Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε το 1314 ούτε το 1330 έχουν χρέωση . Δωρεάν είναι και τα δύο .

Στην Cosmote η χρέωση των μηνυμάτων αργεί μέχρι και 3 λεπτά της ώρας.

Άρα μην ακούς το υπόλοιπο σου μετά από μήνυμα αλλά λίγα λεπτά μετά. Αυτό είναι η πιο πιθανή αιτία για την οποία μπορεί να νομίζεις ότι χάνεις κάποια λεπτά ( του ευρώ )

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εκανα αιτηση και γυρισα την συνδεση μου σε κοσμοκαρτα γιατι μου εδωσαν και προσφορα.

Δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα και ψαχνω τα πακετα.

-Θα στειλω μνμ το Β200 στο 1313 για αυτοματη ανανεωση χρονου ομιλιας και αν υπαρχουν χρηματα μεσα θα γινεται αυτοματα ανανεωση χωρις να ασχολουμε καθε μηνα;

-Θελω να κανω το ιδιο και για σμσ/μβ αλλα δεν βρισκω κωδικο αυτοματης ενημερωσης που θελω στο πακετο smsplus.

οποιος γνωριζει γενικα κατι που πρεπει να ξερω ας μου γραψει.

εκανα αιτηση και γυρισα την συνδεση μου σε κοσμοκαρτα γιατι μου εδωσαν και προσφορα.

Δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα και ψαχνω τα πακετα.

-Θα στειλω μνμ το Β200 στο 1313 για αυτοματη ανανεωση χρονου ομιλιας και αν υπαρχουν χρηματα μεσα θα γινεται αυτοματα ανανεωση χωρις να ασχολουμε καθε μηνα;

-Θελω να κανω το ιδιο και για σμσ/μβ αλλα δεν βρισκω κωδικο αυτοματης ενημερωσης που θελω στο πακετο smsplus.

οποιος γνωριζει γενικα κατι που πρεπει να ξερω ας μου γραψει.

ελπίζω να λες αυτόματη ανανέωση πακέτου χρονου ομιλίας . Από όσο ξέρω μόνο στο πακέτο ομιλίας γίνεται αυτο και όχι στα πακέτα μυνηματων τώρα δεν ξέρω τα mb ίντερνετ εάν ανανεώνονται.

ναι αυτο εννοω.

Δλδ θελει προσοχη γιατι αν καβαλησει η μερα και ληψει ο μηνας θα ξεκινησει χρεωση σε mb και σμσ.

Δεν στελνει προειδοποίηση η cosmote πριν ληξει;

Κατά 98% η cosmote στέλνει SMS πριν λήξη το πακέτο

με 200 στο 1333 ή 1330 ενεργοποιείται το πακέτο των 500 ΜΒ

με κλήση στο 1330 πατάς 12 για να ενεργοποιήσεις ή για να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση των 200 λεπτών , κάντο προσεκτικά για να ακούσεις πιο από τα δύο θα συμβεί ( πατάς 1 και περιμένεις πριν πατήσεις 2)

Θα βαλω 5 ευρω για 200 λεπτα και 7 ευρω για 250MB και 100sms.

Πιστευω οτι με 12 ευρω τις καλυπτω τις αναγκες μου το μηνα.

η αδερφή μου ειναι φοιτήτρια και εχει ενεργοποιήσει την φοιτητική προσφορά, υπάρχει περίπτωση αν πάρει το κινητο μου και παει σε ενα κατάστημα να της την ενεργοποιήσουν και σε αυτο τον αριθμό;

η αδερφή μου ειναι φοιτήτρια και εχει ενεργοποιήσει την φοιτητική προσφορά, υπάρχει περίπτωση αν πάρει το κινητο μου και παει σε ενα κατάστημα να της την ενεργοποιήσουν και σε αυτο τον αριθμό;

Καμια απολυτος.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ναι υπάρχει 100 % πιθανότητα να συμβεί αυτό που λές

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

( Αν πάει σε ένα κατάστημα Vodafone )

Αυτο που θελει να πει ο Βασιλης ειναι οτι η αδερφη σου εφοσον ειναι στην κοσμοτε με φοιτητικο πακετο δεν μπορει να ενεργοποιησει δευτερο πακετο φοιτητικο στο ονομα της.

οποτε πας στην vodafone κανεις φορητοτητα ... παιρνει τον αριθμο στο ονομα της η αδερφη σου και το κανει φοιτητικο στην vodafone.

Αυτο που θελει να πει ο Βασιλης ειναι οτι η αδερφη σου εφοσον ειναι στην κοσμοτε με φοιτητικο πακετο δεν μπορει να ενεργοποιησει δευτερο πακετο φοιτητικο στο ονομα της.

οποτε πας στην vodafone κανεις φορητοτητα ... παιρνει τον αριθμο στο ονομα της η αδερφη σου και το κανει φοιτητικο στην vodafone.

στην κοσμοτε μπορεις να εχεις 2 νουμερα φοιτητικα το εκανε ενας γνωστος μου , αλλα πρεπει και τα 2 νουμερα να ειναι στο ονομα του φοιτητη.

μου έστειλαν κωδικο gold reloadit γιατί σαν σήμερα ήρθα στο whatsup. Για πόσες μέρες ισχύει? Για 7 όπως οι υπόλοιποι? Ρωτάω γιατί δεν το αναφέρει καθόλου.

μα.... χανω αυτα τα λιγα λεπτα του ευρω.... αν τηλεφωνησω, θα μπορεσουν να το δουν? [καρτοκινητο κοσμοκαρτα]

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ούτε το 1314 ούτε το 1330 έχουν χρέωση . Δωρεάν είναι και τα δύο .

Στην Cosmote η χρέωση των μηνυμάτων αργεί μέχρι και 3 λεπτά της ώρας.

Άρα μην ακούς το υπόλοιπο σου μετά από μήνυμα αλλά λίγα λεπτά μετά. Αυτό είναι η πιο πιθανή αιτία για την οποία μπορεί να νομίζεις ότι χάνεις κάποια λεπτά ( του ευρώ )

μα.... χανω αυτα τα λιγα λεπτα του ευρω.... αν τηλεφωνησω, θα μπορεσουν να το δουν? [καρτοκινητο κοσμοκαρτα]

Δικαιούσε να ζητήσεις αναλυτικό κατάλογο από ένα Γερμανό ή ένα κατάστημα Cosmote για τους 3 τελευταίους μήνες .

Επίσης μπορείς να καλέσεις 13838 με χρέωση 0,19 ευρώ για ολόκληρη την κλήση για να ελέγκξουν τις χρεώσεις τις γραμμής σου .

Καλησπέρα.Επειδη εγινε ενα μπέρδεμα και μου δώσαν λάθος κάρτα,υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψω κάρτα Wind στο περίπτερο και να μου δώσουν Κοσμοκαρτα?Δεν είναι απο τις παλιές που ηταν κλειστες οποτε δεν ξέρω πως μπορεί να επιβεβαιωθεί στο περίπτερο οτι δεν την εχω χρησιμοποιήσει..

Καλησπέρα.Επειδη εγινε ενα μπέρδεμα και μου δώσαν λάθος κάρτα,υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψω κάρτα Wind στο περίπτερο και να μου δώσουν Κοσμοκαρτα?Δεν είναι απο τις παλιές που ηταν κλειστες οποτε δεν ξέρω πως μπορεί να επιβεβαιωθεί στο περίπτερο οτι δεν την εχω χρησιμοποιήσει..

δεν έχεις κανέναν φίλο με wind; Βάλε αγγελία και εδώ μέσα

δεν έχεις κανέναν φίλο με wind; Βάλε αγγελία και εδώ μέσα

Εχω και γω Wind αλλα προφατα είχα βάλει κάρτα.Απλα χρειαζόμουν Κοσμοτε τωρα.Τελος πάντων το πολύ πολύ θα την κρατήσω για τον αλλο μήνα αν δεν γίνεται κατι...

Αλλαγή Χρεώσεων COSMOKAΡΤΑ & WHAT'S UP και Τροποποίηση Υπηρεσίας CK 0,01€/λεπτό

Ισχύουν από 17/3

Whatsup

Βασική Χρέωση για Κλήσεις Ομιλίας προς Εθνικά Δίκτυα AΠΟ 0.006200 €/δευτ ΣΕ 0.006549 €/δευτ

Βασική Χρέωση για αποστολή SMS προς Εθνικά Δίκτυα ΑΠΟ 0.0900 €/SMS ΣΕ 0.1000 €/SMS

Κοσμοκάρτα

Βασική Χρέωση για Κλήσεις Ομιλίας προς Εθνικά Δίκτυα ΑΠΟ 0.006200 €/δευτ ΣΕ 0.006549 €/δευτ

Βασική Χρέωση Φωνής για Κλήσεις Ομιλίας προς Εθνικά Δίκτυα

(Για τους υφιστάμενους συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ που είναι

εγγεγραμμένοι στην προσφορά με την οποία λαμβάνουν 300 δωρεάν

λεπτά ομιλίας προς όλους με ανανέωση 10€) ΑΠΟ 0.006200 €/δευτ ΣΕ 0.008334 €/δευτ

Βασική Χρέωση Video κλήσης

(Για τους υφιστάμενους συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ που είναι

εγγεγραμμένοι στην προσφορά με την οποία λαμβάνουν 300 δωρεάν

λεπτά ομιλίας προς όλους με ανανέωση 10€) ΑΠΟ 0.006700 €/δευτ ΣΕ 0.008334 €/δευτ

Βασική Χρέωση για αποστολή SMS προς Εθνικά Δίκτυα ΑΠΟ 0.1136 €/SMS ΣΕ 0.1200 €/SMS

Εγγραφή στην υπηρεσία «0,01€/λεπτό προς 2 αριθμούς COSMOTE» ΑΠΟ 0€ ΣΕ 5€ εφάπαξ

Επίσης, για τους συνδρομητές WHAT’S UP που έχουν ενεργοποιηθεί πριν τις 22/11/2007 και δεν έχουν μεταφερθεί

στο νέο πρόγραμμα χρεώσεων WHAT’S UP, αυξάνεται η χρέωση για κλήσεις ομιλίας προς προορισμούς WHAT’S UP

από 0,006200 €/δευτ. σε 0,006549 €/δευτ.

Η ελάχιστη χρέωση, το βήμα χρέωσης και οι υπόλοιπες χρεώσεις παραμένουν ως έχουν.

άλλοι αλλάζουν σε χρέωση ανα δευτερόλεπτο (βλέπε Q) και άλλοι κάνουν αυξήσεις...σε "καλό δρόμο" η cosmote (έχω και εγώ αριθμό whats up, απλά διαπίστωση κάνω) !

άλλοι αλλάζουν σε χρέωση ανα δευτερόλεπτο (βλέπε Q) και άλλοι κάνουν αυξήσεις...σε "καλό δρόμο" η cosmote (έχω και εγώ αριθμό whats up, απλά διαπίστωση κάνω) !

Νομίζω ότι και η vodafone δρομολόγησε παρόμοιες χρεώσεις, δεν είμαι σίγουρος. Πάντως μικρό το κακό. Κανείς δεν μιλάει χωρίς ενεργοποιημένα πακέτα. Ειδικά πλέον που στα πακέτα υπάρχει και ομιλία και sms προς όλους, οι χρεώσεις "αφορούν" πολύ λίγους συνδρομητές (κυρίως όσους βάζουν μια κάρτα το 2μηνο και μιλούν ελάχιστα). Ε αυτοί πλέον θα βάζουν κάθε μήνα κάρτα ή θα αλλάξουν πάροχο. Το whatsup δεν θα βγει χαμένο από αυτά, η κοσμοκάρτα ίσως (για το άδικο 5ευρο στο λεπτό το λεπτό).

Επειδή οι τελευταίοι 2 μήνες ήταν υπερβολικά νεκροί από θέματα συνδέσεων, πιστεύω ότι σταδιακά η κοσμοτέ θα σταματήσει τα δυο νέα πακέτα που έβαλε στο wu και το μόνο που θα αφήσει είναι τα 120' με 5Ε. Αν μπορούσε, θα είχε κόψει προ πολλού και τα 200' της κοσμοκάρτας αλλά λόγω ανταγωνισμού δεν.

Όσοι έχουν ηδη την υπηρεσία 1 λεπτο το λεπτο προς 2 νούμερα cosmote θα πρεπει να τα ξαναδηλώσουν? Ή θα χρεωθουν εφάπαξ τα 5 ευρώ σε μια κλήση προς αυτά τα νούμερα?

Όσοι έχουν ηδη την υπηρεσία 1 λεπτο το λεπτο προς 2 νούμερα cosmote θα πρεπει να τα ξαναδηλώσουν? Ή θα χρεωθουν εφάπαξ τα 5 ευρώ σε μια κλήση προς αυτά τα νούμερα?

Καλή ερώτηση. Δεν διευκρινίζεται στην ενημέρωση που έστειλε η κοσμοτέ. Κάνε μια ερώτηση στο facebook και θα σου απαντήσουν. Έτσι όπως το βλέπω εγώ, η χρέωση 5Ε αφορά ενεργοποιήσεις της υπηρεσίας από τις 17/3 και έπειτα. Αν π.χ. κάποιος διαγραφεί και ξανακάνει εγγραφή, λογικά θα τα χρεωθεί τότε. Ή αν κάνει εγγραφή για πρώτη φορά.

Κατόπιν επικοινωνίας μέσω twitter αν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία δεν χρεώνεται.