Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

- Σήμερα παρατήρησα ότι ενώ έχω σήμα καμπάνα, μιλούσα στο τηλέφωνο και μου έριχνε τις κλήσεις... Πολύ μπούκωμα το δίκτυο...

- Πήγα να ταυτοποιήσω έναν αριθμό σφραγισμένο (άθικτο μέσα στο φάκελο, δεν το είχα ανοίξει ποτέ, ούτε την κάρτα SIM δεν έσπασα από τη μεγάλη κάρτα τύπου πιστωτικής) και μου είπαν ότι ήταν δηλωμένο. Έδωσα 2-3 ονόματα στα οποία πίστευα ότι μπορεί να το είχα δηλώσει παλαιότερα αλλά δεν ήταν κανένα. Τι γίνεται;:X:X:X Παρόλα αυτά το λειτούργησα κανονικά στη συσκευή και κάνει κλήσεις κανονικά. Θα μπορέσουμε να μάθουμε μήπως το ονοματεπώνυμο του κατόχου;

Μην Ξεχνάτε την Q με 60 λεπτά 3€ και χρέωση ανά λεπτό !

Με 3' ελάχιστη χρέωση τι να το κάνω το πακέτο; Κουτσό είναι!

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

- Σήμερα παρατήρησα ότι ενώ έχω σήμα καμπάνα, μιλούσα στο τηλέφωνο και μου έριχνε τις κλήσεις... Πολύ μπούκωμα το δίκτυο...

- Πήγα να ταυτοποιήσω έναν αριθμό σφραγισμένο (άθικτο μέσα στο φάκελο, δεν το είχα ανοίξει ποτέ, ούτε την κάρτα SIM δεν έσπασα από τη μεγάλη κάρτα τύπου πιστωτικής) και μου είπαν ότι ήταν δηλωμένο. Έδωσα 2-3 ονόματα στα οποία πίστευα ότι μπορεί να το είχα δηλώσει παλαιότερα αλλά δεν ήταν κανένα. Τι γίνεται;:X:X:X Παρόλα αυτά το λειτούργησα κανονικά στη συσκευή και κάνει κλήσεις κανονικά. Θα μπορέσουμε να μάθουμε μήπως το ονοματεπώνυμο του κατόχου;

ανα λεπτό είναι

Σε περίπτωση που δεν είναι απόρρητο, τηλεφώνα στις πληροφορίες καταλόγου! Καλύτερα δοκίμασε της ίδιας της Κοσμοτέ. Κάτι άλλο δεν ξέρω και δεν νομίζω να μπορεί να γίνεται! :confused:

Κουλό όμωςςςς!!!! :(

η χρέωση ειναι ανα 1 λεπτο. Δεν υπαρχει καμμια αλλη εταιρια που δινει πακετα με χρεωση ανα 1 λεπτο, μονο η Q το κανει. Ολοι οι αλλοι δινουν 3λεπτα. Οπως επισης, και το πακετο με 1 ευρω, που δινει 300 λεπτα προς ολη τη wind εχει χρεωση ανα 1 λεπτο. Οι αλλες 2 εταιριες παλι 3λεπτα δινουν στα πακετα.

Έχω ένα καρτοκινητό vodafone και θα το κάνω κοσμοκάρτα για να έχω περισσότερες επιλογές σε πακέτα sms. Έχει μέσα 15€ υπόλοιπο. Με την αλλαγή θα χαθούν ή απλά μεταφέρονται?

Ανα λεπτό πάει και κουτσό είναι της cosmote με σήμα καμπάνα

:ninja:

Έχω ένα καρτοκινητό vodafone και θα το κάνω κοσμοκάρτα για να έχω περισσότερες επιλογές σε πακέτα sms. Έχει μέσα 15€ υπόλοιπο. Με την αλλαγή θα χαθούν ή απλά μεταφέρονται?

Φυσικά και θα χαθούν!!! Φάτα πρώτα και μετά πήγαινε! ;)

μπορεις να τα μεταφερεις/πουλησεις σε εναν φιλο σου.....:)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Συγγνώμη αν έχει ξανααναφερθεί αλλά είναι πάρα πολλές οι σελίδες. Λοιπόν, όταν είναι κλειστό το κινητό μου δεν μου έρχεται ειδοποίηση ότι κάποιος με κάλεσε ενώ σε όσους με καλούν τους λέει πως το κινητό είναι κλειστό και θα ενημερωθώ με γραπτό μήνυμα.Whats up έχω.

Συγγνώμη αν έχει ξανααναφερθεί αλλά είναι πάρα πολλές οι σελίδες. Λοιπόν, όταν είναι κλειστό το κινητό μου δεν μου έρχεται ειδοποίηση ότι κάποιος με κάλεσε ενώ σε όσους με καλούν τους λέει πως το κινητό είναι κλειστό και θα ενημερωθώ με γραπτό μήνυμα.Whats up έχω.

Τηλ στο cc....;)

Πατα **62*+30697538αριθμος του κινητου σου χωρις697# πληκτρο κλησης.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

cc= customer care! Ελληνιστί, τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (13838 αν δεν κάνω λάθος).

CC = customer center

Πατα **62*+30697538αριθμος του κινητου σου χωρις697# πληκτρο κλησης.

πρόσεχε στην προωθηση κλήσεων για την ενεργόποίηση τις ειδοποίησης κλήσεων εαν ο αριθμός σου ειναι απο φορητοτητα αλλάζει η διαδικασία.

πρόσεχε στην προωθηση κλήσεων για την ενεργόποίηση τις ειδοποίησης κλήσεων εαν ο αριθμός σου ειναι απο φορητοτητα αλλάζει η διαδικασία.

Σε ευχαριστω παρα πολυ. Εκανα τη διαδικασια που μου ειπες και δουλεψε.:)

Ξέρει κανένας τι θα γίνει μετά τις 30 Ιουνίου; Πόσα λετπά ομιλίας θα δίνουν με τις ανανεώσεις;

Ξέρει κανένας τι θα γίνει μετά τις 30 Ιουνίου; Πόσα λετπά ομιλίας θα δίνουν με τις ανανεώσεις;

Προφανως αναφερεσαι στην Cosmoκαρτα.

Υπομονη μεχρι τη Δευτερα.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Προφανως αναφερεσαι στην Cosmoκαρτα.

Υπομονη μεχρι τη Δευτερα.

Λεω να κανω ανανεωση την Κυριακη, που εχει 1η του νεου μηνα(για να κερδισω το bonus εισερχ/εξερχ τον αυγουστο).

Παντως, διορθωστε με αν κανω λαθος, τα τελευταια χρονια, μπορει να αλλαζει κατα καιρους η προσφορα(αλλοτε δινει 60λεπτα δωρεαν χρονο ομιλιας, τωρα εδινε 100'), αλλα ποτε δεν ξεμεινε η cosmokarta απο προσφορα. Καλα τα λεω? Δηλαδη, μαχαιρι, να μην δινει καθολου, το θεωρω απιθανο.

Λεω να κανω ανανεωση την Κυριακη, που εχει 1η του νεου μηνα(για να κερδισω το bonus εισερχ/εξερχ τον αυγουστο).

Παντως, διορθωστε με αν κανω λαθος, τα τελευταια χρονια, μπορει να αλλαζει κατα καιρους η προσφορα(αλλοτε δινει 60λεπτα δωρεαν χρονο ομιλιας, τωρα εδινε 100'), αλλα ποτε δεν ξεμεινε η cosmokarta απο προσφορα. Καλα τα λεω? Δηλαδη, μαχαιρι, να μην δινει καθολου, το θεωρω απιθανο.

οντως η κοσμοκάρτα ακολουθεί το νέο καρτοκινητο vodafone συνήθως στο μπονους ανανέωσης για αυτο δινει προσφορές. Αντίστοιχα στο whats υπ δεν δινει τίποτα ίσως το θεωρεί δεδομένο για αυτο δεν δινει τίποτα.