Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:wacko: :wacko:

Θα μας τρελάνει πια αυτή η cosmote. Και εκεί που έλεγα να γυρίσω σε vodafone τα Χριστούγεννα, σε περίπτωση που ανανεωθεί η προσφορά θα έχουμε με κάρτα των 10 euro

-1500 λεπτά, 1500 sms προς whatsup

-Ιnternet on the phone 60 με 3 ευρώ

-150 λεπτά σταθερά με 5 ευρώ

-Το δωράκι του reloadit (με τις τελευταίες 2 των 10 ευρώ που έχω βάλει μου έδωσε 6 ευρώ την κάθε φορά :ninja: )

-Και τα ρέστα για κανένα μήνυμα δεξια και αριστερά.

Δεν είναι άσχημο τώρα που το βλέπω :) Αν βέβαια συνεχιστεί η προσφορά με τα 1500 σε κάθε ανανέωση.

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πάντως δεν είναι γυφτιά να βγάζει πακέτα για σταθερά και να το μαθαίνουμε στη ζούλα?

Και πέρα από αυτό να βάζει τη χαζομάρα με το τρίλεπτο????

lalista.gr

To reloadit το κόβω να σταματάει στο τέλος του χρόνου...

Ελπίζω τουλάχιστον να ξαναγίνει προσφορα με τα 1500. Αλλά εξαρτάται και από το τι θα κάνουν και οι αλλοι 2.

Ελπίζω τουλάχιστον να ξαναγίνει προσφορα με τα 1500. Αλλά εξαρτάται και από το τι θα κάνουν και οι αλλοι 2.

εγώ πάλι ελπίζω να μην ξαναγίνει προσφορά από την κοσμοτε μπας και μπορέσω να τραβήξω τους φίλους μου σε wind ή vodafone!

αλλά βέβαια η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! :P

Μάλλον περισσότερο από αυτό εξαρτάται παρά από οτιδήποτε άλλο...είναι γνωστές οι κινήσεις που κάνουν οι εταιρίες και καμία σχεδόν δεν προσφέρει κάτι περισσότερο από την άλλη. Το ΜΟΝΟ καλό που παρατηρώ στο Vodafone CU είναι ότι μπορείς να μάθεις αν ένα νούμερο είναι συνδρομητής Vodafone. Τίποτα περισσότερο που τα άλλα πακέτα (f2g,what's up) το κάνουν ΜΟΝΟ για να ελέγχουν αν το νούμερο είναι στο ίδιο "πακέτο".

Το υπολοιπο της καρτας και των δωρεαν μηνυματων προς ολους απο το reload πως μπορω να τα μαθω στελνωντας sms;

το υπολοιπο σου μπορεις να το μαθεις στελνοντας την λεξη ΥΠ στο 1314. ενω για το πακετο μυνηματων προς ολα τα δικτυα στελνοντας την λεξη sms μετα κενο και την λεξη υπ στο 1313 . (http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_whatsup_smschoice/section/Exclusive_WH)

εγώ πάλι ελπίζω να μην ξαναγίνει προσφορά από την κοσμοτε μπας και μπορέσω να τραβήξω τους φίλους μου σε wind ή vodafone!

αλλά βέβαια η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! :P

μακαρι μπας και αλλαξουνε και οι φιλοι μου δικτυο .. αλλα ειναι μερικοι που ειναι κολλημενοι με την κοσμοτε και δεν θελουνε να αλλαξουνε δικτυο. ανεξαρτητα εαν δεν μπορουνε να βγαλουνε γραμμη και να στειλουνε γρηγορα μυνηματα απο το κολλημα της υπερφορτωσης του δικτυου.

Πάντως δεν είναι γυφτιά να βγάζει πακέτα για σταθερά και να το μαθαίνουμε στη ζούλα?

Και πέρα από αυτό να βάζει τη χαζομάρα με το τρίλεπτο????

ειναι αντιγραφη του αντιστοιχου πακετου που υπαρχει και στην βοντα . οσο για αυτο που λες για την ζουλα οντως δεν εχω βρει πουθενα στο σιτε ( 11/11/2010, 14:24) το συγκεκριμενο πακετο.

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!

κοντος ψαλμος αλληλουια, δεν εμεινει και πολυς καιρος μεχρι το τελος του ετους, να δουμε πως θα κινηθουν οι εταιρειες...

Εγώ το μόνο που θα ζητήσω από την αρχή του έτους είναι πιο φθηνό πακέτο internet. Ας δίνουν 150 mb τον μήνα με 1 ευρώ, οι περισσότεροι πλέον έχουμε Smartphone και χρειαζόμαστε το internet.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Δεν σε καταλαβαίνω καθόλου.... Φυσικά μπορείς να αγοράσεις το πακέτο χωρίς να κάνεις ανανέωση , ή να αγοράσεις κάρτα ( τι διαφορά έχουν αυτά τα δύο; )

Απλά βάζεις το call them all 600 ή Plus

Ενεργοποίησα πρόσφατα την υπηρεσία WhatsUp και αγόρασα την κάρτα με τα 5 ευρώ για να έχω την υπηρεσία Call Them All 1500.

1) θα με ειδοποιήσει η Cosmote για το πότε λήγει ο μήνας, ώστε να κάνω την σχετική ανανεώση για την υπηρεσία whatsup;

2) μπορώ (και με ποιο τρόπο) να ανανεωσω τον χρόνο ομιλίας στο whatsup με το τρέχον υπόλοιπο που έχω στην κάρτα μου ή χρειάζεται να αγοράσω καινούργια κάρτα των 5€;

Ενεργοποίησα πρόσφατα την υπηρεσία WhatsUp και αγόρασα την κάρτα με τα 5 ευρώ για να έχω την υπηρεσία Call Them All 1500.

1) θα με ειδοποιήσει η Cosmote για το πότε λήγει ο μήνας, ώστε να κάνω την σχετική ανανεώση για την υπηρεσία whatsup;

2) μπορώ (και με ποιο τρόπο) να ανανεωσω τον χρόνο ομιλίας στο whatsup με το τρέχον υπόλοιπο που έχω στην κάρτα μου ή χρειάζεται να αγοράσω καινούργια κάρτα των 5€;

1) Δεν θα σε ειδοποιήση η Cosmote , Απλά καλείς το 1314 και ακούς την ημερομηνία λήξης,Αν σου πει ότι ο λογαριασμός σας λήγει στις 5 Νοεμβρίου 2011 σημαίνει ότι έκανες την τελευταία ανανέωση στις 5 Νοεμβρίου 2010 και άρα έχεις τα 1500 λεπτά μέχρι 6 Δεκεμβρίου 12:00, ή στέλνεις Υ στο 1313 και σου λέει πόσα λεπτά έχεις υπόλοιπο και πότε λήγουν.

Αλλλά δεν χρειάζετε να περιμένεις μέχρι τότε . Οποτεδήποτε και να βάλεις μια καινούρια κάρτα σου δίνει call them all 1500 .

2)Μπορείς να αγοράσεις μόνος σου την υπηρεσία αλλά με 5 ευρώ ..... αγοράζεις 600 λεπτά, και με 7 ευρώ 1200.

1. Στέλνεις sms ΥΠΟΛ στο 1313 και σου λέει το υπόλοιπο των sms/λεπτών καθώς και την ημερομηνία λήξης τους.

2. ΌΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΣΤΥΧΩΣ. Το μόνο που μπορείς/μπορούμε να κάνουμε είναι να αγοράσουμε το πιο ακριβό πακέτο με τα 1200'/sms που κοστίζει 7 ευρώ αλλιώς παίρνεις καινούργια κάρτα.:mad:

Μάλλον περισσότερο από αυτό εξαρτάται παρά από οτιδήποτε άλλο...είναι γνωστές οι κινήσεις που κάνουν οι εταιρίες και καμία σχεδόν δεν προσφέρει κάτι περισσότερο από την άλλη. Το ΜΟΝΟ καλό που παρατηρώ στο Vodafone CU είναι ότι μπορείς να μάθεις αν ένα νούμερο είναι συνδρομητής Vodafone. Τίποτα περισσότερο που τα άλλα πακέτα (f2g,what's up) το κάνουν ΜΟΝΟ για να ελέγχουν αν το νούμερο είναι στο ίδιο "πακέτο".

όντως. Η διαφορά είναι ότι η προσφορά τις χρονιάς τις βοντα λήγει το καλοκαίρι που μας έρχεται. Ενώ τις γουίντ και τις κοσμοτε η αντίστοιχη προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του έτους. Πιστεύω ότι οι συνδρομητές βοντα θα είναι κερδισμένοι διότι θα έχουνε προσφορά εάν καθυστερήσουν τα αλλά δύο δίκτυα να βγάλουνε προσφορά. Αν και πιστεύω ότι θα βγάλουνε γρήγορα. Για να τους φύγουνε οι συνδρομητές και πάνε στην βοντα. Επίσης πολύ καλό θα ήτανε να βγει καλύτερη προσφορά για να κάνει την διαφορά που όλα τα δίκτυα να δίνουν και ίντερνετ δώρο από το κινητό και μμς και όχι μόνο ομιλία/βίντεο κλήσεις και Sms.

Μόλις μου ήρθε στο κινητό μου μήνυμα με την εξής προσφορά: Για 1 μήνα 500MBs με 5 ευρώ. Για την ενεργοποίηση στέλνουμε 500 στο 1333.

Μόλις μου ήρθε στο κινητό μου μήνυμα με την εξής προσφορά: Για 1 μήνα 500MBs με 5 ευρώ. Για την ενεργοποίηση στέλνουμε 500 στο 1333.

Φαίνεται ότι η Cosmote το τελευταίο διάστημα επιδίδεται σε επιλεκτικές προσφορές προς τους συνδρομητές της.

Θυμίζω ότι πριν μια εβδόμαδα έλαβα μήνυμα από την Cosmote που μου προσέφερε 300SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα για 1 μήνα μόνο με 5€. Για την ενεργοποίηση στέλνουμε SMS300 στο 1333.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Είσαι σίγουρος ; Αν Είναι αλήθεια Είναι Καλό νέο αν και το δίκτυο σέρνεται της κόσμοτε

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φαίνεται ότι η Cosmote το τελευταίο διάστημα επιδίδεται σε επιλεκτικές προσφορές προς τους συνδρομητές της.

Θυμίζω ότι πριν μια εβδόμαδα έλαβα μήνυμα από την Cosmote που μου προσέφερε 300SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα για 1 μήνα μόνο με 5€. Για την ενεργοποίηση στέλνουμε SMS300 στο 1333.

Το ίδιο έκανε και η vodafone (παλιότερα που ήμουν συνδρομητής της). Είναι ένας καλός τρόπος να μαζέψει γρήγορα χρήμα. Πέντε ευρώ από εδώ 5 από εκεί χωρίς η προσφορά να είναι μόνιμη γεμίζει το ταμείο!

Είσαι σίγουρος ; Αν Είναι αλήθεια Είναι Καλό νέο αν και το δίκτυο σέρνεται της κόσμοτε

Sent from my iPhone using Tapatalk

Να είμαι σε τι σίγουρος; Στα Ελληνικά που διαβάζω στο μήνυμα που έλαβα; Εννοείτε είμαι σίγουρος. Λογικά όμως η προσφορά δεν θα είναι μόνιμη.

Και μένα μου ήρθε, συγκεκριμένα γράφει τα εξής

Μοναδική προσφορά για πρόσβαση internet από το κινητό σου: 500mbytes για 1 μήνα μόνο με 5 ευρώ! Για αγορά του cosmote internet on the phone 500, στείλε 500 στο 1333 έως 31/12/2010

Λογικά τα 500 θα προσθεθούν στα προηγούμενα και θα μείνουν αν γίνει επιπλέον αγορά πακέτου εντός ενός μήνα έτσι;

Και μένα μου ήρθε, συγκεκριμένα γράφει τα εξής

Λογικά τα 500 θα προσθεθούν στα προηγούμενα και θα μείνουν αν γίνει επιπλέον αγορά πακέτου εντός ενός μήνα έτσι;

Λογικά φίλε έτσι πρέπει να είναι. Δε νομίζω να φεύγει μακριά από την λογική του cosmote on the phone. Θα γίνεται ότι και με τα 60MBs.

500μεγκα ειναι μια χαρα για κινητο? η προσφορα ερχεται μονο επιλεκτικα? τι τακτικες ειναι αυτες...

Δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις να δεις αν γίνονται επιλεκτικά ή όχι!

Μόλις το ενεργοποίησα, είναι όντως για έναν μήνα (σωωπα :p ) και όντως προσθέθηκαν στο προηγούμενο υπόλοιπο μου (200κατι mega). Κράτα το ρε cosmote και μετά το 2010 plz :)

Μόλις το ενεργοποίησα, είναι όντως για έναν μήνα (σωωπα :p ) και όντως προσθέθηκαν στο προηγούμενο υπόλοιπο μου (200κατι mega). Κράτα το ρε cosmote και μετά το 2010 plz :)

Και σε μένα ενεργοποιήθηκε, έχω ακόμη 562 MB :D μέχρι τις 12/12/2010 λέει στο info@1313

Όντως πολύ ωραίο, μακάρι να μείνει για πάντα! :p

EDIT: Υπόψιν το ίδιο μήνυμα έστειλαν και στον πατέρα μου που έχει frog!

Edited by haris_led