Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί στην επόμενη κλήση που θα κάνεις να κρατάει τα 30'' και να τα προσθέτει με τα νέα μέχρι να γίνουν λεπτό.

Βέβαια δεν είμαι σίγουρος νομίζω το είχα δοκιμάσει πριν πολύ καιρό (πάνω από 1 χρόνο σίγουρα).

Με τα "μπορεί" και τα "ίσως" και το να κάτσουμε εμείς να μετράμε 1-1 τα δευτερόλεπτα που μιλήσαμε για να βγάλουμε άκρη, δεν γίνεται δουλειά. Είναι υποχρεωμένη να μας ενημερώνει και για τα δευτερόλεπτα εφόσον στους όρους γράφει ότι η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο.

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έτσι ακριβώς...δίκιο έχουν τα παιδιά με τους τρόπους που γίνεται,αλλά και οι 3 εταιρίες το ίδιο γράφουν κάτω από τα πακέτα...οι αλλες 2 τηρούν ότι γράφουν!!Κώστα επειδή δεν έχω ιδέα,στις καταγγελίες σε ενημερώνει κανείς όταν το βλέπουν κλπ;;

Με τα "μπορεί" και τα "ίσως" και το να κάτσουμε εμείς να μετράμε 1-1 τα δευτερόλεπτα που μιλήσαμε για να βγάλουμε άκρη, δεν γίνεται δουλειά. Είναι υποχρεωμένη να μας ενημερώνει και για τα δευτερόλεπτα εφόσον στους όρους γράφει ότι η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο.

Καλή η σκέψη σου , αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει καμία υποχρέωση από νόμο να σε ενημερώνει ,

Θα μπορούσε να μην σε ενημερώνει καθόλου όπως γίνεται στα συμβόλαια .

Καλή η σκέψη σου , αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει καμία υποχρέωση από νόμο να σε ενημερώνει ,

Βασιλη συμφωνώ με τη λογική σου όμως ακόμη και έτσι να είναι το κρατάνε κρυφό;;Εννοώ ότι σε επικοινωνία μου με την κοσμοτε για το συγκεκριμένο πρόβλημα,η απάντηση τους ήταν ότι αν δεν μας έδειχνε τα δευτερόλεπτα θα φαινότανε στο σύστημα τους το πρόβλημα...με λίγα λόγια με βγάλαν τρελλό..

Έτσι ακριβώς...δίκιο έχουν τα παιδιά με τους τρόπους που γίνεται,αλλά και οι 3 εταιρίες το ίδιο γράφουν κάτω από τα πακέτα...οι αλλες 2 τηρούν ότι γράφουν!!Κώστα επειδή δεν έχω ιδέα,στις καταγγελίες σε ενημερώνει κανείς όταν το βλέπουν κλπ;;

Δεν ξέρω.

Ας το δεχτώ ότι δεν έχει υποχρέωση. Υποχρέωση όμως έχει να τηρεί αυτά που γράφει στους όρους και ακόμα δεν έχουμε καταλήξει αν τηρείται η χρέωση ανα δευτερόλεπτο ή τα στρογγυλοποιεί στο λεπτό. Και επαναλαμβάνω: πώς εξηγείς ότι μιλάει κάποιος 3:05" και όταν σε ενημερώνει για τα λεπτά, σου έχει αφαιρέσει 4; Γιατί να μην αφαιρέσει 3 δηλαδή; Κι ας προσμετρήσει τα 5" στην επόμενη ομιλία. Όπως και να το δεις, υπάρχει κενό.

Είναι απλό

Ισχυρίζεσαι κάτι , άρα έχεις υποχρέωση να το δοκιμάσεις.

Αν το δοκιμάσεις και είναι όπως τα λές , θα σου δώσουμε δίκιο ,

αλλά αν ισχυρίζεσαι κάτι , μην περιμένεις από άλλους να το δοκιμάσουν . Τρείς κλήσεις θα κάνεις . Σε 9 λεπτά και λίγα δευτερόλεπτα θα ξέρεις.

Είναι απλό

Ισχυρίζεσαι κάτι , άρα έχεις υποχρέωση να το δοκιμάσεις.

Αν το δοκιμάσεις και είναι όπως τα λές , θα σου δώσουμε δίκιο ,

αλλά αν ισχυρίζεσαι κάτι , μην περιμένεις από άλλους να το δοκιμάσουν . Τρείς κλήσεις θα κάνεις . Σε 9 λεπτά και λίγα δευτερόλεπτα θα ξέρεις.

Λοιπόν, τσέκαρα τον ισχυρισμό κάποιων ότι χρεώνει ανά λεπτό μετά το τρίλεπτο. Συγκεκριμμένα, έκανα κλήση 3 λεπτών και 6 δευτερολέπτων και με χρέωσε 3 λεπτά και όχι 4, πράγμα που σημαίνει ότι έχει μεν μνήμη το σύστημα για τα δευτερόλεπτα, πλην όμως δεν ενημερώνονται σωστά οι συνδρομητές.

Σε ποιά καρτοκινητά της,

μπορούμε να πάρουμε απευθείας microSIM;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Λοιπόν, τσέκαρα τον ισχυρισμό κάποιων ότι χρεώνει ανά λεπτό μετά το τρίλεπτο. Συγκεκριμμένα, έκανα κλήση 3 λεπτών και 6 δευτερολέπτων και με χρέωσε 3 λεπτά και όχι 4, πράγμα που σημαίνει ότι έχει μεν μνήμη το σύστημα για τα δευτερόλεπτα, πλην όμως δεν ενημερώνονται σωστά οι συνδρομητές.

Επιβεβαιώνω και εγώ. Έκανα κλήση 3 λεπτών και 13 δευτερολέπτων και στο σύστημα μου αφαίρεσαν 3 λεπτά.

Ε τότε έχει πρόβλημα η γραμμή μου...εμένα κάθε φορά μου τρώει 4 λεπτά!Και πριν λιγο παλι το ίδιο..τι να πω :/

Ε τότε έχει πρόβλημα η γραμμή μου...εμένα κάθε φορά μου τρώει 4 λεπτά!Και πριν λιγο παλι το ίδιο..τι να πω :/

Κι εμένα ακριβώς το ίδιο. Το δοκίμασα και μου χρέωσε 4'. Και χθες που μίλησα 5 και κάτι, αφαίρεσε 6.

To bonus εισερχομενων κλησεων καταργηθηκε?

Γιατι παρολο που ανανεωσα με 5 ευρω τον προηγουμενο μηνα το κινητο μου, δεν εχει ερθει ακομα το bonus.

Πρεπει να διαμαρτυρηθω? Ή εχει αργησει κ στους αλλους?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

To bonus εισερχομενων κλησεων καταργηθηκε?

Γιατι παρολο που ανανεωσα με 5 ευρω τον προηγουμενο μηνα το κινητο μου, δεν εχει ερθει ακομα το bonus.

Πρεπει να διαμαρτυρηθω? Ή εχει αργησει κ στους αλλους?

Δυστυχώς το Bonus εισερχομένων κλήσεων καταργήθηκε σιωπηρά . Χωρίς καμμία ανακοίνωση , απλά το βγάλαν από την σελίδα τους.

Kαταργηθηκε κσι στους παλιους?

Και στους νεους?

καλά αυτοί θα χάσουν

δεν θα κάνω k εγώ ανανέωση ποτε πλέον

ποτε μα ποτε

θα χάσουν πολλά

επίσης δεν θα κάθομαι να μιλάω με κανέναν

θα το κλείνω aμεσως

Κατι καλο ειχαν κ το χαλασαν

Ασε που θα παω vodafone γιατι δεν εχουν κ σημα στην περιοχη μου.

Edited by evi32
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Στους παλιούς παρέμεινε το bonus εξερχομένων κλήσεων , αλλά αυτό δεν είναι πλέον χρήσιμο μια που όλοι μιλάμε με πακέτα.

Και τα πακέτα δεν περιλαμβάνονται στο Bonus Εξερχομένων.

Μεχρι 31/5 πηγε την προσφορα 300 λεπτα με ανανεωση 10 ευρω η COSMOΚΑΡΤΑ

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/COSMOKARTA_Services

Μεχρι 31/5 πηγε την προσφορα 300 λεπτα με ανανεωση 10 ευρω η COSMOΚΑΡΤΑ

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/ COSMOKARTA_Services

Αρκεί να έχει γίνει η εγγραφή μέχρι της 30/4.Δηλαδή από τις 31/5(όπως γράφει τουλάχιστον) και έπειτα σταματάει τελείως για την κοσμοτε;;Δηλαδή δεν θα είναι σαν την Vodafone και Wind που οι παλιοί λαμβάνουν(προς το παρόν χωρίς ημερομηνία λήξης)το bonus;;

Αρκεί να έχει γίνει η εγγραφή μέχρι της 30/4.Δηλαδή από τις 31/5(όπως γράφει τουλάχιστον) και έπειτα σταματάει τελείως για την κοσμοτε;;Δηλαδή δεν θα είναι σαν την Vodafone και Wind που οι παλιοί λαμβάνουν(προς το παρόν χωρίς ημερομηνία λήξης)το bonus;;

Εγώ όπως το καταλαβαίνω εννοούν ότι ισχύει μόνο για τους παλιούς, και παύει να ισχύει γι' αυτούς που γράφτηκαν μετά τις 30/4

Αν καποιος ξερει, θα ηθελα να μου πει πως μαθαινουμε τα υπολοιπομενα λεπτα ομιλιας της cosmokartas.

Ευχαριστω

στείλε ΥΠ στο 1330

Από whatsup μπορείς να αλλάξεις σε κοσμοκάρτα με την εντολή ΑΛΠΑΚ μόνο μία φορά το μήνα;
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Καλησπέρα!!Δεν γνωρίζω αν γίνεται περισσότερες φορές μέσα στο μήνα,αλλά ξέρω ότι μόνο η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν και έπειτα χρεώνεσαι....

Σήμερα πήγα στην cosmote και τους ζήτησα να μου ενεργοποιησουν την υπηρεσία για το 4g...

O υπαλληλος μου την ενεργοποιησε χωρίς να μου αλλαξει καρτα,μου είπε οτι δεν χρειαζεται...

Ακόμα εδω που ειμαι δεν εχει καλυψη οποτε δεν ξερω αν θα δουλεψει...

Καποιος που εχει δουλεψει το 4g χωρις να αλλαξει καρτα ας μας πει...

Ευχριστω

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Από whatsup μπορείς να αλλάξεις σε κοσμοκάρτα με την εντολή ΑΛΠΑΚ μόνο μία φορά το μήνα;
Μπορείς να αλλάξεις όσες φορές θέλεις κάθε μήνα , από την δεύτερη φορά πληρώνεις 3 ευρώ.