Nikolas_620ti Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Σήμερα μου ήρθε μήνυμα από την κοσμοτε που λέει.."η κοσμοτε σου χαρίζει 5ε!απλά ανανέωσε το χρόνο ομιλίας σου μέχρι το τέλος της ημέρας και θα κερδίσεις επιπλέον 5ε δωρεάν χρόνο ομιλίας ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!!)εκτός ότι έγινε θαύμα....είναι δυνατόν τον επόμενο μήνα?γιατί άμα είναι άμεσα διαθέσιμα τι θα γίνει?θα πέσουν έξω?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Εγώ παίρνω πρώτα τα 60 λεπτά απο reloadit και μετά απο 1 εβδομάδα βάζω τα 600 Είναι τυχαίο το γεγονος οτι η διαφημιση της vodafone μιλαει για σιγουρες κλησεις χωρις διακοπη και εδω μεσα νεα ατομα με λιγα post κατηγορουν την cosmote για χαμενες κλησεις; Ρωτά εγω τωρα.... Και τι πάει να πει οτι έχει λίγα μηνύματα . Και ναι η Cosmote έχει χάλια δίκτυο έχει γίνει καθημερινό θέμα να παίρνω 2-3 φορές και στην 4η να φτάνει κλήση μάλιστα είχα ταξίδι μιας εβδομάδας για ένα sms που με ΕΛΤΑ θα έφτανε ποιο γρήγορα το γραμμα Και σε μενα σε μια συσκευη Νοκια μου κανανε ακριβως το ιδιο... και μαλιστα εν ωρα που κοιμομουν και καλα συνδεθηκε στο Ιντερνετ.Δεν ειχα καμια εφαρμογη να κανει ενημερωση την συνδεση του ιντερνετ την ειχα γιαυτο τον λογο εξτρα να ζηταει επιβεβαιωση για οποιαδηποτε συνδεση στο διαδικτυο...και τσεκαρα και το μητρωο κλησεων-μηνυματων-δεδομενων να δω αν συνδεθηκε το βραδυ και αν κατεβασε κατι.. δεν υπηρχε ΤΙΠΟΤΑ απολυτως απλα εχασα 1 ευρω χωρις λογο.Ακομα μια .. και εχω φυγει για παντα απο αυτην την εταιρια...και δεν αν κλεισουν οι αλλες δυο θα παρω κανα καρτοκινητο απο αλλη χωρα :P Για εξήγησε σε αυτά τα τούβλα της cosmote οτι δεν έγινε έτσι θα σε βγάλουν άσχετο 10χρονο ... Και ας εχεις εμπειρία και ξέρεις απέξω τι κρατάς στα χέρια σου , πέρσι το καλοκαίρι έφτυσα αίμα να λέω τα ίδια και τα ίδια για την χρέωση . Μάλιστα μια φορά με πήγαινε -1€ κάθε μέρα που έφτασε στο -5€ . Σήμερα μου ήρθε μήνυμα από την κοσμοτε που λέει.."η κοσμοτε σου χαρίζει 5ε!απλά ανανέωσε το χρόνο ομιλίας σου μέχρι το τέλος της ημέρας και θα κερδίσεις επιπλέον 5ε δωρεάν χρόνο ομιλίας ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!!)εκτός ότι έγινε θαύμα....είναι δυνατόν τον επόμενο μήνα?γιατί άμα είναι άμεσα διαθέσιμα τι θα γίνει?θα πέσουν έξω?:p Και εγω περιμένω 2-3 μήνες να τα πάρω :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 τόσο καλά ε?χαχαχα κατάλαβα δεν βάζω κάρτα με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Παιδιά κάθε μηνά βάζω τα 60 mb της cosmote. Το ίδιο έκανα και σήμερα προτού λήξει το προηγούμενο πακέτο κάλεσα 1330 για να το ξαναβάλω και μου είπε λάβαμε το αίτημα σου ... . Ωστόσο μετά από ώρα ήρθε μήνυμα που έλεγε ότι έληξε το παλιό πακέτο. Στην κάρτα χρεώθηκαν κανονικά 3 ευρώ. Τι κάνω? Που παίρνω τηλέφωνο να βρω το δίκιο μου? Θα μου δώσουν τα παλιά mb πού είχα? (ήταν και πολλά ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Παιδιά κάθε μηνά βάζω τα 60 mb της cosmote. Το ίδιο έκανα και σήμερα προτού λήξει το προηγούμενο πακέτο κάλεσα 1330 για να το ξαναβάλω και μου είπε λάβαμε το αίτημα σου ... . Ωστόσο μετά από ώρα ήρθε μήνυμα που έλεγε ότι έληξε το παλιό πακέτο. Στην κάρτα χρεώθηκαν κανονικά 3 ευρώ. Τι κάνω? Που παίρνω τηλέφωνο να βρω το δίκιο μου? Θα μου δώσουν τα παλιά mb πού είχα? (ήταν και πολλά ) Σε ποια παλιά ΜΒ αναφέρεσαι; Αφού έληξε το παλιό πακέτο και σου έχουν αφαιρεθεί τα 3€, καλείς την εξυπηρέτηση για να σου πιστώσουν είτε τα 3€ είτε να σου δώσουν τα 60ΜΒ. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Σε ποια παλιά ΜΒ αναφέρεσαι; Αφού έληξε το παλιό πακέτο και σου έχουν αφαιρεθεί τα 3€, καλείς την εξυπηρέτηση για να σου πιστώσουν είτε τα 3€ είτε να σου δώσουν τα 60ΜΒ. Έκανα ανανέωση ΠΡΟΤΟΥ λήξουν τα παλιά Mb , και στέλνοντας μήνυμα να δώ πόσα έχω πλεον στο σύνολο,βλέπω ότι έχω ΜΟΝΟ τα 60mb της τελευταίας ανανέωσης. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θα το κοιτάξουν και θα με ενημερώσουν, αν και δεν είμαι αισιόδοξος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Σε ποια παλιά ΜΒ αναφέρεσαι; Αφού έληξε το παλιό πακέτο και σου έχουν αφαιρεθεί τα 3€, καλείς την εξυπηρέτηση για να σου πιστώσουν είτε τα 3€ είτε να σου δώσουν τα 60ΜΒ. τα μη χρησιμοποιημενα ΜΒ εφοσον γινει εγκαιρως ανανεωση μεταφερονται στον επομενο μηνα! Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Καλησπέρα, Ποιες είναι οι ρυθμίσεις apn για internet σε what's up? Θέλω να τις περάσω στο X8 της αδερφής μου γιατί πήρε κάρτα και λέει ότι έχει 60 mb αυτό το μήνα. ...Αυτό που λέει ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο 1333...? Edited April 1, 2012 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGG Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Καλησπερα παιδια, χτες αγορασα μια καρτα ανανεωσης χρονου και οπως την εξυσα καταστραφηκαν 4 ψηφια..τωρα τι να κανω?γινεται μεσω ιντερνετ κατι? ή μονο απο καποιο καταστημα? Καλησπέρα, Ποιες είναι οι ρυθμίσεις apn για internet σε what's up? Θέλω να τις περάσω στο X8 της αδερφής μου γιατί πήρε κάρτα και λέει ότι έχει 60 mb αυτό το μήνα. ...Αυτό που λέει ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο 1333...? δοκιμασε να στειλεις και το sms αλλα εμενα στο x10 mini που ειχα μπηκανε μονες τους οι ρυθμισεις..ισως δεν εχει ανοιξει την κινηση δεδομενων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Καλησπερα παιδια, χτες αγορασα μια καρτα ανανεωσης χρονου και οπως την εξυσα καταστραφηκαν 4 ψηφια..τωρα τι να κανω?γινεται μεσω ιντερνετ κατι? θα παρεις στην εξυπηρετηση πελατων θα δωσεις καποιους κωδικους που εχει πανω η καρτα και θα σου περασουν αυτοι τις μοναδες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Έκανα ανανέωση ΠΡΟΤΟΥ λήξουν τα παλιά Mb , και στέλνοντας μήνυμα να δώ πόσα έχω πλεον στο σύνολο,βλέπω ότι έχω ΜΟΝΟ τα 60mb της τελευταίας ανανέωσης. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θα το κοιτάξουν και θα με ενημερώσουν, αν και δεν είμαι αισιόδοξος. τελικά σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν οτι το διόρθωσαν και μου επέστραψαν τα παλιά Mb, πολύ χάρηκα και δεν με ταλαιπώρησαν καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyskar Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 "Χρόνια πολλά σαν, σαν σήμερα ήρθες στον κόσμο του γουατσάπ" και ένας gold κωδικός για ριλόαντιτ. Αυτό το απροσδόκητο έλαβα παίζει να το χω χαναπάρει δεν θυμάμαι. Καλή φάση(οι επιλογές ήταν 2-αντί 3 ως συνήθως- mb και μηνύματα προς όλους). Παράθεση Nokia 3210-3510-7360-6233-7230-701-Xiaomi Redmi Note 4 3/32 Snapdragon - Xiaomi Redmi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni195 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Καλησπέρα. Εχω καρτοκινητό cosmote και σύντομα θα το μετατρέψω σε whats up. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: το whats up υποστηρίζει το πρόγραμμα sms40 δηλαδή 40 sms προς όλους έναντι 1,60 ευρώ; ή είναι μόνο υπηρεσία που παρέχετε σε καρτοκινητό cosmote; Επίσης το 80 λεπτά προς όλους με 7 ευρώ μπορώ να το κάνω με whats up ή είναι κι αυτό υπηρεσία που παρέχετε σε καρτοκινητό μόνο; Eyxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Σε μένα βλέπω μέσα από την εφαρμογή της Κοτέ ότι έχω 120ΜΒ όταν έκανα ανανέωση του 60 montly pass και πλέον νομιζω οτι το διπλασιασαν....πειτε μου τι συνεβη σε εσας... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Σε μένα βλέπω μέσα από την εφαρμογή της Κοτέ ότι έχω 120ΜΒ όταν έκανα ανανέωση του 60 montly pass και πλέον νομιζω οτι το διπλασιασαν....πειτε μου τι συνεβη σε εσας... εγω εχω 60 κανονικα ποτε το ανανεωσες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Σε μένα βλέπω μέσα από την εφαρμογή της Κοτέ ότι έχω 120ΜΒ όταν έκανα ανανέωση του 60 montly pass και πλέον νομιζω οτι το διπλασιασαν....πειτε μου τι συνεβη σε εσας... Συγγνωμη σε σε ρωτηω κατι? Η εφαρμογη της cosmote για το αιφον δουλευει κ για τα καρτοκινητα η μονο για τα συμβολαια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 δώρο έναν κωδικό gold για το πάσχα....διάρκειας 1 εβδομάδας...ψάχνουν να "τραβήξουν" κόσμο να ανανεώσει; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 δώρο έναν κωδικό gold για το πάσχα....διάρκειας 1 εβδομάδας...ψάχνουν να "τραβήξουν" κόσμο να ανανεώσει; Πρέπει να ανανεώσεις για να τον χρησιμοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 όχι 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Καλησπέρα. Εχω καρτοκινητό cosmote και σύντομα θα το μετατρέψω σε whats up. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: το whats up υποστηρίζει το πρόγραμμα sms40 δηλαδή 40 sms προς όλους έναντι 1,60 ευρώ; ή είναι μόνο υπηρεσία που παρέχετε σε καρτοκινητό cosmote; Επίσης το 80 λεπτά προς όλους με 7 ευρώ μπορώ να το κάνω με whats up ή είναι κι αυτό υπηρεσία που παρέχετε σε καρτοκινητό μόνο; Eyxaristo. Οι υπηρεσίες για τις οποίες ρωτάς είναι διαθέσιμες μόνο για το καρτοκινητό Cosmote. Για το What's Up, οι διαθέσιμες υπηρεσίες βρίσκονται ΕΔΩ . Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Καλησπέρα. Εχω καρτοκινητό cosmote και σύντομα θα το μετατρέψω σε whats up. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: το whats up υποστηρίζει το πρόγραμμα sms40 δηλαδή 40 sms προς όλους έναντι 1,60 ευρώ; ή είναι μόνο υπηρεσία που παρέχετε σε καρτοκινητό cosmote; Ναι. http://www.whatsup.gr/services/sms-choice Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Οσο και να περιμέναμε τελικά προσφορά δεν ήρθε!!!:( Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Οσο και να περιμέναμε τελικά προσφορά δεν ήρθε!!!:( δεν ημουν και πολυ αισιοδοξος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 To ξέρω το έλεγες.....:O Εγω παντως δυο αριθμούς τους γύρισα σε wind... Aλλα και πάλι δεν αλλάζει εύκολα ο άλλος δίκτυο!! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts