alany Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Δε δουλεύει. Έστειλα 200 στο 1333 και μου ήρθε μήνυμα "Σας ενημερώνουμε ότι το πακέτο internet που ζητήσατε, δεν διατίθεται στο οικονομικό σας πρόγραμμα. Παρακαλούμε καλέστε την εξυπ. πελατών". Ξέρει κανείς αν υπάρχει άλλος τρόπος/κωδικός/τηλέφωνο για την ενεργοποίηση του 'Internet Monthly Pass 200' με SMS; Στείλε 200 στο 1330. Έτσι το ενεργοποιησα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Η κάρτα θα λειτουργεί κανονικά με το 4G, αλλά θα πρέπει να καλέσεις την Cosmote για ενεργοποίηση. Μεσω τηλεφωνου γινεται η ενεργοποιηση ή πρεπει να περασω απο εκει; Αν ειναι μεσω τηλ. σε ποιο; Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Δε δουλεύει. Έστειλα 200 στο 1333 και μου ήρθε μήνυμα "Σας ενημερώνουμε ότι το πακέτο internet που ζητήσατε, δεν διατίθεται στο οικονομικό σας πρόγραμμα. Παρακαλούμε καλέστε την εξυπ. πελατών". Ξέρει κανείς αν υπάρχει άλλος τρόπος/κωδικός/τηλέφωνο για την ενεργοποίηση του 'Internet Monthly Pass 200' με SMS; Ποιό είναι το οικονομικό σου πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Μεσω τηλεφωνου γινεται η ενεργοποιηση ή πρεπει να περασω απο εκει; Αν ειναι μεσω τηλ. σε ποιο; Μέσω τηλεφώνου γίνεται, κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών στο 13838. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 ειχαμε την wind να μας παιρνει τηλ τοσο καιρο στο προσωπικο (cosmote), τωρα εχουμε την cosmote να παιρνει στο (εταιρικο) wind, χαχαχαχα, αν ειναι δυνατον, κ οχι τπτ αλλο, τσαμπα παιρνουν, τον εργοδοτη παρτε ρε, τεσπα, ξερει κανενας πως τους στελνω να με διαγραψουν απο τις λιστες τους γιατι ειναι κ λαλακες κ δεν παιρνουν χαμπαρι, μ εχουν παρει κανα δυο μερες κολλητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω μέτα απο πόσο χρονικό διάστημα χωρίς να ανανεώνεις τον χρόνο ομιλίας η cosmote έχει δικαίωμα να απεργοποιήσει έναν αριθμό whats up? Σόρρυ αν έχει απαντηθεί στο νήμα αυτό η ερώτηση, αλλά δεν το παρακολουθώ (χρειάστηκε όμως τώρα) και είναι κάπου 800 + σελίδες. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω μέτα απο πόσο χρονικό διάστημα χωρίς να ανανεώνεις τον χρόνο ομιλίας η cosmote έχει δικαίωμα να απεργοποιήσει έναν αριθμό whats up? Σόρρυ αν έχει απαντηθεί στο νήμα αυτό η ερώτηση, αλλά δεν το παρακολουθώ (χρειάστηκε όμως τώρα) και είναι κάπου 800 + σελίδες. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν δεν ανανεώσεις μέσα σε 12 μήνες, σου δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσεις μέσα σε λίγες μέρες μετά το πέρας των μηνών αυτών προκειμένου να κρατήσεις τον αριθμό σου. Αν δεν ανανεώσεις και τότε, ο αριθμός απενεργοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω μέτα απο πόσο χρονικό διάστημα χωρίς να ανανεώνεις τον χρόνο ομιλίας η cosmote έχει δικαίωμα να απεργοποιήσει έναν αριθμό whats up? Σόρρυ αν έχει απαντηθεί στο νήμα αυτό η ερώτηση, αλλά δεν το παρακολουθώ (χρειάστηκε όμως τώρα) και είναι κάπου 800 + σελίδες. Ευχαριστώ προκαταβολικά. 365 ημέρες μετά την ανανέωση χάνεις το υπόλοιπο σου 370 ημέρες μετά την ανανέωση χάνεις τον αριθμό . Έχεις δικαίωμα εντός 6 μηνών να ζητήσεις τον αριθμό σου πίσω από τον αρχικό πάροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Πόσο καιρό πέρνει η μετατροπή συμβολαίου cote σε καρτοκινητο cote ? Σκέφτομαι μια πιο οικονομική λύση και πιστεύω θα βουλευτών καλυτερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Αν δεν ανανεώσεις μέσα σε 12 μήνες, σου δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσεις μέσα σε λίγες μέρες μετά το πέρας των μηνών αυτών προκειμένου να κρατήσεις τον αριθμό σου. Αν δεν ανανεώσεις και τότε, ο αριθμός απενεργοποιείται. 365 ημέρες μετά την ανανέωση χάνεις το υπόλοιπο σου 370 ημέρες μετά την ανανέωση χάνεις τον αριθμό . Έχεις δικαίωμα εντός 6 μηνών να ζητήσεις τον αριθμό σου πίσω από τον αρχικό πάροχο Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!:) Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Πόσο καιρό πέρνει η μετατροπή συμβολαίου cote σε καρτοκινητο cote ? Σκέφτομαι μια πιο οικονομική λύση και πιστεύω θα βουλευτών καλυτερα . Σ'ένα μήνα από την ημερομηνία που θα κάνεις την αίτηση μετατροπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 ήθελα μία sim για το smart που θα πάρω μόνο για Internet. To είπα εκει στη κοπέλα στο γερμανό,ότι το θελω κυρίως για internet. Παρατηρησα όμως ότι η sim γράφει GSM και όχι 3G όπως η παλιά που έχω , παίζει τίποτα εδώ ή δεν εχει σημασία; ή αυτη που μου έδωσε είναι πιο καινούργια ( που δεν νομίζω δηλαδή ) Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 ήθελα μία sim για το smart που θα πάρω μόνο για Internet. To είπα εκει στη κοπέλα στο γερμανό,ότι το θελω κυρίως για internet. Παρατηρησα όμως ότι η sim γράφει GSM και όχι 3G όπως η παλιά που έχω , παίζει τίποτα εδώ ή δεν εχει σημασία; ή αυτη που μου έδωσε είναι πιο καινούργια ( που δεν νομίζω δηλαδή ) μια χαρα εισαι :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 μια χαρα εισαι :) ενταξει! thnks Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Παιδιά έχει κανείς άλλος σε δίγραμμη συσκευή What's Up και Q; Η εφαρμογή του WU δε δουλεύει (όπως γράφει) σε καθεστώς περιαγωγής. Η Q δουλεύει σε roaming πάνω στη Wind και από κει χρησιμοποιώ ιντερνετ. Παίζει καμία λύση; Το WU το χω στην πρώτη γραμμή αλλά τίποτα. Με αντίστοιχες εφαρμογές από Wind και Voda δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Αν κλείσεις την περιαγωγή και επιλέξεις να παρέχει δεδομένα η SIM 1 (της Cosmote) δεν θα δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Καλημέρα παιδιά.Θελω να μεταφέρω χρήματα απο το δικο μου what's up σε αλλο what's up ενός φίλου μου.Ξέρετε μήπως τι στοιχεία θα μου ζητήσουν απο την εξυπηρέτηση πελατών πέρα απο τον αριθμο του φίλου μου?Εννοώ ζητάνε αριθμό ταυτότητας κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Καλημέρα παιδιά.Θελω να μεταφέρω χρήματα απο το δικο μου what's up σε αλλο what's up ενός φίλου μου.Ξέρετε μήπως τι στοιχεία θα μου ζητήσουν απο την εξυπηρέτηση πελατών πέρα απο τον αριθμο του φίλου μου?Εννοώ ζητάνε αριθμό ταυτότητας κλπ? Ζητάνε μόνο τα δικά σου στοιχεία , Όνομα Επίθετο Αριθμό ταυτότητας ημερομηνία γέννησης . Τα στοιχεία του φίλου σου δεν τα ζητάνε, μόνο τον αριθμό του . Επιτρέπονται δύο μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα από 5 μέχρι 15 η ευρώ η κάθε μεταφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ζητάνε μόνο τα δικά σου στοιχεία , Όνομα Επίθετο Αριθμό ταυτότητας ημερομηνία γέννησης . Τα στοιχεία του φίλου σου δεν τα ζητάνε, μόνο τον αριθμό του . Επιτρέπονται δύο μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα από 5 μέχρι 15 η ευρώ η κάθε μεταφορά. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ Βασίλη!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Νέα προσφορά από Whats up? 600 λεπτά και 600 μηνύματα και 120 ΜΒ με 5Ε ??Κάτι τέτοιο είδα σε μια φάση στην εφαρμογή αλλά μετά εξαφανίστηκε. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Νέα προσφορά από Whats up? 600 λεπτά και 600 μηνύματα και 120 ΜΒ με 5Ε ??Κάτι τέτοιο είδα σε μια φάση στην εφαρμογή αλλά μετά εξαφανίστηκε. Μήπως ήταν το πακέτο των 600 μηνυμάτων + 120mb με 5€; Μου φαίνεται "τρελή" προσφορά για Whats up και είμαι έτοιμος να βάλω πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Μήπως ήταν το πακέτο των 600 μηνυμάτων + 120mb με 5€; Μου φαίνεται "τρελή" προσφορά για Whats up και είμαι έτοιμος να βάλω πακέτο. Ναι μάλλον θα είναι το πακέτο που είπες...Δεν ξέρω πως διάβασα ότι είχε και λεπτά..Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται :p Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Ναι μάλλον θα είναι το πακέτο που είπες...Δεν ξέρω πως διάβασα ότι είχε και λεπτά..Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται :p Εδώ δίνει με το σταγονόμετρο τις προσφορές, θα έδινε τόσα με μόνο 5€; :p Κάτι πρέπει να γίνει με τα συστήματα της Cosmote. Ανανέωσα, έβαλα τον κωδικό του Reload it μέσω της εφαρμογής κι ενώ μου εμφάνισε μήνυμα, "Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, προσπαθήστε ξανά", σε 2'' μου'χαν έρθει μηνύματα ότι κέρδισα! Αυτή τη φορά στάθηκα τυχερός και έλαβα αυτό που ήθελα (600 λεπτά προς Whats up), αν όμως μου έβαζε mb που έχω κοντά στα 2gb, τι θα έκανα; :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Εδώ δίνει με το σταγονόμετρο τις προσφορές, θα έδινε τόσα με μόνο 5€; :p Κάτι πρέπει να γίνει με τα συστήματα της Cosmote. Ανανέωσα, έβαλα τον κωδικό του Reload it μέσω της εφαρμογής κι ενώ μου εμφάνισε μήνυμα, "Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, προσπαθήστε ξανά", σε 2'' μου'χαν έρθει μηνύματα ότι κέρδισα! Αυτή τη φορά στάθηκα τυχερός και έλαβα αυτό που ήθελα (600 λεπτά προς Whats up), αν όμως μου έβαζε mb που έχω κοντά στα 2gb, τι θα έκανα; :down: Που να δεις το epos που χειρίζονται τα καταστήματα και ο γερμανός! Αιώνες πίσω από τα αντίστοιχα wind&vodafone. Οι γνώστες-παθόντες καταλαβαίνουν τι εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Από παιδιά που χουν δουλέψει και τα δύο μου λένε πως το epos είναι κλασεις καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts