Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μονο που πρεπει να υπογραψεις 18 μηνο συμβολαιο, για μενα ειναι αρκετο για να μην το σκεφτω καν.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουν μήπως το γύριζα σε καρτοσυμβόλαιο αλλά θα είναι wu μόνο για 12 μήνες. Χώρια που για να πάρεις την έκπτωση του καρτοσυμβολαίου 25 (18,75) πρέπει να δεσμευτείς σε συμβόλαιο 18μηνο. Έπειτα τα έβαλα κάτω και είδα τα εξής:

1500' προς cosmote

30' προς όλους

και

1500sms προς cosmote

50sms προς όλους

με 18,75€ (το ίντερνετ δεν το αναφέρω γιατί δεν το χρησιμοποιώ στο κινητό).

Για μενα τα 1500 είναι πάρα πολλά οπότε αρκετά λεπτά θα μου έληγαν. Αντίθετα στο wu βολεύομαι με το πακέτο 300'+sms με 5€. Από κει και πέρα, σίγουρα θα κάνω μια ενεργοποίηση 100sms με 4€. Πάμε στα 9. Ίσως κάνω και μια ενεργοποίηση του 2ωρου προς όλους με άλλα 5€. Πάμε στα 14.

Με 14€ λοιπόν έχω: 300'-300sms προς wu και 120'-100sms προς όλους. Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι ακόμα και με απανωτές ενεργοποιήσεις πακέτων και "σπατάλες" (σε καμία περίπτωση δεν θα χρειαστώ 120'), και πάλι το wu συμφέρει περισσότερο από το καρτοσυμβόλαιο. Εξαρτάται και τι ανάγκες έχει ο καθένας βέβαια. Άλλος μπορεί όντως να καταναλώνει 1500' ή να χρειάζεται και ίντερνετ.

Εγω το εχω το συγκεκριμενο καρτοσυμβολαιο εδω και ενα χρονο, πληρωνω 18,19 το μηνα, εχω σωθει απλα! Ουτε καρτες, ουτε τιποτα και το καλυτερο προς ολα τα cosmote δωρεαν συν οτι εχω μαζεψει 3giga internet γιατι με το πακετο μηνυματων σου δεινει αρκετα mb συν οτι με καλουν δωρεαν οι w.u. Για ενα χρονο μου ειπαν οτι θα φαινεται σα wu ο αριθμος μου αλλα πηγα προχτες σε ενα καταστημα και ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει θεμα και θα μου το συνεχισουν μεχρι να τελειωσει το 18μηνο συμβολαιο. Τα πακετα του wu δε συμφερουν καθολου πλεον για να εισαι καλυμενος θες στην ξεφτιλα δυο δεκαευρες καρτες τον μηνα. Επισης επιδει ειναι χαμηλος ο μηνιαιος λογαριασμος δε σε ενοχλουν ποτε να πας να πληρωσεις, εχει τυχη να τους χρωσταω και τρεις, ουτε μνμ δε στελνουν!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Είπαμε να συγκρίνουμε πακέτα άλλων με το wu αλλά να γράφουμε ένα ποστ αφιερωμένο μονάχα σε πακέτα άλλου καρτοκινητού στο φόρουμ της κοσμοτέ είναι off-topic και απορώ πως έχει μείνει τόσες ώρες εδώ. ;) Το ανησυχητικό είναι ότι όσο μένει αυτό το ποστ, ανεβαίνουν και άλλα με ερωτήσεις πάνω σε αυτό, εντελώς άσχετες με το θέμα. Αν είναι έτσι, θα μπω κι εγώ στο cu να γράφω για τις προσφορές της q. Αλλάξανε οι κανόνες φαίνεται!

το πρωτο ηταν απαντηση σε καποιον λιγα ποστ πριν που εγραφε οτι το Cu Τον περιοριζει

το δευτερο ο λογος που δεν θα ξαναδιαβασω αυτο το Thread Γιατι ΠΑΛΙΑ WU :lol:

Η άλλη λύση , είναι να ξανακοιτάξεις καλύτερα. Τα πακέτα προς όλους είναι για 30 ημέρες.

κοίτα στην παρακάτω σελίδα κάτω κάτω όπου το λέει ρητά.

http://www.whatsup.gr/news/prosfora-what-s-mexri-31032013-gia-na-milas-kai-me-olo-ton-kosmo-toy-what-s-alla-kai-me-ola-ta-

Ευχαριστώ, δεν το είχα δει, εδώ λέει άλλα.

Εξαρτάται και τι ανάγκες έχει ο καθένας βέβαια. Άλλος μπορεί όντως να καταναλώνει 1500' ή να χρειάζεται και ίντερνετ.

Σωστές οι σκέψεις σου, αλλά εμένα ο πατέρας μου είναι 70 ετών δε μπορεί να φύγει από WU διότι τον δεσμεύουν κάποιες επαφές κι έχει λίγες κλήσεις, έχει και μερικούς εκτός WU και του παίρνουν το κεφάλι για κλήσεις προς αυτούς. Δηλ. του τρώνε τα λεφτά τσάμπα για να μιλάει με τους WU που δε μιλάει πολύ, άντε 100 λεπτά το μήνα σε τρίλεπτα, 1-2 κλήσεις τη μέρα και πληρώνει κι από πάνω για τους άλλους.

Έκανα τη σκέψη να τον πάω σε δίκαρτο αλλά δεν ξέρω αν θα το βολευτεί, γιατί άντε να του κάνω μάθημα από ποια κάρτα θα διώχνει την κάθε κλήση. Αλλιώς με μια Q θα ήταν βασιλιάς.

Edited by aegeanblue

Σωστές οι σκέψεις σου, αλλά εμένα ο πατέρας μου είναι 70 ετών δε μπορεί να φύγει από WU διότι τον δεσμεύουν κάποιες επαφές κι έχει λίγες κλήσεις, έχει και μερικούς εκτός WU και του παίρνουν το κεφάλι για κλήσεις προς αυτούς. Δηλ. του τρώνε τα λεφτά τσάμπα για να μιλάει με τους WU που δε μιλάει πολύ, άντε 100 λεπτά το μήνα σε τρίλεπτα, 1-2 κλήσεις τη μέρα και πληρώνει κι από πάνω για τους άλλους.

Έκανα τη σκέψη να τον πάω σε δίκαρτο αλλά δεν ξέρω αν θα το βολευτεί, γιατί άντε να του κάνω μάθημα από ποια κάρτα θα διώχνει την κάθε κλήση. Αλλιώς με μια Q θα ήταν βασιλιάς.

Αν χρειάζεται μονάχα 100 λεπτά το μήνα προς wu, γιατί δεν το κάνει κοσμοκάρτα να έχει 300' με 10ευρη ανανέωση προς όλους; Τα 100' θα τα μιλάει με τα wu και τα υπόλοιπα 200' με τους άλλους. Εννοείται ότι δεν τον συμφέρει το wu με τέτοια χρήση.

Αν χρειάζεται μονάχα 100 λεπτά το μήνα προς wu, γιατί δεν το κάνει κοσμοκάρτα να έχει 300' με 10ευρη ανανέωση προς όλους; Τα 100' θα τα μιλάει με τα wu και τα υπόλοιπα 200' με τους άλλους. Εννοείται ότι δεν τον συμφέρει το wu με τέτοια χρήση.

γιατί δε θα μπορούν να του τηλ αυτοί που έχουν WU. Εκεί κολλάμε.

γιατί δε θα μπορούν να του τηλ αυτοί που έχουν WU. Εκεί κολλάμε.

Θα του κάνουν αναπάντητη και θα τους παίρνει αυτός.

Θα του κάνουν αναπάντητη και θα τους παίρνει αυτός.

Κοίτα 10 Ευρώ δίνει και τώρα και είναι 70 και δε μπορεί να κάνει αναπάντητες. Με ένα άλλο πακέτο θα μπορούσε να τη βγάζει με 3-4 Ευρώ. Δε μιλάει πάνω από 50-60 λεπτά το μήνα.

Απλά όλες οι εταιρίες κρατάνε σε υψηλές τιμές τις τιμές καταλόγου για να σου πουλάνε πακέτο και να σου τρώνε ένα ποσό κάθε μήνα.

Κοίτα 10 Ευρώ δίνει και τώρα και είναι 70 και δε μπορεί να κάνει αναπάντητες. Με ένα άλλο πακέτο θα μπορούσε να τη βγάζει με 3-4 Ευρώ. Δε μιλάει πάνω από 50-60 λεπτά το μήνα.

Απλά όλες οι εταιρίες κρατάνε σε υψηλές τιμές τις τιμές καταλόγου για να σου πουλάνε πακέτο και να σου τρώνε ένα ποσό κάθε μήνα.

γιατί δεν του παίρνεις ένα αναδιπλούμενο κινητό με κόκκινο και πράσινο κουμπί΄και να του περάσεις μερικά βασικά νούμερα στις ταχείες κλήσεις; :)

επειδη ειμαι φοιτητης εχω ηδη τη φοιτητικη προσφορα που δινει για what up αλλα σκεφτομαι να το κανω καρτοσυμβολαιο.

αλλα αν σταματησει να δινει τα 400+400 τοτε δεν με συμφερει και πολυ το whats up και μιας το καρτοσυμβολαιο σου δινει τν δυνατοτητα να σε βλεπουν σαν να εισαι w.u θεωρω οτι με συμφερει.

αλλα ολα εξαρτωνται το αν θα κοψει τα 400

τι λετε να κανω?

επειδη ειμαι φοιτητης εχω ηδη τη φοιτητικη προσφορα που δινει για what up αλλα σκεφτομαι να το κανω καρτοσυμβολαιο.

αλλα αν σταματησει να δινει τα 400+400 τοτε δεν με συμφερει και πολυ το whats up και μιας το καρτοσυμβολαιο σου δινει τν δυνατοτητα να σε βλεπουν σαν να εισαι w.u θεωρω οτι με συμφερει.

αλλα ολα εξαρτωνται το αν θα κοψει τα 400

τι λετε να κανω?

Μαλλον ενοεις τα 600' προς όλο τον κόσμο του WHAT'S UP και 600MB με ανανέωση συνολικής αξίας 10€ τον προηγούμενο μήνα...

Το θεμα ειναι ενα "εφοσον συνεχιζει να δινει τα 600 κ 600 εσυ γιατι ζοριζεσαι? Οταν με το καλο τα σταματησει το ξανασκεφτεσαι...απο τωρα γιατι βαζεις μπελαδες στο κεφαλι σου?"

:)

Μαλλον ενοεις τα 600' προς όλο τον κόσμο του WHAT'S UP και 600MB με ανανέωση συνολικής αξίας 10€ τον προηγούμενο μήνα...

Το θεμα ειναι ενα "εφοσον συνεχιζει να δινει τα 600 κ 600 εσυ γιατι ζοριζεσαι? Οταν με το καλο τα σταματησει το ξανασκεφτεσαι...απο τωρα γιατι βαζεις μπελαδες στο κεφαλι σου?"

Εγώ κατάλαβα ότι ο φίλος εννοεί αυτό που γράφει. Για το πακέτο 400+400+100+100 με 7€ που όντως λήγει 31/3 και η αλήθεια είναι ότι έχει εξυπηρετήσει πάρα πολύ κόσμο (μαζί κι εμένα) που επιτέλους μιλάμε με πρόσωπα που μέχρι τώρα ήταν αδύνατο.

Η αλήθεια είναι ότι αν μιλάς αρκετά και με άλλα δίκτυα ή συνδέσεις cosmote (το κυριότερο) σε συμφέρει το καρτοσυμβόλαιο και τώρα ειδικά που σου κάνει και έκπτωση στα 18,7 το μήνα (και μπορεί να σου το κάνει για 18 μήνες να φαίνεται wu - μετά το σταματάς και το ξανακάνεις ώστε πάλι σαν νέο καρτοσυμβόλαιο να φαίνεται wu) δεν το συζητώ. Κι εγώ άρχισα να το σκέφτομαι αλλά λυπάμαι τα 1500' που τα 3/5 θα πηγαίνουν στράφι μιας και δεν μιλάω πάνω από 400' το μήνα. Αλλά αν το σκεφτείς και με κάρτες πόσα ξοδεύεις...π.χ. πληρώνεις 15€ για κάρτα αλλά στο υπόλοιπο μπαίνουν 13,45 ενώ στο συμβόλαιο αυτά πληρώνεις, αυτά έχεις. Έτσι που είναι πλέον τα πακέτα σε συνδιασμό με τους φόρους στις κάρτες, δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει το καρτοκινητό (το εν λόγω καρτοκινητό) σε σύγκριση με όσα σου δίνει το καρτοσυμβόλαιο στα 18,7€. Είναι χαώδεις οι διαφορές και σχετικά μικρή η οικονομική διαφορά.

0.012 δηλαδη κατι παραπανω απο 1 λεπτο προς ολα τα κινητα ελλαδας? Αυτο ειναι πολυ καλο. Εψαχνα καιρο κατι τετοιο σε Voip παροχο, με καλη ποιοτητα κλησης. Αν αυτο ισχυει τοτε αξιζει να ενεργοποιησει πακετο ιντερνετ και να χρησιμοποιεις αυτην την χρεωση. Ειανι δοκιμασμενο?

Betamax provider τι ειναι? Δεν εχω ψαχτει πολυ σε θεματα Voip.

Είμαστε offtopic φίλε, δες το στο google και εδώ ίσως http://www.frevoipdeal.com

http://www.voipstunt.com

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

please delete
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

με ανανεωση 10 ευρω έχω καποιος μπονους* σε κοσμοκάρτα;

*παιζει ρόλο αν κανω την ανανέωση σε γερμανο ή αν παρω καρτα απ το περίπτερο;

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/COSMOKARTA_Services

Πριν κάνεις ανανέωση, γράψου στην προσφορά καλώντας 1330.

Δεν παίζει ρόλο πού κάνεις την ανανέωση.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Γεια σας παιδιά!Έχω καρτοκινητο what's up και σε μερικές βδομάδες θα βρεθώ στην Ρώμη. Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το νούμερο μου εκεί?Αλλιώς τι άλλο μπορώ να κάνω για να μη μείνω χωρίς τηλέφωνο?

Λογικα ειναι ενεργοποιημενο το roaming και θα λειτουργει κανονικα το κινητο σου εκει...

Για να εισαι σιγουρος παρε την εξυπηρετηση πελατων και πες τους το

:)

Παιδία εκεί που μιλάω,καμιά φορά χάνει εντελώς το σήμα και κλείνει η γραμμά...Το παθαίνω αρκετα χρόνια με διάφορες συσκευές.Είναι γενικό το κακό με την cosmote,ή μόνο σε εμένα συμβαίνει?

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Παιδία εκεί που μιλάω,καμιά φορά χάνει εντελώς το σήμα και κλείνει η γραμμά...Το παθαίνω αρκετα χρόνια με διάφορες συσκευές.Είναι γενικό το κακό με την cosmote,ή μόνο σε εμένα συμβαίνει?

γενικό εννοείτε!

γουελκαμ του δε κλαμπ!

προχτες να θελω να παρω τηλέφωνο από το wu και να μη μπορώ! με το που πατούσα το πλήκτρο για να κάνω κλήση, έπεφτε η γραμμή. μετά από 15-20 προσπάθειες, επιτέλους ένοιωσε! εκέινη την ώρα εβριζα τον εαυτό μου που ξέχασα την q σπίτι grrrrrrr

Εμένα πάντως είναι ζήτημα να μου το 'χει κάνει 4-5 φορές μέσα σε 3 χρόνια. Και πάντα είχε να κάνει με το σήμα (ή εγώ δεν είχα ή ο άλλος). Να παίρνεις 20 φορές και να πέφτει η γραμμή... ή δεν υπάρχει καθόλου σήμα ή έχει μεγάλο θέμα η συσκευή. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν συμβαίνει. :)

Κι όμως συμβαίνει!

Την περίοδο που έδινε τα 1500 το είχα πάθει αρκετές φορές μέχρι που τα παρατούσα και έπαιρνα από το άλλο.

@kostas_v

μαλλον είσαι η εξαίρεση στον κανόνα! 10 στους 10 που γνωρίζω, αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα, παρ ολ αυτα παραμένουν στο wu!

Ούτε εγώ αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα ρε παιδιά. Ναι μεν κι εμένα έχει πέσει κλήση, αλλά λογω σήματος, και οταν παω να καλέσω, σπάνια δε βρίσκω γραμμή. Ίσως να έχει να κάνει και με συγκεκριμενες περιοχές.