Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαζί με τα υπόλοιπα. Το έχουμε πει οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Ειναι ένας απο τους λόγους που έχουμε wu σε συνδυασμό με την ταχύτητα του internet.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μόλις μου έστειλε sms η Cosmote "ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ COSMOΚΑΡΤΑ ΕΩΣ 22/04¨ΜΟΝΟ ΜΕ 5€ ΕΧΕΙΣ 1GB ΓΙΑ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ INTERNET ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ. ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ 1330."
The more things change, the more they stay the same...

Αυτό προστίθεται στα υπόλοιπα MB ή έχει δικιά του ημερομηνία λήξης?

Δε το έχω δοκιμάσει. Πιστεύω ότι θα προστίθεται διότι δεν είναι δώρο, αλλά το αγοράζεις. Θα το δοκιμάσω στις 21 του μήνα γιατί ακόμα έχω Mbs.

Δυστυχώς δεν θα τα γλυτώσεις. Πήρα προχθές από σταθμό στην Αθήνα για ένα συγγενή και είχε κανονική κάρτα sim και πήγαμε μαζί και πλήρωσε 5€ για να του την αλλάξουν σε micro.

Δοκίμασες να την κόψεις μόνος σου;

Αν κάποιος φίλος έχει υπόψη του κάποιο σημείο της Θεσσαλονίκης όπου είναι πιθανό να προμοτάρουν πακέτα What's up ας το αναφέρει να ρίξω μια ματιά αύριο μπας και γλιτώσω τα κερατιάτικα 5€. :)

πανε ναυαρινου και αγορασε νουμερο με ενα ευρω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να μην ανοίγω νεο θέμα θα σας γράψω εδώ την προσωπική μου εμπειρία σχετικα με το whatsup. Συγγενικό προσωπο χρησιμοποιει Nokia c2 και κάθε μήνα περιπου βαζει 10 ευρώ και κάθε φορά εδώ και μηνες ίσως και χρόνια δεν είχε δικαίωμα να παιρνει τα οικονομικά πακέτα που σου δίνουν και εκατοντάδες δωρεάν λεπτα για wu και 100 προς ολους και δωρεάν επίσης αντίστοιχο αριθμο SMS. Και δεν είχε αυτή τη δυνατότητα επειδή λόγω.... Φόρτου του δικτυου όταν καλούσε το 1330 δεν έβγαιναν ποτε αυτές οι επιλογές. Την ανανέωση την εκανα εγώ και πίστευα πως πραγματικα δεν υπαρχουν αλλες δυνατότητες πέρα απο αυτές που ακούς όταν καλεις το 1330. Μέχρι που συμπτωματικά είδα στη σελιδα της whatsup πως υπαρχουν αυτά τα οικομικα πακέτα απλα.... εδώ και δεκάδες μηνες δεν μπορουσα να τα διαλεξω απο το 1330. Πήρα λοιπον τηλέφωνο και ανεφερα το πρόβλημα μου και την πρωτη φορά ριξανε σε μένα την ευθύνη πως κάτι δε κάνω καλά και ενω ζήτησα το πακέτο που ανεφερα παραπανω με τα δωρεάν λεπτα ομιλίας και μηνυματων προς wu αλλα προς ολους, μου ειπαν να στείλω PLUS στο 1330 το οποίο και αφορα όμως άλλο πακέτο που έχει μονο δωρεάν για whatsup και όχι προς ολους. Μόλις το διαπιστωσα ξαναπαιρνω τηλέφωνο και τους είπα παλι όλα αυτά και τελικά με εξυπηρετησαν και έβαλα το πακέτο που ήθελα, αφού όμως χρεωθηκα και τις δυο κλίσεις. Δε ξερω ποσο με χρέωσαν πάντως τη δεύτερη φορά θα ηταν οπωσδήποτε δεκαπέντε λεπτα η διαρκεια της.

Δεν αμφιβάλλει κανεις για την εξυπηρέτηση που δίνει γενικότερα ο ΟΤΕ που τουλαχιστον σε μένα οτι πρόβλημα εχω αντιμετωπισει αμέσως τους παίρνω τηλέφωνο και απαντούν όχι να περιμένεις με τις ώρες.

Όμως αυτή η κινηση τους λογω ... φόρτου του δικτυου να σου αποκρυβουν οικονομικά πακέτα νομιζω πως αφήνει ιδιαίτερα άσχημες εντυπώσεις. Άλλο να συμβεί μια φορά και δυο. Εδώ μιλάμε για αμέτρητες φορες. Και συγνώμη δηλαδή, αλλά λόγω φόρτου του δικτυου δεν ακούγονται ποτε αυτά τα πακέτα όταν καλεί κάποιος το 1330, αλλά παντα όμως ακούγονται αλλά πακέτα λιγοτερο οικονομικά; Τώρα παιζει το πακέτο του Πάσχα λένε αν θυμαμαι καλα με 500 λεπτα προς wu και 100 προς όλα τα δίκτυα για 15 μέρες με πεντε ευρώ. Όμως με 400 και 100 υπάρχει ηδη πακέτο για τριαντα μέρες παλι με πέντε ευρώ η με επτά ευρώ αυτό που ανέφερα παραπανω το οποίο εννοείται πως είναι αρκετά πιο οικονομικό και το οποίο οσες φορες κι αν προσπάθησα δε κατορθωσα να το ακούσω στο 1330.

Τα συμπεράσματα είναι δικά σας. Εγώ πάντως έτσι κι αλλιως σε σχέση με αυτά που ακούω απο τις αλλες εταιρείες εξακολουθώ και βλέπω τον ΟΤΕ ως καλύτερη λύση όχι μονο για κινητό αλλά και για σταθερό και για internet, όμως στο συγκεκριμένο θέμα διαφωνω καθέτως με την τακτική τους, εκτός πια και είμαι ο μοναδικος που του συνέβη και όντως οφείλεται σε ενα σπάνιο και πρωτοφανες τεχνικό ποροβλημα.

Edited by unwise

Γειά σας και καλο Πάσχα. Είμαι κυρίως στο στρατόπεδο της Wind (F2G), αλλά επειδή με το σήμα της υπαρχουν κάποια προβλήματα σε κάποια χωριά της Αχαΐας που πηγαινω, εχω και μία cosmokarta για τις ελάχιστες φορές που θα χρειαστεί. Πρόσφατα πηρα το Samsung tad 3 8.0 3G, το οποίο παίρνει Micro sim. Επειδή χθες δεν πρόλαβα κάποιο κατάστημα cosmote για να παρω sim ή να μου κόψουν την ίδια, προσπαθησα μονος μου να την κοψω, αλλά την κατεστρεψα. Εάν παω απο Τρίτη σε Germanos για άλλη, ποσο είναι το κόστος; Με συμφέρει να παρω παλι sim για το ίδιο νούμερο, ή να παρω νεο νούμερο; Δε με πειράζει να παρω αλλο νούμερο, αφου οπως έγραψα και πιο πανω το κυριο νούμερο επικοινωνίας μου είναι F2G

Γειά σας και καλο Πάσχα. Είμαι κυρίως στο στρατόπεδο της Wind (F2G), αλλά επειδή με το σήμα της υπαρχουν κάποια προβλήματα σε κάποια χωριά της Αχαΐας που πηγαινω, εχω και μία cosmokarta για τις ελάχιστες φορές που θα χρειαστεί. Πρόσφατα πηρα το Samsung tad 3 8.0 3G, το οποίο παίρνει Micro sim. Επειδή χθες δεν πρόλαβα κάποιο κατάστημα cosmote για να παρω sim ή να μου κόψουν την ίδια, προσπαθησα μονος μου να την κοψω, αλλά την κατεστρεψα. Εάν παω απο Τρίτη σε Germanos για άλλη, ποσο είναι το κόστος; Με συμφέρει να παρω παλι sim για το ίδιο νούμερο, ή να παρω νεο νούμερο; Δε με πειράζει να παρω αλλο νούμερο, αφου οπως έγραψα και πιο πανω το κυριο νούμερο επικοινωνίας μου είναι F2G

5 ευρώ κοστίζει η αντικατάσταση της sim.

5 ευρώ κοστίζει η αντικατάσταση της sim.

Εντάξει τοτε με συμφέρει. Ειχα την εντύπωση οτι η αλλαγή sim κοστίζει 15€ ή καπου εκεί. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Για την αλλαγή χρειάζεται, εκτος της ταυτότητας και του αριθμού χρήστη, κάτι άλλο;

Edited by giachtas

Εντάξει τοτε με συμφέρει. Ειχα την εντύπωση οτι η αλλαγή sim κοστίζει 15€ ή καπου εκεί. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Για την αλλαγή χρειάζεται, εκτος της ταυτότητας και του αριθμού χρήστη, κάτι άλλο;

Μόνο η ταυτότητα χρειάζεται.

Χριστός ανέστη! Χρόνια πολλά σας, ισχύει ότι με την ευρωπαική κάρτα νέων μπορεί κανείς να αγοράζει τα φοιτητικά πακέτα του what's up. Ενημερώστε σχετικά με τη διαδικασία

Χριστός ανέστη! Χρόνια πολλά σας, ισχύει ότι με την ευρωπαική κάρτα νέων μπορεί κανείς να αγοράζει τα φοιτητικά πακέτα του what's up. Ενημερώστε σχετικά με τη διαδικασία

πολυ ενδιαφερον αυτο . δηλαδη οποιος παρει την ευρωπαικη καρτα νεων και παρε την εξυπηρετηση πελατων για ενεργοποιηση θα μπορει να αγοραζει τα πακετα αυτα :

1000 λεπτα προς ολους με 5 ευρω , και με 7 ευρω 1200 λεπτα προς ολους και 100 μυνηματα προσ ολα τα δικτυα . και 300sms προς whats up με 1 ευρω ; .

το μπονους που δινει χωρις ανανεωση στους φοιτητες δηλαδη τα 600 λεπτα προς whats up ; επισης πρεπει να βαλει καποιος δεκα ευρω για να παρει 600 mb ιντερνετ ; ή αυτα τα 2 δεν αφορουνε συνδρομητες που θα ενεργοποιησουνε την υπηρεσια με την ευρωπαικη καρτα νεων; . οποιος εχει ενεργοποιησει την υπηρεσια αν μπορει να μου πει. ευχαριστω εκ των προτερων .

Πόση ώρα παίρνει συνήθως να γίνει μεταφορά χρημάτων;

Έκανα μεταφορά 5€ απο νούμερο σε νούμερο για να μην τρέχω σε περίπτερα να αγοράζω κάρτα, περάσαν 3 ώρες και ακόμα τίποτα.

Πόση ώρα παίρνει συνήθως να γίνει μεταφορά χρημάτων;

Έκανα μεταφορά 5€ απο νούμερο σε νούμερο για να μην τρέχω σε περίπτερα να αγοράζω κάρτα, περάσαν 3 ώρες και ακόμα τίποτα.

παει αναλογα με το φορτο εργασιας του τμημα εξυπηρετησης πελατων . μονο η κοσμοτε εμεινε με την υπηρεσια μεταφορας χρηματων τα αλλα 2 δικτυα την σταματησαν... :-( και ητανε πολυ χρησιμη.

παει αναλογα με το φορτο εργασιας του τμημα εξυπηρετησης πελατων . μονο η κοσμοτε εμεινε με την υπηρεσια μεταφορας χρηματων τα αλλα 2 δικτυα την σταματησαν... :-( και ητανε πολυ χρησιμη.

Εστειλα και mail στην vodafone και μου είπαν πάλι ότι είναι τεχνικό πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν τους πιστεύω, γιατί αυτό το "η υπηρεσία δεν είναι ΠΛΕΟΝ διαθέσιμη" ακούγεται καραύποπτο, οταν στέλνεις μήνυμα στο 1331.

μονο η κοσμοτε εμεινε με την υπηρεσια μεταφορας χρηματων τα αλλα 2 δικτυα την σταματησαν... :-( και ητανε πολυ χρησιμη.

απο τα θετικά που έχουν μείνει στην συγκεκριμένη.

Και πάλι όμως αν πρέπει να μεταφέρεις άμεσα χρήματα, γίνεται real time ούτε μέσω μηνύματος. Πρέπει να καλέσεις στην εξυπηρέτηση, να δώσεις τα στοιχεία σου, να δώσεις και του άλλου συνδρομητή και να περιμένεις και μια εργάσιμη. Αλλά από το ολότελα... :p

Twitter: twitter.com/gerakinasson

Κανανε πανω απο 5 ωρες να μεταφερουν τα χρηματα απο νουμερο σε νουμερο.

Το ωραιο ειναι οτι και τα δυο νουμερα ειναι στο ονομα μου.

Γίνεται και από το My Cosmote.

το my cosmote δεν μπορουσες να το ενεργοποιησεις σε συνδρομητες καρτοκινητου κοσμοτε τωρα γινεται; αλλαξε;

Τώρα πια μπορείς και σε καρτοκινητά :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Τώρα πια μπορείς και σε καρτοκινητά :)

Ζητάει το νουμεράκι που είναι πάνω στην κάρτα sim όμως...;)

Αν είναι δικό σου το κινητό οκ, αλλά αν είναι συγγενικού προσώπου ;

Τον αριθμό της κάρτας sim τον ζητάει στην έγγραφη. Στην μεταφορά χρημάτων ζητάει τον αριθμό του κινητού στο οποίο θα πιστωθούν τα χρήματα. Μην τα μπερδεύουμε.

Τον αριθμό της κάρτας sim τον ζητάει στην έγγραφη. Στην μεταφορά χρημάτων ζητάει τον αριθμό του κινητού στο οποίο θα πιστωθούν τα χρήματα. Μην τα μπερδεύουμε.

Ίσως ο φίλος δεν μιλάει για τη μεταφορά χρημάτων αλλά για την εγγραφή στο mycosmote, πώς δηλαδή να εγγράψει ο Χ τον αριθμό του αν είναι δηλωμένος με τα στοιχεία του Ψ. Π.χ. πολλοί έχουν τους αριθμούς τους δηλωμένους στα στοιχεία των γονιών τους και φυσικά δεν μπορούν να κάνουν εγγραφή στο mycosmote, εκτός αν συμπληρώσουν τα στοιχεία των γονιών τους.

Αν είναι συγκενικου προσώπου ζητάς να σου δείξει την κάρτα sim

Μόνο με την κάρτα και με αριθμό ταυτότητος και ημερομηνία γέννησης μπορείς να ανοίξεις myaccount και το βρίσκω απόλυτα λογικό