμενα τα προσθεσε σε πακετο ιντερνετ που ειχα ηδη και ληγουν μαζι με το πακετο σε ενα μηνα. Οποτε για 7 ημερες δεν ισχυει.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εχω what's up και στέλνω σε φίλο μου share αλλα μεσα απο το app δεν προχωρά κσι μου λέει να προσπαθήσω αργότερα, τι να κάνω?

cosmote θελουμε κ εμεις δωρο mb και χρονους ομιλιας σαν της vodafone, οχι μονο να αντιγραφει η μια την αλλη στα "κακα", θελουμε και στα καλα, για παμε